Φυσικά. Κόμματος ηγούνται ξέρεις, όχι συνοικιακού τυροπιτάδικου που δεν πατάει ψυχή, σαν τους δικούς σου.
Πίτα με διάσπαση! Εγκατέλειψε την Εθ. Δημιουργία και ο Μαρκόπουλος με τη Νέα Ελλάδα
Re: Πίτα με διάσπαση! Εγκατέλειψε την Εθ. Δημιουργία και ο Μαρκόπουλος με τη Νέα Ελλάδα
''That's not what your fucking job is. You are bullshiting people, you are acting as a propagandist. It's not 'mostly peaceful' when a car is on fire''. Joe Rogan
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Πίτα με διάσπαση! Εγκατέλειψε την Εθ. Δημιουργία και ο Μαρκόπουλος με τη Νέα Ελλάδα
τα 800 χιλιαρικα της τροπολογιας βοριδη
κατα τα αλλα μισουν το κρατος,αλλα οχι το κρατικο παστο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
ποτε δηλωσε ο Αμυρας οτι πιστευει στην καπιταλιστικη απατη των εκλογων?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ποιος είναι ο Αμυράς;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑13 Φεβ 2023, 16:26ποτε δηλωσε ο Αμυρας οτι πιστευει στην καπιταλιστικη απατη των εκλογων?
''That's not what your fucking job is. You are bullshiting people, you are acting as a propagandist. It's not 'mostly peaceful' when a car is on fire''. Joe Rogan
Ποιος Αμυράς, ο Γιώργος ή ο Ίφι;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑13 Φεβ 2023, 16:26ποτε δηλωσε ο Αμυρας οτι πιστευει στην καπιταλιστικη απατη των εκλογων?
Πες μου ό,τι κατεβαίνει με κόμμα ο δεύτερος, αυτό μόνο.
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
- Eθνικοκοινωνιστης
δεν ηξερα οτι δεν καταλαβαινεις ελληνικα, σορρυΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Φεβ 2023, 16:32Ποιος Αμυράς, ο Γιώργος ή ο Ίφι;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑13 Φεβ 2023, 16:26ποτε δηλωσε ο Αμυρας οτι πιστευει στην καπιταλιστικη απατη των εκλογων?
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εγώ όμως ξέρω ότι ποτέ δεν απαντάς, ζαιούδικο χέλι, οπότε δεν μου κάνει εντύπωση.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑13 Φεβ 2023, 16:33δεν ηξερα οτι δεν καταλαβαινεις ελληνικα, σορρυΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Φεβ 2023, 16:32Ποιος Αμυράς, ο Γιώργος ή ο Ίφι;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑13 Φεβ 2023, 16:26
ποτε δηλωσε ο Αμυρας οτι πιστευει στην καπιταλιστικη απατη των εκλογων?
Άσε που αν γκρεμιστεί φούρνος αν απαντήσεις τι ψηφίζεις, θα χαλάσουν και οι τυρόπιτες.
Κι εγώ τις γουστάρω τις τυρόπιτες.
Εσύ μάθε να βράζεις πρώτα κανένα αυγό και άσε τις γκουρμέ επιπλήξεις.
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
- Eθνικοκοινωνιστης
αχ αυτα τα πνευματωδη,χλιδατη κυριαΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Φεβ 2023, 16:37Εγώ όμως ξέρω ότι ποτέ δεν απαντάς, ζαιούδικο χέλι, οπότε δεν μου κάνει εντύπωση.
Άσε που αν γκρεμιστεί φούρνος αν απαντήσεις τι ψηφίζεις, θα χαλάσουν και οι τυρόπιτες.
Κι εγώ τις γουστάρω τις τυρόπιτες.
Εσύ μάθε να βράζεις πρώτα κανένα αυγό και άσε τις γκουρμέ επιπλήξεις.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Golden Age
Τί απέγινε ο Ζώης που θα 'κανε επανάσταση;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑13 Φεβ 2023, 16:26ποτε δηλωσε ο Αμυρας οτι πιστευει στην καπιταλιστικη απατη των εκλογων?
