Ημίγυμνη μην είναι κι ας απαντήσει.
Λευκή φανέλα και τοξική αρρενωπότητα
- hellegennes
Re: Λευκή φανέλα και τοξική αρρενωπότητα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Sid Vicious
Πρέπει να είναι συντριπτική η απάντηση του για να έχει κάποια σημασία.Πολυ φοβάμαι ότι το νήμα αυτό θα εξελιχθεί σε αρένα όπου πολλοί θα χαθούν. Μήπως όλο αυτό ήταν μια ραδιουργία, ένα πανούργο σχέδιο θανάτου;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Όσο και αν προσπαθήσει, θεωρώ πως τον έχεις ισοπεδώσει.
Ίσως του χρόνου που θα έχει ξεχαστεί η δική σου φωτογραφία, να κάνει άλλη μια προσπάθεια.
- Sid Vicious
Ωχ
-
Ναι, ξέρω πέρασα τα όρια.
Μου το λέει συνέχεια και ο κοινωνικός λειτουργός...

Yippie Kay Yay
Θα βγάλω καλού-κακού ένα νούμερο προτεραιότητας, (αχρείαστο να ναι) γιατί τώρα με την lgbtq μόδα δεν ξέρεις τι θα μας ξημερώσει.hellegennes έγραψε: ↑08 Μαρ 2023, 22:54Μία-μία οι προτάσεις, παιδιά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ωραία μέχρι εδώ. Δεν το 'ξερα, ούτε και το 'χα ξανακούσει, αλλά ίσως ξες κάτι παραπάνω γι' αυτό και σε ρώτησα.hellegennes έγραψε: ↑08 Μαρ 2023, 22:49Οι λέξεις μοντάρω-μοντάρισμα-μονταρισμένος-αμοντάριστος αφορούν κείμενο, εικόνα ή βίντεο.
Ποιο αποτέλεσμα; Αυτό ρωτάω, τι ακριβώς σημαίνει η λέξει μοντάζ ή μονταρισμένη, αμοντάριστη κλπ κλπ όταν μιλάμε για μια φωτογραφία. Δεν σου είπα να μου κλίνεις το ρήμα ή να μου πεις τα παράγωγά του.hellegennes έγραψε: ↑08 Μαρ 2023, 22:49Συγκεκριμένα για τις φωτογραφίες λέμε φωτομοντάζ το αποτέλεσμα, αλλά για τους ρηματικούς τύπους χρησιμοποιούμε το "μοντάρω".
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

μια μαλακια εγραψε - τωρα κ οσο τον πιεζεις θα την υπερασπιστει μεχρι να ξεπαρθενευτει η ΚασπBic έγραψε: ↑09 Μαρ 2023, 15:20Ωραία μέχρι εδώ. Δεν το 'ξερα, ούτε και το 'χα ξανακούσει, αλλά ίσως ξες κάτι παραπάνω γι' αυτό και σε ρώτησα.hellegennes έγραψε: ↑08 Μαρ 2023, 22:49Οι λέξεις μοντάρω-μοντάρισμα-μονταρισμένος-αμοντάριστος αφορούν κείμενο, εικόνα ή βίντεο.Ποιο αποτέλεσμα; Αυτό ρωτάω, τι ακριβώς σημαίνει η λέξει μοντάζ ή μονταρισμένη, αμοντάριστη κλπ κλπ όταν μιλάμε για μια φωτογραφία. Δεν σου είπα να μου κλίνεις το ρήμα ή να μου πεις τα παράγωγά του.hellegennes έγραψε: ↑08 Μαρ 2023, 22:49Συγκεκριμένα για τις φωτογραφίες λέμε φωτομοντάζ το αποτέλεσμα, αλλά για τους ρηματικούς τύπους χρησιμοποιούμε το "μοντάρω".
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μα δεν ξέρω αν είναι μαλακία, ούτε το το λέω ειρωνικά ή με διάθεση να τον στριμώξω ή κάτι τέτοιο. Απλά δεν τον έχω ξανακούσει ποτέ τον όρο για φωτογραφία (όχι για πολλές, να μιλάμε για φωτομοντάζ πχ) κι επειδή ξέρω ότι ασχολήθηκε αρκετά με το θέμα, όντως ρωτάω μήπως και σημαίνει κάτι που δεν ξέρω.Αγις έγραψε: ↑09 Μαρ 2023, 15:32μια μαλακια εγραψε - τωρα κ οσο τον πιεζεις θα την υπερασπιστει μεχρι να ξεπαρθενευτει η ΚασπBic έγραψε: ↑09 Μαρ 2023, 15:20Ωραία μέχρι εδώ. Δεν το 'ξερα, ούτε και το 'χα ξανακούσει, αλλά ίσως ξες κάτι παραπάνω γι' αυτό και σε ρώτησα.hellegennes έγραψε: ↑08 Μαρ 2023, 22:49
Οι λέξεις μοντάρω-μοντάρισμα-μονταρισμένος-αμοντάριστος αφορούν κείμενο, εικόνα ή βίντεο.Ποιο αποτέλεσμα; Αυτό ρωτάω, τι ακριβώς σημαίνει η λέξει μοντάζ ή μονταρισμένη, αμοντάριστη κλπ κλπ όταν μιλάμε για μια φωτογραφία. Δεν σου είπα να μου κλίνεις το ρήμα ή να μου πεις τα παράγωγά του.hellegennes έγραψε: ↑08 Μαρ 2023, 22:49Συγκεκριμένα για τις φωτογραφίες λέμε φωτομοντάζ το αποτέλεσμα, αλλά για τους ρηματικούς τύπους χρησιμοποιούμε το "μοντάρω".
Τώρα, αν λέει μαλακίες και σκοπεύει όντως να τις υπερασπιστεί ως τότε που λες... γάμησέ τα.

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- Sid Vicious
Μη νομιζεις οτι θα την γλιτωσεις τοσο ευκολα, αφου το ξεκινησες τωρα καλα να παθεις, θα υποστεις πολυετη αναλυση της λεξεως μονταζBic έγραψε: ↑09 Μαρ 2023, 15:35Μα δεν ξέρω αν είναι μαλακία, ούτε το το λέω ειρωνικά ή με διάθεση να τον στριμώξω ή κάτι τέτοιο. Απλά δεν τον έχω ξανακούσει ποτέ τον όρο για φωτογραφία (όχι για πολλές, να μιλάμε για φωτομοντάζ πχ) κι επειδή ξέρω ότι ασχολήθηκε αρκετά με το θέμα, όντως ρωτάω μήπως και σημαίνει κάτι που δεν ξέρω.Αγις έγραψε: ↑09 Μαρ 2023, 15:32μια μαλακια εγραψε - τωρα κ οσο τον πιεζεις θα την υπερασπιστει μεχρι να ξεπαρθενευτει η ΚασπBic έγραψε: ↑09 Μαρ 2023, 15:20
Ωραία μέχρι εδώ. Δεν το 'ξερα, ούτε και το 'χα ξανακούσει, αλλά ίσως ξες κάτι παραπάνω γι' αυτό και σε ρώτησα.
Ποιο αποτέλεσμα; Αυτό ρωτάω, τι ακριβώς σημαίνει η λέξει μοντάζ ή μονταρισμένη, αμοντάριστη κλπ κλπ όταν μιλάμε για μια φωτογραφία. Δεν σου είπα να μου κλίνεις το ρήμα ή να μου πεις τα παράγωγά του.
Τώρα, αν λέει μαλακίες και σκοπεύει όντως να τις υπερασπιστεί ως τότε που λες... γάμησέ τα.
ετσι θα γινει - θα σου ευχομουν καλη υπομονη αλλα δεν σε σωζει τπτBic έγραψε: ↑09 Μαρ 2023, 15:35Μα δεν ξέρω αν είναι μαλακία, ούτε το το λέω ειρωνικά ή με διάθεση να τον στριμώξω ή κάτι τέτοιο. Απλά δεν τον έχω ξανακούσει ποτέ τον όρο για φωτογραφία (όχι για πολλές, να μιλάμε για φωτομοντάζ πχ) κι επειδή ξέρω ότι ασχολήθηκε αρκετά με το θέμα, όντως ρωτάω μήπως και σημαίνει κάτι που δεν ξέρω.Αγις έγραψε: ↑09 Μαρ 2023, 15:32μια μαλακια εγραψε - τωρα κ οσο τον πιεζεις θα την υπερασπιστει μεχρι να ξεπαρθενευτει η ΚασπBic έγραψε: ↑09 Μαρ 2023, 15:20
Ωραία μέχρι εδώ. Δεν το 'ξερα, ούτε και το 'χα ξανακούσει, αλλά ίσως ξες κάτι παραπάνω γι' αυτό και σε ρώτησα.
Ποιο αποτέλεσμα; Αυτό ρωτάω, τι ακριβώς σημαίνει η λέξει μοντάζ ή μονταρισμένη, αμοντάριστη κλπ κλπ όταν μιλάμε για μια φωτογραφία. Δεν σου είπα να μου κλίνεις το ρήμα ή να μου πεις τα παράγωγά του.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- hellegennes
Σημαίνει ότι έχει υποστεί κάποιου είδους επεξεργασία των στοιχείων της, που μπορεί να αφορά τα χρώματα, την φωτεινότητα, την αντίθεση, την ευκρίνεια, να αφαιρούνται στοιχεία, να προστίθενται στοιχεία ή να διορθώνονται "ατέλειες". Απορώ που κάνεις τέτοια ερώτηση.Bic έγραψε: ↑09 Μαρ 2023, 15:20Ωραία μέχρι εδώ. Δεν το 'ξερα, ούτε και το 'χα ξανακούσει, αλλά ίσως ξες κάτι παραπάνω γι' αυτό και σε ρώτησα.hellegennes έγραψε: ↑08 Μαρ 2023, 22:49Οι λέξεις μοντάρω-μοντάρισμα-μονταρισμένος-αμοντάριστος αφορούν κείμενο, εικόνα ή βίντεο.Ποιο αποτέλεσμα; Αυτό ρωτάω, τι ακριβώς σημαίνει η λέξει μοντάζ ή μονταρισμένη, αμοντάριστη κλπ κλπ όταν μιλάμε για μια φωτογραφία. Δεν σου είπα να μου κλίνεις το ρήμα ή να μου πεις τα παράγωγά του.hellegennes έγραψε: ↑08 Μαρ 2023, 22:49Συγκεκριμένα για τις φωτογραφίες λέμε φωτομοντάζ το αποτέλεσμα, αλλά για τους ρηματικούς τύπους χρησιμοποιούμε το "μοντάρω".
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τέλος η τοξική αρρενωπότητα στο Γούεστερος
από Αρίστος » 10 Νοέμ 2023, 14:43 » σε Διεθνής πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 532 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
10 Νοέμ 2023, 15:27
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 832 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jason0
30 Μάιος 2024, 17:50
-
-
Νέα δημοσίευση Η ταξική τοξίνη κι η τοξική ταξήνη
από taxalata xalasa » 18 Ιαν 2025, 11:12 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 3 Απαντήσεις
- 203 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giorgos mpekos
19 Ιαν 2025, 07:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η αντεργατική Λευκή βίβλος της ΕΕ στα εργασιακά και η 6ήμερη εργασία
από Ληστοσυμμορίτης » 07 Ιούλ 2024, 01:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 173 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
12 Ιούλ 2024, 12:07
-