Exodus έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 18:10Φίλος μου στην Ιταλία θα παντρευότανε στη Ρουμανία, από την οποία εκατάγετο. Πήγαινε και ραυότανε σε Ρουμάνο ράφτη, και του λέω, βρε συ, εδώ έχουμε τους καλύτερους ραφτάδες Ιταλούς, και μου απαντάει, είναι πολύ σοβαρά αυτά που ράβουν, άμα πας σε ρουμάνικο γάμο θα καταλάβεις τι πρέπει να φοράω.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 18:04
Δευτεραγωνιστικο ρόλο σε τούρκικο σίριαλ στο τσεπακι.
Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Τα ξέρω αυτά τα τραγούδια, όχι αυτό συγκεκριμένα, αλλά το είδος. Όταν ήμουν στη Βόρεια Ιταλία είχε γίνει το κεφάλι καζάνι.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
σωστη επιλογη γυναικας, εγκρινω.enterprise-psi έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 12:24Δεν το βρίσκω γμτ μάλλον μου το πέταξε η γυναίκα
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ναι, μπράβο στα παιδιά.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
- kongrosian
άραξε και λίγο.hellegennes έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 14:43Και 24 ώρες αν θέλω. Δεν θέλω, αλλά το επιτρέπει η νομοθεσία.
αν και εδώ που τα λέμε, στο μπακάλικο περνάει ευχάριστα η ώρα. περνάει κόσμος, γκομενάκια, κοινωνικοποιείσαι.

Πάω σε γάμο στην Κρύα Βρύση κάπου πριν δέκα χρόνια, ο γαμπρός λίγο μεγαλύτερος από εμένα, γιος πολύ καλού και αγαπητού μου συναδέλφου, εκεί λίγο μετά το Πάσχα. Ντυμένος ο δικός σου με bespoke ναπολετανικο, μανικετα, γραβάτα με σωστό windsor και τα ρέστα. Αφού πιάνω κουβέντα εκεί με τους ομοτραπεζους (σόι νύφης από την εκεί περιοχή), τις μεγάλες ώρες αφού δε μείναμε πολλοί, ένας μου είπε πως με πέρασε για στενό συγγενή του γαμπρού μιας και φοράω τα βαπτιστικά μουExodus έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 18:10Φίλος μου στην Ιταλία θα παντρευότανε στη Ρουμανία, από την οποία εκατάγετο. Πήγαινε και ραυότανε σε Ρουμάνο ράφτη, και του λέω, βρε συ, εδώ έχουμε τους καλύτερους ραφτάδες Ιταλούς, και μου απαντάει, είναι πολύ σοβαρά αυτά που ράβουν, άμα πας σε ρουμάνικο γάμο θα καταλάβεις τι πρέπει να φοράω.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 18:04
Δευτεραγωνιστικο ρόλο σε τούρκικο σίριαλ στο τσεπακι.

"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θα μπορούσε γιατί ο Μάνταλος δεν έχει ουρά.Ερμής έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 14:50Η ο ΜανταλοςGherschaagk έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 14:30Αν ήταν όλα κίτρινα με μαύρες ρίγες όμως θα ήταν η μετενσάρκωση του πίκατσου.
Σε αντίθεση με τον πίκατσου.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- hellegennes
Άκυρο το total teal. Παπούτσι σιέλ, σορτς baby blue, μπλούζα μπλε ιλεκτρίκ. Στην δεύτερη φαίνεται πιο σωστά το χρώμα του σορτς, αλλά πάλι είναι πιο έντονο στην πραγματικότητα.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
εχω το ιδιο σορτσακι, λιντλ ε; Δεν μπορω και να σε κοροϊδέψω ανετα ετσι, μπορεις να το αλλαξεις;
- hellegennes
Καμμία σχέση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
τι καμια σχεση ολόιδιο ειναι, μπορει να βγαλεις φωτο το ταμπελακι;
Θέλω να μπει κάποιος τύπος στο μαγαζί, την ώρα που θα βγάζει την φώτο!!!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Πολύ καλύτεραhellegennes έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 18:15Άκυρο το total teal. Παπούτσι σιέλ, σορτς baby blue, μπλούζα μπλε ιλεκτρίκ. Στην δεύτερη φαίνεται πιο σωστά το χρώμα του σορτς, αλλά πάλι είναι πιο έντονο στην πραγματικότητα.![]()

Να πω όμως κάτι; μήπως αυτά που φοράς παντελονάκια είναι βερμούδες κι όχι σορτς;;;
Το σορτς μου κάνει κάτι λίγο κοντό, ίσως και σκαφτό που φαίνονται και τα κωλομέρια ακόμη..
Έντιτ: με τζιν βερμούδα πιο καλά. Δεν χρειάζεται να φοράς μπλε κάλτσες..
Στείλε κανά σακί γίγαντες, ρε, δεν μπορώ να βρω καλούς.
-
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 47 Απαντήσεις
- 1153 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
Χθες, 22:47
-
-
Νέα δημοσίευση Πχορουμίτες που με θεωρούν πχορουμικό/γραφικό/ψυχωτικό/τοξικό μίασμα
από ΓΑΛΗ » 13 Απρ 2024, 11:19 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 90 Απαντήσεις
- 4036 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
22 Φεβ 2025, 13:33
-