Απαίτηση από συντονιστή
- Καραμελίτσα
Απαίτηση από συντονιστή
Πιστεύω ότι εκφράζω την θέληση όλου το φόρουμ, να απαιτήσουμε από τον συντονιστή Beria που είναι αρνητικός στη χρήση του όρου woke στο φόρουμ, και απειλεί με κοινωνική εργασία, να μας δώσει τον αντίστοιχο ελληνικό όρο και να μας πει και πώς κλίνεται.
Z
Re: Απαίτηση από συντονιστή
Δε νομίζω ότι το πρόβλημά του είναι ότι ο όρος είναι ξενικός.
Ζούμε σε μία οικονομία.
Το απαιτεί σπίτι του και αυτές τις κουβέντες για κοινωνική εργασία στα καταγώγια που αράζει
εμείς σε ελεύθερο φόρουμ θέλουμε να παίρνουμε μέρος αν θέλαμε τονε μπερια θα πηγαίναμε σε κανα κουκουεδίστικο φόρουμ
εμείς σε ελεύθερο φόρουμ θέλουμε να παίρνουμε μέρος αν θέλαμε τονε μπερια θα πηγαίναμε σε κανα κουκουεδίστικο φόρουμ
δεν είναι "αφύπνιση";Καραμελίτσα έγραψε: ↑12 Φεβ 2023, 19:05Πιστεύω ότι εκφράζω την θέληση όλου το φόρουμ, να απαιτήσουμε από τον συντονιστή Beria που είναι αρνητικός στη χρήση του όρου woke στο φόρουμ, και απειλεί με κοινωνική εργασία, να μας δώσει τον αντίστοιχο ελληνικό όρο και να μας πει και πώς κλίνεται.
-
εδώ στην ελλαδα πάντως το ξυπνήστε πρόβατα κλπ, ειναι ψεκακροδεξια ατάκα.
γιατί αυτοί που λές έχουν ξυπνήσει λολΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑12 Φεβ 2023, 19:18εδώ στην ελλαδα πάντως το ξυπνήστε πρόβατα κλπ, ειναι ψεκακροδεξια ατάκα.
Χίλιοι αυτοί, δέκα εμείς
μες στο αίμα τ' άνθος της ζωής
μες στο αίμα τ' άνθος της ζωής
-
εγώ έχω ξυπνήσει, διαβάζω λαϊκό παρατηρητή όπως παλιά.Αγχίαλος έγραψε: ↑12 Φεβ 2023, 19:19γιατί αυτοί που λές έχουν ξυπνήσει λολΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑12 Φεβ 2023, 19:18εδώ στην ελλαδα πάντως το ξυπνήστε πρόβατα κλπ, ειναι ψεκακροδεξια ατάκα.
https://laikosparatiritis.blogspot.com/?m=1
"Δουλειά δεν είχει ο διάολος, γαμούσε τα παιδιά του", αλλά έχει παραπάνω συλλαβές
“Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times.”
- Καραμελίτσα
Θα μας πει ο κύριος συντονιστής. Δε θέλω να παίρνω πρωτοβουλίες.enaon έγραψε: ↑12 Φεβ 2023, 19:13δεν είναι "αφύπνιση";Καραμελίτσα έγραψε: ↑12 Φεβ 2023, 19:05Πιστεύω ότι εκφράζω την θέληση όλου το φόρουμ, να απαιτήσουμε από τον συντονιστή Beria που είναι αρνητικός στη χρήση του όρου woke στο φόρουμ, και απειλεί με κοινωνική εργασία, να μας δώσει τον αντίστοιχο ελληνικό όρο και να μας πει και πώς κλίνεται.
Z
πολυ πατριαρχικό αυτο νομίζω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Απειλη για ban από Συντονιστή χωρίς παραβιάση του Κανονισμού
από Nandros » 20 Σεπ 2023, 13:51 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 283 Απαντήσεις
- 12179 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
02 Οκτ 2023, 11:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Έλον Μασκ αποκαθιστά τον Άλεξ Τζόουνς στο Τουίτερ μετά από απαίτηση του 70% των χρηστών
από Αρίστος » 10 Δεκ 2023, 16:43 » σε Διεθνής πολιτική - 48 Απαντήσεις
- 1649 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
31 Ιαν 2024, 00:55
-