Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 29095
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 06 Σεπ 2018, 19:56

Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2018
Λαμία: Είχε άγιο και ο παπάς και οι ποδηλάτες.

Εικόνα

Μεθυσμένος ιερέας έφερε τούμπες, διέλυσε εικονοστάσι και παραλίγο να παρασύρει ποδηλάτες....

Εκτροπή - ανατροπή ενός τζιπ αυτοκινήτου είχαμε γύρω στις 16:15’ στον νέο περιφερειακό δρόμο του Αγίου Λουκά.

Εικόνα

Ένας 60χρονος ιερέας έχοντας κατεύθυνση από το Νοσοκομείο προς τον Άγιο Λουκά, ο οποίος φέρεται να οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στη διασταύρωση με τον Προφήτη Ηλία.

Το όχημα προσέκρουσε στο κράσπεδο, διέλυσε ένα εικονοστάσι που ήταν στο σημείο και στη συνέχεια μετά από πολλές τούμπες προσγειώθηκε δίπλα από διερχόμενους ποδηλάτες!

Εικόνα

Πραγματικά είχε άγιο τόσο ο οδηγός του τζιπ που δε σκοτώθηκε μετά από τόσες τούμπες, αλλά κυρίως οι ποδηλάτες που ξαφνικά είδαν το αμάξι να έρχεται κατά πάνω τους.



Οι τελευταίοι μετά το αρχικό σοκ, ήταν εκείνοι που μαζί με τους πυροσβέστες, βοήθησαν στον απεγκλωβισμό του ιερεά από το όχημα.

Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που φρόντισε για την μεταφορά του ιερέα στο Νοσοκομείο Λαμίας, καθώς και η Τροχαία Λαμίας για την καταγραφή του συμβάντος.
http://www.lamiareport.gr/index.php/top ... -podilates

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 29095
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 07 Σεπ 2018, 19:55

Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2018
Λαμιώτισσα θεούσα «δαγκώνει» ανυποψίαστα θύματα.

Εικόνα

Η 50χρονη απατεώνισσα δρα για χρόνια στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, ανενόχλητη κάτω από τη μύτη των Αστυνομικών και Εισαγγελικών Αρχών, έχοντας εξαπατήσει κυρίως γυναίκες, που κλαίνε τα χρυσαφικά τους και τα χρήματα που της έδωσαν.

Πρόκειται για μια γυναίκα από τη Λαμία η οποία είναι 50 ετών και διαμένει στη βόρεια πλευρά της πόλης. Μετά από καταγγελίες θυμάτων που έγιναν στο LamiaReport και μια σύντομη έρευνα που κάναμε, διαπιστώσαμε ότι τα θύματα είναι πάρα πολλά. Η δράση της "κυρίας" έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια και φυσικά συνεχίζει μέχρι και σήμερα να «δαγκώνει» ανυποψίαστα θύματα.

Το "παίζει" θεούσα και το παρουσιαστικό της μόνο σε απατεώνισσα δεν παραπέμπει. Εντοπίζει, μέσω γνωστών της, ανθρώπους που περνούν μια δύσκολη φάση στη ζωή τους, με διάφορα προβλήματα υγείας ή προσωπικά και τους πλησιάζει τάχα για να τους βοηθήσει.

Αρχικά φροντίζει να αποκτήσει την εμπιστοσύνη τους και στη συνέχεια με το δικό της μοναδικό τρόπο τους παίρνει κοσμήματα, χρυσαφικά, χρήματα ή ό,τι άλλο μπορεί ανάλογα την περίπτωση. Οι μαρτυρίες και οι καταγγελίες που έχουμε, δείχνουν ότι είναι αδίστακτη, αφού εκμεταλλεύτηκε γυναίκα που ο άντρας της πέθαινε από καρκίνο και εκείνη της έλεγε ότι είναι από "τα μάγια που του έχουν κάνει". Φυσικά για να λύσει τα μάγια υπήρχε κόστος σε χρυσαφικά και χρήματα.

Σε άλλη περίπτωση έλεγε στο θύμα ότι "ο άντρας σου θα πεθάνει σε τρεις μήνες ή ότι ο γιος σου θα πάθει ατύχημα με το μηχανάκι, πρέπει να φύγει η αρνητική ενέργεια από το σπίτι". Και αυτό θα γινόταν αν έπαιρνε όλα τα χρυσαφικά να τα πάει στον παπά να τα βάλει στην Αγια Τράπεζα για να τα διαβάσει. Έτσι έκαναν φτερά όλα τα χρυσαφικά, τα κοσμήματα και οι χρυσές λίρες.

Από άλλα θύματα πήρε χρήματα για να φτιάξει αγιογραφίες, οι οποίες φυσικά δεν έγιναν ποτέ. Σε επαγγελματία από τη Λαμία απέσπασε σεβαστό χρηματικό ποσό για να του βγάλει δάνειο από την τράπεζα!!!

Έχει "εξαφανίσει" πολλά χρυσαφικά
Πολλές Λαμιώτισσες "κλαίνε" τα χρυσαφικά τους που δεν τα ξαναείδαν ποτέ. Πολλά από αυτά ήταν μεγάλης συναισθηματικής αξίας, αφού ήταν κοσμήματα από τη μητέρα τους ή τη γιαγιά τους. Σε πολλές περιπτώσεις έπαιρνε τα παλιά χρυσαφικά για να τα γυαλίσει ή να τους αλλάξει πέτρες. Μάλιστα ακόμα και τώρα έχει το θράσος και μοιράζει επαγγελματική κάρτα που δηλώνει ότι έχει "Εργαστήρι", στο οποίο κάνει Χειροποίητα Κοσμήματα, Αγιογραφίες, ακόμη και μπομπονιέρες γάμου και βάφτισης.

