talaipwros έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 10:49
Juno έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 10:47
talaipwros έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 10:25
Μας δινουν τσαμπα σπιτια, ξεπουλανε τη πατριδα διαδωστε
Δίνουν τσάμπα σπίτια σε 200 άτομα και αναγκάζουν 2.000.000 άτομα να ξεπουλήσουν τα δικά τους! Δεν το λες και επιτυχία!
Σε ποιο παραλληλο συμπαν αυτά;
Μη μου βαλεις παλι το μπαταχτση που χρωσταγε σε ολο το πλανητη και μπηκε εγγυητης στη βιλα του γιου του, διοτι πολυ καλώς τον εξωπεταξαν και αργησαν κιολας
Δεν λέω για πλειστηριασμούς, άλλο θέμα αυτό.
Δεν βγαίνουν οικονομικά, πωλούν τα σπίτια τους, τα αγοράζουν ξένοι και αυτά τα πουλημένα είναι εκτός προσφοράς για τους Έλληνες είτε επειδή μένουν οι ξένοι είτε επειδή τα γυρίζουν σε airbnb. Αυτό συμβαίνει σε τέτοια κλίμακα που πολλά σπίτια βγαίνουν εκτός προσφορά και οι Έλληνες δεν βρίσκουν πού να μείνουν.
Τι παράδειγμα θέλεις;
Που η αδελφή μου έψαχνε για μήνες σπίτι και έμεναν σε airbnb μέχρι να βρουν; Δύο άτομα με καλούς μισθούς για Ελλάδα.
Που ο αδελφός μου με μισθάρα επέστρεψε μόνον για έναν χρόνο στην Ελλάδα και δεν βρήκε να νοικιάσει;
Που απεβίωσε μία ηλικιωμένη στην πολυκατοικία μας και τα δύο παιδιά της με δικά τους μεγάλα παιδιά δεν μπορούσαν να κρατήσουν στο σπίτι με όλα αυτά που έπρεπε να πληρώσουν (φόρους, όχι χρέη) και το πούλησαν σε ξένους;
Που ο μεσίτης τους τόλμησε να με ρωτήσει αν ενδιαφέρομαι να πουλήσω; Τόσο θράσος!
(Του απάντησα αναλόγως, είπε ότι θα με μηνύσει, αλλά δεν έκανε τίποτα). Το να έρχεσαι για να πουλήσεις σπίτι και να ρωτάς άλλον κάτοικο της πολυκατοικίας, αν θέλει να πουλήσει και αυτός, νομίζω πως είναι ενδεικτικό του τι γίνεται στην αγορά.