Τορπίλη των Γερμανών στην Εθνική Άμυνα
-
Re: Τορπίλη των Γερμανών στην Εθνική Άμυνα
Εν τω μεταξύ το προβλημα εχει δημιουργηθει απο τον NX-01 -Σύριζα στις αρχες της δεκαετίας του 2000 και τρεχει ο Μητσοτάκης να διορθωσει τις ζημιες τους.
Θα είχε πιο πολύ πλάκα να βλέπαμε κανέναν τρολέμπορο να σκίζει τα ιμάτιά του.sys3x έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 16:42Μα γιατί;Kauldron έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 15:56Η ουσία και στα 2 (που είναι η ίδια είδηση) είναι οτι θα καθυστερήσουν κι άλλο οι ήδη καθυστερημένες τορπίλες, οι οποίες όμως είναι απαραίτητες, αλλιώς τα υποβρύχια είναι, αν οχι άχρηστα, τουλάχιστον αποδίδουν σ' ένα πολύ μικρό ποσοστό των δυνατοτήτων τους.Bic έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 15:04
Λοιπόν, Χελώνε, βρήκα λίγο χρόνο και έκανα ένα πολύ σύντομο ψάξιμο.
Το θέμα που ανέβασες, είναι προ δύο εβδομάδων (15/4). Αφορά πρωτοσέλιδο της "Δημοκρατίας", έχει τίτλο Τορπίλη των Γερμανών στην Εθνική Άμυνα και αναφέρει (επί λέξη): "Η ATLAS ELEKTRONIK GmbH θεωρεί ότι δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα και δεν παραδίδει τις νέες τορπίλες βαρέος τύπου".
Εκείνο το "βαρέος" μου κάθισε λίγο βαρύ βέβαια, αλλά πάμ' παρακάτω.
Στο ίδιο ακριβώς site, μια βδομάδα μετά (δηλ. πριν μια βδομάδα από σήμερα), ανέβηκε νέο άρθρο με τίτλο «Τορπίλη» από τους Γερμανούς σε πέντε ελληνικά υποβρύχια!, όπου λέει ότι "Η γερμανική εταιρία φέρεται ότι θεωρεί πως δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα και συζητά πλέον το ενδεχόμενο παράτασης του χρονοδιαγράμματος παράδοσης των τορπιλών."
Μήπως να περιμένουμε λίγες μέρες ακόμα, να δούμε πού θα κάτσει η μπίλια, να ξέρουμε για τι συζητάμε;
Κατά τ' άλλα είναι απλά Παρασκευή, αν είχε γίνει όλο αυτό επί σύριζα, θα έβγαιναν κάτι τρολέμποροι και θα έσκιζαν τα πουκάμισά τους.
Παρασκευή είναι αφού.
Έχει πολύ πλάκα, όντωστ.
Ως γνωστόν κυβερνούσε ο σύριζα στις αρχές δεκαετίας 2000.talaipwros έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 16:54Εν τω μεταξύ το προβλημα εχει δημιουργηθει απο τον NX-01 -Σύριζα στις αρχες της δεκαετίας του 2000 και τρεχει ο Μητσοτάκης να διορθωσει τις ζημιες τους.
Κάνε δουλειά σου ρε, δεν παρεξηγώ εγώ. Χώσε, χώσε...sys3x έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 16:40Ναι, καλά κάνεις και περιμένεις, μπορεί να μην έχει καταλυθεί το πολίτευμα και όλα αυτά να είναι απλά λάσπες κατά της κυβερνήσεως μας και του κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη.Bic έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 14:38Εδώ είμαι ρε, απλά σκαλίζω το λινκ σου να δω αν έχεις κάνει κανένα λάθος πουθενά, να σου την πω.
Πέρα απ' την πλάκα, ξέρεις πολύ καλά πιστεύω, ότι όταν θα έχω άποψη θα την πω. Προς το παρόν, είδα την είδηση που ανέφερες λίγο στα αρπαχτά (πιο πριν που μου έδωσες το link στο άλλο νήμα), μου φάνηκε όντως ενδιαφέρουσα, και μόλις την δω και κάπου αλλού, ή έστω μόλις βρω λίγο χρόνο να ασχοληθώ, θα έρθω να σου πω την γνώμη μου.