Σε μια περίπτωση είχε πάρει προκαταβολικά όλα τα χρήματα για τις μπομπονιέρες του γάμου. Ήρθε όμως η μέρα του γάμου και η απατεώνισσα ήταν άφαντη. Οι άνθρωποι έτρεχαν και δεν έφταναν μεχρι και την τελευταία στιγμή για να βρουν μπομπονιέρες.

Τα θύματα είναι πάρα πολλά. Κάποια από αυτά έχουν καταγγείλει την απατεώνισσα πριν από τρία χρόνια και ακόμα περιμένουν να γίνει το δικαστήριο. Κάποια άλλα θύματα έχουν καταθέσει μήνυση πρόσφατα. Όμως οι υποθέσεις δεν έχουν συνδεθεί μεταξύ τους, με αποτέλεσμα η απατεώνισσα και να δικαστεί, όπως είναι τώρα τα πράγματα θα πέσει στα μαλακά.

Οι λόγοι που γράψαμε αυτό το άρθρο είναι δυο:
1ον.
Να γίνει γνωστή η δράση της απατεώνισσας στην κοινωνία της Λαμίας, ώστε να μην υπάρξουν και άλλα θύματα και 2ον. Εαν έχετε πέσει θύμα της "κυρίας" να επικοινωνήσετε με το LamiaReport (22310 66155 και 6979975000) ή με την Ασφάλεια Λαμίας (22310 56865), ώστε να γίνει καταγραφή των θυμάτων, τα οποία είναι πολλά, αλλά δεν γνωρίζονται μεταξύ τους.

Μόνο εάν αποδειχθεί η εξακολουθητική δράση της και το μέγεθος της απάτης, μόνο και μόνο τότε μπορεί να τιμωρηθεί από τη δικαιοσύνη. Δυστυχώς έτσι όπως λειτουργεί το σύστημα η αδίστακτη «γυναίκα αράχνη» θα συνεχίσει να «δαγκώνει» ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη, χωρίς να τιμωρείται.
http://www.lamiareport.gr/index.php/top ... ta-thymata

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 29095
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 11 Σεπ 2018, 20:24

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018
Λαμιώτισσα ανακάλυψε ξαφνικά ότι είναι παντρεμένη και μάλιστα με γυναίκα!

Εικόνα
Πως το ΕΦΚΑ «πάντρεψε» μεταξύ τους δύο γυναίκες…

Πως θα σας φαινόταν αν το βράδυ κοιμόσασταν ανύπαντρος/η και το πρωί σηκωνόσασταν από το κρεβάτι και ήσασταν παντρεμένος/η και μάλιστα με άτομο του ίδιου φύλου;

Και να έχετε και τον/την σύζυγο ως προστατευόμενο μέλος;

Φανταστείτε την έκπληξη λοιπόν μίας γυναίκας από τη Λαμία, της κας Χριστίνας, η οποία ανακάλυψε τελείως τυχαία ότι είναι… παντρεμένη και έχει υπό την προστασία της μία 36χρονη γυναίκα!

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής (9/9), όταν σε τυχαίο έλεγχο μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής του ΕΦΚΑ, η κα Χριστίνα ανακάλυψε ότι ήταν παντρεμένη και μάλιστα με άτομο του ίδιου φύλου ονόματι Μαρία 36 ετών (σύμφωνα με το ΑΜΚΑ της). «Καταλαβαίνετε το σοκ που έπαθα», λέει στο LamiaReport η γυναίκα η οποία είναι άγαμη και την πάντρεψε… με το ζόρι η ηλεκτρονική εφαρμογή.

Εικόνα

«Είναι τραγελαφικό να βρίσκεσαι από το πουθενά παντρεμένη με άτομο του ίδιου φύλου και μάλιστα να το έχεις ασφαλιστικά υπό την σκέπη σου. Ευτυχώς οι υπάλληλοι στο Παράρτημα του ΙΚΑ Λαμίας, μετά το πρώτο σοκ που έπαθαν και εκείνοι, με συνοπτικές διαδικασίες μου έδωσαν ‘’διαζύγιο’’ και είμαι πάλι ‘’ελεύθερη’’», λέει στο LamiaReport με χιούμορ η κα Χριστίνα, που από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκε παντρεμένη.

Μάλιστα όπως μας είπε αντιμετώπισε και τα «παράπονα» των φίλων της που ζήτησαν εξηγήσεις γιατί δεν τους κάλεσε στον γάμο της με τη Μαρία!
http://www.lamiareport.gr/index.php/top ... me-gynaika


Εικόνα

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 29095
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 12 Σεπ 2018, 23:02

Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018
Γέμισε ο Πειραιάς με "παράτυπους δημότες" που χέζουν στους δρόμους!
Από τον Κύρο Παληκάρη (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Εικόνα

Όταν ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης έλεγε ότι θα κάνει τουριστικό και επενδυτικό τον Πειραιά, δύσκολα μπορούσε να φανταστεί κανείς πως μέσα σε τέσσερα χρόνια θα γέμιζε η πόλη με...
"παράτυπους δημότες"! Οι "κακοί" τους λένε... λαθρομετανάστες. Αν είναι ποτέ δυνατόν!!...

Εικόνα
Ουρές από "επενδυτές" στον Πύργο του Πειραιά!
http://www.reportaznet.gr/2018/08/blog- ... z5QRBF16Gj

Αν κάποιος κυκλοφορήσει κάτω στον Πειραιά θα διαπιστώσει ότι έχουν κάνει κατάληψη σε κήπους πλατείες της πόλης δεκάδες άτομα αγνώστου προέλευσης που μπορεί να είναι " παράτυποι μετανάστες", πρόσφυγες, Ρομά, παραβατικοί, περιθωριακοί, άστεγοι, πλανόδιοι μικροπωλητές κ.α.

