Η Naida έχει γράψει μερικές δεκάδες χιλιάδες αναρτήσεις εδώ και δεν είναι χθεσινή. Δεν έχει δώσει δείγματα ότι φτιάχνει ιστορίες από το μυαλό της για ψηφοθηρικούς λόγους.
Αν ακομα δεν καταλαβατε γιατι νικησε η ΝΔ...
Re: Αν ακομα δεν καταλαβατε γιατι νικησε η ΝΔ...
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Hector Buas
Διαφωνούμε...Naida έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 15:11Όπως είπα και στον ST48410 είσαι πολύ αλαζόνας για να αντιληφθείς την πραγματικότητα. Η ζωή συνήθως τους αλαζόνες τους ξυπνάει απότομα, τι α καμς.Hector Buas έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 15:01Φυσικά, τι άλλο θα μπορούσε να είναι?
Αλλά, πρέπει να αναγνωρίσω πως δεν το τράβηξες από τα μαλλιά...
Κάποιοι το τράβηξαν πολύ περισσότερο... Ανακάλυψαν και υδρόβιοους σκορπιούς να φανταστείς...
Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι ένας από τους συνηθισμένους "χάνους" που "χάφτουν" τέτοιες ιστορίες...
Αυτά τα παραμύθια τα "χάφτουν" μόνο εκείνα τα "γίδια" που βόσκουν στα "αριστερά λιβάδια"...
Υπάρχουμε όμως και εμείς... "Τι α καμς"?
Δεν θα βγάλεις άκρη. Του έβαλα την απόδειξη να του πω ότι "κοίτα ρε φίλε εκεί ήμουν όπως είπα". Δε νιώθει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Hector Buas
Η Naida πραγματικά έχει γράψει 60,000+ αναρτήσεις...
Και σίγουρα πολλές από αυτές τις έχουν "μασήσει" πολλά "γίδια" που την πιστεύουν...
Αγόρι μου γλυκό δεν μπορώ να σου πω κάτι περισσότερο. Ότι ήταν να στο πω στο είπα, ότι ήταν να σου δείξω στο έδειξα από εκεί και πέρα είσαι εσύ, το μυαλό σου και η συνείδηση σου. Πάμε παρακάτω.Hector Buas έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 15:16Διαφωνούμε...Naida έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 15:11Όπως είπα και στον ST48410 είσαι πολύ αλαζόνας για να αντιληφθείς την πραγματικότητα. Η ζωή συνήθως τους αλαζόνες τους ξυπνάει απότομα, τι α καμς.Hector Buas έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 15:01
Φυσικά, τι άλλο θα μπορούσε να είναι?
Αλλά, πρέπει να αναγνωρίσω πως δεν το τράβηξες από τα μαλλιά...
Κάποιοι το τράβηξαν πολύ περισσότερο... Ανακάλυψαν και υδρόβιοους σκορπιούς να φανταστείς...
Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι ένας από τους συνηθισμένους "χάνους" που "χάφτουν" τέτοιες ιστορίες...
Αυτά τα παραμύθια τα "χάφτουν" μόνο εκείνα τα "γίδια" που βόσκουν στα "αριστερά λιβάδια"...
Υπάρχουμε όμως και εμείς... "Τι α καμς"?
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γιατί έχεις καμιά ένδειξη ότι γραφω αναλήθειες;Hector Buas έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 15:19Η Naida πραγματικά έχει γράψει 60,000+ αναρτήσεις...
Και σίγουρα πολλές από αυτές τις έχουν "μασήσει" πολλά "γίδια" που την πιστεύουν...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Hector Buas
Μην πεις τίποτε, δεν χρειάζεται άλλωστε...
Καταλάβαμε...
Πάμε...
Νομίζω για σένα δεν έχει άλλο κάτω. Κάτσε εκεί που είσαι και θα σε φτάσουμε οι υπόλοιποι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ειναι λιγο εκνευρισμενη γιατι στεναχωρησατε τον αλεκσξη της καρδιας της - το φαρμακωσατε το παλληκαρι - συμπασχει
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Όρθιε ΣτόκεNaida έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 15:18Δεν θα βγάλεις άκρη. Του έβαλα την απόδειξη να του πω ότι "κοίτα ρε φίλε εκεί ήμουν όπως είπα". Δε νιώθει.
1.πρωτον πήγες να ψωνίσεις ενώ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ έχεις κοβιντ
2.η απόδειξη δεν αποδεικνύει τι άκουσες. Και εγώ φέρνω μια απόδειξη από τσίχλα και λέω ότι είδα τον Έλβις να την πέφτει στον περιπτερά.
