Οι ονειρωξεις του κάθε ζαιοκομμουνιστη είναι πρόβλημα του κάθε ζαιοκομμουνιστηFrappezitis έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 21:594 λεπτά του ευρώ η Τουρκική λίρα.
1000 λίρες το δωμάτιο = 40 ευρώ.
Θα πέσει πολύ κλάμα.
Τουρισμος καπουτ....
-
Re: Τουρισμος καπουτ....
- kongrosian
Τρομερο φαΐ λέει και βλεπεις τη χωριάτικη με τη φετα πρωτο πλανο. Ποσο πιο μπαναλ πλιονε; Χωριάτικη τρωω και σπίτι μου.
- Frappezitis
Mεσαια ταξη με εισόδημα 5.000 ευρώ τον χρόνο είναι.Τι περιμενεις να δεις περα απο χωριατικη ;kongrosian έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 22:01Τρομερο φαΐ λέει και βλεπεις τη χωριάτικη με τη φετα πρωτο πλανο. Ποσο πιο μπαναλ πλιονε; Χωριάτικη τρωω και σπίτι μου.

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

-
kongrosian έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 22:01Τρομερο φαΐ λέει και βλεπεις τη χωριάτικη με τη φετα πρωτο πλανο. Ποσο πιο μπαναλ πλιονε; Χωριάτικη τρωω και σπίτι μου.

Έβαλε και μια ματζουράνα από κάπαρη κονσέρβα πάνω από το λευκό τυρί και σου λέει γαστρονομία.
Και χειροκροτάνε οι άλλοι. Έλεος. Πάτε στην Τήνο και τρώτε ντοματοσαλάτα με λευκό τυρί που ήρθαν σε ψυγείο με το πρωινό καράβι.
Και αυτή διά τέσσερα, τύπε.Frappezitis έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 22:06Mεσαια ταξη με εισόδημα 5.000 ευρώ τον χρόνο είναι.Τι περιμενεις να δεις περα απο χωριατικη ;kongrosian έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 22:01Τρομερο φαΐ λέει και βλεπεις τη χωριάτικη με τη φετα πρωτο πλανο. Ποσο πιο μπαναλ πλιονε; Χωριάτικη τρωω και σπίτι μου.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Η Τήνος παράγει πολύ και εξαιρετικό τυρί. Δεν εξαρτάται από εισαγωγεςΕμπεδοκλής έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 22:11kongrosian έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 22:01Τρομερο φαΐ λέει και βλεπεις τη χωριάτικη με τη φετα πρωτο πλανο. Ποσο πιο μπαναλ πλιονε; Χωριάτικη τρωω και σπίτι μου.
Έβαλε και μια ματζουράνα από κάπαρη κονσέρβα πάνω από το λευκό τυρί και σου λέει γαστρονομία.
Και χειροκροτάνε οι άλλοι. Έλεος. Πάτε στην Τήνο και τρώτε ντοματοσαλάτα με λευκό τυρί που ήρθαν σε ψυγείο με το πρωινό καράβι.
Αν έφαγες σε τουρισταδικο δεν φταίει η Τήνος
-
Όχι τίποτε άλλο αλλά το παίζουμε και ξύπνιοι όταν βλέπουμε τα εγγλεζάκια που έρχονται στο Λαγανά, πίνουν νοθευμένο σκοτσέζικο ουισκι και τρώνε μπέργκερ από τα McDonald's. Πάτε ρε μαλάκες στη Σκωτία με το ΚΤΕΛ, πιείτε τουλάχιστον κανονικό τζόνι και να δείτε τον αληθινό McDonald.
Έφαγα τρομερή φέτα σε χωριάτικη φέτος στη Σιθωνία. Εντωμεταξυ δύο μερίδες, χωριάτικη , μισό κιλό χύμα κρασί και γλυκό κρεμασμένο στο τέλος 26 ευρώ. 

- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ρόδο απλά εμπειρικά ΔΕΝ εχει τον ίδιο κόσμο με πέρσι για την ώρα
αλλα να δούμε βέβαια ΑΝ όντως ισχύει και αν ισχυει αν θα αλλαξει αργοτερα αυτο
αλλα να δούμε βέβαια ΑΝ όντως ισχύει και αν ισχυει αν θα αλλαξει αργοτερα αυτο
-
Η συγκεκριμένη ταβέρνα έχει τρομερό φαΐ και εξυπηρευηση αλλά είστε κομπλεξικοί καραγκιοζηδεςΕμπεδοκλής έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 22:11kongrosian έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 22:01Τρομερο φαΐ λέει και βλεπεις τη χωριάτικη με τη φετα πρωτο πλανο. Ποσο πιο μπαναλ πλιονε; Χωριάτικη τρωω και σπίτι μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημοκράτης την 11 Ιουν 2023, 22:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Τύπε μου, άνθρωπος που πάει στη Τήνο τρώει μια χωριάτικη, τίποτε χοιρινές μπριζόλες και πίνει κόκκινο κρασί δε δικαιούται να μιλά για τουριστάδικο. Φάτε και gyro, mouzaka, pastitsio και τσιπούρα ιχθυοτροφείου αλλά μη μου το παίζετε υψηλή γαστρονομία. Αν πήγατε σε νησί να φάτε αυτά κρίμα τα ακτοπλοϊκά.Beria έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 22:13Η Τήνος παράγει πολύ και εξαιρετικό τυρί. Δεν εξαρτάται από εισαγωγεςΕμπεδοκλής έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 22:11kongrosian έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 22:01Τρομερο φαΐ λέει και βλεπεις τη χωριάτικη με τη φετα πρωτο πλανο. Ποσο πιο μπαναλ πλιονε; Χωριάτικη τρωω και σπίτι μου.
Αν έφαγες σε τουρισταδικο δεν φταίει η Τήνος
-
Ναι βέβαια. Για να καταλάβεις, το αγγούρι και η χοντροκομμένη ντομάτα είναι ντόπιες αναντάμ παπαντάμ. Ο δε μάγειρας για να τα κόψει έκανε στο Κιότο με τους σαμουράι επτά χρόνια προπόνηση. Το κοτσάνι της κάπαρης με το που άνοιξε η κονσέρβα αναφώνησε καθαρός αέρας και άφησε την τελευταία της πνοή σε λευκό τυρί, στη μισή τιμή του αιγοπρόβειου.Δημοκράτης έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 22:23Η συγκεκριμένη ταβέρνα έχω τρομερό φαΐ και εξυπηρευηση αλλά είστε κομπλεξικοί καραγκιοζηδεςΕμπεδοκλής έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 22:11kongrosian έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 22:01Τρομερο φαΐ λέει και βλεπεις τη χωριάτικη με τη φετα πρωτο πλανο. Ποσο πιο μπαναλ πλιονε; Χωριάτικη τρωω και σπίτι μου.
Είμαι σίγουρος ότι έφαγες και πολύ φθηνό θράψαλο με μουστάρδα που σου το πούλησαν για καλαμάρι.
- kongrosian
Αν είναι να φαω χωριάτικη και μπριζόλες καθομαι και σπίτι μου.
-
Ασ σταθούμε ότι εγώ έχω πάει και εχω φαει στην συγκεκριμένη ταβέρνα ενώ εσύ γράφεις κομπλεξικες παπαριες που βγάζεις από την κεφάλα σουΕμπεδοκλής έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 22:29Ναι βέβαια. Για να καταλάβεις, το αγγούρι και η χοντροκομμένη ντομάτα είναι ντόπιες αναντάμ παπαντάμ. Ο δε μάγειρας για να τα κόψει έκανε στο Κιότο με τους σαμουράι επτά χρόνια προπόνηση. Το κοτσάνι της κάπαρης με το που άνοιξε η κονσέρβα αναφώνησε καθαρός αέρας και άφησε την τελευταία της πνοή σε λευκό τυρί, στη μισή τιμή του αιγοπρόβειου.Δημοκράτης έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 22:23Η συγκεκριμένη ταβέρνα έχω τρομερό φαΐ και εξυπηρευηση αλλά είστε κομπλεξικοί καραγκιοζηδεςΕμπεδοκλής έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 22:11
Είμαι σίγουρος ότι έφαγες και πολύ φθηνό θράψαλο με μουστάρδα που σου το πούλησαν για καλαμάρι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 100 Απαντήσεις
- 3168 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
27 Αύγ 2024, 14:42
-
-
Νέα δημοσίευση Ποσο γ@μ@ει φετος ο τουρισμος.....αχαχαχαχα
από Frappezitis » 09 Ιούλ 2024, 19:09 » σε Εσωτερική Πολιτική - 143 Απαντήσεις
- 4336 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
22 Οκτ 2024, 19:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τουρισμός και αναψυχή δικαίωμα για όλους
από Ληστοσυμμορίτης » 12 Ιούλ 2024, 14:16 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 2 Απαντήσεις
- 265 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
12 Ιούλ 2024, 14:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η βαριά βιομηχανία μας (τουρισμός) με τριτοκοσμικούς
από nikos p 2020 » 03 Μάιος 2025, 02:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 399 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon