Όσο περισσότερο σεχταριζει το ΚΚΕ, τόσο πιο πολύ σταλινιζει. Βάλε εκεί και κάτι ατεχνος, κλπ, που είναι σταλινογλυφτες.
Άστο καλύτερα. Έχεις μπερδέψει τον Τρότσκι με τον Στάλιν.
Καλά εσύ έχεις τα δικά σου. Αλλά το #1 αξίωμα του Τροτσκισμού είναι το Stalin bad. To KKE δεν έχει πει Stalin bad, άρα δεν έχει ουδεμία σχέση με Τρότσκι.
Αυτό έχει μείνει να πει. Όλα τα άλλα τα έχει κάνει. Γι αυτό χειροκροτείται από τα τροτσκικά γκρουπούσκουλα.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
μας μπερδεψε ο βατραχος που λεει οτι οποιος ειναι με τον σταλιν δεν ειναι κομμουνιστης
ρε συ ποια ειναι τα στανταρ για ειναι κανεις καλος κομμουνιστης σημερα; εγω το σκεφτομαι !
Πού το είπα εγώ αυτό;
μας μπερδεψε ο βατραχος που λεει οτι οποιος ειναι με τον σταλιν δεν ειναι κομμουνιστης
ρε συ ποια ειναι τα στανταρ για ειναι κανεις καλος κομμουνιστης σημερα; εγω το σκεφτομαι !
Πού το είπα εγώ αυτό;
στην πρωτη απαντηση σου το αφησες να εννοειται ή να αιρειται οπως θες
Γαμουσε ως τραγουδοποιος, εξαιρετικά άλμπουμ σε 80ς/90ς,δεν είναι η ζωή μόνο Μότσαρτ και Μπαχ.
Εάν μου πεις τρία τραγούδια του Τσακνή (όχι τέσσερα, τρία) θα το συζητήσουμε
Γιατι είμαι ψαγμένος, δε βάζω τα κλασσικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Πού το είπα εγώ αυτό;
στην πρωτη απαντηση σου το αφησες να εννοειται ή να αιρειται οπως θες
Δεν ξέρω πώς συμπέρανες κάτι τέτοιο. Εγώ έγραψα ότι αν έγινε σταλινικός δε μπορεί να έχει σχέση με το ΚΚΕ.
Απέναντι στον Τσακνή συγχωρώντας του κάποια σοβαρά παραστρατήματα.
Όπως η συμμετοχή στην διοίκηση της ΕΡΤ επί ΣΥΡΙΖΑ?
Και αυτό αν και για μένα δεν ήταν αυτό το χειρότερο. Τέλος πάντων. Δεν έχει νόημα να σκαλιζουμε τώρα το παρελθόν. Το ΚΚΕ φάνηκε μεγαλόψυχο, ελπίζω να φανεί κι αυτός με τη σειρά του αντάξιος της εμπιστοσύνης του κόμματος.
Απέναντι στον Τσακνή συγχωρώντας του κάποια σοβαρά παραστρατήματα.
Όπως η συμμετοχή στην διοίκηση της ΕΡΤ επί ΣΥΡΙΖΑ?
Και αυτό αν και για μένα δεν ήταν αυτό το χειρότερο. Τέλος πάντων. Δεν έχει νόημα να σκαλιζουμε τώρα το παρελθόν. Το ΚΚΕ φάνηκε μεγαλόψυχο, ελπίζω να φανεί κι αυτός με τη σειρά του αντάξιος της εμπιστοσύνης του κόμματος.
Ρε συ τι μυστικοπαθειες και βυζαντινές ίντριγκες είναι αυτές;
Τι έχει κάνει ο τύπος που δεν μπορεί ούτε να γραφτεί;
Δεν ξέρω πώς συμπέρανες κάτι τέτοιο. Εγώ έγραψα ότι αν έγινε σταλινικός δε μπορεί να έχει σχέση με το ΚΚΕ.
αυτο ειπα και εγω ο σταλινισμος ειναι αρηκτα συνδεμενος με το κκ ..
Κατά τον βάτραχο το κόμμα έχει απεμπολισει τον μαρξισμο-λενινισμο. Κατεπεκταση και τον μαρξιστη Στάλιν.
το κκ ειναι συνδεμενο με τον σταλιν και με την πολιτικη του αφου αυτος ηταν που το καθιερωσε στην σοβετια
πως μπορει ο βατραχος να το αναιρεσει ; αφου ειναι σαν να αναιρει το ιδιο το κκ το υπαρκτο αυτο που ειδαμε και γνωριζουμε !!!
δλδ θα παει πιο πισω απο το κκρ; ή θα φτιαξει ενα δικο του; πραγματικα δεν το καταλαβαινω!!
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.