Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;
Σε καμία άρνηση. Τα βλέπω εντελώς ψυχρά τα πράγματα και σαν αδερφός και σα σύντροφος και σα πρώην σύντροφος και σα περιστασιακος σύντροφος παλιότερα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντική η ισότιμη σχέση σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο.
Απορώ κ εγώ γιατί μου έκανε τη χάρη - αλλωστε στο χερι της και μόνο ηταν η απόφαση το αν θα είμαστε μαζί

Ρωτησε τη .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Συμφωνώ απόλυτα.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Καλά κοίτα, ποτέ δεν ξέρεις που θα τη φάει κανείς την πετριά, αλλά όντως μπορεί να είχε κάποια αιτιολογία. Ε δεν τη βάζεις και συ εδώ να μας πει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Στις 11 30 απόψε . Να μαθω κ εγώ.Cecily Anne έγραψε: ↑21 Οκτ 2018, 18:44Καλά κοίτα, ποτέ δεν ξέρεις που θα τη φάει κανείς την πετριά, αλλά όντως μπορεί να είχε κάποια αιτιολογία. Ε δεν τη βάζεις και συ εδώ να μας πει.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Ε βάλτη να μας πει/γράψει και θα το δούμε όταν μπούμε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ετσι στεγνα - χωρις να την ανακρίνετε ;
Σας καλυπτει μια δήλωση ;
Σας καλυπτει μια δήλωση ;

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Αφού δεν ξέρεις να μας πεις εσύ, τι να κάνουμε θα αναγκαστούμε να τη ρωτήσουμε.
Η μόνιμη απαντησή μου οταν με ρωτάει αν μου αρέσει κατι που διαλεξε είναι '' ναι εχεις εξαιρετικό γουστο - μια φορά εκανες λάθος , μόνο '' 
Είαμι ακατάλληλος δλδ για να ικανοποιήσω την περιέργεια σας .

Είαμι ακατάλληλος δλδ για να ικανοποιήσω την περιέργεια σας .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Και τα δικά μου αλλά τα δικά μου δεν είναι εντελώς αλάθητα, να τις προάλλες πχ νόμιζα ότι είχαν κάποιο λάθος αλλά δεν είχαν.Αγις έγραψε: ↑21 Οκτ 2018, 17:38Η Ελληνίς γουστάρει παπου- πατέρα - αδελφους - γιούς - θείους - γκομενους που γαμούν και δέρνουν και συντροφο ζωής δικους της και των θυγατέρων της που είναι κοτες - συμφωνα με τα αλάθητα στατιστικά μου .Ίφιδα έγραψε: ↑21 Οκτ 2018, 16:54Θηλυκός Άγις μοουντ ον
Τί "ας πρόσεχε";
Αφού όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχετε! Τί αυτός, τί οποιοσδήποτε άλλος.
Καρατσεκαρισμένο στατιστικά.
Εκτός απ τον Μπαμπακούλη, τον Αδερφούλη, τον Συντροφούλη και τον Γατούλη μου.
Τα υπόλοιπα είναι πίπες για αφελείς γυναίκες που δεν καταλαβαίνουν ότι τα αντράκια θα είναι πρώτα και πάντα ερωτευμένα με το πουλάκι τους, το χρήμα, την εξουσία και τους φίλους τους (και καλά #noHomo)Θηλυκός Άγις μοουντ οφSpoilerShow
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Απαπαπα πολλά κουτάκια... Δεν νομίζω ότι είναι μια κοψιά αυτή η γενιά. Σε γενικές γραμμές άργησε να ανεξαρτητοποιηθεί και εφόσον φιλοξενούσαν οι γονείς και όσο τα εισοδήματα ήταν καλά το διαθέσιμο εισόδημα γινόταν τσάντες, αυτοκίνητα και κομμωτήρια. Ωστόσο δεν ήταν πέσε πίτα να σε φάω εκείνη η γενιά... Εξάλλου αν μιλάμε για μεταπτυχιακά στο UK μιλάμε μάλλον για τους πιο σοβαρούς εκπροσώπους του υπουργικού συμβουλίου σήμερα. Τουλάχιστον άκουγα γρίνια από άτομο της γενιάς μου που έγινε εργοδότης με τη σειρά του, ότι οι πιο νέοι ήταν κάπως απρόθυμοι να το πω ως εργαζόμενοι και αυτό ΠΡΙΝ μειωθούν οι μισθοί, γιατί τα είχαν όλα από τις θυσίες των γονιών τους και δεν είχαν μάθει να προσπαθούν. Αυτό βέβαια σε κλάδο που δεν μπορούσε κάποιος να τον θεωρήσει καριέρα... Ίσα ίσα που σε δουλειές καριέρας οι νεότεροι μια χαρά είναι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Οκτ 2018, 17:23Κατά τη γνώμη μου οι πιο αξιόλογοι άνθρωποι και οι ρυθμιστές του ελληνικού μέλλοντος ανήκουν σ' αυτήν τη γενιά.Antares έγραψε: ↑20 Οκτ 2018, 16:58Έχει και αξιόλογους ανθρώπους αυτή η γενιά.Είστε η γενιά που δε κόπιασε για τίποτα, γιαυτό και οι αυτοκτονίες με την κρίση αφορούσαν κυρίως αυτή τη γενιά, αυτών που σήμερα είναι εκεί στα 45-55. Η γενιά που έγινε ο περίγελος της ευρώπης και του κόσμου. Θα μπορούσε να είναι και επιθεώρηση με τον τίτλο "Ο πεινασμένος τσαρουχοφόρος που ήθελε να το παίξει μονεγάσκος". Υπάρχει κάτι χειρότερο απο το να είσαι νεόπλουτος και αυτό είναι το να νομίζεις οτι είσαι νεόπλουτος.
Και δεν αναφέρομαι στους κομματικούς απογόνους, αυτοί είναι μηχανιστική/καμμένη φύρα, που θα ακολουθήσει/προσαμοσθεί επίσης μηχανιστικά τις εξελίξεις, λόγω του αμιγώς ζωώδους ενστίκτου επιβίωσης.
Προσωπικώς, πιστεύω πολύ στους νέους Έλληνες, που έχουν απαγκιστρωθεί από τη συντήρηση των ιδεολογικών κατεστημένων.
Τώρα μου θύμισες όμως έναν από τους πιο ωραίους άντρες που είχαν κυκλοφορήσει στην Αθήνα, εποχή τέλη νάιντιζ, κάπως σαν τον Μάρλον Μπράντο στα νιάτα του, που κυκλοφορούσε με μια ομάδα άλλων μπράβων και επιπλέον είχε ΦΟΒΕΡΟ ντύσιμο, φορούσε κάτι κουστουμιές

Αν λες αυτόν που φαντάζομαι πρέπει να τον έχουν καθαρίσει καμία δεκαπενταετια περίπου.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κοιτα πραγματα...
από Eθνικοκοινωνιστης » 07 Ιουν 2023, 11:54 » σε Εσωτερική Πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 617 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
07 Ιουν 2023, 17:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνηθισμενα πραγματα που δεν κανετε στην ζωη σας
από Alex Amsterdam » 06 Απρ 2024, 10:21 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 222 Απαντήσεις
- 4625 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
11 Απρ 2024, 07:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θα βελτιωθούν ποτέ τα πράγματα στην Ελλάδα;
από Έκτωρ » 06 Απρ 2024, 12:43 » σε Κοινωνικά θέματα - 15 Απαντήσεις
- 636 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje