Σωστά: δεν φοράω τακούνια κι έχω σκούπα ρομπότ (δώρο από ένα καλό παιδάκι), άρα δεν κινδυνεύω από μαζοχιστικές τάσεις.
Καλά πήγε κι αυτό.
Σωστά: δεν φοράω τακούνια κι έχω σκούπα ρομπότ (δώρο από ένα καλό παιδάκι), άρα δεν κινδυνεύω από μαζοχιστικές τάσεις.
Δεν είναι ότι δεν το σκέφτηκαν, είναι ότι δεν μπορούσαν.enaon έγραψε: ↑28 Δεκ 2022, 21:40η roomba ειναι ο πιο παλιός παικτης στην αγορά, έχουν πατεντάρει το σύμπαν αλλά δεν σκεφτηκαν το λασερ για χαρτογράφηση, οπότε πήγαν στην λύση με καμερα και επεξεργασία εικόνας στα καλα μοντέλα τους οταν η χιοαμι αντεγραψε τον ανταγωνιστή και γέμισε την αγορά λασερ.
Γιατί είναι μπούμερ και δεν έβαλαν χαρτογράφηση με laser.
Κάνουν ελάχιστο, έως σχεδόν μηδαμινό θόρυβο αυτές.Cecily Anne έγραψε: ↑28 Δεκ 2022, 23:17Μα καλά πώς μπορούσε και κατουρούσε με το βζουν βζουν της σκούπας; Εμένα θα μου έκοβε το κατούρημα.
εχω ρουμπα απο το 2003, δεν εκαναν κανένα βήμα να βελτιώσουν την ανόητη ιδέα του ραντομ που ειχαν μεχρι που ηταν πλεον πολύ αργα. Εδω την βλέπεις γδυμένη απο το υλικό της, να την οδηγεί ενα εσπ με ενα ιρ ματι και ενας υπέρυχος, 9 ευρώ κοστος ολα μαζι, μιση σελίδα κώδικας και ακολουθεί το περιγραμα του χώρου ανετα.
Δικός μου είσαι εσύ
ε καλά ουτε το συστημα με τις καμερες μπορουν να πατεντάρουν αλλα το έβαλαν κάποτε, το λεω απλα γιατι η ροομπα ειναι προ λασερ εποχή, μετα τα εκανε χαλια.hellegennes έγραψε: ↑28 Δεκ 2022, 23:31Το θέμα είναι ότι δεν μπορούσαν να πατεντάρουν την ιδέα της λέιζερ χαρτογράφησης.
το χρησιμοποιουν και oι αλλοι το οπτικό, η χιαομι εχει καμερα στα απλα μοντελα και καμερα με λασερ σε καποια πιο ακριβά.hellegennes έγραψε: ↑29 Δεκ 2022, 00:05Νομίζω ότι το σύστημα με τις κάμερες είναι πατενταρίσιμο γιατί είναι μια ειδική ιδέα σε ένα ειδικό κόνσεπτ που συνδέονται μεταξύ τους.
Ναι, μου αρέσει να βλέπω γυναίκες να κατουρανε. Μου έχει μείνει κουσούρι από τότε που κάναμε μπανιστίρι μια δασκάλα στο δημοτικό, η οποία αναγκαζονταν να πηγαίνει σε καλλιόπα.
Αν θελει να το κυνηγήσει η γυναίκα μπορεί να τους παρει και τα σώβρακα ειδικά τώρα με τα προσωπικά δεδομένα.tanipteros έγραψε: ↑28 Δεκ 2022, 21:18Η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ στο μπάνιο και τράβηξε εικόνες γυναίκας να κάθεται σε λεκάνη τουαλέτας με αυτές εν συνεχεία να καταλήγουν να κυκλοφορούν σε κλειστές ομάδες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
https://www.skai.gr/news/technology/sko ... -diktyosis