Καρδιά έχω, τι να την κάμω; μετοχές στα hondos δεν έχω. Αμα σου βρίσκεται καμία.tanipteros έγραψε: ↑01 Ιαν 2023, 01:04Έχω μια καρδγιά... και την δίνω στην Naida
έχω μια καρδιά πάρτην αν την θες....!!!
Πρωτοχρονιατικα δωρακια για τους φορουμιτες της επιλογης σας
Re: Πρωτοχρονιατικα δωρακια για τους φορουμιτες της επιλογης σας
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
θες έναν αναπτήρα Hondos που έχω πρόχειρο?Naida έγραψε: ↑01 Ιαν 2023, 11:38Καρδιά έχω, τι να την κάμω; μετοχές στα hondos δεν έχω. Αμα σου βρίσκεται καμία.tanipteros έγραψε: ↑01 Ιαν 2023, 01:04Έχω μια καρδγιά... και την δίνω στην Naida
Original προταση:
ΙΙΙ. Veteres: Αυτοι ειναι μονομάχοι που κατάφεραν να επιβιώσουν 1 χρόνο στη σχολή.
Google translate Hebrew to Greek
ΙΙΙ. Βετεράνοι: Δεν θα μπορείτε να υπογράψετε μια γάτα κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους.
ΙΙΙ. Veteres: Αυτοι ειναι μονομάχοι που κατάφεραν να επιβιώσουν 1 χρόνο στη σχολή.
ΙΙΙ. Βετεράνοι: Δεν θα μπορείτε να υπογράψετε μια γάτα κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους.
Δεν καπνίζωGeorge_V έγραψε: ↑01 Ιαν 2023, 11:47θες έναν αναπτήρα Hondos που έχω πρόχειρο?Naida έγραψε: ↑01 Ιαν 2023, 11:38Καρδιά έχω, τι να την κάμω; μετοχές στα hondos δεν έχω. Αμα σου βρίσκεται καμία.tanipteros έγραψε: ↑01 Ιαν 2023, 01:04Έχω μια καρδγιά... και την δίνω στην Naida
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ε άναψε το καντήλι. Η τα κεράκια στην τούρτα.
Original προταση:
Καλά θα ανάψω κεράκια ρεσω ολούθε
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
- BigChiefWahoo
Δωρίζω στον vantono βαλιτσάκι πολυτελείας,με σετ εμβολίων έως και 48 δόσεις,με logo της ΝΤΠ στο πλάι + αυτοκόλλητο Eye of Horus για το ψυγείο (που θα αποθηκεύσει τα εμβόλια)
Σε Unique χαρίζω δονητή με τη φάτσα του κούλη χαραγμένη στο σημείο που μπαίνει εκεί που ξέρει (ο Unique) + στρινγκ και σετ αστεράκια για τα βυζιά,για μετά το session.
Στην Γκέρσαγκ (σόρρυ,δεν μπορώ να σε κάνω μπλε όπως τους άλλους δύο),κορνιζάκι από έβενο και μαόνι,που περικλείει εικόνα με τη φράση "Και μην ξεχνάς - πάντα υπάρχει ένας νέος,θανατηφόρος ιός από την Κίνα !" να βγαίνει σαν συννεφάκι από το στόμα του διαβολικά χαμογελαστού Τζιπίνγκ
Σε Unique χαρίζω δονητή με τη φάτσα του κούλη χαραγμένη στο σημείο που μπαίνει εκεί που ξέρει (ο Unique) + στρινγκ και σετ αστεράκια για τα βυζιά,για μετά το session.
Στην Γκέρσαγκ (σόρρυ,δεν μπορώ να σε κάνω μπλε όπως τους άλλους δύο),κορνιζάκι από έβενο και μαόνι,που περικλείει εικόνα με τη φράση "Και μην ξεχνάς - πάντα υπάρχει ένας νέος,θανατηφόρος ιός από την Κίνα !" να βγαίνει σαν συννεφάκι από το στόμα του διαβολικά χαμογελαστού Τζιπίνγκ
- BigChiefWahoo
Στον xioni ένα εκχιονιστικό + καρότο για να βάλει μύτη στον χιονάνθρωπο
- BigChiefWahoo
Νατάσα,χρυσόδετο τόμο με τα άπαντα του Λιακό,Vol 1 + ιδιόχειρη αφιέρωση και αυτόγραφο του Μεγάλου Αντρός,χαραγμένη με στιλέτο στο πίσω μέρος του βιβλίου
- BigChiefWahoo
George_V,εγχειρίδιο-οδηγός "Πως να βρείτε το χιούμορ που χάσατε - αν το είχατε ποτέ",εκδόσεις Kalamabama
- BigChiefWahoo
Feindflug,πολυεργαλείο-θησαυρός,που χτενίζει καταΐφι,μαστιγώνει δελφίνι,γυαλίζει πόμολο,από την εταιρεία ΠΥΤΕ,Συγγρού 69
- Frappezitis
Και εγω με την σειρα μου να αφιερωσω στον ασφαλιτη που χρεωθηκε την Πρωτοχρονιατικη βαρδια και ανοιξε το νημα:
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι ισραηλινοι.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Ο Μαιτρ και η Μαργαριτα ειναι το βιβλιο που λες και αυτο ειναι εργο του Μπουλγκακωφ.BigChiefWahoo έγραψε: ↑01 Ιαν 2023, 11:58*sieg heil
και στο προηγούμενο σου ποστ έγραψες "σάτυρα' για το βιβλίο του Μπουλγκάκοφ
*σάτιρα
Για πες τώρα,το βιβλίο αυτό είναι το ίδιο με το Ο Διάβολος και η Μαργαρίτα,το αγαπημένο βιβλίο του Μικ Τζάγκερ ;
Αυτο το βιβλιο παντως ειναι δραματικο δεν ειναι σατυρικο σαν την διαβολιαδα.
Επισης αυτο το παλιο βιντεοκλιπ των 80s eιναι ενα ασμα με θεμα τον Μαιτρ και την Μαργαριτα μιας και το
φερε η κουβεντα.Καλη χρονια κιολας.
Σ ευχαριστω, ειναι το καλυτερο και εξυπνοτερο δωρο που μου κανανε ποτε! Σε φιλω απο μακρια, σου ευχομαι τα καλυτερα και ο,τι επιθυμεις!BigChiefWahoo έγραψε: ↑01 Ιαν 2023, 12:10Νατάσα,χρυσόδετο τόμο με τα άπαντα του Λιακό,Vol 1 + ιδιόχειρη αφιέρωση και αυτόγραφο του Μεγάλου Αντρός,χαραγμένη με στιλέτο στο πίσω μέρος του βιβλίου
Ας είναι καλά τα παράλληλα σύμπαντα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Επαναπατρισμενοι Φορουμιτες, πως ειναι η εμπειρια της επιστροφης;
από Portia » 12 Ιούλ 2024, 13:10 » σε Κοινωνικά θέματα - 24 Απαντήσεις
- 614 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Stinger
16 Ιούλ 2024, 17:29
-
-
- 26 Απαντήσεις
- 767 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
05 Ιουν 2024, 12:47
-
-
Νέα δημοσίευση Αποδοση τιμων στους φορουμιτες που προσπαθησαν να σωσουν την χωρα
από Λουκας » 06 Ιουν 2023, 22:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 261 Απαντήσεις
- 5221 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γκοτζμπενι
22 Αύγ 2023, 19:12
-
-
- 8 Απαντήσεις
- 417 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
16 Νοέμ 2023, 00:31