Να ακολουθήσει τα λεφτά είναι το πιό εύκολο, το θέμα είναι μετά τί γίνεται, και τι νόημα έχει; Πρόστιμο ξέρω γω;
Οκ, και μετά θα σου βάλουν ειδικό φόρο αποπληρωμής προστίμου;

Να ακολουθήσει τα λεφτά είναι το πιό εύκολο, το θέμα είναι μετά τί γίνεται, και τι νόημα έχει; Πρόστιμο ξέρω γω;
Άλλο αυτό. Πάντως θα τα και θα τους ψάξει.Gherschaagk έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 10:26Αν τα βρει, να μας σφυρίξει κλέφτικα.Ναύτης έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 23:37Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί, πάντως είναι πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ και εξηγεί πολλά.
Εν τω μεταξύ, σπεύδει εισαγγελέας από την ΕΕ για να διερευνήσει τι έγιναν τα 700 μύρια της ΕΕ για την αναβάθμιση του σιδηροδρομικού δικτύου.
Στους σιδηρόδρομους αναφέρεται;
Προφανώς.Naida έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 10:45Στους σιδηρόδρομους αναφέρεται;
Εγώ τα πήρα ρε συ Τσιλ;Chilloutbuddy έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 10:34Να ακολουθήσει τα λεφτά είναι το πιό εύκολο, το θέμα είναι μετά τί γίνεται, και τι νόημα έχει; Πρόστιμο ξέρω γω;
Τα πήρε η hellenic train και έδωσε μέρος τους σε μίζες. Εσύ τι θες δηλαδή; Να ξανακρατικοποιηθεί ο σιδηρόδρομος;Gherschaagk έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 10:59Εγώ τα πήρα ρε συ Τσιλ;Chilloutbuddy έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 10:34Να ακολουθήσει τα λεφτά είναι το πιό εύκολο, το θέμα είναι μετά τί γίνεται, και τι νόημα έχει; Πρόστιμο ξέρω γω;
Εφόσον φαγώθηκαν ΚΑΙ ΑΥΤΑ όπως τόσα άλλα, δεν πρέπει κάποιοι να λογοδοτήσουν επιτέλους;
Εμένα τι να μου ζητήσουν; Να βρούνε ποιος φταίει και να γίνει δήμευση περιουσίας δεν παίζει;
Όχι.Gherschaagk έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 10:59Εγώ τα πήρα ρε συ Τσιλ;Chilloutbuddy έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 10:34Να ακολουθήσει τα λεφτά είναι το πιό εύκολο, το θέμα είναι μετά τί γίνεται, και τι νόημα έχει; Πρόστιμο ξέρω γω;
Εφόσον φαγώθηκαν ΚΑΙ ΑΥΤΑ όπως τόσα άλλα, δεν πρέπει κάποιοι να λογοδοτήσουν επιτέλους;
Εμένα τι να μου ζητήσουν; Να βρούνε ποιος φταίει και να γίνει δήμευση περιουσίας δεν παίζει;
Να σταματήσουμε να είμαστε μπουρδέλο γιατί όσο είμαστε θα μιλάμε για τραγωδίες, θυσίες και εθνικά πένθη.Καραμελίτσα έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 11:00Τα πήρε η hellenic train και έδωσε μέρος τους σε μίζες. Εσύ τι θες δηλαδή; Να ξανακρατικοποιηθεί ο σιδηρόδρομος;Gherschaagk έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 10:59Εγώ τα πήρα ρε συ Τσιλ;Chilloutbuddy έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 10:34
Γιατί;mao mao έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 11:01Όχι.Gherschaagk έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 10:59Εγώ τα πήρα ρε συ Τσιλ;Chilloutbuddy έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 10:34
θα δημιουργηθεί κακό προηγούμενο.Gherschaagk έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 11:03Γιατί;mao mao έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 11:01Όχι.Gherschaagk έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 10:59
Εγώ τα πήρα ρε συ Τσιλ;
Για να σταματήσουμε να είμαστε μπουρδέλο πρέπει ο κόσμος να μαυρίζει παρατάξεις που βλέπουν το κράτος ως λάφυρο.Gherschaagk έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 11:02Να σταματήσουμε να είμαστε μπουρδέλο γιατί όσο είμαστε θα μιλάμε για τραγωδίες, θυσίες και εθνικά πένθη.Καραμελίτσα έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 11:00Τα πήρε η hellenic train και έδωσε μέρος τους σε μίζες. Εσύ τι θες δηλαδή; Να ξανακρατικοποιηθεί ο σιδηρόδρομος;Gherschaagk έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 10:59
Εγώ τα πήρα ρε συ Τσιλ;
Όχι ρε δεν τα πήρες εσύ, εσύ απλά θα τα πληρώσεις. Ξανά. Έτσι παν αυτά.Gherschaagk έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 10:59Εγώ τα πήρα ρε συ Τσιλ;Chilloutbuddy έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 10:34Να ακολουθήσει τα λεφτά είναι το πιό εύκολο, το θέμα είναι μετά τί γίνεται, και τι νόημα έχει; Πρόστιμο ξέρω γω;
Λαπο εντελως επιφανειακό αυτο που λες.Leporello έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 08:18Λάθος! Ετσι διαχέεται η ευθύνη. Είναι δυνατόν να φταίει ο Σαμαράς; Ε, και τότε γιατί να φταίει ο Τσίπρας ή ο Μητσοτάκης;nik_killthemall έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 02:29Εν τω μεταξυ μας εχουν πρηξει τα @@ με την ιδιωτικοποιηση του ΟΣΕ τη στιγμή που ολα οσα εμπλεκονται στο έγκλημα που εγινε εξακολουθουν και είναι ΟΛΑ στο δημοσιο (σιδηροδρομικο δικτυο, τροχονομευση δικτυου, ηλεκτρονικη εποπτευση δικτυου).
Προφανώς και ο Κούλης καθως και εκεινο το σακι με ονομα καραμανλης αχιλλεως ειναι εγκληματίες, και στη πραγματικότητα ό,τι ποινη φάει ο αχθοφορος ακριβως την ιδια ποινη χωρίς καν δικη πρεπει να φανε όσοι βάλανε την υπογραφη τους στον διορισμο του !
αλλά αυτό προφανώς ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ πως οι προηγούμενες κυβερνησεις ειναι ικανες και αθωες και οχι εξισου ανικανες και εγκληματικές. Δηλ. προ κουλη το ηλεκτρονικο συστημα ελεγχου λειτουργουσε και απαγορευονταν οι μεταταξεις αχθοφοροων σε σταθμαρχες ? Οχι βεβαια. Αρα ποια η διαφορα?
Αντίθετα, πρέπει να καταβληθεί προσπάθεια να βρεθεί κάποιος που να έκανε κάτι συγκεκριμένο ή να παρέλειψε κάτι συγκεκριμένο που οδήγησε στην τραγωδία. Και θα είναι πολλοί.