Είπα κάτι δύσκολο; Σε τουαλέτα νοσοκομείου που πάει η καθαρίστρια για να καθαρίσει, το λογικό είναι να χτυπήσει την πόρτα και αν δεν πάρει απάντηση να ειδοποιήσει κάποιον. Γενικά ισχύει αυτό, βέβαια. Επιστάτης σε σχολείο ή καθαρίστρια σε σχολείο επίσης πρέπει να κάνουν το ίδιο αν βρουν κλειδωμένη τουαλέτα και δεν απαντάει κανείς.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Ιουν 2023, 01:34Η κλειστή/κλειδωμένη πόρτα ειδικώς στις τουαλέτες, είναι κάτι πολύ συνηθισμένο. Όχι μόνον σε νοσοκομεία, οπουδήποτε. Και προφανώς αφορά σε τουαλέτα κοινού, γιατί όπως είπα, συνήθως τα δωμάτια των ασθενών έχουν δική τους τουαλέτα.hellegennes έγραψε: ↑16 Ιουν 2023, 01:27Εχμ... αν έχει πάει για να καθαρίσει και είναι κλειστή η πόρτα, το λογικό είναι να χτυπήσει και να ρωτήσει αν είναι κανείς μέσα. Σε νοσοκομείο είναι τόσο απίθανο να πάει κάποιος τουαλέτα και να πάθει κάτι;
Εκτός αν εσύ ξέρεις κάτι άλλο. Άλλο δημόσια τουαλέτα και άλλο τουαλέτα ξενοδοχείου, όπου η καθαρίστρια σαφώς και θα ειδοποιήσει αν τη δει κλειδωμένη.
Επιτελικό χάος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Επιτελικό χάος
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ε, τότε φταίει η καθαρίστρια που δεν ειδοποίησε.hellegennes έγραψε: ↑16 Ιουν 2023, 01:38Είπα κάτι δύσκολο; Σε τουαλέτα νοσοκομείου που πάει η καθαρίστρια για να καθαρίσει, το λογικό είναι να χτυπήσει την πόρτα και αν δεν πάρει απάντηση να ειδοποιήσει κάποιον. Γενικά ισχύει αυτό, βέβαια. Επιστάτης σε σχολείο ή καθαρίστρια σε σχολείο επίσης πρέπει να κάνουν το ίδιο αν βρουν κλειδωμένη τουαλέτα και δεν απαντάει κανείς.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Ιουν 2023, 01:34Η κλειστή/κλειδωμένη πόρτα ειδικώς στις τουαλέτες, είναι κάτι πολύ συνηθισμένο. Όχι μόνον σε νοσοκομεία, οπουδήποτε. Και προφανώς αφορά σε τουαλέτα κοινού, γιατί όπως είπα, συνήθως τα δωμάτια των ασθενών έχουν δική τους τουαλέτα.hellegennes έγραψε: ↑16 Ιουν 2023, 01:27
Εχμ... αν έχει πάει για να καθαρίσει και είναι κλειστή η πόρτα, το λογικό είναι να χτυπήσει και να ρωτήσει αν είναι κανείς μέσα. Σε νοσοκομείο είναι τόσο απίθανο να πάει κάποιος τουαλέτα και να πάθει κάτι;
Εκτός αν εσύ ξέρεις κάτι άλλο. Άλλο δημόσια τουαλέτα και άλλο τουαλέτα ξενοδοχείου, όπου η καθαρίστρια σαφώς και θα ειδοποιήσει αν τη δει κλειδωμένη.
Να το τυλίξω και να αναλάβεις εσύ τα διαδικαστικά με το ΠΑΜΕ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 16 Ιουν 2023, 01:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
- hellegennes
Γιατί, εγώ ποιος είπα ότι φταίει;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πρόσθεσα κάτι.
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Δεν υπάρχει κάποιο συμπέρασμα να βγάλεις εδώ.
Κλασική έλλειψη φιλότιμου απ'την καθαρίστρια, που μάλλον θα σκέφτηκε
"ωραία δεν χρειάζεται να κάνω αυτήν την τουαλέτα, πάω σπίτι πιο νωρίς σήμερα"
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αν ήταν η ίδια καθαρίστρια κάθε μέρα, οπότε μιλάμε για την πιο ζαμανφού τύπισσα που υπήρξε ποτέ...
ή αν ήταν διαφορετικές καθαρίστριες κάθε μέρα, που... βασικά αυτό είναι ακόμα χειρότερο!
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αν ήταν η ίδια καθαρίστρια κάθε μέρα, οπότε μιλάμε για την πιο ζαμανφού τύπισσα που υπήρξε ποτέ...
ή αν ήταν διαφορετικές καθαρίστριες κάθε μέρα, που... βασικά αυτό είναι ακόμα χειρότερο!
Είναι με βάρδιες, για νοσοκομείο πρόκειται. Και ακριβώς γι' αυτό δεν παίζει ούτε αυτό το κόνσεπτ. Εκτός αν θεωρεί ο οποιοσδήποτε, ότι η κάθε καθαρίστρια έχει να καθαρίσει τρεις τουαλέτες κάθε μέρα στη βάρδια της και πρέπει να θυμάται ποια πόρτα ήταν ή δεν ήταν κλειδωμένη στον ένα ή άλλο όροφο.masterridley έγραψε: ↑16 Ιουν 2023, 01:51Δεν υπάρχει κάποιο συμπέρασμα να βγάλεις εδώ.
το ότι δεν βρέθηκε ένας γιατρός,μια νοσοκόμα,να αναρωτηθεί τι είναι αυτή η πτωματίλα είναι φυσιολογικότατο
- Otto Weininger
Πήγε 2 η ώρα σκατουλίνια.
