Συνέπειες εμβολίων

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
hellegennes
Δημοσιεύσεις: 40345
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 00:17

Re: Συνέπειες εμβολίων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 22 Ιαν 2023, 02:16

Γιατί; Εγώ δεν είμαι πιωμένος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa
Δημοσιεύσεις: 16511
Εγγραφή: 27 Αύγ 2021, 20:52

Re: Συνέπειες εμβολίων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 22 Ιαν 2023, 08:22

hellegennes έγραψε:
22 Ιαν 2023, 02:16
Γιατί; Εγώ δεν είμαι πιωμένος.
ε!. πιες κάτι και ξαναδιαβασέτο... :smt005: ριξε δυο σφηνακια εμβολια να πανε κατω τα φαρμακια... :lol:
𐀲𐀏𐀨𐀲𐀏𐀨𐀭 𐀀𐀗𐀨:𐀣𐀬𐀔:𐀓𐀫:𐀀𐀗𐀨:𐀏𐀬:𐀣𐀦

Μέσα στα πλαίσια μιας σχέσης πολιτικής πελατείας, διαφθοράς, εξαγοράς και εξευτελισμού της έννοιας της ίδιας της πολιτικής.

Με πρᾰ́σῐνους, κῠᾰνέους και ἐρῠθρούς Κοκούς...

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Δημοσιεύσεις: 48031
Εγγραφή: 02 Απρ 2018, 18:53

Re: Συνέπειες εμβολίων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 23 Ιαν 2023, 14:59

hellegennes έγραψε:
21 Ιαν 2023, 22:55
Κινδύνευαν να πεθάνουν 8 δις από τον κορωνοϊό; :smt005::smt005::smt005::smt005:
Αφανισμός του ανθρωπίνου είδους... :fp:
Kappa έγραψε:
04 Φεβ 2024, 15:56
Κάποιες φορές, τα κρύα απογεύματα του χειμώνα, σκέφτομαι μήπως όλα είχαν εξελιχθεί αλλιώς αν της είχα στείλει dickpick.

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Δημοσιεύσεις: 48031
Εγγραφή: 02 Απρ 2018, 18:53

Re: Συνέπειες εμβολίων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 23 Ιαν 2023, 15:00

https://www.iefimerida.gr/ellada/kriti- ... karditidas

Ακόμα μια ξαφνική μυοκαρδίτιδα σε νέα γυναίκα.
Kappa έγραψε:
04 Φεβ 2024, 15:56
Κάποιες φορές, τα κρύα απογεύματα του χειμώνα, σκέφτομαι μήπως όλα είχαν εξελιχθεί αλλιώς αν της είχα στείλει dickpick.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Δημοσιεύσεις: 38768
Εγγραφή: 13 Ιαν 2019, 16:44

Re: Συνέπειες εμβολίων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 23 Ιαν 2023, 17:43

H Τhe Wall Street Journal εξηγεί πως εξαπατήθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης με τις booster δόσεις των εμβολίων

-Xρειαζόμαστε επίσης έντιμους ηγέτες δημόσιας υγείας, σημειώνει η εφημερίδα

Εικόνα

https://kourdistoportocali.com/wp-conte ... 474266.png

.

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Συνέπειες εμβολίων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 25 Ιαν 2023, 21:12

24.01.2023
Dr Ben Marble: «Οι μαζικοί θάνατοι οφείλονται στα εμβόλια mRNA κατά Covid Tα περισσότερα πειραματόζωα πέθαναν»!
«Είναι τεχνολογία επεξεργασίας γονιδίων και δεν ξέρουμε τι κάνει το 98% του DNA»

Εικόνα

Ο Dr Ben Marble γιατρός της Φλόριντα αποκάλυψε την αιτία των μαζικών θανάτων μετά από τους εμβολιασμούς κατά της Covid-19 και οφείλονται στο γεγονός ότι τα εμβόλια mRNA προκαλούν «Εξαρτημένη Ενίσχυση Αντισωμάτων».


Μάλιστα όπως αναφέρει η πλειοψηφία των ζώων στα οποία έκαναν πειράματα με τα νέα εμβόλια μετά από κάποιο χρονικό διάστημα πέθαναν!

«Είναι τεχνολογία επεξεργασίας γονιδίων. Και η απλή πραγματικότητα σχετικά με την επεξεργασία του DNA στο γονιδίωμά σας είναι ότι δεν ξέρουμε τι κάνει το 98% του DNA. Λοιπόν, πώς θα είχε νόημα να το αλλάξουμε όταν δεν ξέρουμε τι κάνει η συντριπτική πλειοψηφία;» είπε ο Dr.Ben Marble.

«Δεν έχει κανένα νόημα. Ήταν κακή επιστήμη από την αρχή», τόνισε, προσθέτοντας πως πίσω από τους μαζικούς θανάτους μετά τα εμβόλια κρύβεται το ότι τα τρυπήματα είχαν ως αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να καταλήξουν από «Εξαρτημένη Ενίσχυση Αντισωμάτων».

Ο Δρ Μαρμπλ επεσήμανε επίσης πώς τα πρωτόκολλα ασφάλειας και έρευνας για τα πειραματικά εμβόλια mRNA ουσιαστικά ανεστάλησαν σε μια προσπάθεια να βγουν τα εμβόλια το συντομότερο δυνατό.

«Ασφαλές και αποτελεσματικό ήταν το μεγάλο ψέμα. Γνωρίζουμε ότι είναι στην πραγματικότητα ανασφαλή και θανατηφόρα, σκοτώνοντας ανθρώπους σε όλο τον κόσμο», σημείωσε ο Marble. «Επομένως, αν θέλουμε να ακολουθήσουμε την αρχή του «Δεν υπάρχει κάτι κακό», η Big Pharma υποτίθεται ότι αποδεικνύει ότι ένα προϊόν είναι ασφαλές πριν το δώσει σε κανέναν».

«Στην έρευνα που έκαναν στα ζώα, η πλειοψηφία των ζώων πέθαναν, πέρασε λίγος χρόνος και μετά άρχισαν να το δίνουν στους ανθρώπους», πρόσθεσε.

«Εισάγουν mRNA μέσα στο σώμα σου κι έπειτα αυτό εισέρχεται μέσα στα κύτταρά σας και λέει στα κύτταρά σας να φτιάξουν την πρωτεΐνη-ακίδα και να την εκθέσουν στην επιφάνεια του κυττάρου κι έπειτα το σώμα σας επιτίθεται σ’ εκείνο το κύτταρο. Η όλη επιστήμη του να εισάγεις ένα δηλητήριο μέσα στο σώμα σου, δεν έχει καμία λογική. Και το βλέπουμε αυτό στα ηλεκτρονικά μικροσκόπια.

Το σώμα σου βλέπει την ακίδα κι έπειτα τρώει το κύτταρο. Σωστά. Κι έτσι αν αυτή πάει στην καρδιά σας, τότε το ίδιο σας το σώμα επιτίθεται στην καρδιά σας. Αν πάει στους όρχεις σας, τότε το ίδιο σας το σώμα επιτίθεται στους όρχεις. Είναι σαν μια μέλισσα να με τσιμπάει, το κεντρί της δεν είχε δηλητήριο για να με σκοτώσει αλλά η αυτοάνοση αντίδρασή μου με σκοτώνει. Είπαμε στον κόσμο τον Δεκέμβριο του 2020 πως αυτό αποκαλείται ”Εξαρτώμενη από αντισώματα ενίσχυση (ADE)”. Είπαμε στον κόσμο πως αυτό επρόκειτο να συμβεί… Κανείς δεν άκουσε!!! Μας απέκλεισαν από παντού», υπογράμμισε.

