Γυναικοκτονία, η λέξη που δεν λέμε...
Re: Γυναικοκτονία, η λέξη που δεν λέμε...
Τι εννοείς;
Απλά απαντώ σε όσα θεωρώ ότι χρήζουν απάντησης.
Εσύ μπορεί να ρωτάς μέχρι και ποια γραβάτα θα βάλεις το βράδυ.
Διάβασες αυτό που σου έγραψα;
Απλά απαντώ σε όσα θεωρώ ότι χρήζουν απάντησης.
Εσύ μπορεί να ρωτάς μέχρι και ποια γραβάτα θα βάλεις το βράδυ.
Διάβασες αυτό που σου έγραψα;
Η σπέκουλα είναι οτι οι άντρες θεωρούν πως έχουν δικαίωμα να σκοτώνουν γυναίκες. Αρα αν αναγνωριστεί ο όρος γυναικοκτονία αναγνωρίζεται και αυτό μαζί.
Λογικές ακροβασίες με σάλια και υστερία.
Οπότε δηλαδή το φαινόμενο απο ανθρωπολογικό που είναι γίνεται πολιτικό. Με το να γίνει πολιτικό σημαίνει οτι κάποια παράταξη παίρνει το χαρακτηρισμό του θύτη και η άλλη του θύματος.
Νομίζω ότι είναι μια πληρης ανάλυση του θέματος. Ολέ.
Λογικές ακροβασίες με σάλια και υστερία.
Οπότε δηλαδή το φαινόμενο απο ανθρωπολογικό που είναι γίνεται πολιτικό. Με το να γίνει πολιτικό σημαίνει οτι κάποια παράταξη παίρνει το χαρακτηρισμό του θύτη και η άλλη του θύματος.
Νομίζω ότι είναι μια πληρης ανάλυση του θέματος. Ολέ.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Δεν απευθύνονται σε σένα βρε τα ερωτήματα. Απευθύνονται στους ομοϊδεάτες σου.
Αναφορικά δε με αυτά που γράφεις, όταν παίρνεις το σταφ/σταβ που έλεγα στο άλλο νήμα, είτε τα διαβάζω διαγώνια είτε προσεκτικά, στο ίδιο ακριβώς συμπέρασμα καταλήγω.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κάποιοι άντρες όντως το θεωρούν δικαίωμα.
Αλλά ο ρατσισμός δεν αναλώνεται στο αν θεωρείς ότι έχεις δικαίωμα μόνο φόνου επάνω στη γυναίκα. Και δεν αναλώνεται στο τι θεωρείς γενικότερα.
Ο ρατσισμός είναι ένα κοινωνικό πρόβλημα κι ως τέτοιο αντιμετωπίζεται.
Εφόσον το έγκλημα που διέπραξες είχε ρατσιστικά χαρακτηριστικά, κατηγορείσαι και δικάζεσαι για έγκλημα με ρατσιστικά χαρακτηριστικά.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση το λέμε "γυναικοκτονία".
γιατι την ειρωνευεσαι μαν τι τροποι ειναι αυτοι
Το ίδιο κάνω κι εγώ. Αλλά μ' ενδιαφέρουν περισσότερα τρυγόνια και όχι οι φραγκόκοτες που την είδαν αητοί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
δεν νομιζω οτι εχουν ρατσιστικα κινητρα οι γυναικοκτονιες, δηλ οτι οι αντρες σκοτωνουν τις συζυγους/συντροφους τους επειδη μισουν το γυναικειο φυλοstavmanr έγραψε: ↑15 Δεκ 2022, 13:54Κάποιοι άντρες όντως το θεωρούν δικαίωμα.
Αλλά ο ρατσισμός δεν αναλώνεται στο αν θεωρείς ότι έχεις δικαίωμα μόνο φόνου επάνω στη γυναίκα. Και δεν αναλώνεται στο τι θεωρείς γενικότερα.
Εφόσον το έγκλημα που διέπραξες είχε ρατσιστικά χαρακτηριστικά, κατηγορείσαι και δικάζεσαι για έγκλημα με ρατσιστικά χαρακτηριστικά.