- Eθνικοκοινωνιστης
οποιος πιστευει στην αυταπατη των εκλογων,ας τον στηριξει,ειναι μονοδρομοςGolden Age έγραψε: ↑13 Φεβ 2023, 16:39Τί απέγινε ο Ζώης που θα 'κανε επανάσταση;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑13 Φεβ 2023, 16:26ποτε δηλωσε ο Αμυρας οτι πιστευει στην καπιταλιστικη απατη των εκλογων?
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Golden Age
Οι φήμες είναι για συγγενείς ή για οικογενειακή καταγωγή. Ακόμη και να ισχύουν, ο ίδιος δεν είναι. Το έχει δηλώσει κιόλας σε μία ανάρτησή του, στην οποία δήλωσε αγνωιστικιστής. Έχει υπηρετήσει στο στρατό κανονικά. Επίσης, πολιτεύεται, κάτι που όπως έχει πει, δεν επιτρέπεται στους Ιεχωβάδες
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Από πίτα που δεν τρως τι σε νοιάζει αν καεί;
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- Eθνικοκοινωνιστης
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
ποιος ειπε οτι οι φαηλοτζημεροι δεν ψαρευουν στη παλια δεξαμενη της ΧΑ;;
βεβαια η συμμετοχη στη ΧΑ δεν συνεπαγεται αυτοματα και εθνικοσοσιαλιστικα πιστευω. μπορει ορισμενοι απλα να ηταν ακροδεξιοι ή χουντικοι, ή απλα να ειχαν αγανακτισει με το μεταναστευτκο
https://www.efenpress.gr/2021/02/blog-post_610.html?m=1“Μετά από ώριμη σκέψη και πολύ αναλυτική έρευνα και μελέτη στις θέσεις του κόμματος, αποφάσισα την προσχώρησή μου στο κόμμα της «Νέας Δεξιάς» του κυρίου Φαήλου Κρανιδιώτη.
Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση είναι κατ’ αρχήν το ότι η ηθική μου ανήκει πάντα στη δεξιά. Η «Νέα Δεξιά» αποτελεί ένα κόμμα με φρέσκιες και διαφορετικές ιδέες, οι οποίες ακόμα εμπλουτίζονται από ανθρώπους με ανοιχτούς ορίζοντες, που ζουν στην καθημερινότητα του τόπου μας και αντιμετωπίζουν τα προβλήματα που συναντά κάθε πολίτης του σήμερα. Ένας χώρος για ανθρώπους όπως εγώ, που είμαι Ελληνίδα, μητέρα, γυναίκα και επαγγελματίας, που έχουν μάθει να αφουγκράζονται τι απαιτεί το σήμερα στην Ελλάδα!
Πειραιάς, 10/2/2021
Μετά τιμής
Μάρω Δασκαλάκη- Κάσση
https://www.euro2day.gr/news/politics/a ... oikia.htmlΤην τελευταία εβδομάδα στη Νέα Δεξιά προσχώρησαν ο Νικήτας Παπαντωνίου-Καρτάλης (γιος του Γιάννου Παπαντωνίου, που είχε επιλεχθεί στο μητρώο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας) και η Μάρω Δασκαλάκη-Κάσση (πρώτη σε σταυρούς στον Πειραιά με το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής).
βεβαια η συμμετοχη στη ΧΑ δεν συνεπαγεται αυτοματα και εθνικοσοσιαλιστικα πιστευω. μπορει ορισμενοι απλα να ηταν ακροδεξιοι ή χουντικοι, ή απλα να ειχαν αγανακτισει με το μεταναστευτκο
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Πέσ' το ντε και ανησυχήσαμε αδίκως
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 191 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
15 Φεβ 2024, 17:08