Ο Dr Ben Marble είναι γιατρός στην Φλόριντα. Έλαβε το πτυχίο ιατρικής από το University of South Alabama College of Medicine και εργάζεται στην πράξη για περισσότερα από 20 χρόνια.

https://banned.video/watch?id=63bf4109b0641c1427e20f8f

Το πρώην στέλεχος της Blackrock (Η BlackRock, Inc. είναι μια αμερικανική επενδυτική πολυεθνική εταιρεία με έδρα τη Νέα Υόρκη), Edward Dowd, αναφέρθηκε πρόσφατα στην αύξηση των ξαφνικών θανάτων που παρατηρείται σε όλες τις δυτικές χώρες μετά την περίοδο των αναγκαστικών μαζικών εμβολιασμών και όπως αποκάλυψε η αύξηση αυτή αγγίζει το 36% (https://www.pronews.gr/ygeia/oi-thanato ... etaireies/)!

https://rumble.com/v1ves9c--36-and-.html

Το ποσοστό είναι πρωτοφανές και προκύπτει από τα στοιχεία των ασφαλιστικών εταιρειών.
https://www.pronews.gr/ygeia/dr-ben-mar ... -pethanan/




Άβαταρ μέλους
dna replication
Δημοσιεύσεις: 30302
Εγγραφή: 16 Απρ 2018, 21:29
Phorum.gr user: dna

Re: Συνέπειες εμβολίων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 26 Ιαν 2023, 23:11

Наше дело правое - победа будет за нами!

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Συνέπειες εμβολίων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 27 Ιαν 2023, 21:50

Τετάρτη , 25 Ιανουαρίου 2023
ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ COVID ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΙΔΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ: «ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΑ ΕΙΧΑΝ ΙΣΤΟΥΣ ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΦΛΕΓΜΟΝΗ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕIΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ»!

Εικόνα

Συνέντευξη στον focus fm έδωσε η Βασιλική Σουλειμάνοβα, παιδοχειρουργός σε Νοσοκομείο της Λάρισας, αναφορικά με τις αλλαγές που παρατηρεί στους ιστούς των εμβολιασμένων παιδιών που χειρουργεί.


Αναφερόμενη η κυρία Σουλειμάνοβα στην εικόνα που παρατηρεί τον τελευταίο καιρό στο νοσοκομείο και στις επεμβάσεις που κάνει είπε ότι υπάρχει μια αύξηση περιστατικών σκωληκοειδίτιδας στα παιδιά που είναι εμβολιασμένα. Επιπλέον, πολλές διαφορές παρατήρησε και στην κατάσταση του μυϊκού ιστού και του υποδόριου λίπους, η οποία είναι πολύ περίεργη κυρίως για παιδιά. Κι αυτό γιατί οι ενήλικοι έχουν κάνει καταχρήσεις κλπ και ίσως μια τέτοια εικόνα να ήταν δικαιολογημένη αλλά για παιδιά που βρίσκονται στο ξεκίνημα της ζωής τους είναι ανεξήγητη αυτή η κατάσταση των ιστών, σύμφωνα με την ίδια.

«Σε ένα χειρουργείο μου ήταν τόσο άσχημη η κατάσταση των ιστών που με δυσκόλεψε πάρα πολύ και όλη αυτή η κατάσταση μου κίνησε την περιέργεια. Έτσι λοιπόν έψαξα το ιστορικό του παιδιού και ανακάλυψα ότι ήταν εμβολιασμένο. Μετά σε άλλες επεμβάσεις σε εμβολιασμένα παιδιά παρατήρησα ότι οι αλλαγές στους ιστούς υπήρχαν αλλά όχι σε τόσο άσχημη κατάσταση. Οι αλλαγές υπήρχαν σε μικρότερη κλίμακα αλλά το ανησυχητικό είναι ότι υπήρχαν σε όλα και μιλάμε για 20-25 παιδιά. Η κατάσταση των ιστών στην οποία αναφέρομαι μοιάζει με φλεγμονή, θα μπορούσα επίσης να την παρομοιάσω με περιπτώσεις που τα άτομα έχουν κάνει πολλές καταχρήσεις. Πράγμα αδύνατο να συμβαίνει σε παιδιά. Σίγουρα θα πρέπει να μελετηθούν περισσότερες περιπτώσεις για να βγάλουμε συμπεράσματα. Καλώ συναδέρφους μου που έχουν πρόσβαση σε ερευνητικά κέντρα και μπορούν να τα μελετήσουν όλα αυτά, να δώσουν ιδιαίτερη σημασία σε τέτοια περιστατικά. Ας δουν λιγάκι πιο σοβαρά το θέμα γιατί μιλάμε για παιδιά» τόνισε.

