Αγορά καινούργιου αυτοκινήτου

Μηχανές, αυτοκίνητα, τραίνα, αεροπλάνα, πλοία. Απόλαυση και αδρεναλίνη στα όρια!
stergiosbik

Re: Αγορά καινούργιου αυτοκινήτου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 11 Μαρ 2023, 19:56

talaipwros έγραψε:
11 Μαρ 2023, 15:30
stergiosbik έγραψε:
11 Μαρ 2023, 15:25
talaipwros έγραψε:
11 Μαρ 2023, 14:57

ρε συ, εχω κανει 60.000 χιλιομετρα με το Leaf, τι στην ευχη, δε ξερω;

Αρκει να μην τρεχεις πανω απο 120 χιλιομετρα την ωρα
Θα έπαιρνες το Leaf ως κύριο και μοναδικό αυτοκίνητο αν ζούσες στην Ελλάδα;
Να το χρησιμοποιούσες για τα ταξιδια της οικογένειας,για τα καθημερινά πήγαινε-ελα κλπ κλπ;
Να έμενες σε κάποιο διαμέρισμα κι επειδή είμαι καλός να σου δώσω την ευκολία να είχες και πάρκινγκ στην πυλωτή;
Για πες;
μοναδικο οχι, εκτος και μπορουσα να παρω καποιου συγγενη .

Αλλα οικογενεια με 2 επαγγελματιες συνηθως εχει 2 αυτοκινητα
Μάλιστα.
Επιβεβαιώνεις αυτά που λέμε ορισμένοι εδώ και καιρό.

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 11 Μαρ 2023, 20:09

Προχθεσινό ρίαλ φακτ.
Ένας θείος μου,άντρας της αδελφής της μάνας μου,μπήκε προχθές για προγραμματισμενο χειρουργείο στην μέση.
Το ένα από τα παιδια του είναι στρατιωτικός,σημειώστε εδώ ότι είναι άκρως φοβητσιαρης σε θέματα υγείας,και βρίσκεται τώρα στο Διδυμότειχο.
Εγίνε το χειρουργείο αλλά στο δωμάτιο δεν έπιανε το κινητό.
Προσπαθούσε ο ξεδερφος να επικοινωνήσει αλλά τζιφος.
Τον ενημέρωσαν τηλεφωνικά η θεία μου και η ξαδέρφη μου ότι όλα είναι οκ αλλά αυτός επέμενε να μιλήσει με τον πατέρα του.
Ήταν αδύνατο όμως όπως προείπα και αυτόν τον έζωσαν τα φίδια ότι κάτι δεν πήγε καλά με το χειρουργείο.
Μια,δύο,τρεις,βουτάει το αμάξι και έρχεται κατευθείαν Λάρισα.
Και ρωτάω εγώ.
Με ποιον ηλεκτρικό ματρακα θα βάζατε το κλειδί στο αμάξι και θα ερχοσασταν σερί όλη αυτή την διαδρομή χωρίς να σταματησετε;

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 11 Μαρ 2023, 20:15

stergiosbik έγραψε:
11 Μαρ 2023, 20:09
Προχθεσινό ρίαλ φακτ.
Ένας θείος μου,άντρας της αδελφής της μάνας μου,μπήκε προχθές για προγραμματισμενο χειρουργείο στην μέση.
Το ένα από τα παιδια του είναι στρατιωτικός,σημειώστε εδώ ότι είναι άκρως φοβητσιαρης σε θέματα υγείας,και βρίσκεται τώρα στο Διδυμότειχο.
Τον ενημέρωσαν τηλεφωνικά η θεία μου και η ξαδέρφη μου ότι όλα είναι οκ αλλά αυτός επέμενε να μιλήσει με τον πατέρα του.
Ήταν αδύνατο όμως όπως προείπα και αυτόν τον έζωσαν τα φίδια ότι κάτι δεν πήγε καλά με το χειρουργείο.
Και ρωτάω εγώ.
Με ποιον ηλεκτρικό ματρακα θα βάζατε το κλειδί στο αμάξι και θα ερχοσασταν σερί όλη αυτή την διαδρομή χωρίς να σταματησετε;
https://ev-database.org/uk/car/1483/Mer ... QS-450plus

