Μπορεί να κατέβαινε ως αντιμνημονιακός. Πράκτορας και να αναλαμβάνει επικεφαλής ομογενειακού παραρτήματος ενός κόμματος εξουσίας, είναι όσο να 'ναι τραβηγμένο.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑23 Φεβ 2023, 21:35δλδ πολυ ευκολα καποιος που δηλωνει ακροαριστερος μεταλασσεται στα 60 φευγα του σε συντηρητικο neoconGolden Age έγραψε: ↑23 Φεβ 2023, 21:29Δεν είναι θέμα της πρεσβείας αν θα γίνει επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων, αλλά των Ρεπουμπλικάνων. Πράκτορας δύσκολο να είναι, γιατί έχει εκτεθεί πολιτικώς δημόσια. Στη συνέχεια έγινε επικεφαλής των εν Ελλάδι Ρεπουμπλικάνων. Επιτρέπεται σε εν ενεργεία στέλεχος των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών να έχει ενεργό και δημόσιοα κομματική εμπλοκή στην πολιτική ζωής της χώρας του;
πως το ειπες για τον κατσαριδιαρη?
εξελιχθηκε και αυτος
Ποιος είναι ο Ιωνάθαν Κωνσταντίνου του Μπογδάνου;
- Golden Age
Re: Ποιος είναι ο Ιωνάθαν Κωνσταντίνου του Μπογδάνου;
Γιατί να μην επιτρέπεται; Αν μπορούσε να γίνει και πρωθυπουργός τόσο καλύτερα για την υπηρεσία. Ο Έλι Κοέν παραλίγο θα γινόταν υπουργός στη Συρία. Για σκέψου να μπορούσαμε να είχαμε Έλληνα πράκτορα ως πρόεδρο της Τουρκίας. Θα λέγαμε ότι δεν το επιτρέπουμε;Golden Age έγραψε: ↑23 Φεβ 2023, 21:32Απλά έχω την εντύπωση ότι αυτό δεν επιτρέπεται. Μπορεί να κάνω και λάθος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γάταρος την 23 Φεβ 2023, 21:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
- Eθνικοκοινωνιστης
μπορει και ο πετρος ο κωνσταντινου να εξελιχθει στο μελλον γιατι του την πεφτετε ολοι οι τυροπιταδες? 

α ρε χαπαχουπανς αχεπανς
φιλακια στον γυφτο στεφανοπουλο

α ρε χαπαχουπανς αχεπανς

φιλακια στον γυφτο στεφανοπουλο

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Golden Age
Απλά αυτός εκτίθεται δημοσίως στην πολιτική ζωή των ΗΠΑ. Δεν το αποκλείω να είναι πράκτορας. Αλλά μου φαίνεται τραβηγμένο να ανατίθεται σε εν ενεργεία πράκτορα η προεδρία ομογενειακού παραρτήματος των Ρεπουμπλικάνων. Αν είναι πράκτορας τώρα θα παίρνει εντολές απο την κυβέρνηση Μπάιντεν.Γάταρος έγραψε: ↑23 Φεβ 2023, 21:37Γιατί να μην επιτρέπεται; Αν μπορούσε να γίνει και πρωθυπουργός τόσο καλύρερα για την υπηρεσία. Ο Έλι Κοέν παραλίγο θα γινόταν υπουργός στη Συρία. Για σκέψου να μπορούσαμε να είχαμε Έλληνα πράκτορα ως πρόεδρο της Τουρκίας. Θα λέγαμε ότι δεν το επιτρέπουμε;Golden Age έγραψε: ↑23 Φεβ 2023, 21:32Απλά έχω την εντύπωση ότι αυτό δεν επιτρέπεται. Μπορεί να κάνω και λάθος.
Φαντάσου εν ενεργεία πράκτορα της ΕΥΠ να αναλάμβανε επικεφαλής του παραρτήματος της ΝΔ της Αυστραλίας πχ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 23 Φεβ 2023, 21:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Eθνικοκοινωνιστης
ο Τερρυ θα κατεβει τελικα η και αυτος εξελιχθηκε η ο κατσαριδιαρης εξελιχθηκε? 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εγώ πάντως δεν έγραψα για τον συγκεκριμένο ότι είναι ή μπορεί να είναι πράκτορας. Εγώ απλά παρέθεσα τα γεγονότα και από εκεί και πέρα ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
- Golden Age
Ξέχασες να γράψεις για τυρόπιταEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑23 Φεβ 2023, 21:42ο Τερρυ θα κατεβει τελικα η και αυτος εξελιχθηκε η ο κατσαριδιαρης εξελιχθηκε?
- Eθνικοκοινωνιστης
δεν απαντησες ομωςGolden Age έγραψε: ↑23 Φεβ 2023, 21:44Ξέχασες να γράψεις για τυρόπιταEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑23 Φεβ 2023, 21:42ο Τερρυ θα κατεβει τελικα η και αυτος εξελιχθηκε η ο κατσαριδιαρης εξελιχθηκε?