«Αυτό που με ανησυχεί επίσης είναι η γρήγορη εξέλιξη της σκωληκοειδίτιδας, δηλαδή ενώ από τη στιγμή που η οξεία μορφή της σκωληκοειδίτιδας για να φτάσει σε περιτονίτιδα απαιτεί 24 ώρες ίσως και αρκετά παραπάνω τώρα πλέον βλέπουμε να ωριμάζει μέσα σε λίγες ώρες πράγμα που είναι περίεργο. Δεν υπάρχει λογική εξήγηση. Σε αντίθεση με όλα αυτά, η εικόνα που παρουσιάζουν τα ανεμβολίαστα παιδάκια είναι αυτή που ξέραμε μέχρι σήμερα και θεωρούσαμε φυσιολογική. Ζούμε πραγματικά σε μια εποχή που το παράλογο προσπαθούμε να το εξηγήσουμε με τη λογική» πρόσθεσε.


https://indobserver.gr/%CE%BA%CE%BF%CE% ... RiCeNtTR70

mao mao
Δημοσιεύσεις: 7317
Εγγραφή: 12 Μάιος 2018, 23:33

Re: Συνέπειες εμβολίων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao » 28 Ιαν 2023, 02:10

akirav έγραψε:
28 Ιαν 2023, 01:54
η ψεκιά που πόσταρες κατέβηκε πολύ γρήγορα.

mao mao
Δημοσιεύσεις: 7317
Εγγραφή: 12 Μάιος 2018, 23:33

Re: Συνέπειες εμβολίων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao » 28 Ιαν 2023, 02:12

The Rebel έγραψε:
27 Ιαν 2023, 21:50
Τετάρτη , 25 Ιανουαρίου 2023
ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ COVID ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΙΔΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ: «ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΑ ΕΙΧΑΝ ΙΣΤΟΥΣ ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΦΛΕΓΜΟΝΗ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕIΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ»!

Εικόνα

Συνέντευξη στον focus fm έδωσε η Βασιλική Σουλειμάνοβα, παιδοχειρουργός σε Νοσοκομείο της Λάρισας, αναφορικά με τις αλλαγές που παρατηρεί στους ιστούς των εμβολιασμένων παιδιών που χειρουργεί.


Αναφερόμενη η κυρία Σουλειμάνοβα στην εικόνα που παρατηρεί τον τελευταίο καιρό στο νοσοκομείο και στις επεμβάσεις που κάνει είπε ότι υπάρχει μια αύξηση περιστατικών σκωληκοειδίτιδας στα παιδιά που είναι εμβολιασμένα. Επιπλέον, πολλές διαφορές παρατήρησε και στην κατάσταση του μυϊκού ιστού και του υποδόριου λίπους, η οποία είναι πολύ περίεργη κυρίως για παιδιά. Κι αυτό γιατί οι ενήλικοι έχουν κάνει καταχρήσεις κλπ και ίσως μια τέτοια εικόνα να ήταν δικαιολογημένη αλλά για παιδιά που βρίσκονται στο ξεκίνημα της ζωής τους είναι ανεξήγητη αυτή η κατάσταση των ιστών, σύμφωνα με την ίδια.
πόσους τενεκέδες λάδι έδωσε για να πάρει πτυχίο από το πανεπιστήμιο της Βάρνας;

Άβαταρ μέλους
vagabondo
Δημοσιεύσεις: 9903
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 01:24