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 11 Μαρ 2023, 20:30

talaipwros έγραψε:
11 Μαρ 2023, 20:15
stergiosbik έγραψε:
11 Μαρ 2023, 20:09
Προχθεσινό ρίαλ φακτ.
Και ρωτάω εγώ.
https://ev-database.org/uk/car/1483/Mer ... QS-450plus
Να είμαστε και λίγο σοβαροί.
Μιλάμε για πραγματικές συνθήκες.
Ούτε την αυτονομία έχει αν πηγαίνεις με 130-140 και πολύ περισσότερο δεν υπήρχε καμμία απολύτως περίπτωση να είναι φορτισμένη στο 100% έτσι ώστε να κάνει το ταξίδι κατευθείαν.
Χωρια το ότι αμάξι των 100 χιλιάδων είναι για ελάχιστους.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 11 Μαρ 2023, 20:37

Ηλεκτρικό χωρίς αυτονομία 700 πραγματικά χιλιόμετρα και χωρίς ταχυφορτιστες με συχνότητα βενζίνης, σημαίνει πως το ηλεκτρικό για Ελλάδα είναι για αυτούς που έχουν 2 3 αυτοκίνητα. Μόνο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 12 Μαρ 2023, 04:13

Ακόμα δεν έχω καταλάβει για ποιό λόγο να πάρει κανείς ηλεκτρικό, πείτε μου ένα λόγο... Πιό φτηνά δεν είναι, πιό πρακτικά δεν είναι, πιό φιλικά στο περιβάλλον δεν είναι*. Άρα γιατί; Πείτε μου κάποιος γιατί δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Για την καυλίτσα του 0-100 το κάνουμε όλο αυτό;

*Τώρα διαβάζω ότι για να αρχίσει να βγαίνει το περιβαλλοντικό ισοζύγιο υπέρ του ηλεκτρικού, αν βάλεις μέσα στον υπολογισμό το κάρβουνο που καίνε τα εργοστάσια ηλεκτρισμού που φορτίζουν το αυτοκίνητο, την ανύπαρκτη ανακύκλωση των μπαταριών λιθίου, και το περιβαλλοντικό κόστος παραγωγής της μπαταρίας, θέλει να κλείσεις 7-10 χρόνια ανά αυτοκίνητο για να αρχίσει να συμφέρει το ηλεκτρικό. Εντάξει στην Ελλάδα πολύς κόσμος το κρατάει το αμάξι τόσα χρόνια, αλλού όμως όχι.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 12 Μαρ 2023, 07:57

Chilloutbuddy έγραψε:
11 Μαρ 2023, 14:28
Έχω μπει σε τρελή λαγουδότρυπα να βλέπω βίντεο από τότε που ανακάλυψα ότι βρίσκω τογιότα σέντσουρι με 15 χιλιάδες ευρώ σε α-ψ-ο-γ-η κατάσταση

Τι'ναυτό είπατε; Είναι το αυτοκίνητο της Γιάκουζα. Με τον κινητήρα V12 που οδηγάς και δεν ακούγεται απολύτως τίποτα μέσα και τα μάλλινα καθίσματα που ξαπλώνουν τελείως; Αυτό :lol:
Είναι σα να είσαι μόνιμα σε πρώτη θέση αεροπλάνου

Εικόνα

Εικόνα

Θεϊκό κι απίστευτο. Βέβαια αν σου κάτσει συνεργείο πληρώνεις άλλα τόσα κι άλλα τόσα, και που σιγά μη βρεις ανταλλακτικά, αλλά λέμε. Πολύ θα ήθελα να μπω σε ένα κάποτε.