"Beauty slept and angels wept
For Her immortal soul
In this response, all evil chose
To claim her for their very own"
Α, τώρα φύγαμε από τις καθαρίστριες και πιάσαμε τα άλλα στρώματα της πυραμίδας;
Για να αποδείξουμε τί; Ότι όλοι τούτοι οφείλουν να φέρονται ως δούλοι του κάθε αναξιοπαθούντα που τους έκανε την τιμή να δεχτεί τις υπηρεσίες τους, χωρίς να πληρώσει ούτε ένα ευρώ; Σοβαρά τώρα;
- masterridley
Δεν ξέρω επ'αυτού αλλά μου φαίνεται τρελό ειδικά στα νοσοκομεία να μην χτυπάνε μία και ξανά μετά αν δεν ακούσουν φωνή, να προσπαθήσουν ν'ανοίξουν την πόρτα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Ιουν 2023, 01:57Είναι με βάρδιες, για νοσοκομείο πρόκειται. Και ακριβώς γι' αυτό δεν παίζει ούτε αυτό το κόνσεπτ. Εκτός αν θεωρεί ο οποιοσδήποτε, ότι η κάθε καθαρίστρια έχει να καθαρίσει τρεις τουαλέτες κάθε μέρα στη βάρδια της και πρέπει να θυμάται ποια πόρτα ήταν ή δεν ήταν κλειδωμένη στον ένα ή άλλο όροφο.
Γιατί αν είναι έτσι, με το είδος του πληθυσμού που συχνάζει εκεί (γέροι, επιρρεπείς σε διάφορες παθήσεις), θα περίμενα αυτή η ιστορία να συμβαίνει συχνότερα...
Προφανέστατα, δεν έχεις ιδέα από δημόσια νοσοκομεία.masterridley έγραψε: ↑16 Ιουν 2023, 02:13Δεν ξέρω επ'αυτού αλλά μου φαίνεται τρελό ειδικά στα νοσοκομεία να μην χτυπάνε μία και ξανά μετά αν δεν ακούσουν φωνή, να προσπαθήσουν ν'ανοίξουν την πόρτα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Ιουν 2023, 01:57Είναι με βάρδιες, για νοσοκομείο πρόκειται. Και ακριβώς γι' αυτό δεν παίζει ούτε αυτό το κόνσεπτ. Εκτός αν θεωρεί ο οποιοσδήποτε, ότι η κάθε καθαρίστρια έχει να καθαρίσει τρεις τουαλέτες κάθε μέρα στη βάρδια της και πρέπει να θυμάται ποια πόρτα ήταν ή δεν ήταν κλειδωμένη στον ένα ή άλλο όροφο.
Γιατί αν είναι έτσι, με το είδος του πληθυσμού που συχνάζει εκεί (γέροι, επιρρεπείς σε διάφορες παθήσεις), θα περίμενα αυτή η ιστορία να συμβαίνει συχνότερα...
Καληνύχτα προς το παρόν, θα συνεχίσουμε αύριο αν θέλετε.
- masterridley
Επειδή είμαι τρελός το 'ψαξα και φαίνεται ότι η μεγάλη πτωματίλα αρχίζει στις 4-10 μέρες, το οποίο συνάδει με τον χρόνο που τους πήρε να τον βρούνε..
Λογικά αρχίζει νωρίτερα η μυρωδιά, αλλά οκ...
ναι τώρα μόλιςΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Ιουν 2023, 02:11Α, τώρα φύγαμε από τις καθαρίστριες και πιάσαμε τα άλλα στρώματα της πυραμίδας;
Για να αποδείξουμε τί; Ότι όλοι τούτοι οφείλουν να φέρονται ως δούλοι του κάθε αναξιοπαθούντα που τους έκανε την τιμή να δεχτεί τις υπηρεσίες τους, χωρίς να πληρώσει ούτε ένα ευρώ; Σοβαρά τώρα;
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Ιουν 2023, 01:103 μέρες είχε μείνει μέσα. Από τη στιγμή που είχε πάρει εξιτήριο ήταν απολύτως λογικό να μην αναζητηθεί από το προσωπικό. Όπως είναι και απολύτως φυσικό, να μην κάνει εντύπωση σε μια καθαρίστρια, το ότι ήταν κλειστή η πόρτα της τουαλέτας. Για νοσοκομείο που η χρήση τουαλέτας αφορά στους επισκέπτες 24ωρης βάσης και όχι τους ασθενείς, μιλάμε.
προφανώς οι 10 μέρες παίζουν σε καμιά αλάσκα όχι καλοκαίρι σε κλειστό χώροmasterridley έγραψε: ↑16 Ιουν 2023, 02:16Επειδή είμαι τρελός το 'ψαξα και φαίνεται ότι η μεγάλη πτωματίλα αρχίζει στις 4-10 μέρες, το οποίο συνάδει με τον χρόνο που τους πήρε να τον βρούνε..
Λογικά αρχίζει νωρίτερα η μυρωδιά, αλλά οκ...
-
Από ότι γράφουν ήταν εκτός λειτουργίας η τουαλέτα, γι αυτό χώθηκε εκεί να σουτάρει. Επίσης όλο δημιουργούσε προβλήματα, και δεν πήγαινε σε δομές για τους χρήστες. Τελειωμένο τζανκι ο τύπος αν ισχύουν όλα αυτά, που κολλάει η επιτελική κυβέρνηση; πλήρωσε τις μαλακιες του.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 378 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
07 Αύγ 2023, 12:49
-