Εικόνα
«Destination Piraeus»: Έτσι ο Πειραιάς έγινε τουριστικός προορισμός! - Το κάμπινγκ στη Φρεαττύδα.
http://www.reportaznet.gr/2018/09/desti ... z5QRAEe7jn

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζεται στο Γραφείο Ασύλου στην Τρούμπα που έχει μετατρέψει την γύρω περιοχή σε άτυπο hot spot.


Πειραιάς 2018 : Εικόνες ντροπής στην Τρούμπα - Αφοδεύουν στο δρόμο για να μη χάσουν την ουρά!
http://www.reportaznet.gr/2018/05/2018_ ... z5QRBWlYqx

Ανάλογες εικόνες ντροπής για μια πολιτισμένη πόλη έχουν καταγραφεί κατά καιρούς σε διάφορα σημεία του Πειραιά, όπως Πλατεία Καραϊσκάκη, στο λιμάνι, Τινάνειος κήπος, Πάρκο ΙΚΑ, Φρεαττύδα, Τερψιθέα, Ιπποδαμείας, Πλατεία Μυρτιδιώτισσας κα.


Ιδού η τριτοκοσμική τουριστική "βιτρίνα" του Πειραιά - Κατάληψη σε αναψυκτήριο στο Τινάνειο Κήπο!
http://www.reportaznet.gr/2018/05/foto- ... z5QRBotVBC

Στο ίδιο έργο θεατές
Η Δημοτική Αρχή Μώραλη δείχνει να παρακολουθεί αμήχανα σαν θεατής το φαινόμενο που έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις τον τελευταίο καιρό και τείνει να διαμορφώσει μια μόνιμη κατάσταση στον Πειραιά.

Συνήθως οι αρμόδιοι του Δήμου Πειραιά ανακαλύπτουν τους "καταληψίες" κοινόχρηστων χώρων της πόλης μετά από δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, αλλά δείχνουν πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα αποτελεσματικό. Είτε κάνουν καμία σύσκεψη για να δώσουν άλλοθι στους εαυτούς τους, υποστηρίζοντας ότι έχουν έλλειψη προσωπικού στη Δημοτική Αστυνομία, που είναι σαν μην υπάρχει όπως τουλάχιστον ομολογούν οι ίδιοι.


Κατεδάφισαν την "τουριστική βιτρίνα" του Πειραιά!
http://www.reportaznet.gr/2018/07/blog- ... z5QRC4adfh

Στην καλύτερη περίπτωση, κάνουν αραιά και καθυστερημένα καμιά επιχείρηση -σκούπα με την Αστυνομία που δείχνει τους καταληψίες οι οποίοι είτε είτε πάνε σε άλλο είτε επιστρέφουν αργότερα στο ίδιο σημείο.


Φιάσκο με την επιχείρηση σόου για το παρεμπόριο στον Πειραιά.
http://www.reportaznet.gr/2018/05/blog- ... z5QRCsCwT9

@Σε κάθε περίπτωση, κάτι πρέπει να γίνει με τους ¨παράτυπους δημότες" στον Πειραιά...
http://www.reportaznet.gr/2018/09/blog- ... z5QrtX5qvK

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 29095
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 13 Σεπ 2018, 22:05

Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2018
Έρευνα: Έξι στους δέκα Έλληνες πιστεύουν στο ξεμάτιασμα.

Εικόνα

Έξι στους δέκα Έλληνες πιστεύει ότι το ξεμάτιασμα είναι η λύση για την αντιμετώπιση του πονοκέφαλου. Αυτό δείχνει έρευνα την οποία επικαλείται η Ελληνική Εταιρεία Κεφαλαλγίας, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Κεφαλαλγίας στις 12 Σεπτεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Ελληνική Εταιρεία Κεφαλαλγίας, σε δείγμα 10.000 πολιτών που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη έρευνα, το 60% πιστεύει ότι η λύση για την αντιμετώπιση του πονοκέφαλου είναι το ξεμάτιασμα.

«Είναι σημαντικό να διαλύσουμε τους επικρατούντες μύθους αλλά και να καταρρίψουμε πολλά ταμπού, όπως το να επισκεπτόμαστε ένα νευρολόγο» σχολίασε στην Καθημερινή ο αναπληρωτής καθηγητής Νευρολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Δήμος Μητσικώστας.

Σύμφωνα με τον ίδιο αν και ο κόσμος συνδέει ευρέως τους πονοκεφάλους με τον ψυχολογικό παράγοντα, «πρόκειται για βιολογική διαταραχή του εγκεφάλου». Μεγάλος αριθμός, δηλαδή, έχει γενετική προδιάθεση, διαθέτει το σχετικό γονίδιο, για να εκδηλώσει ημικρανία υπό συγκεκριμένες συνθήκες.

«Οι εκλυτικοί παράγοντες ποικίλλουν, από την κατανάλωση κάποιου τροφίμου ή αλκοόλ, μέχρι τον καιρό, τις ορμόνες, ένα καταθλιπτικό επεισόδιο, αλλά και την απώλεια ρουτίνας - τα Σαββατοκύριακα που αλλάζει το πρόγραμμα, πυκνώνουν οι ημικρανίες» διευκρινίζει ο κ. Μητσικώστας.
https://www.cnn.gr/news/ellada/story/14 ... xematiasma

Το αφεντικό τρελάθηκε!

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 29095
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 18 Σεπ 2018, 20:42

17 Σεπτεμβρίου 2018
Αίσχος: Βανδάλισαν το άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Μυτιλήνη.

