οντως
Δια
Ναι αλλά το θέμα αν πρέπει τους 10 ποδηλάτες που έχουμε να τους κάνουμε 7, ή μήπως να περιμένουμε να γίνουν τουλάχιστον 2000 πριν τους κάνουμε ρεγκιουλέιτ.
Πιστεύω ότι αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που δεν έχει γίνει μέχρι τώρα. Αν κάνεις τη διαδρομή που σου λέω θα συναντήσεις μέσα σε μια ώρα μερικές δεκάδες έως εκατοντάδες ποδήλατα. Αυξάνονται αρκετά πλέον οι πιθανότητες να εμπλακεί κάποιο όχημα σε ατύχημα με ποδήλατα και πατίνια, οπότε και η ανάγκη να ληφθούν μέτρα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑01 Ιουν 2023, 15:51Ναι αλλά το θέμα αν πρέπει τους 10 ποδηλάτες που έχουμε να τους κάνουμε 7, ή μήπως να περιμένουμε να γίνουν τουλάχιστον 2000 πριν τους κάνουμε ρεγκιουλέιτ.
Κάνε μου την χάρη 40 χρόνια ποδηλατω δεν έχω χτυπήσει ανθρωπο
Στο νησί έχω να πάω πολλά χρόνια. Μερικές εντυπώσεις που δεν ξέρω αν ισχύουν πλέον.
Ναι αλλά δεν είσαι μόνο εσύ. Νομίζω το έγραψα το περιστατικό σε άλλο νήμα. Βγήκα από τη δουλειά και καθώς διέσχιζα το μονόδρομο με τα πόδια έλεγξα μόνο από την μεριά που έρχονται οχήματα. Από την αντίθετη κατεύθυνση ερχόταν με αρκετή ταχύτητα μεγάλο ποδήλατο με κουτί μεταφοράς πίσω και δεν γίναμε κουβάρι κατά τύχη.
κακως, προσαρμογή για να επιβιωσουμε ολοι χαρουμενοι, θα μαθεις να κοιτας και απο την αλλη.