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Golden Age
Δεν μπορώ να ξέρω και είναι εκτός θέματος. Έχεις πάρει σβάρνα τα νήματα και γράφεις για τον Κασιδιάρη και για τυρόπιτες. Το "κατσαριδιάρης" του Χατζηστεφάνου είναι ή δικό σου;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑23 Φεβ 2023, 21:45δεν απαντησες ομωςGolden Age έγραψε: ↑23 Φεβ 2023, 21:44Ξέχασες να γράψεις για τυρόπιταEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑23 Φεβ 2023, 21:42ο Τερρυ θα κατεβει τελικα η και αυτος εξελιχθηκε η ο κατσαριδιαρης εξελιχθηκε?
- Eθνικοκοινωνιστης
εγω μια απλη ρωτηση εκανα σε αυτο το νημαGolden Age έγραψε: ↑23 Φεβ 2023, 21:46Δεν μπορώ να ξέρω και είναι εκτός θέματος. Έχεις πάρει σβάρνα τα νήματα και γράφεις για τον Κασιδιάρη και για τυρόπιτες. Το "κατσαριδιάρης" του Χατζηστεφάνου είναι ή δικό σου;
ειναι η δεν ειναι νεοφιλ ο κατσαριδιαρης η ο Τερρυ?

γιατι ο πρωτος δεν εχει διαχωρισει την θεση του απο τον δευτερο

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Golden Age
Ο Κασιδιάρης δεν είναι νεοφιλEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑23 Φεβ 2023, 21:51εγω μια απλη ρωτηση εκανα σε αυτο το νημαGolden Age έγραψε: ↑23 Φεβ 2023, 21:46Δεν μπορώ να ξέρω και είναι εκτός θέματος. Έχεις πάρει σβάρνα τα νήματα και γράφεις για τον Κασιδιάρη και για τυρόπιτες. Το "κατσαριδιάρης" του Χατζηστεφάνου είναι ή δικό σου;
- Eθνικοκοινωνιστης
τοτε ο Τερρυς πως μιλαει για λογαριασμο του αφου δηλωνει νεοφιλ?Golden Age έγραψε: ↑23 Φεβ 2023, 21:53Ο Κασιδιάρης δεν είναι νεοφιλEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑23 Φεβ 2023, 21:51εγω μια απλη ρωτηση εκανα σε αυτο το νημαGolden Age έγραψε: ↑23 Φεβ 2023, 21:46
Δεν μπορώ να ξέρω και είναι εκτός θέματος. Έχεις πάρει σβάρνα τα νήματα και γράφεις για τον Κασιδιάρη και για τυρόπιτες. Το "κατσαριδιάρης" του Χατζηστεφάνου είναι ή δικό σου;

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Golden Age
Υπάρχει μερίδα οικονομικά νεοφιλελεύθερων που στρέφεται προς τη δεξιά και τον εθνικισμό. Απο εκεί και πέρα του Εθνικό Κόμμα Έλληνες δεν είναι νεοφιλελεύθερο. Υπάρχει και το πρόγραμμά του που το αποδεικνύει αυτό.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑23 Φεβ 2023, 21:54τοτε ο Τερρυς πως μιλαει για λογαριασμο του?Golden Age έγραψε: ↑23 Φεβ 2023, 21:53Ο Κασιδιάρης δεν είναι νεοφιλEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑23 Φεβ 2023, 21:51
εγω μια απλη ρωτηση εκανα σε αυτο το νημα
- Eθνικοκοινωνιστης
τοτε δεν ειναι εθνικιστες,δεξιοι μπορουν να ειναιGolden Age έγραψε: ↑23 Φεβ 2023, 21:54Υπάρχει μερίδα οικονομικά νεοφιλελεύθερων που στρέφεται προς τη δεξιά και τον εθνικισμό. Απο εκεί και πέρα του Εθνικό Κόμμα Έλληνες δεν είναι νεοφιλελεύθερο. Υπάρχει και το πρόγραμμά του που το αποδεικνύει αυτό.

εκτος αν ειναι τυροπιταδες βεβαια που δηλωνουν οτι θελουν

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Golden Age
Ποιοι δεν είναι εθνικιστές; Για το κόμμα λες τώρα ή για τους νεφιλελεύθερους;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑23 Φεβ 2023, 21:57τοτε δεν ειναι εθνικιστες,δεξιοι μπορουν να ειναιGolden Age έγραψε: ↑23 Φεβ 2023, 21:54Υπάρχει μερίδα οικονομικά νεοφιλελεύθερων που στρέφεται προς τη δεξιά και τον εθνικισμό. Απο εκεί και πέρα του Εθνικό Κόμμα Έλληνες δεν είναι νεοφιλελεύθερο. Υπάρχει και το πρόγραμμά του που το αποδεικνύει αυτό.
εκτος αν ειναι τυροπιταδες βεβαια που δηλωνουν οτι θελουν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος πιστεύετε πως είναι ο επόμενος ηθοποιός του "Κωνσταντίνου και Ελένης" που θα πεθάνει;
από Εκτωρ » 19 Οκτ 2023, 23:34 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 0 Απαντήσεις
- 423 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
19 Οκτ 2023, 23:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος, ποιος, ποιος του Κάρολου ο γιος ... !
από tanipteros » 24 Φεβ 2024, 19:53 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 594 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
24 Φεβ 2024, 19:53
-
-
- 65 Απαντήσεις
- 1636 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
13 Μαρ 2025, 10:28