Εικόνα

Άγνωστοι βανδάλισαν τις τελευταίες ημέρες προτομές στο κέντρο της Μυτιλήνης προκαλώντας πολλές αντιδράσεις από πολίτες και εκπροσώπους φορέων, αλλά και διάφορες ερμηνείες.

Εικόνα

Συγκεκριμένα τις τελευταίες ημέρες άγνωστοι έβαψαν με κόκκινη μπογιά την προτομή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στο Δημοτικό κήπο και του Δημήτρη Βερναρδάκη στο πάρκο Αγίας Ειρήνης, καθώς και του πρώην Δημάρχου Μυτιλήνης Απόστολου Αποστόλου…
https://hellas-now.com/aischos-vandalis ... -mytilini/

Ο μαλάκας του μήνα Βριλήσσια.

Εικόνα


Εικόνα

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 29095
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 22 Σεπ 2018, 21:36

Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018
Μιλάμε για πολύ μαλάκα. Εξέταζε τις γυναίκες και τον .. έπαιζε!
Ποινική δίωξη στον γιατρό που συνελήφθη στον Αγ. Νικόλαο.


Εικόνα

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατάχρηση σε ασέλγεια ασκήθηκε από τον εισαγγελέα σε βάρος του γιατρού που συνελήφθη στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, σε μια σοκαριστική υπόθεση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά από καταγγελία 25χρονης ότι ο εν λόγω γιατρός ενώ την εξέταζε ταυτόχρονα αυνανιζόταν…
https://www.cretalive.gr/crete/apisteyt ... kanopoihsh

Ο γιατρός πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη, ενώ η υπόθεση έχει ήδη προκαλέσει ποικίλες συζητήσεις. Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της σχετικής έρευνας, αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου κατάφεραν να εντοπίσουν ακόμη τρεις νεαρές ασθενείς οι οποίες κατέθεσαν ότι στο πλαίσιο της ιατρικής εξέτασης παρενοχλήθηκαν από τον συγκεκριμένο γιατρό.
https://www.cretalive.gr/crete/kakoyrgh ... h-eksetash

The Rebel έγραψε:
07 Σεπ 2018, 19:55
Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2018
Λαμιώτισσα θεούσα «δαγκώνει» ανυποψίαστα θύματα.

Εικόνα

Η 50χρονη απατεώνισσα δρα για χρόνια στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, ανενόχλητη κάτω από τη μύτη των Αστυνομικών και Εισαγγελικών Αρχών, έχοντας εξαπατήσει κυρίως γυναίκες, που κλαίνε τα χρυσαφικά τους και τα χρήματα που της έδωσαν.
SpoilerShow
Πρόκειται για μια γυναίκα από τη Λαμία η οποία είναι 50 ετών και διαμένει στη βόρεια πλευρά της πόλης. Μετά από καταγγελίες θυμάτων που έγιναν στο LamiaReport και μια σύντομη έρευνα που κάναμε, διαπιστώσαμε ότι τα θύματα είναι πάρα πολλά. Η δράση της "κυρίας" έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια και φυσικά συνεχίζει μέχρι και σήμερα να «δαγκώνει» ανυποψίαστα θύματα.

Το "παίζει" θεούσα και το παρουσιαστικό της μόνο σε απατεώνισσα δεν παραπέμπει. Εντοπίζει, μέσω γνωστών της, ανθρώπους που περνούν μια δύσκολη φάση στη ζωή τους, με διάφορα προβλήματα υγείας ή προσωπικά και τους πλησιάζει τάχα για να τους βοηθήσει.

Αρχικά φροντίζει να αποκτήσει την εμπιστοσύνη τους και στη συνέχεια με το δικό της μοναδικό τρόπο τους παίρνει κοσμήματα, χρυσαφικά, χρήματα ή ό,τι άλλο μπορεί ανάλογα την περίπτωση. Οι μαρτυρίες και οι καταγγελίες που έχουμε, δείχνουν ότι είναι αδίστακτη, αφού εκμεταλλεύτηκε γυναίκα που ο άντρας της πέθαινε από καρκίνο και εκείνη της έλεγε ότι είναι από "τα μάγια που του έχουν κάνει". Φυσικά για να λύσει τα μάγια υπήρχε κόστος σε χρυσαφικά και χρήματα.

Σε άλλη περίπτωση έλεγε στο θύμα ότι "ο άντρας σου θα πεθάνει σε τρεις μήνες ή ότι ο γιος σου θα πάθει ατύχημα με το μηχανάκι, πρέπει να φύγει η αρνητική ενέργεια από το σπίτι". Και αυτό θα γινόταν αν έπαιρνε όλα τα χρυσαφικά να τα πάει στον παπά να τα βάλει στην Αγια Τράπεζα για να τα διαβάσει. Έτσι έκαναν φτερά όλα τα χρυσαφικά, τα κοσμήματα και οι χρυσές λίρες.

Από άλλα θύματα πήρε χρήματα για να φτιάξει αγιογραφίες, οι οποίες φυσικά δεν έγιναν ποτέ. Σε επαγγελματία από τη Λαμία απέσπασε σεβαστό χρηματικό ποσό για να του βγάλει δάνειο από την τράπεζα!!!

Έχει "εξαφανίσει" πολλά χρυσαφικά
Πολλές Λαμιώτισσες "κλαίνε" τα χρυσαφικά τους που δεν τα ξαναείδαν ποτέ. Πολλά από αυτά ήταν μεγάλης συναισθηματικής αξίας, αφού ήταν κοσμήματα από τη μητέρα τους ή τη γιαγιά τους. Σε πολλές περιπτώσεις έπαιρνε τα παλιά χρυσαφικά για να τα γυαλίσει ή να τους αλλάξει πέτρες. Μάλιστα ακόμα και τώρα έχει το θράσος και μοιράζει επαγγελματική κάρτα που δηλώνει ότι έχει "Εργαστήρι", στο οποίο κάνει Χειροποίητα Κοσμήματα, Αγιογραφίες, ακόμη και μπομπονιέρες γάμου και βάφτισης.

Σε μια περίπτωση είχε πάρει προκαταβολικά όλα τα χρήματα για τις μπομπονιέρες του γάμου. Ήρθε όμως η μέρα του γάμου και η απατεώνισσα ήταν άφαντη. Οι άνθρωποι έτρεχαν και δεν έφταναν μεχρι και την τελευταία στιγμή για να βρουν μπομπονιέρες.

Τα θύματα είναι πάρα πολλά. Κάποια από αυτά έχουν καταγγείλει την απατεώνισσα πριν από τρία χρόνια και ακόμα περιμένουν να γίνει το δικαστήριο. Κάποια άλλα θύματα έχουν καταθέσει μήνυση πρόσφατα. Όμως οι υποθέσεις δεν έχουν συνδεθεί μεταξύ τους, με αποτέλεσμα η απατεώνισσα και να δικαστεί, όπως είναι τώρα τα πράγματα θα πέσει στα μαλακά.

Οι λόγοι που γράψαμε αυτό το άρθρο είναι δυο:
1ον.
Να γίνει γνωστή η δράση της απατεώνισσας στην κοινωνία της Λαμίας, ώστε να μην υπάρξουν και άλλα θύματα και 2ον. Εαν έχετε πέσει θύμα της "κυρίας" να επικοινωνήσετε με το LamiaReport (22310 66155 και 6979975000) ή με την Ασφάλεια Λαμίας (22310 56865), ώστε να γίνει καταγραφή των θυμάτων, τα οποία είναι πολλά, αλλά δεν γνωρίζονται μεταξύ τους.

Μόνο εάν αποδειχθεί η εξακολουθητική δράση της και το μέγεθος της απάτης, μόνο και μόνο τότε μπορεί να τιμωρηθεί από τη δικαιοσύνη. Δυστυχώς έτσι όπως λειτουργεί το σύστημα η αδίστακτη «γυναίκα αράχνη» θα συνεχίσει να «δαγκώνει» ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη, χωρίς να τιμωρείται.
http://www.lamiareport.gr/index.php/top ... ta-thymata


22 Σεπτεμβρίου 2018
Λαμία: Έπεσε η πρώτη «καμπάνα» στη θεούσα απατεώνισσα!

Εικόνα

Δεν τόλμησε να εμφανιστεί στο δικαστήριο σήμερα, άλλα έπεσε η πρώτη καμπάνα, ενώ ακολουθούν και άλλες δίκες, αφού τα θύματα που έπεσαν στα δίχτυα της είναι πολλά.

Σε 15 μήνες φυλακή, χωρίς αναστολή, καταδικάστηκε η 50χρονη Λαμιώτισσα που το παίζει θεούσα και χρόνια τώρα «δαγκώνει» ανυποψίαστα θύματα, παίρνοντας χρυσαφικά και χρήματα.

Σήμερα έγινε το πρώτο δικαστήριο, το οποίο αφορούσε καταγγελία εννέα θυμάτων, που είχε γίνει στην Εισαγγελία πριν από τρία χρόνια περίπου. Τελικά μετά από δυο αναβολές η υπόθεση συζητήθηκε σήμερα και η 50χρονη, που εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο της, καταδικάστηκε σε 15 μήνες φυλακή, χωρίς αναστολή.

Η ίδια δεν τόλμησε να εμφανιστεί φοβούμενη τη μήνη των θυμάτων, που χρόνια τώρα προσπαθούν να βρουν το δίκιο τους και δεν μπορούν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχουν και άλλες μηνυτήριες αναφορές που έχουν κατατεθεί σε βάρος της, ενώ κάποια από τα θύματα θα καταθέσουν στο άμεσο μέλλον.

Αυτό που αποδείχθηκε από την ακροαματική διαδικασία είναι η εξακολουθητική δράση της "κυρίας", όπως τόνισε και ο Εισαγγελέας της έδρας Παναγιώτης Παρασκευαΐδης, ενώ η άξια των χρυσαφικών - κοσμημάτων που είχε αποσπάσει από τα συγκεκριμένα θύματα ήταν περίπου 44.000 ευρώ.
SpoilerShow
Τι λέει το ρεπορτάζ
Πρόκειται για μια γυναίκα από τη Λαμία η οποία είναι 50 ετών και διαμένει στη βόρεια πλευρά της πόλης. Μετά από καταγγελίες θυμάτων που έγιναν στο LamiaReport και μια σύντομη έρευνα που κάναμε, διαπιστώσαμε ότι τα θύματα είναι πάρα πολλά. Η δράση της "κυρίας" έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια και φυσικά συνεχίζει μέχρι και σήμερα να «δαγκώνει» ανυποψίαστα θύματα.

Το "παίζει" θεούσα και το παρουσιαστικό της μόνο σε απατεώνισσα δεν παραπέμπει. Εντοπίζει, μέσω γνωστών της, ανθρώπους που περνούν μια δύσκολη φάση στη ζωή τους, με διάφορα προβλήματα υγείας ή προσωπικά και τους πλησιάζει τάχα για να τους βοηθήσει.

Αρχικά φροντίζει να αποκτήσει την εμπιστοσύνη τους και στη συνέχεια με το δικό της μοναδικό τρόπο τους παίρνει κοσμήματα, χρυσαφικά, χρήματα ή ό,τι άλλο μπορεί ανάλογα την περίπτωση. Οι μαρτυρίες και οι καταγγελίες που έχουμε, δείχνουν ότι είναι αδίστακτη, αφού εκμεταλλεύτηκε γυναίκα που ο άντρας της πέθαινε από καρκίνο και εκείνη της έλεγε ότι είναι από "τα μάγια που του έχουν κάνει". Φυσικά για να λύσει τα μάγια υπήρχε κόστος σε χρυσαφικά και χρήματα.