Kυκλοφορούν 5-6 εδώ πέρα και όσοι τα έχουν λένε ότι τα κυκλοφορούν κάθε μέρα και δεν παθαίνουν ποτέ τίποτα. Αλλά επίσης δε μπορούν να τα πουλήσουν με τίποτα.
Πώ ρε πούστη όσο το βλέπω τόσο το θέλω αυτό, αλλά είναι πρακτικά αδύνατο. Καλύτερα να το πάρει κάποιος που ασχολείται με κλασσικά και αντίκες και δε θα το γαμήσει, γιατί εγώ θα το γαμήσω. Πχ τώρα διαβάζω ότι η μπογιά μόνο έχει 7 στρώσεις :o και ότι υπάρχουν μόνο 4 άνθρωποι στον κόσμο :o:o με άδεια απ'την τογιότα να αγγίξουν μπογιά Σέντσιουρι

Δηλαδή πχ φαντάσου να έχεις μια φαναρτζοδουλειά, πας στην Τογιότα και σου λένε "Οκ στοπ. Το βάζουμε στο πλοίο και το στέλνουμε στο ειδικό συνεργείο Σέντσιουρι στην κορυφή του βουνού Φίτζι, εσείς στο μεταξύ πουλάτε το σπίτι σας και μας δίνετε τα μισά, οκ? Αριγκάτο"

Αυτή είναι η μία επιλογή, η άλλη επιλογή είναι το πας στο φαναρτζή της γειτονιάς σου και σου κάνει μια προχειροδουλειά και μετά το βλέπεις και κλαις. Κι αυτά μόνο για τη μπογιά, φαντάσου να πάθει κάτι το κιβώτιο ή ο V12.

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 12 Μαρ 2023, 08:03

Με αυτο γκαζωνεις και η εξατμιση πεταει 10ευρα.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 12 Μαρ 2023, 08:10

Bazoomba έγραψε:
12 Μαρ 2023, 08:03
Με αυτο γκαζωνεις και η εξατμιση πεταει 10ευρα.
Δε γκαζώνεις ρε συ μ'αυτό, ιεροσυλία. Πρόκειται κυριολεκτικά για Γιαπωνέζικη Ρολς Ρόϊς, δες κανα βίντεο, οδηγάς και δεν ακούγεται ψίθυρος ούτε απ'το δρόμο ούτε απ'τη μηχανή.

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 12 Μαρ 2023, 08:25

Α, συγνωμη. Δεν ηξερα οτι κινειται πατωντας φρενο.

Με 15000 τιμη αγορας δεν εχεις πολλα να χασεις. Το θεμα ειναι οτι δεν θα μπορεις να βαλεις παιδια μεσα.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 12 Μαρ 2023, 08:42

Chilloutbuddy έγραψε:
12 Μαρ 2023, 07:57
Chilloutbuddy έγραψε:
11 Μαρ 2023, 14:28
Έχω μπει σε τρελή λαγουδότρυπα να βλέπω βίντεο από τότε που ανακάλυψα ότι βρίσκω τογιότα σέντσουρι με 15 χιλιάδες ευρώ σε α-ψ-ο-γ-η κατάσταση

Τι'ναυτό είπατε; Είναι το αυτοκίνητο της Γιάκουζα. Με τον κινητήρα V12 που οδηγάς και δεν ακούγεται απολύτως τίποτα μέσα και τα μάλλινα καθίσματα που ξαπλώνουν τελείως; Αυτό :lol:
Είναι σα να είσαι μόνιμα σε πρώτη θέση αεροπλάνου

Εικόνα

Εικόνα

Θεϊκό κι απίστευτο. Βέβαια αν σου κάτσει συνεργείο πληρώνεις άλλα τόσα κι άλλα τόσα, και που σιγά μη βρεις ανταλλακτικά, αλλά λέμε. Πολύ θα ήθελα να μπω σε ένα κάποτε.

Kυκλοφορούν 5-6 εδώ πέρα και όσοι τα έχουν λένε ότι τα κυκλοφορούν κάθε μέρα και δεν παθαίνουν ποτέ τίποτα. Αλλά επίσης δε μπορούν να τα πουλήσουν με τίποτα.
Πώ ρε πούστη όσο το βλέπω τόσο το θέλω αυτό, αλλά είναι πρακτικά αδύνατο. Καλύτερα να το πάρει κάποιος που ασχολείται με κλασσικά και αντίκες και δε θα το γαμήσει, γιατί εγώ θα το γαμήσω. Πχ τώρα διαβάζω ότι η μπογιά μόνο έχει 7 στρώσεις :o και ότι υπάρχουν μόνο 4 άνθρωποι στον κόσμο :o:o με άδεια απ'την τογιότα να αγγίξουν μπογιά Σέντσιουρι

Δηλαδή πχ φαντάσου να έχεις μια φαναρτζοδουλειά, πας στην Τογιότα και σου λένε "Οκ στοπ. Το βάζουμε στο πλοίο και το στέλνουμε στο ειδικό συνεργείο Σέντσιουρι στην κορυφή του βουνού Φίτζι, εσείς στο μεταξύ πουλάτε το σπίτι σας και μας δίνετε τα μισά, οκ? Αριγκάτο"

Αυτή είναι η μία επιλογή, η άλλη επιλογή είναι το πας στο φαναρτζή της γειτονιάς σου και σου κάνει μια προχειροδουλειά και μετά το βλέπεις και κλαις. Κι αυτά μόνο για τη μπογιά, φαντάσου να πάθει κάτι το κιβώτιο ή ο V12.
Έχεις 'fuck you' money; Μιλάμε για 10Μ+. Τότε αγόρασε το. Αλλιώς αντιμετώπισε το ως μία ωραία Λάμπο που ποτέ δεν θα μπορέσεις να αποκτήσεις.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε:
30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 12 Μαρ 2023, 08:46

Όχι ρε τι Λάμπο και φακγιουμάνι, τζάμπα τα δίνουνε, πιο φτηνά από Γιάρις. Το θέμα είναι η συντήρηση

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 13 Μαρ 2023, 09:55

Chilloutbuddy έγραψε:
12 Μαρ 2023, 04:13
Ακόμα δεν έχω καταλάβει για ποιό λόγο να πάρει κανείς ηλεκτρικό, πείτε μου ένα λόγο... Πιό φτηνά δεν είναι, πιό πρακτικά δεν είναι, πιό φιλικά στο περιβάλλον δεν είναι*. Άρα γιατί; Πείτε μου κάποιος γιατί δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Για την καυλίτσα του 0-100 το κάνουμε όλο αυτό;

*Τώρα διαβάζω ότι για να αρχίσει να βγαίνει το περιβαλλοντικό ισοζύγιο υπέρ του ηλεκτρικού, αν βάλεις μέσα στον υπολογισμό το κάρβουνο που καίνε τα εργοστάσια ηλεκτρισμού που φορτίζουν το αυτοκίνητο, την ανύπαρκτη ανακύκλωση των μπαταριών λιθίου, και το περιβαλλοντικό κόστος παραγωγής της μπαταρίας, θέλει να κλείσεις 7-10 χρόνια ανά αυτοκίνητο για να αρχίσει να συμφέρει το ηλεκτρικό. Εντάξει στην Ελλάδα πολύς κόσμος το κρατάει το αμάξι τόσα χρόνια, αλλού όμως όχι.
πιο φτηνα ειναι, αν βαλεις και το κοστος χρησης.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Belladonna
Phorum.gr user: Belladonna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belladonna » 13 Μαρ 2023, 10:05

Έχω ένα δύσκολο γρίφο αγοράς αυτοκινήτου:

Να μεταφέρει άνετα 5 άτομα, ιδανικά κατά περίπτωση 7, ΚΑΙ να έχει και δυνατότητα ρυμούλκησης.

Υπάρχει κάτι γιατρέ μου;

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 13 Μαρ 2023, 10:10

Belladonna έγραψε:
13 Μαρ 2023, 10:05
Έχω ένα δύσκολο γρίφο αγοράς αυτοκινήτου:

Να μεταφέρει άνετα 5 άτομα, ιδανικά κατά περίπτωση 7, ΚΑΙ να έχει και δυνατότητα ρυμούλκησης.

Υπάρχει κάτι γιατρέ μου;
Cadillac Escalade

Εικόνα

Εικόνα
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε:
30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μηχανοκίνηση”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών