ΠΧΟΡΟΥΜ ΑΝΑΛΥΤΙΚΣ
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Dwarven Blacksmith
Re: ΠΧΟΡΟΥΜ ΑΝΑΛΥΤΙΚΣ
Kauldron, αυτό το BBC κάτω αριστερά 

Τελευταίο για σήμερα, πρέπει να κάνω wind down για ύπνο.

Τελευταίο για σήμερα, πρέπει να κάνω wind down για ύπνο.
Λίστα αναμονήςShow
enterprise-psi, Παλαιοελλαδίτης, zteo, Bic, Sid Vicious, Beria

- Καραμελίτσα
Grazie μορτηDwarven Blacksmith έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 20:41ΕρμήςΛίστα αναμονήςShowKauldron, enterprise-psi, Παλαιοελλαδίτης, zteo, Bic, Sid Vicious
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- EKPLIKTIKOS
gg νανε, πολύ καλό
Ιδεα: Όταν τελειώσεις κανε ένα clustering να δούμε κ ποιοι χρήστες είναι πιο κοντά. Έχω δει δημοσιευμένα άρθρα πολύ χειρότερα από αυτό που κάνεις, I kid you not.
Ιδεα: Όταν τελειώσεις κανε ένα clustering να δούμε κ ποιοι χρήστες είναι πιο κοντά. Έχω δει δημοσιευμένα άρθρα πολύ χειρότερα από αυτό που κάνεις, I kid you not.
- EKPLIKTIKOS
Δε νομίζω. Είναι πολύ στάνταρ interjection στον λόγο. Ίσως έχει κάνει αφαίρεση stop words γιατί θα περίμενα περισσότερες λειτουργικές λέξεις, ενώ κυριαρχούν οι content words. Από την άλλη βλέπω το "το" στον Ερμή οπότε ίσως και όχι.Καραμελίτσα έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 22:19Σοκαριστικό που για τόσους πολλούς η πρώτη λέξη είναι το "ρε".

Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 22:17Kauldron, αυτό το BBC κάτω αριστερά
Τελευταίο για σήμερα, πρέπει να κάνω wind down για ύπνο.Λίστα αναμονήςShowenterprise-psi, Παλαιοελλαδίτης, zteo, Bic, Sid Vicious, Beria

Eυχαριστώ ρε μαν.

"ήξερε πτώματα"

- taxalata xalasa
Καλωσορίζωμε τον Kauldron στην Ρε Team! Ρε!taxalata xalasa έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 21:41vatraxos
klg
nostromos
Πασιφάη
Lugozzi
Ναύτης
Yochanan
taxalata xalasa
Ρε Team!
άντε ρε να δούμε πόσοι ρέηδες θα μπούν στην ομάδα ρε!
Εγω ρε, 'εχω και πολλές μονογράμματες λέξεις και διάφορα πνεύματα και ξωτικά που δεν τα πιάνει το σύστημα του καλού κινέζου!
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
"ρε μαν" είμαι 'γω.taxalata xalasa έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 22:34Καλωςορίζουμε τον Kauldron στην Ρε Team! Ρε!taxalata xalasa έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 21:41vatraxos
klg
nostromos
Πασιφάη
Lugozzi
Ναύτης
Yochanan
taxalata xalasa
Ρε Team!
Εγω ρε, 'εχω και πολλές μονογράμματες λέξεις και διάφορα πνεύματα και ξωτικά που δεν τα πιάνει το σύστημα του καλού κινέζου!

"Ξέρω πτώματα" λέει εκεί, αν είναι δυνατόν.
- taxalata xalasa
ρε μαν! γω ακομα καμνω αποκρυπτογραφηση του δικου μου!Kauldron έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 22:36"ρε μαν" είμαι 'γω.taxalata xalasa έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 22:34Καλωςορίζουμε τον Kauldron στην Ρε Team! Ρε!taxalata xalasa έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 21:41
vatraxos
klg
nostromos
Πασιφάη
Lugozzi
Ναύτης
Yochanan
taxalata xalasa
Ρε Team!
"Ξέρω πτώματα" λέει εκεί, αν είναι δυνατόν.

Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
νασαι καλα φιλαρακοDwarven Blacksmith έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 19:42alekhineΛίστα αναμονήςShowΕρμής, Kauldron, enterprise-psi, Παλαιοελλαδίτης, zteo, Bic, Sid Vicious
οπως υποπτευομουν εχει παει η προσοχη μου περισσοτερο σε θεματα εξωπολιτικα
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Καραμελίτσα
Εγώ δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι λέγεται τόσο συχνά στην ομιλία, δε θα το έλεγα σπάνιο, αλλά κάτι που θα το ακούσεις μια φορά σε έναν δεκάλεπτο διάλογο.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 22:24Δε νομίζω. Είναι πολύ στάνταρ interjection στον λόγο. Ίσως έχει κάνει αφαίρεση stop words γιατί θα περίμενα περισσότερες λειτουργικές λέξεις, ενώ κυριαρχούν οι content words. Από την άλλη βλέπω το "το" στον Ερμή οπότε ίσως και όχι.Καραμελίτσα έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 22:19Σοκαριστικό που για τόσους πολλούς η πρώτη λέξη είναι το "ρε".
Z
- Dwarven Blacksmith
Σ' ευχαριστώ, για τα καλά σου λόγια. Το πχορουμικο scraping και τα stopwords* είναι το πιο original κομμάτι, τα υπόλοιπα είναι τάισμα σε libraries.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 22:20gg νανε, πολύ καλό
Έχω κάποιες ιδέες μεταξύ των οποίων και αυτή που λες, αλλά θα φανεί πόσο χρόνο θα έχω για τέτοια προτζεκτακια.
*Θα περίμενε κανείς να υπάρχουν και εκεί έτοιμες λύσεις αλλά στα ελληνικά είναι πολύ ανεπαρκείς. Το ρε το άφησα συνειδητά γιατί είδα ότι κάποιοι δεν το χρησιμοποιούν καθόλου, άρα έχει ένα νόημα να το αφήσω. Επίσης κάπου μπαζει σίγουρα, αυτό το "τα" κάπως ξέφυγε απ' τα φίλτρα αλλά έχουν γνώση οι φύλακες.

Σε ευχαριστώ πολύ! :-)
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ρίχνω κι άλλη ιδέα, μία απεικόνιση της συχνότητας που οι χρήστες συζητάνε μεταξύ τους, δηλαδή με ποιούς χρήστες κουβεντιάζει περισσότερο ένας χρήστης.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 23:00Σ' ευχαριστώ, για τα καλά σου λόγια. Το πχορουμικο scraping και τα stopwords* είναι το πιο original κομμάτι, τα υπόλοιπα είναι τάισμα σε libraries.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 22:20gg νανε, πολύ καλό
Έχω κάποιες ιδέες μεταξύ των οποίων και αυτή που λες, αλλά θα φανεί πόσο χρόνο θα έχω για τέτοια προτζεκτακια.
*Θα περίμενε κανείς να υπάρχουν και εκεί έτοιμες λύσεις αλλά στα ελληνικά είναι πολύ ανεπαρκείς. Το ρε το άφησα συνειδητά γιατί είδα ότι κάποιοι δεν το χρησιμοποιούν καθόλου, άρα έχει ένα νόημα να το αφήσω. Επίσης κάπου μπαζει σίγουρα, αυτό το "τα" κάπως ξέφυγε απ' τα φίλτρα αλλά έχουν γνώση οι φύλακες.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 77 Απαντήσεις
- 3596 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από student
13 Ιούλ 2024, 15:03
-
-
Νέα δημοσίευση Χριστος Ανέστη Πχορουμ!
από George_V » 05 Μάιος 2024, 00:29 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 23 Απαντήσεις
- 951 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
08 Μάιος 2024, 14:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αν υπήρχε Πχορουμ σε άλλες εποχές....
από George_V » 30 Ιουν 2023, 18:12 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 53 Απαντήσεις
- 1449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
02 Ιούλ 2023, 00:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση πόσα κομμουνια χωράνε σε ενα πχορουμ ?
από jackie Daniels » 06 Φεβ 2025, 22:21 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 52 Απαντήσεις
- 811 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
07 Φεβ 2025, 23:57
-