Σε άλλη περίπτωση έλεγε στο θύμα ότι "ο άντρας σου θα πεθάνει σε τρεις μήνες ή ότι ο γιος σου θα πάθει ατύχημα με το μηχανάκι, πρέπει να φύγει η αρνητική ενέργεια από το σπίτι". Και αυτό θα γινόταν αν έπαιρνε όλα τα χρυσαφικά να τα πάει στον παπά να τα βάλει στην Αγια Τράπεζα για να τα διαβάσει. Έτσι έκαναν φτερά όλα τα χρυσαφικά, τα κοσμήματα και οι χρυσές λίρες.

Από άλλα θύματα πήρε χρήματα για να φτιάξει αγιογραφίες, οι οποίες φυσικά δεν έγιναν ποτέ. Σε επαγγελματία από τη Λαμία απέσπασε σεβαστό χρηματικό ποσό για να του βγάλει δάνειο από την τράπεζα!!!

Έχει "εξαφανίσει" πολλά χρυσαφικά
Πολλές Λαμιώτισσες "κλαίνε" τα χρυσαφικά τους που δεν τα ξαναείδαν ποτέ. Πολλά από αυτά ήταν μεγάλης συναισθηματικής αξίας, αφού ήταν κοσμήματα από τη μητέρα τους ή τη γιαγιά τους. Σε πολλές περιπτώσεις έπαιρνε τα παλιά χρυσαφικά για να τα γυαλίσει ή να τους αλλάξει πέτρες. Μάλιστα ακόμα και τώρα έχει το θράσος και μοιράζει επαγγελματική κάρτα που δηλώνει ότι έχει "Εργαστήρι", στο οποίο κάνει Χειροποίητα Κοσμήματα, Αγιογραφίες, ακόμη και μπομπονιέρες γάμου και βάφτισης.

Σε μια περίπτωση είχε πάρει προκαταβολικά όλα τα χρήματα για τις μπομπονιέρες του γάμου. Ήρθε όμως η μέρα του γάμου και η απατεώνισσα ήταν άφαντη. Οι άνθρωποι έτρεχαν και δεν έφταναν μεχρι και την τελευταία στιγμή για να βρουν μπομπονιέρες.

Εάν έχετε πέσει θύμα της "κυρίας" να επικοινωνήσετε με το LamiaReport (22310 66155 και 6979975000) ή με την Ασφάλεια Λαμίας (22310 56865), ώστε να γίνει καταγραφή των θυμάτων, τα οποία είναι πολλά, αλλά δεν γνωρίζονται μεταξύ τους.
http://www.lamiareport.gr/index.php/top ... pateonissa

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 29095
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 25 Σεπ 2018, 19:57

Εικόνα

Υπαστυνόμος Μ.Λώλης:
ΠΡΟΣΟΧΗ !! ΠΡΟΣΟΧΗ !!


Εικόνα


Εικόνα
ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ Βετερανοι

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 29095
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 01 Οκτ 2018, 01:10

29 Σεπτεμβρίου 2018
Έβαλαν Νιγηριανό γιατρό σε ορεινό χωριό – Δεν γνώριζε ελληνικά κι έφυγε σε λίγες μέρες.

Εικόνα

Απίστευτα πράγματα στη Λάρισα. Έβαλαν Νιγηριανό γιατρό σε ορεινό χωρίο και στη συνέχεια τον μετέθεσαν επειδή δεν γνώριζε ελληνικά.

Ο γιατρός έφυγε από το χωριό νομού στη Λάρισα και το όλο θέμα προκαλεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις. Το ότι η ελληνική πραγματικότητα ξεπερνά πολλές φορές και την πλέον οργιώδη φαντασία είναι γνωστό. Αυτό όμως που απάντησε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός στον Λαρισαίο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμο Χαρακόπουλο, δεν έχει προηγούμενο.

Ο κ. Χαρακόπουλος κατά το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε σε ορεινά χωριά της Ελασσόνας στη Λάρισα, μεταξύ αυτών και στην Τσαπουρνιά, χτισμένη σε υψόμετρο 920μ. στις πλαγιές του Αμάρμπεη, στα όρια Θεσσαλίας και Μακεδονίας. Οι ελάχιστοι εναπομείναντες κάτοικοι του χωριού (λιγότεροι από 200 στον αριθμό) ασχολούνται κυρίως με την γεωργία και την κτηνοτροφία. Εκεί ο βουλευτής έγινε αποδέκτης παραπόνων λόγω της έλλειψης αγροτικού γιατρού, που σε συνάρτηση με την απόσταση από το Κέντρο Υγείας Ελασσόνας, δυσκόλευε τη ζωή, κυρίως των ηλικιωμένων.

Λίγες ημέρες μετά, ο βουλευτής έφερε το θέμα στη βουλή, ζητώντας εξηγήσεις από τον αρμόδιο υπουργό. Η απάντηση ξεπερνά κάθε λογική: Η θέση στην Τσαπουρνιά είχε καλυφτεί από Ιατρό Υπηρεσίας Υπαίθρου, ο οποίος ήταν Νιγηριανής Εθνικότητας και δεν γνώριζε την Ελληνική γλώσσα. Γι’ αυτό και μετακινήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας!