Re: Συνέπειες εμβολίων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 28 Ιαν 2023, 09:54

mao mao έγραψε:
28 Ιαν 2023, 02:12
πόσους τενεκέδες λάδι έδωσε για να πάρει πτυχίο από το πανεπιστήμιο της Βάρνας;
Όπως την βλέπεις, πιστεύεις πως είχε ανάγκη να δώσει και τενεκέδες λάδι; :roll:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
akirav
Δημοσιεύσεις: 2587
Εγγραφή: 09 Απρ 2018, 05:47
Phorum.gr user: akirav

Re: Συνέπειες εμβολίων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από akirav » 28 Ιαν 2023, 11:35

mao mao έγραψε:
28 Ιαν 2023, 02:10
akirav έγραψε:
28 Ιαν 2023, 01:54
η ψεκιά που πόσταρες κατέβηκε πολύ γρήγορα.
https://www.brighteon.com/0d4433f3-3d4c ... 6d255d49fc
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum

Άβαταρ μέλους
dna replication
Δημοσιεύσεις: 30302
Εγγραφή: 16 Απρ 2018, 21:29
Phorum.gr user: dna

Re: Συνέπειες εμβολίων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 28 Ιαν 2023, 20:46

Εικόνα
Наше дело правое - победа будет за нами!

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Δημοσιεύσεις: 38768
Εγγραφή: 13 Ιαν 2019, 16:44

Re: Συνέπειες εμβολίων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 30 Ιαν 2023, 10:02

Φυσικα δεν θα ηταν ο μονος γονιος που δεχτηκε τετοια προταση.

Ο 16χρονος γιος του κατερρευσε ενω επαιζε μπασκετ 5 μερες μετα που πηρε το εμβολιο.




.

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Συνέπειες εμβολίων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 30 Ιαν 2023, 22:22

01-30-2023
ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ;; Χαμός στις ΗΠΑ με ΞΑΦΝΙΚΗ αλλαγή στα κριτήρια καρδιακής υγείας των πιλότων.

Εικόνα

Έχει ξεσηκώσει μεγάλες συζητήσεις.


Η Ομοσπονδιακή Αρχή Αεροπορίας (FAA), ο αρμόδιος φορέας για την αδειοδότηση πιλότων, άλλαξε αθόρυβα τα κριτήρια για τη μέτρηση της καρδιακής βλάβης στους πιλότους.

Τώρα φαίνεται ότι η Ομοσπονδιακή Αρχή Αεροπορίας (FAA), το όργανο που είναι υπεύθυνο για την αδειοδότηση πιλότων, άλλαξε αθόρυβα τα κριτήρια για τη μέτρηση της καρδιακής βλάβης στους πιλότους.

Μέχρι τον Οκτώβριο του 2022, οι πιλότοι έπρεπε να περάσουν αυστηρά τεστ υγείας και να έχουν μετρήσεις ΗΚΓ (Ηλεκτροκαρδιογράφημα) μεταξύ 0,12 και 0,2. Ωστόσο, από τις 26 Οκτωβρίου, η FAA αύξησε αυτή τη μέτρηση στο 0,3. Αυτό είναι πάνω από 100 τοις εκατό αύξηση από τον χαμηλό δείκτη.

Ένα μεγάλο «ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ;;;» πλανάται στις ΗΠΑ και ήδη έχουν αρχίσει οι θεωρίες σχετικά με το σκεπτικό της απόφασης που σε καμία περίπτωση δεν αυξάνει την ασφάλεια στις πτήσεις.


Αντιθέτως έχει πολλαπλασιάσει τα ερωτήματα.

«Αυτή η αλλαγή έγινε ως απόκριση σε νέα επιστημονικά στοιχεία σχετικά με την πάθηση από τους συμβούλους καρδιολογίας της και όχι σε ανεπιθύμητες αντιδράσεις στα εμβόλια COVID-19», είναι η επίσημη εξήγηση που δόθηκε και έκανε μέχρι και τον παρουσιαστή του Fox News, Carslon Tucker, να απορήσει.

https://rumble.com/v279u4w-january-26-2023.html

https://www.el.gr/diethni/kosmos/giati- ... xafniki-a/

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών