Από το μόντεμ;

Μια χαρά μπορείς. Εγώ π.χ. μπορώ να τον κάνω 50 εκατοστά.
Δεν απανταω στις προκλησεις.Να κοψεις τις πιτσες,χαλανε το κλιμα.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αν αντεχεις την αιμοραγια απο ακρωτηριασμο προχωρησε.
Να το θεωρήσω οτι σκοπίμως εκτρέπεις την κουβέντα; ¨Η μήπως ήταν τόσο απαραίτητο να βάλω σε εισαγωγικά ΚΑΙ τη λέξη "τραμβαγιέρης" για να καταλάβεις το νόημα; Μη κολλάς στις λέξεις, αλλά στην ουσία.Υδράργυρος έγραψε: ↑13 Οκτ 2018, 22:46Τραμβαγερης ειναι ο ο οδηγος του τραμ. Το τραμ παει πανω σε ραγες δε θελει καμια ιδιατερη μαεστρια για να το οδηγησεις. Σεξ σαν τραμ θα ειναι λιγο βαρετο
http://www.palo.com.cy/a/ti-simeni-tramvageris-549357
Συ είπας, συ ξέρεις...
Σόρι, μα δεν μπόρεσα να αποφύγω το συνειρμό...Yochanan έγραψε: ↑13 Οκτ 2018, 23:52
....Δεν έχει ένας ψωλαραίος μάτια; Δεν έχει ο ψωλαραίος χέρια, όργανα, μέλη, αισθήσεις, πάθη; Θρέφεται με το ίδιο φαγητό, βλάπτεται από τα ίδια όπλα, υπόκειται στις ίδιες ασθένειες, ιαίνεται με τα ίδια μέσα, θερμαίνεται και κρυώνει από τον ίδιο χειμώνα και καλοκαίρι όπως ένας συνάνθρωπός του με κανονικών διαστάσεων πέος; Αν μας τρυπήσεις δεν ματώνουμε; Αν μας γαργαλήσεις δεν γελάμε; Αν μας δηλητηριάσεις δεν θα πεθάνουμε;
Ποτέ δε θα πειράξω
τα ζώα τα καημένα·
μην τάχα σαν εμένα,
κι εκείνα δεν πονούν;
Θα τα χαϊδεύω πάντα,
προστάτης τους θα γίνω.
Ποτέ δεν θα τ’ αφήνω
στους δρόμους να πεινούν.
Aν δεν μιλούν κι εκείνα
κι ο λόγος αν τους λείπει,
μήπως δεν νιώθουν λύπη,
δεν νιώθουν και χαρά;
Μήπως καρδιά δεν έχουν,
στα στήθη τους κρυμμένη,
που τη χαρά προσμένει
κι αγάπη λαχταρά;
Γιατί μεγάλωσε, την τραβάς; Πες αλήθεια, την τραβάς... δεν παίζεις δίκαια.Yochanan έγραψε: ↑13 Οκτ 2018, 23:52Δεν είδα όμως κανενα να εχει την μαγκια να πει το δικό του μεγεθος. Πολύ κακάρισμα και από κοκό λίγα πράματα. Εγώ θα ακολουθήσω το παράδειγμα δεκαδων μοντελων που γινανε διασημες δινοντας ομιλιες για το οτι η εξωτερικη εμφανιση δεν μετραει και θα πω οτι ναι, το μέγεθος δεν μετράει. Να, εγω - για να πιάσουμε ενα τυχαίο παράδειγμα - που ειμαι 31,6 εκ. δεν ειμαι διαφορετικος από σας. Το λέω εν πλήρει ειλικρινεία και το πιστεύω.
Δεν έχει ένας ψωλαραίος μάτια; Δεν έχει ο ψωλαραίος χέρια, όργανα, μέλη, αισθήσεις, πάθη; Θρέφεται με το ίδιο φαγητό, βλάπτεται από τα ίδια όπλα, υπόκειται στις ίδιες ασθένειες, ιαίνεται με τα ίδια μέσα, θερμαίνεται και κρυώνει από τον ίδιο χειμώνα και καλοκαίρι όπως ένας συνάνθρωπός του με κανονικών διαστάσεων πέος; Αν μας τρυπήσεις δεν ματώνουμε; Αν μας γαργαλήσεις δεν γελάμε; Αν μας δηλητηριάσεις δεν θα πεθάνουμε; Και αν μας αδικήσεις, δεν πρέπει να εκδικηθούμε; Δεν κρύβομαι πισω απο το δαχτυλο μου - όχι οτι θα μπορούσα κιόλας, 33,8 εκατοστά ειναι αυτα (δεν είναι εκ παραδρομής - τώρα που τα γράφω αυτά σκλήρυνα λίγο). Αλλά ναι, κάπως έτσι έχουν τα πράματα.
Πάνας έγραψε: ↑14 Οκτ 2018, 00:02Γιατί μεγάλωσε, την τραβάς; Πες αλήθεια, την τραβάς...Yochanan έγραψε: ↑13 Οκτ 2018, 23:52Δεν είδα όμως κανενα να εχει την μαγκια να πει το δικό του μεγεθος. Πολύ κακάρισμα και από κοκό λίγα πράματα. Εγώ θα ακολουθήσω το παράδειγμα δεκαδων μοντελων που γινανε διασημες δινοντας ομιλιες για το οτι η εξωτερικη εμφανιση δεν μετραει και θα πω οτι ναι, το μέγεθος δεν μετράει. Να, εγω - για να πιάσουμε ενα τυχαίο παράδειγμα - που ειμαι 31,6 εκ. δεν ειμαι διαφορετικος από σας. Το λέω εν πλήρει ειλικρινεία και το πιστεύω.
Δεν έχει ένας ψωλαραίος μάτια; Δεν έχει ο ψωλαραίος χέρια, όργανα, μέλη, αισθήσεις, πάθη; Θρέφεται με το ίδιο φαγητό, βλάπτεται από τα ίδια όπλα, υπόκειται στις ίδιες ασθένειες, ιαίνεται με τα ίδια μέσα, θερμαίνεται και κρυώνει από τον ίδιο χειμώνα και καλοκαίρι όπως ένας συνάνθρωπός του με κανονικών διαστάσεων πέος; Αν μας τρυπήσεις δεν ματώνουμε; Αν μας γαργαλήσεις δεν γελάμε; Αν μας δηλητηριάσεις δεν θα πεθάνουμε; Και αν μας αδικήσεις, δεν πρέπει να εκδικηθούμε; Δεν κρύβομαι πισω απο το δαχτυλο μου - όχι οτι θα μπορούσα κιόλας, 33,8 εκατοστά ειναι αυτα (δεν είναι εκ παραδρομής - τώρα που τα γράφω αυτά σκλήρυνα λίγο). Αλλά ναι, κάπως έτσι έχουν τα πράματα.
Εννοείς αυτό που:
Σου φτιάχνω το ψυχολογικό προφίλ, κάτι σαν τα ζωόδια.