Παραδοξως για εμας τους ελληνες ειναι πολυ πιο ευκολο να την μαθουμε απο εναν αγγλοφωνο
γιατι η γραμματικη μοιαζει με την δικη μας.
Οσο για την ορθογραφια εχει σχετικα απλοι και ειναι ακομα πιο ευκολοι ακομα και απο αυτη της
αγγλικης.
Καλη χρονια.
Παραδοξως για εμας τους ελληνες ειναι πολυ πιο ευκολο να την μαθουμε απο εναν αγγλοφωνο
Δεν έχεις βιβλία του Λιακόπουλου δηλαδή;Νατάσα έγραψε: ↑01 Ιαν 2023, 16:53Σ ευχαριστω, ειναι το καλυτερο και εξυπνοτερο δωρο που μου κανανε ποτε! Σε φιλω απο μακρια, σου ευχομαι τα καλυτερα και ο,τι επιθυμεις!BigChiefWahoo έγραψε: ↑01 Ιαν 2023, 12:10Νατάσα,χρυσόδετο τόμο με τα άπαντα του Λιακό,Vol 1 + ιδιόχειρη αφιέρωση και αυτόγραφο του Μεγάλου Αντρός,χαραγμένη με στιλέτο στο πίσω μέρος του βιβλίου
Εχω, αλλα δεν ειναι τα Απαντα.vagabondo έγραψε: ↑01 Ιαν 2023, 18:09Δεν έχεις βιβλία του Λιακόπουλου δηλαδή;Νατάσα έγραψε: ↑01 Ιαν 2023, 16:53Σ ευχαριστω, ειναι το καλυτερο και εξυπνοτερο δωρο που μου κανανε ποτε! Σε φιλω απο μακρια, σου ευχομαι τα καλυτερα και ο,τι επιθυμεις!BigChiefWahoo έγραψε: ↑01 Ιαν 2023, 12:10Νατάσα,χρυσόδετο τόμο με τα άπαντα του Λιακό,Vol 1 + ιδιόχειρη αφιέρωση και αυτόγραφο του Μεγάλου Αντρός,χαραγμένη με στιλέτο στο πίσω μέρος του βιβλίου
Σε εσενα Μπλε Μπουμπη θα κανω δωρο προξενιο με ενα ομορφο και καλο κοριτσι που ειναι αναθρεμενοFrappezitis έγραψε: ↑01 Ιαν 2023, 13:06Και εγω με την σειρα μου να αφιερωσω στον ασφαλιτη που χρεωθηκε την Πρωτοχρονιατικη βαρδια και ανοιξε το νημα:
Εγώ έχω αυτά και σκονίζονται:
Ακουστικά το λέω, μου θυμίζει φτηνές τανεσπού, τσαμπουκάδες και μεθυσμένους.
The Rebel έγραψε: ↑01 Ιαν 2023, 18:39Στον sys3x μια πιτσιρικα να περναει την ωρα του...
https://www.facebook.com/watch/?ref=sav ... 1196213230
Βρε, βρε...δεν μας τα πες αυτα εσυ! Οντως, ειναι πολλοι τελικα που εχουν μερικα απο τα λιακοβιβλια και σκονιζονται στα ραφια της βιβλιοθηκης τους...Τς, τς, τς.
Τσεκάρισε βιβλιογραφία Φουράκη και Κεραμυδά. Με τη σειρά που αναφέρω. Ο Λιακόπουλος είναι γατάκι μπροστά τους.BigChiefWahoo έγραψε: ↑01 Ιαν 2023, 23:35Σκοπεύω να δημιουργήσω μία cult library.
Στείλε π.μ.
Καλή Χρονιά με Υγεία !
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
Καλή Χρονιά ΓΑΛΗ
Ωι μάνα μου , τι μου θύμισες τώρα.BigChiefWahoo έγραψε: ↑01 Ιαν 2023, 23:58Καλή Χρονιά ΓΑΛΗ
Ε ρε αυτούς τους ξέρω από παλιά,από το Μαύρο Φόρουμ,αν ενθυμείσαι - και από πιο παλιά ακόμα,από το esoterica.gr που είχε αρκετούς θαυμαστές τους που έγραφαν εκεί.
Αν δεν κάνω λάθος ο Κεραμυδάς έβγαζε λόγο στα Προμήθεια στην "τελετή λήξης" (αυτός δεν είναι που ασχολείται με την απάτη του Αγίου Φωτός ;)
Πάντως δεν έχω βιβλίο από κανέναν από όλους αυτούς.Έχω πιο σοβαρή βιβλιοθήκη.Αλλά θέλω να δημιουργήσω και μία παράλληλη,πιο καλτ.