Αλλά τις σκοτώνουν επειδή δεν μαγειρεύουν καλά; Κάπως έτσι το αντιλαμβάνεσαι;Kotas έγραψε: ↑15 Δεκ 2022, 14:03δεν νομιζω οτι εχουν ρατσιστικα κινητρα οι γυναικοκτονιες, δηλ οτι οι αντρες σκοτωνουν τις συζυγους/συντροφους τους επειδη μισουν το γυναικειο φυλοstavmanr έγραψε: ↑15 Δεκ 2022, 13:54Κάποιοι άντρες όντως το θεωρούν δικαίωμα.
πχ ειμαι ναζιστης και σκοτωνω εναν μαυρο για το χρωμα του, η πραξη εχει ρατσιστικα κινητρα
ειμαι αντρας και σκοτωνω γυναικα, τα κινητρα μου ειναι η ζηλεια, το παθος κλπ
αντιθετως, ειμαι αντρας και σκοτωνω κατα συρροη γυναικες επειδη ειμαι διαταραγμενος μισογυνης, εχω ρατσιστικα κινητρα
αντιθετως, ειμαι αντρας και σκοτωνω κατα συρροη γυναικες επειδη ειμαι διαταραγμενος μισογυνης, εχω ρατσιστικα κινητρα
παντως δεν τις σκοτωνουν επειδη ανηκουν στο γυναικειο φυλο και ειναι κατι που δεν αντεχουνstavmanr έγραψε: ↑15 Δεκ 2022, 14:05Αλλά τις σκοτώνουν επειδή δεν μαγειρεύουν καλά; Κάπως έτσι το αντιλαμβάνεσαι;Kotas έγραψε: ↑15 Δεκ 2022, 14:03δεν νομιζω οτι εχουν ρατσιστικα κινητρα οι γυναικοκτονιες, δηλ οτι οι αντρες σκοτωνουν τις συζυγους/συντροφους τους επειδη μισουν το γυναικειο φυλοstavmanr έγραψε: ↑15 Δεκ 2022, 13:54
Κάποιοι άντρες όντως το θεωρούν δικαίωμα.
ετσι οπως το θετεις ναι, αν αποδειχθει το προβλημα μου ηταν η χωριστρα και οχι το χρωμα του δερματος
Την ξέρω τη θεωρία σας καλό μου. Απάντηση σε δύο συγκεκριμένα θέλω και το πάτε μονίμως περιφερειακά.Kotas έγραψε: ↑15 Δεκ 2022, 14:06πχ ειμαι ναζιστης και σκοτωνω εναν μαυρο για το χρωμα του, η πραξη εχει ρατσιστικα κινητρα
Ήταν ή δεν ήταν γυναικοκτονία ο θάνατος του Κωστόπουλου;
Ήταν ή δεν ήταν γυναικοκτονία ο θάνατος της 23χρονης;
Αν ήταν, γιατί;
Αν δεν ήταν, γιατί;
Απαντήστε πρώτα στο τσεκεντσόιζ και πάμε μετά στις αναλύσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 15 Δεκ 2022, 14:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Βασανίζεται ο Μητσοτάκης – Μία γυναικοκτονία χαλάει τα χίλια πράγματα που κάνει
από Frappezitis » 05 Απρ 2024, 20:30 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 158 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
05 Απρ 2024, 20:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η γυναικοκτονία της Άννα από την Κούβα: Η ιστορία της τρανς γυναίκας και το misgendering της ΕΛΑΣ
από AlienWay » 11 Ιούλ 2023, 14:43 » σε Εγκληματικότητα - 293 Απαντήσεις
- 10526 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
20 Σεπ 2024, 20:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ούτε λέξη για εκλογές το ζαβό του πασοκ
από Τοξοβόλος_UK » 19 Ιουν 2024, 15:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 381 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λευκός Λύκος
19 Ιουν 2024, 20:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δεν έχει βρεθεί η λέξη που θα χαρακτηρίζει τον ΠΡΩΚΤΟΣΑΛΤΕ.
από Μαδουραίος » 01 Νοέμ 2024, 08:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 291 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mike Bassett
01 Νοέμ 2024, 10:03
-