Η απάντηση του υπουργού για τον γιατρό
Εικόνα

Η απάντηση του Μάξιμου Χαρακόπουλου
«Καμαρώστε απάντηση υπουργού! Στείλανε, λέει, Νιγηριανό ως αγροτικό γιατρό στην Τσαπουρνιά Ελασσόνας και μετά τον αποσύρανε γιατί δεν ήξερε ελληνικά! Καλά πώς πήρε πτυχίο; Έκαναν αγγλόφωνα τμήματα ιατρικής και δεν το πήραμε χαμπάρι; Και παρακάτω συνεχίζει, υπονοώντας ότι είναι αχρείαστος ο αγροτικός γιατί η αντικαταστάτης, όταν πήγε το καλοκαίρι, δεν χρειάστηκε κανείς κάτοικος τις υπηρεσίες της! Μιλάμε, οι άνθρωποι “δεν υπάρχουν”!” σχολίασε σκωπτικά ο βουλευτής.

Όσο για τη μετάθεση του στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, αυτή μάλλον θα έγινε διότι εκεί υπάρχουν και άλλοι γιατροί που μπορούν να βοηθήσουν στις συνεννοήσεις…
http://www.docmed.gr/larisa-evalan-nigi ... ges-meres/


Εικόνα

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 29095
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 04 Οκτ 2018, 21:32

Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2018
Απίστευτο! Δρόμος «ρούφηξε»» ένα αυτοκίνητο στα Λουτρά Αιδηψού μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περίοικων!

Εικόνα

Άναυδοι έμεινα οι περίοικοι στην οδό Θερμοποτάμου όταν ξαφικά άνοιξε ο δρόμος έπεσε στο κενό ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο. Το παράξενο αυτό περιστατικό, έγινε σήμερα Τετάρτη και όπως μπορείτε να...
διαπιστώσετε από τις εικόνες, από τύχη δεν υπήρξαν θύματα!



Θεούλης.

Εικόνα


Γεροντοκόρες Βουρ για να προλάβετε το κελεπούρι...

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 29095
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 05 Οκτ 2018, 21:07

Οκτώβριος 5, 2018
Βρισιές κατά του έθνους των Ελλήνων στο Μνημείο Ηρώων στην Ελευσίνα.

Εικόνα

Βανδαλισμοί σημειώθηκαν πριν περίπου τρεις μέρες στον χώρο του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη που βρίσκεται στην Πλατεία Ηρώων,

στο κέντρο της Ελευσίνας, σύμφωνα με την εφημερίδα «Θριάσιο».

Έκπληκτοι οι ελευσίνιοι πολίτες αντίκρυσαν υβριστικά συνθήματα που έγραψαν άγνωστοι με μπογιές πάνω στο άγαλμα του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη.

Αξίζει να σημειωθεί οτι άμεση ήταν η παρέμβαση του δήμου Ελευσίνας, συνεργεία του οποίου αποκατέστησαν, την επόμενη μέρα, την εικόνα του μνημείου.

Εικόνα


Εικόνα


Εικόνα
https://www.el.gr/ethnos/kerkoporta/vri ... sina-foto/

Άβαταρ μέλους
Πάνας
Δημοσιεύσεις: 13769
Εγγραφή: 30 Μαρ 2018, 21:08

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 05 Οκτ 2018, 21:14

The Rebel έγραψε:
06 Σεπ 2018, 19:56
Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2018
Λαμία: Είχε άγιο και ο παπάς και οι ποδηλάτες.

Εικόνα

Μεθυσμένος ιερέας έφερε τούμπες, διέλυσε εικονοστάσι και παραλίγο να παρασύρει ποδηλάτες....

Εκτροπή - ανατροπή ενός τζιπ αυτοκινήτου είχαμε γύρω στις 16:15’ στον νέο περιφερειακό δρόμο του Αγίου Λουκά.

Εικόνα

:lol: Κάρμα!
the end

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 29095
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 08 Οκτ 2018, 20:04

08 Οκτωβρίου 2018
Καταγγελία: Αυστριακός κάνει τη ζωή «κόλαση» σε κατοίκους στον Ορκό Νάξου.

Εικόνα

Άνω κάτω έχει κάνει τον Ορκό Νάξου Αυστριακός που διαμένει στην περιοχή που έχει κάνει τη ζωή «κόλαση» σε κατοίκους...
Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι συγκροτήματος κατοικιών στην περιοχή, η ζωή τους είναι ανυπόφορη καθώς ο 30χρονος Αυστριακός όπως και ο πατέρας του δημιουργούν μια σειρά από προβλήματα στους περίοικους με την άκρως ρατσιστική αλλά και επιθετική συμπεριφορά τους καθημερινά.

«Έλληνες σκουλήκια να φύγετε από τη Νάξο. Είναι δικιά μου. Εσείς οι Έλληνες δεν έχετε χρήματα... να φύγετε» λέει συνεχώς στους κατοίκους απειλώντας τους ότι θα τους σκοτώσει. «Επίσης έχει δυο σκυλιά ελεύθερα, τα οποία και αυτά είναι επιθετικά» λένε στο naxostimes.gr.

«Η συμπεριφορά τους είναι απερίγραπτη. Ερχόμαστε στο νησί να ηρεμήσουμε και αντιθέτως μας γεμίζουν προβλήματα με αυτά που καθημερινά κάνουν. Μας απειλούν συνεχώς για τη ζωή μας και πολλοί από εμάς φοβόμαστε ακόμα και να βγούμε από τα σπίτια μας» δηλώνουν οργισμένοι.

Οι κάτοικοι αρκετές φορές έχουν καλέσει την αστυνομία που έχει κάνει συστάσεις στους Αυστριακούς, χωρίς όμως να συμμορφώνονται. Πλέον όλοι μαζί οι κάτοικοι, που ήδη έχουν κάνει ομαδικό εξώδικο, θα καταθέσουν και μήνυση αφού δεν ξέρουν με ποιο άλλο τρόπο να αντιμετωπίσουν την κατάσταση. 
«Είμαστε οργισμένοι! Δε συμμορφώθηκαν σε κανένα όρο του συλλογικού εξώδικου που κάναμε μετά από Γενική Συνέλευση του συγκροτήματος κατοικιών» σημειώνουν. 



«Έχουμε απευθυνθεί στην πρεσβεία της Αυστρίας στην Ελλάδα καθώς και στο συνήγορο του πολίτη μήπως και βρούμε μια λύση στο πρόβλημα. Έχουμε καλέσει την αστυνομία που άμεσα και με μεγάλη προθυμία ήρθε στην περιοχή, τους επέπληξε, αλλά μάταια... Η ίδια κατάσταση συνεχίζεται καθημερινά κάνοντας τη ζωή μας μαρτύριο. Η συμπεριφορά τους είναι παραβατική στα πάντα... Πριν λίγες μέρες ο 30χρονος πήγε να «πατήσει» με το αμάξι μια γυναίκα, άλλη μέρα μάθαμε έβγαλε όπλο σε κάποια άλλη. Μας βρίζουν συνεχώς... Φοβόμαστε...» δηλώνουν.

Οι συγκεκριμένοι Αυστριακοί, γονείς με ένα γιο (30χρονο) μένουν περίπου 4-5 μήνες το χρόνο στον Ορκό Νάξου αφού εκεί έχουν αγοράσει ένα διαμέρισμα και έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των περίοικων.

«Δε σέβονται τίποτα. Ούτε τους κανονισμούς για το πάρκινγκ των αυτοκινήτων, ούτε το γεγονός ότι θα πρέπει να έχουν δεμένα στην αυλή τους τα σκυλιά. Δε σέβονται και δεν τηρούν τη νομοθεσία σε πολλούς τομείς και είναι βαθιά ρατσιστές απέναντι στους Έλληνες. Συνεχώς μας βρίζουν με τα χειρότερα λόγια» καταγγέλλει κάτοικος.

«Ερχόμαστε στο σπίτι μας στον Ορκό να περάσουμε τις διακοπές μας και να ηρεμήσουμε αλλά δεν μπορούμε. Πρέπει κάτι να γίνει και να σταματήσει αυτή η κατάσταση» σημειώνει.
http://www.naxostimes.gr/naxos/17267-ka ... rko-naksou

Γωνία.

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 29095
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 12 Οκτ 2018, 18:43

"Κρυφοφασίστα" Ελύτη, δεν μας τα είπες καλά...
Ευτυχώς, να ναι καλά η Αριστερή διανόηση του τόπου !!


Εικόνα
Εικόνα


Εικόνα


Εικόνα

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 29095
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 14 Οκτ 2018, 21:19

13.10.2018
Σέρρες: Η ασφαλτόστρωση κράτησε μόλις 6 μέρες – Εικόνες και εξηγήσεις για γέλια μέχρι δακρύων.

Εικόνα

Οι εικόνες μετά την ασφαλτόστρωση άρχισαν να κάνουν το γύρο του διαδικτύου και ο αντιδήμαρχος έργων κλήθηκε για εξηγήσεις. Τα όσα είπε αποκαλύπτουν τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2018...

Οι φωτογραφίες που δείχνουν την κατάσταση του δρόμου της Εθνικής Αντιστάσεως στις Σέρρες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Ο δρόμος αν και ασφαλτοστρώθηκε πρόσφατα, παρουσιάζει ξανά τα… ίδια χάλια. Με τους οδηγούς αλλά και τους πεζούς να προσπαθούν να πιστέψουν στα μάτια τους.

Οι εξηγήσεις, ο εργολάβος και… τα χαλικάκια
Ο αντιδήμαρχος Έργων Ηλίας Γκότσης αναφέρθηκε στο όλο θέμα, στην Τηλεόραση Επιλογές. Όπως είπε δεν έγινε ασφαλτόστρωση αλλά έκλεισαν οι λακκούβες που είχαν προκαλέσει οι καθιζήσεις. «Το έργο θα γίνει το επόμενο διάστημα και το πρόβλημα θα λυθεί» είπε μεταξύ άλλων ο κύριος Γκότσης και συνέχισε…

«Πιέζουμε για να γίνει το έργο. Κολλάει επειδή δεν έχουμε πάρει το πράσινο φως για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Τώρα προσπαθήσαμε να κλείσουμε κάποιες τρύπες για να μην χτυπάνε τα αμάξια έως ότου γίνει η αποκατάσταση».

Όσο για τη διάλυση του δρόμου μετά την πρόχειρη ασφαλτόστρωση; «Σε δύο σημεία λόγω της καθίζησης, το πάχος του δρόμου ήταν λίγα εκατοστά. Όπως ήταν φρέσκο, το πάτησαν τα αμάξια και έφυγαν τα χαλικάκια. Θα έρθει ξανά όμως ο εργολάβος και θα φτιάξει αυτά τα δύο σημεία. Θα το περιφράξει και δεν θα έχουμε ξανά το ίδιο πρόβλημα».

Σε εκείνο το σημείο η παρουσιάστρια αναρωτιέται αν ο δρόμος θα κλείνει κάθε 6 μέρες για να μπαίνει ο εργολάβος με το συνεργείο του. «Είναι πολύ ωραίο να φωνάζουμε» λέει ο αντιδήμαρχος, «αλλά αν δεν γίνουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ένας πολίτης μπορεί να μας πάει στον εισαγγελέα.»

Όλα αυτά για ένα έργο που όπως ακούμε από τον κύριο Γκότση, έχει δημοπρατηθεί εδώ και δύο χρόνια…


https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/ ... o/2636479/

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών