.
taxalata xalasa έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 07:43Και που ξερεις εσυ ρε φιλε ο,τι ο γιωργης ο κοιντος δεν κανει το ιδιο με τον πίππα; μπορει να ειναι homoϊδεάτης και να θιχτηκε ο homoϊδεατισμός του.
κοίτα και ο Μέγας Φρειδερίκος ήταν κραγμενη αλλά δεν είπε κανείς ότι η Πρωσσια τα σκότωσε επί ηγεμονιας του.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 07:36
Δλδ όταν έχεις ψυχασθενείς στην ενδεκάδα περιμένεις να πάνε όλα καλά;
Εγώ πάντως δεν έγραψα πως τον παίρνει, αλλά πως πρόκειται για ψυχακια που ασχολείται με πουτσοτριχες εν ώρα δουλειάς.George_V έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 07:54κοίτα και ο Μέγας Φρειδερίκος ήταν κραγμενη αλλά δεν είπε κανείς ότι η Πρωσσια τα σκότωσε επί ηγεμονιας του.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 07:36
Ο άλλος ο Γερμανός Βαρώνος του οποίου το όνομα μου διαφεύγει τώρα και ήταν αυτός που αναδιπργανωσε και εκπαίδευσε τον αμερικανικό στρατό κατά την αμερικανική επανάσταση ήταν εντελώς τελειωμένη και δεν έκρυβε τα γκειλικια του με φαντάρους δεν είπε ποτέ κανείς ότι Αμερικανοί απέτυχαν σε 2-3 κρίσιμες μάχες επειδή αυτόν τον καρφώνανε οι φαντάροι πριν την μάχη.
Δλδ κάπου πρέπει να μπει ένα όριο. στην περίπτωση μας η τράπεζα δεν κατέρρευσε επειδή αυτός είναι μικρή Λουλου.
αν ήταν μάτσο μπρουταλ αρσενικό δλδ θέλετε να πείτε ότι η τράπεζα δεν θα κατερρεε?
όσο για τις λοιπές απαντήσεις που υπονοησαν κάτι για την δική μου σεξουαλικοτητα δεν έχω ανάγκη να απαντήσω σε μικρονοες που δεν κατανοούν απολύτως τίποτα και είναι άσχετοι ημιμαθείς.
Το ίδιο κι εγώ.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 07:57
Εγώ πάντως δεν έγραψα πως τον παίρνει, αλλά πως πρόκειται για ψυχακια που ασχολείται με πουτσοτριχες εν ώρα δουλειάς.
Ανισόρροποι!
προφανώς αν έχει κάνει μαλκιες στη δουλειά του θα κριθεί για αυτές.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 07:57Εγώ πάντως δεν έγραψα πως τον παίρνει, αλλά πως πρόκειται για ψυχακια που ασχολείται με πουτσοτριχες εν ώρα δουλειάς.George_V έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 07:54κοίτα και ο Μέγας Φρειδερίκος ήταν κραγμενη αλλά δεν είπε κανείς ότι η Πρωσσια τα σκότωσε επί ηγεμονιας του.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 07:36
Ο άλλος ο Γερμανός Βαρώνος του οποίου το όνομα μου διαφεύγει τώρα και ήταν αυτός που αναδιπργανωσε και εκπαίδευσε τον αμερικανικό στρατό κατά την αμερικανική επανάσταση ήταν εντελώς τελειωμένη και δεν έκρυβε τα γκειλικια του με φαντάρους δεν είπε ποτέ κανείς ότι Αμερικανοί απέτυχαν σε 2-3 κρίσιμες μάχες επειδή αυτόν τον καρφώνανε οι φαντάροι πριν την μάχη.
Δλδ κάπου πρέπει να μπει ένα όριο. στην περίπτωση μας η τράπεζα δεν κατέρρευσε επειδή αυτός είναι μικρή Λουλου.
αν ήταν μάτσο μπρουταλ αρσενικό δλδ θέλετε να πείτε ότι η τράπεζα δεν θα κατερρεε?
όσο για τις λοιπές απαντήσεις που υπονοησαν κάτι για την δική μου σεξουαλικοτητα δεν έχω ανάγκη να απαντήσω σε μικρονοες που δεν κατανοούν απολύτως τίποτα και είναι άσχετοι ημιμαθείς.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 08:03αυτές είναι αναλύσεις, καθόντουσαν κάτι Μαρξ, κάτι κευνς, κάτι Ρικάρντο, και φάγανε τα χρόνια τους άδικα να γράφουν τόνους οικονομιστικης σαχλαμάρας. πετάξτε τα στη φωτιά, ανούσια και Βλαβερα. εδώ οι αλτ Ράιτ γράφουν την ιστορία της ανθρωπότητας από την αρχή, για την αιώνια ηρωική πάλη του λευκού στρειτ άνδρα κατά του femblmlgtbq, που φέρνει μόνο καταστροφή. τώρα με αυτές τις αποκαλύψεις, να γίνουν έρευνα και πόσες τραβεστί ήταν πίσω από το κραχ του 29.
Good idea !Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑17 Μαρ 2023, 08:03αυτές είναι αναλύσεις, καθόντουσαν κάτι Μαρξ, κάτι κευνς, κάτι Ρικάρντο, και φάγανε τα χρόνια τους άδικα να γράφουν τόνους οικονομιστικης σαχλαμάρας. πετάξτε τα στη φωτιά