Δεν σου κανω ψυχαναλυση.Σου δειχνω την αντικειμενικη πραγματικοτητα οπως ειναι και διασκεδαζω με τον αμυντικο σου σαρκασμο.Ειμαι σιγουρος οτι ποτε δεν ενδιαφερθηκες για καμια γυναικα απλα τις θελεις να επιβεβαιωση του εγω σου.
Το μέγεθος μετράει;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Το μέγεθος μετράει;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Αυτό ηταν ;
Θα γνωρίζεις οτι εχω σαν αρχή να μην δινω σημασία σε οτι μαλακίες λενε οι κομθουνισταί.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Δε νομίζω ότι ξάπλωσε για ψυχανάλυση.
SpoilerShow
αλλά για ψωλαπόλαυση 

Και ερχόμαστε σε αυτό που λέει η don't. Αν μιλάμε για σχέση μια χαρά το αφήνουμε αν κατά τ' άλλα δε μας κάνει. Αν δε μιλάμε για σχέση και συνεχίζει να υπάρχει έλξη χαζές είμαστε να το αφήσουμε αν δε βρεθεί κάτι καλύτερο;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- blackpaint
γιατι γραφεις σαν να χεις παθει εγκεφαλικο;ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑13 Οκτ 2018, 18:11
Αυτό τό ζευγάρι ήταν νομίζω γνωστό Μαύρη Μπογιά ..... έκσναν μαθήματα ..... μέ χρήματα .....αν θυμάμαι καλά ....
μαθήματα πολλαπλών καί άλλα διάφορα .....
Νά μιά δουλειά γιά τό μέλλον σας .... θά γίνετε καί διάσημοι .....
Αν δέ βαριέστε φυσικά .... αλλιώς .....τρύπα στό καρπούζι η σέ κανά πεπόνι .....
.
το σχολιο σου ηταν ακυρο, βλακωδες, προσβλητικο και αγενες. Και τοσο γλοιωδες και προστυχο οσο ενας γερος που χαιδευεται σε παγκακι παιδικης χαρας.
- Northern Spirit
οσο και να τον εχεις σημερα ολες οι γυναικες χρησιμοποιουνε δονητες σε μεγεθος..αχεμ..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Σωστός ο πίθηκος.Northern Spirit έγραψε: ↑13 Οκτ 2018, 21:04οσο και να τον εχεις σημερα ολες οι γυναικες χρησιμοποιουνε δονητες σε μεγεθος..αχεμ..
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πόσο τον έχεις εσύ; στο περίπου έστω.Naida έγραψε: ↑13 Οκτ 2018, 21:08Σωστός ο πίθηκος.Northern Spirit έγραψε: ↑13 Οκτ 2018, 21:04οσο και να τον εχεις σημερα ολες οι γυναικες χρησιμοποιουνε δονητες σε μεγεθος..αχεμ..
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ε περίπου τόσο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Mιας και υπάρχει τέτοιο νήμα, είναι το κατάλληλο για το παρακάτω ανέκδοτο:
Ήταν κάποτε ένας τύπος που τον είχε μισό μέτρο κι έμαθε μια μέρα ότι είχε ιδρυθεί στην πόλη του Σύλλογος Ψωλαράδων.
"Αφού τον έχω τόσο μεγάλο θα πάω να γίνω μέλος", σκέφτηκε, "με μισό μέτρο σίγουρα θα με κάνουν αρχηγό τους, σιγά μην υπάρχει κανείς με μεγαλύτερο".
Φτάνει λοιπόν στην είσοδο και λέει στον θυρωρό ότι ήρθε για να γραφτεί στον σύλλογο.
-Πόσο τον έχεις; τον ρωτάει ο θυρωρός.
-Πενήντα πόντους!
-Χμμμ...μόνο; Εγώ είμαι απλός θυρωρός και τον έχω 1 μέτρο. Τέλος πάντων, πέρνα μέσα και απευθύνσου στον γραμματέα, ίσως μπορεί να γίνει μια εξαίρεση για την περίπτωσή σου.
Με κομμένα τα φτερά ο δικός μας βρίσκει το γραφείο του γραμματέα, μπαίνει μέσα και διστακτικά του λέει:
-Ξέρετε...τον έχω πενήντα πόντους κι είπα να ρωτήσω αν μπορώ να γίνω μέλος του συλλόγου σας...
-Μόνο πενήντα πόντους;;;Θα αστειεύεστε ασφαλώς κύριε! Εγώ που είμαι ένας απλός γραμματέας τον έχω 2 μέτρα! Τέλος πάντων, πάτε στον αντιπρόεδρο και παρακαλέστε τον, κάτι μπορεί να γίνει.
Έτοιμος να βάλει τα κλάματα φεύγει ο τύπος και πάει στον αντιπρόεδρο. Χτυπάει την πόρτα με τρεμάμενα χέρια, μπαίνει μέσα και λέει:
-Να, ξέρετε...ένας φίλος μου είχε την ιδέα να ρωτήσω μήπως γίνεται να με δεχτείτε στον σύλλογό σας, μιας και τυχαίνει να τον έχω πενήντα πόντους και...
-ΧΑΧΑΧΑΧΑ, με δουλεύεις ρε φίλε; Σε κανέναν σύλλογο μικροψώληδων μπορεί να σε έκαναν αρχηγό αλλά εδώ κανονικά ούτε απ' έξω δε θα 'πρεπε να τολμάς να περνάς! Για να καταλάβεις, εγώ που είμαι αντιπρόεδρος τον έχω 5 μέτρα! Αλλά τέλος πάντων, δοκίμασε να μιλήσεις και στον πρόεδρο, αν τον πετύχεις στις καλές του μπορεί να τον καταφέρεις, αν και το βλέπω πάρα πολύ χλομό.
Με καταρρακωμένο το ηθικό ο φίλος μας φεύγει και πάει στο γραφείο του προέδρου. Σταματάει μπροστά στην πόρτα κι αφού κάνει τρεις-τέσσερις φορές να φύγει και γυρνάει πάλι πίσω, παίρνει μια βαθιά ανάσα και με γόνατα που τρέμουν χτυπάει την πόρτα και μπαίνει μέσα. Βλέπει έναν τύπο να στέκεται μπροστά από ένα ανοιχτό παράθυρο με κατεβασμένα παντελόνια ενώ κρατάει κιάλια στα χέρια του και παρατηρεί με μεγάλο ενδιαφέρον κάτι απέναντι.
-Γεια σας....ήρθα για...
-Περάστε έξω κύριε και θα σας φωνάξω εγώ σε λίγη ώρα που θα έχω τελειώσει. Αυτή τη στιγμή είμαι απασχολημένος.
Βγαίνει έξω και περιμένει. Καθώς περιμένει έρχεται κάποιος με σκοπό να μπει στο γραφείο του προέδρου. Ο δικός μας του λέει να περιμένει λίγο γιατί ο πρόεδρος είναι απασχολημένος.
-Έτσι σου είπε ε; Μήπως στεκόταν μπροστά στο ανοιχτό παράθυρο με κατεβασμένο παντελόνι και κοιτούσε έξω με κιάλια;
-Ναι, ακριβώς έτσι. Πού το ξέρεις, τον είδες κι άλλη φορά έτσι;
-Α τον πούστη, πάλι θα πηδάει στη ζούλα εκείνη την παντρεμένη στον έκτο της απέναντι οικοδομής.
Ήταν κάποτε ένας τύπος που τον είχε μισό μέτρο κι έμαθε μια μέρα ότι είχε ιδρυθεί στην πόλη του Σύλλογος Ψωλαράδων.
"Αφού τον έχω τόσο μεγάλο θα πάω να γίνω μέλος", σκέφτηκε, "με μισό μέτρο σίγουρα θα με κάνουν αρχηγό τους, σιγά μην υπάρχει κανείς με μεγαλύτερο".
Φτάνει λοιπόν στην είσοδο και λέει στον θυρωρό ότι ήρθε για να γραφτεί στον σύλλογο.
-Πενήντα πόντους!
-Χμμμ...μόνο; Εγώ είμαι απλός θυρωρός και τον έχω 1 μέτρο. Τέλος πάντων, πέρνα μέσα και απευθύνσου στον γραμματέα, ίσως μπορεί να γίνει μια εξαίρεση για την περίπτωσή σου.
Με κομμένα τα φτερά ο δικός μας βρίσκει το γραφείο του γραμματέα, μπαίνει μέσα και διστακτικά του λέει:
-Ξέρετε...τον έχω πενήντα πόντους κι είπα να ρωτήσω αν μπορώ να γίνω μέλος του συλλόγου σας...
-Μόνο πενήντα πόντους;;;Θα αστειεύεστε ασφαλώς κύριε! Εγώ που είμαι ένας απλός γραμματέας τον έχω 2 μέτρα! Τέλος πάντων, πάτε στον αντιπρόεδρο και παρακαλέστε τον, κάτι μπορεί να γίνει.
Έτοιμος να βάλει τα κλάματα φεύγει ο τύπος και πάει στον αντιπρόεδρο. Χτυπάει την πόρτα με τρεμάμενα χέρια, μπαίνει μέσα και λέει:
-Να, ξέρετε...ένας φίλος μου είχε την ιδέα να ρωτήσω μήπως γίνεται να με δεχτείτε στον σύλλογό σας, μιας και τυχαίνει να τον έχω πενήντα πόντους και...
-ΧΑΧΑΧΑΧΑ, με δουλεύεις ρε φίλε; Σε κανέναν σύλλογο μικροψώληδων μπορεί να σε έκαναν αρχηγό αλλά εδώ κανονικά ούτε απ' έξω δε θα 'πρεπε να τολμάς να περνάς! Για να καταλάβεις, εγώ που είμαι αντιπρόεδρος τον έχω 5 μέτρα! Αλλά τέλος πάντων, δοκίμασε να μιλήσεις και στον πρόεδρο, αν τον πετύχεις στις καλές του μπορεί να τον καταφέρεις, αν και το βλέπω πάρα πολύ χλομό.
Με καταρρακωμένο το ηθικό ο φίλος μας φεύγει και πάει στο γραφείο του προέδρου. Σταματάει μπροστά στην πόρτα κι αφού κάνει τρεις-τέσσερις φορές να φύγει και γυρνάει πάλι πίσω, παίρνει μια βαθιά ανάσα και με γόνατα που τρέμουν χτυπάει την πόρτα και μπαίνει μέσα. Βλέπει έναν τύπο να στέκεται μπροστά από ένα ανοιχτό παράθυρο με κατεβασμένα παντελόνια ενώ κρατάει κιάλια στα χέρια του και παρατηρεί με μεγάλο ενδιαφέρον κάτι απέναντι.
-Γεια σας....ήρθα για...
-Περάστε έξω κύριε και θα σας φωνάξω εγώ σε λίγη ώρα που θα έχω τελειώσει. Αυτή τη στιγμή είμαι απασχολημένος.
Βγαίνει έξω και περιμένει. Καθώς περιμένει έρχεται κάποιος με σκοπό να μπει στο γραφείο του προέδρου. Ο δικός μας του λέει να περιμένει λίγο γιατί ο πρόεδρος είναι απασχολημένος.
-Έτσι σου είπε ε; Μήπως στεκόταν μπροστά στο ανοιχτό παράθυρο με κατεβασμένο παντελόνι και κοιτούσε έξω με κιάλια;
-Α τον πούστη, πάλι θα πηδάει στη ζούλα εκείνη την παντρεμένη στον έκτο της απέναντι οικοδομής.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
don't speak έγραψε: ↑13 Οκτ 2018, 19:07Δε νομίζω ότι ξάπλωσε για ψυχανάλυση.SpoilerShowαλλά για ψωλαπόλαυση
Δηλαδή;
Πέσιμο ή χεσιμο; 

- blackpaint
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Ανέκδοτο ψωλαράδικο και βαρέθηκα να το διαβάσωΝταρνάκας έγραψε: ↑13 Οκτ 2018, 21:13Mιας και υπάρχει τέτοιο νήμα, είναι το κατάλληλο για το παρακάτω ανέκδοτο:
-Πενήντα πόντους!
-Γεια σας....ήρθα για...

Καλύτερο - μεγαλύτερο;
Πέσιμο ή χεσιμο; 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε κάνει έρωτα με άψυχα αντικείμενα; (Η χούφτα δε μετράει.)
από Έκτωρ Φοίνιξ » 15 Φεβ 2025, 16:33 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 14 Απαντήσεις
- 423 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Feindflug
16 Φεβ 2025, 14:26
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 276 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΛΕΠΡΑ
11 Φεβ 2025, 11:19
-