Σόρρυ φίλε, δεν μπορώ να αντισταθώ, έχει πολύ πλάκα η φάση.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία...
Εγώ δεν σας κάνω, ε; Θέλετε κανονικά μποτς/τρολς.Kauldron έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 18:09Θα είχε πιο πολύ πλάκα να βλέπαμε κανέναν τρολέμπορο να σκίζει τα ιμάτιά του.SpoilerShowsys3x έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 16:42Μα γιατί;Kauldron έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 15:56
Η ουσία και στα 2 (που είναι η ίδια είδηση) είναι οτι θα καθυστερήσουν κι άλλο οι ήδη καθυστερημένες τορπίλες, οι οποίες όμως είναι απαραίτητες, αλλιώς τα υποβρύχια είναι, αν οχι άχρηστα, τουλάχιστον αποδίδουν σ' ένα πολύ μικρό ποσοστό των δυνατοτήτων τους.
Κατά τ' άλλα είναι απλά Παρασκευή, αν είχε γίνει όλο αυτό επί σύριζα, θα έβγαιναν κάτι τρολέμποροι και θα έσκιζαν τα πουκάμισά τους.
Παρασκευή είναι αφού.
Έχει πολύ πλάκα, όντωστ.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία...
Δεν είναι αυτό, ο τρολέμπορας τώρα απ' τη πείνα θα κυνηγάει ελάφια στο δάσος του Σέργουντ, φορώντας πράσινα κολάν.
Bic έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 18:25Κάνε δουλειά σου ρε, δεν παρεξηγώ εγώ. Χώσε, χώσε...sys3x έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 16:40Ναι, καλά κάνεις και περιμένεις, μπορεί να μην έχει καταλυθεί το πολίτευμα και όλα αυτά να είναι απλά λάσπες κατά της κυβερνήσεως μας και του κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη.Bic έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 14:38
Εδώ είμαι ρε, απλά σκαλίζω το λινκ σου να δω αν έχεις κάνει κανένα λάθος πουθενά, να σου την πω.
Πέρα απ' την πλάκα, ξέρεις πολύ καλά πιστεύω, ότι όταν θα έχω άποψη θα την πω. Προς το παρόν, είδα την είδηση που ανέφερες λίγο στα αρπαχτά (πιο πριν που μου έδωσες το link στο άλλο νήμα), μου φάνηκε όντως ενδιαφέρουσα, και μόλις την δω και κάπου αλλού, ή έστω μόλις βρω λίγο χρόνο να ασχοληθώ, θα έρθω να σου πω την γνώμη μου.
Σόρρυ φίλε, δεν μπορώ να αντισταθώ, έχει πολύ πλάκα η φάση.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Δεν ειναι θεμα χρηματων.Lord Brum έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 15:50Δει δη χρημάτων, ω Άνδρες Αθηναίοι, και άνευ τούτων ουδέν εστί γενέσθαι των δεόντωνstergiosbik έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 15:03Όταν εγώ λέω ότι η παρούσα κυβέρνηση καλύπτεται πίσω από την ανυπαρξία των προηγούμενων δεν με ακούτε.
Όσα έχουν γίνει στα εξοπλιστικά από την Μητσοτάκη είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά σε αυτά που πραγματικά έπρεπε να γίνουν.
Οπου ειχε μιζα μια χαρα βρηκαν τα χρηματα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 375 Απαντήσεις
- 9104 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
29 Απρ 2024, 12:10
-
-
Νέα δημοσίευση Η πλειοψηφία των Γερμανών αντιτίθεται στην αποστολή τανκς στην Ουκρανία
από Αρκεσίλαος » 29 Δεκ 2022, 17:25 » σε Διεθνής πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 407 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
29 Δεκ 2022, 17:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΜΑΥΡΟ στην εθνική δημιουργία
από nikos_hellas » 27 Απρ 2023, 19:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 76 Απαντήσεις
- 3211 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
04 Μάιος 2023, 09:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση O υπερπαικτης Ναν στην εθνικη Τουρκιας,εμεις με τον μπετατζη Γουοκαπ
από Μαδουραίος » 20 Αύγ 2024, 19:07 » σε Αθλητικά - 21 Απαντήσεις
- 361 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bandit59
20 Αύγ 2024, 19:40
-