Παντως χθες που περπατουσα στον Υμηττο ειδα δυο καργιες να τσακωνονται αγρια και δεν ξερω πως μου ρθε και ειπα να δεις που τωρα τσακωνεται η ταδε φιλη μου με την ταδε. Και οντως το απογευμα πηρα τηλεφωνο οτι ειχαν πλακωθει, αντε μετα να μην εισαι προληπτικος.
εντάξει είναι άσχημο να δίνεις το χέρι σου για χειραψία και να σε φτύνουν, είναι τελείως ανάγωγο. για λόγους ευγένειας και ευπρέπειας θα έπρεπε τυπικά να τον χαιρετήσουν. δεν έχουν προσωπικά μαζί του, πολιτικοί αντίπαλοι είναι, όχι προσωπικοί
δεν τον κατηγορώ
θα μπορούσε να τους πει και "ε α γαμηθείτε τότε" και πάλι δε θα τον κατηγορούσα
Ο Σαρκοζι σε ανάλογο περιστατικό (με πολίτη όμως) του είχε πει αντε σπάσε ρε μαλακα.
Προσωπικά θεωρώ λάθος την αντίδραση του πθ. Θα μπορούσε να το χειριστεί με χιούμορ.
Αν εννοείς το περιστατικό με τον πιτσιρικά
Του Σαρκοζι λέω, όχι του Μακρόν
Του λέει ο άλλος μη με ακουμπάς, με βρωμιζεις. Κ του λέει ο Σαρκο αντε δίνε του ρε μαλακα
Εντάξει. Να κόψει το χέρι των αριστερού που σαμποτάρει τη Δημοκρατία μας .
Μην τύχει και κόψει όμως κανένα χέρι ομοϊδεάτη του που το ακουμπάει σε 12χρονα, παίρνει μίζες από απευθείας αναθέσεις, βγάζει παράνομο κουμπούρι και ενίοτε βαράει και καμιά μαλάκια σε δημόσια θέα...
Εγώ θα έλεγα "ντάξει δεν πειράζει, να είστε καλά" χωρίς "είστε υπόδειγμα ευγένειας" και passive aggresive παπαριλίκια. Έτσι κι αλλιώς δεν τον προσέβαλαν καν, το χέρι δεν του έδωσαν. Ούτε αυτό δεν έχουν δικαίωμα πια.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Εγώ θα έλεγα "ντάξει δεν πειράζει, να είστε καλά" χωρίς "είστε υπόδειγμα ευγένειας" και passive aggresive παπαριλίκια. Έτσι κι αλλιώς δεν τον προσέβαλαν καν, το χέρι δεν του έδωσαν. Ούτε αυτό δεν έχουν δικαίωμα πια.
ειπαμε,κοινωνιοπαθης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
αν δεν γουστάρεις να σφίγγεις χέρια δεν συμμετέχεις και αν συμμετέχεις προσπαθείς να μην φέρεσαι σαν λινάτσα.απλά πραματάκια
Ναι βέβαια.
Η ουσία της ενεργού πολιτικού δράσης είναι το να σφίγγεις το χέρι του αντιπάλου.
Η ουσια ειναι να μην πουλας επαναστα με
προσβλητικες ατακες οπως Να μου κοπει το χερι οποιον κι αν εχεις απεναντι σου, ειτε προκειται για πολιτικο ειτε για απλο πολιτη, και μετα να ζητας και τα ρεστα παριστανοντας το θυμα.
αν δεν γουστάρεις να σφίγγεις χέρια δεν συμμετέχεις και αν συμμετέχεις προσπαθείς να μην φέρεσαι σαν λινάτσα.απλά πραματάκια
Ναι βέβαια.
Η ουσία της ενεργού πολιτικού δράσης είναι το να σφίγγεις το χέρι του αντιπάλου.
Η ουσια ειναι να μην πουλας επαναστα με
προσβλητικες ατακες οπως Να μου κοπει το χερι οποιον κι αν εχεις απεναντι σου, ειτε προκειται για πολιτικο ειτε για απλο πολιτη, και μετα να ζητας και τα ρεστα παριστανοντας το θυμα.
Από πότε ισχύει αυτό ;
Σε άλλες εποχές θα του είχαν πάρει το κεφάλι του ηγεμόνα. Και που δεν τον έβρισαν καν είναι μεγάλη πολιτισμική υπέρβαση.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.