θα με μπερδεύεις με μία μεσήλικη κυρία που έβλεπε βιντεάκια του πρώην της με άλλη για να φτιαχτεί. Ξέρεις αυτήν που έκανε πίσω τελευταία στιγμή, στην συνάντηση των τριών
Θέλετε να γραφτεί στο φόρουμ η κολλητή της Ναιδας;
Re: Θέλετε να γραφτεί στο φόρουμ η κολλητή της Ναιδας;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος filitsa την 05 Ιαν 2023, 18:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
(απευθυνόμενοι σε γνωστή χρήστρια του πακυ)
σου λέει αφού ποζάρει μπροστά μου στο νιάρχος να μην βγάλω 5-10 φώτος; τζάμπα είναι
Αφού το ξέρεις ότι έχω δίκιο ότι την έχεις αποθηκεύσει.
Σε τα μας τώρα;
Για ναα φτιαχτώ έβλεπα βιντεάκια του πρώην με άλλη ; Πάλι παραπληροφορηση; τς τς.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν θα μάθεις ποτέ
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ότι τα έβλεπες το ξέρουμε, τον λόγο τον υποθέτουμεNaida έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 18:09Αφού το ξέρεις ότι έχω δίκιο ότι την έχεις αποθηκεύσει.
Σε τα μας τώρα;
Για ναα φτιαχτώ έβλεπα βιντεάκια του πρώην με άλλη ; Πάλι παραπληροφορηση; τς τς.
όπως υπέθεσες και συ προσωπικές χρήσεις, σούργελο
εννοείται ότι την αποθήκευσα κατευθείαν ως άβαταρ (όταν δεν απαντούσες ποια ειναι) για τυχόν νέο προφίλ με όνομα η έτσι της νάιδας. Πέραν τούτου δεν αντλώ προσωπική ευχαρίστηση που εννοείς σαν φεμινάζος, άρα η παραπληροφόρηση είσαι εσύ
Έτσι.filitsa έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 18:14ότι τα έβλεπες το ξέρουμε, τον λόγο τον υποθέτουμε
εννοείται ότι την αποθήκευσα κατευθείαν ως άβαταρ (όταν δεν απαντούσες ποια ειναι) για τυχόν νέο προφίλ με όνομα η έτσι της νάιδας. Πέραν τούτου δεν αντλώ προσωπική ευχαρίστηση που εννοείς σαν φεμινάζος, άρα η παραπληροφόρηση είσαι εσύ
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
είπα το έκανα όταν απαντούσες, για να σε τρολάρω μελλοντικάNaida έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 18:16Έτσι.filitsa έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 18:14ότι τα έβλεπες το ξέρουμε, τον λόγο τον υποθέτουμε
μόλις απάντησες ότι δεν είναι κολλητή σου, την έσβησα
να υπενθυμίσουμε στον κόσμο ότι λίγα έτη πριν έγραφες ότι είμαι παλιό μέλος που παίρνω χάπια και παραδέχτηκες (σε μένα αφού σε ρώτησα) ότι με μπέρδευες με άλλον, αλλά δεν ζήτησες ποτέ συγγνώμη δημόσια;***
ε αντιστοίχως, το πιο κοντινό σε παραδοχή αλήθειας είναι να πεις ότι δεν είναι η κολλητή σου, να παραδεχτείς δημοσίως ότι έκανες πατάτα δεν παίζει
***αν τολμάς, διάψευσε το και αυτό
Μλκ μουfilitsa έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 18:20
είπα το έκανα όταν απαντούσες, για να σε τρολάρω μελλοντικά
μόλις απάντησες ότι δεν είναι κολλητή σου, την έσβησα
να υπενθυμίσουμε στον κόσμο ότι λίγα έτη πριν έγραφες ότι είμαι παλιό μέλος που παίρνω χάπια και παραδέχτηκες (σε μένα αφού σε ρώτησα) ότι με μπέρδευες με άλλον, αλλά δεν ζήτησες ποτέ συγγνώμη δημόσια;***
ε αντιστοίχως, το πιο κοντινό σε παραδοχή αλήθειας είναι να πεις ότι δεν είναι η κολλητή σου, να παραδεχτείς δημοσίως ότι έκανες πατάτα δεν παίζει
***αν τολμάς, διάψευσε το και αυτό
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έγραψα εγώ δημόσια ότι είσαι παλιό μέλος που παίρνει χάπια;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
έγραψες σε νήμα που διαμαρτύρονταν για τα τρολ ότι είμαι ένα πολύ παλιό μέλος που έπαιρνα φαρμακευτική αγωγή και κάτι για όνειρα και κάτι κίες και μετά μου είπες ότι με μπέρδεψες με άλλο μέλος με το οποίο ανταλλάζατε πμ και σου είχε πει το πρόβλημα του
αν δεν τα θυμάσαι, γέρασες
3.5 στα 10 και ειμαι γενναιοδωροςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 17:45βλεμμα?vantono έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 17:43Ξανθιόλα ήτο, δάσκαλε. Δυστυχώς δεν την πρόλαβες ΠΡΗΝ ΤΙΝ ΚΑΤΑΙΒΑΣΟΥΝ!!!11Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 17:42
να μας πει η γιαμ..ε η ναιδα αν ειναι μελαχρινιολα η κολλητη
υπερβολικες καμπυλες?
θα ρωτησω τον μαθητη μου αν προλαβε να την αρχειοθετησει
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ξαναρωτάω μπας και απαντήσεις σωστά, έγραψα εγώ δημοσίως ότι εισαι πολύ παλιό μέλος που έπαιρνες φαρμακευτική αγωγή; έτσι όπως το γράφεις; και όχι κάτι τύπου σύρε πάρε τα χάπια σου. Ε;filitsa έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 18:48
έγραψες σε νήμα που διαμαρτύρονταν για τα τρολ ότι είμαι ένα πολύ παλιό μέλος που έπαιρνα φαρμακευτική αγωγή και κάτι για όνειρα και κάτι κίες και μετά μου είπες ότι με μπέρδεψες με άλλο μέλος με το οποίο ανταλλάζατε πμ και σου είχε πει το πρόβλημα του
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- kongrosian
Ουδεμία σχέση με το σύρε. Έχεις γράψει επακριβώς όταν ρωτούσαν ποιος είμαι, αυτό που έγραψα. Και δημόσια εννοώ σε ποστ. Έχεις πολύ επιλεκτική μνήμη.Naida έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 20:31Ξαναρωτάω μπας και απαντήσεις σωστά, έγραψα εγώ δημοσίως ότι εισαι πολύ παλιό μέλος που έπαιρνες φαρμακευτική αγωγή; έτσι όπως το γράφεις; και όχι κάτι τύπου σύρε πάρε τα χάπια σου. Ε;filitsa έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 18:48
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μικρές τζούρες ναιδας....
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 29 Σεπ 2023, 11:44 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 11 Απαντήσεις
- 652 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από student
29 Σεπ 2023, 14:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Mου θελετε να τρωτε και κρεας κατσικοβαλκανιοι !!
από Frappezitis » 25 Σεπ 2023, 16:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
25 Σεπ 2023, 16:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θέλετε να δείτε την Κασπερν σε Tedx?
από αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας » 20 Φεβ 2023, 03:12 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 4 Απαντήσεις
- 275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
20 Φεβ 2023, 20:46
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 575 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Tarkovsky
26 Μαρ 2024, 17:27