3.εγω πιστεύω ότι το άκουσες, διότι ακούω γύφτους να κάνουν τους πεινασμένους χρόνια τώρα. 99 στις 100 είναι άτομα που χρωστάνε βασικές υποχρεώσεις και τα έχουνε φάει σε μαλακίες ή κλαίγονται για να πιάσουν συζητηση. Επίσης ακόμα και οι πεινασμένοι που εγώ σε χασάπη δεν έχω ακούσει πεινασμένο τα άπειρα χρόνια που ψωνίζω, έχω δει τι παίρνουν και από πού αυτοί που προφανώς πεινάνε σχετικώς αλλά δεν μιλάνε (99% λιντλ και ψωνίζουν δίπλα σε γιατρούς ή μαγαζατορες αλλά για άλλα προϊόντα πάει έκαστος), οι πεινασμένοι υπάρχουν το ίδιο σε κάθε κυβέρνηση, λες μαλακίες ως συνήθως.
4. Η νέα δημοκρατία είναι σκατοκομμα αλλά είναι κυβέρνηση και από τα ζώα που την ψηφίζουν και από τους ζαιους σαν εσένα που είναι ο έτερος πόλος της γελοιοτητας της χώρας (βλ 1, 2 , 3 και ....άπειρα άλλα παραδείγματα σου)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου την 28 Μάιος 2023, 15:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Hector Buas
Πραγματικά, δεν μπορώ να πάω παρακάτω...
Δεν είμαι και κανένα αριστερό "βόδι" άλλωστε...
Οπότε θα σας περιμένω να ανεβείτε εδώ που είμαι...
- Hector Buas
...και της αρέσουν και τα παραμύθια...
Νομίζει μάλλον πως είμαστε στο 2015...
Αυτή την στιγμή γύρω στα 3000 σπίτια πολλά από αυτά δεν τα έχουν πάρει από πληστηριασμους τα έχουν βγάλει προς πώληση στο διαδίκτυο τα κοράκια.talaipwros έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 11:38Θες να μου δειξεις 5 σπιτια απο τα εκατομμυρια που ξεπουλιουνται;
Για να μην ψάχνεις ολη τη χωρα ψαξε στον Υμηττό/Δαφνη π.χ
Πληροφορίες στην εκπομπή του Μπογιοπουλου στον real στις 26/5.
Όποιος σπέρνει Τσιπρες και ραντίζει Ανδρουλακηδες θερίζει Μητσοτακιδες και μια γκέισα Παναγία.
-
ναι ναι οκ, ασε το λαμογιο το μπογιοπουλο και δωσε μου λινκ με τα σουπερ φτηνα σπιτιαzteo έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 15:29Αυτή την στιγμή γύρω στα 3000 σπίτια πολλά από αυτά δεν τα έχουν πάρει από πληστηριασμους τα έχουν βγάλει προς πώληση στο διαδίκτυο τα κοράκια.talaipwros έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 11:38Θες να μου δειξεις 5 σπιτια απο τα εκατομμυρια που ξεπουλιουνται;
Για να μην ψάχνεις ολη τη χωρα ψαξε στον Υμηττό/Δαφνη π.χ
Πληροφορίες στην εκπομπή του Μπογιοπουλου στον real στις 26/5.
(χιντ, αν ηταν σουπερ φτηνα, θα ειχαν ηδη πουληθει στον πλειστηριασμο)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το ΠΑΣΟΚ γιατί υπάρχει ακόμα;
από έργο_μακέτο » 11 Ιουν 2024, 22:55 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
12 Ιουν 2024, 08:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αυτος γιατι κυκλοφορεί ελευθερος ακομα?
από George_V » 28 Νοέμ 2022, 12:09 » σε Εγκληματικότητα - 37 Απαντήσεις
- 1835 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
29 Νοέμ 2022, 12:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί η Ελλάδα δεν έχει επιβάλλει ακόμα κυρώσεις κατά του αλβανικού κράτους..;;
από Parrot » 02 Ιουν 2023, 17:57 » σε Εθνικά Θέματα - 11 Απαντήσεις
- 537 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
13 Οκτ 2024, 21:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καταλάβατε για πόσο ηλίθιους σας περνάει ο μπουμπούκος?
από Μαδουραίος » 11 Φεβ 2024, 14:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 389 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
21 Φεβ 2024, 20:21
-