Νέο άλμα προς την κορυφή του pronews.gr: Στην δεύτερη θέση της Ελλάδος σε αναγνωσιμότητα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Δημοσιεύσεις: 41805
Εγγραφή: 13 Ιαν 2019, 16:44

Re: Νέο άλμα προς την κορυφή του pronews.gr: Στην δεύτερη θέση της Ελλάδος σε αναγνωσιμότητα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 21 Ιουν 2023, 04:33

Navis έγραψε:
20 Ιουν 2023, 22:06


τωρα μην αρχισουμε παλι αυτη την ιστορια. Θεος σχωρεστους ολους αυτους που πηγαν στον αλλο κοσμο απο τις ψεκιές σας... αστο καλυτερα.



Οι ψεκιες ηταν δικες σας και ηταν δυο: φαστ τρακ εμβολια σε παιδια, νεους και υγιεις που δεν τα χρειαζοντουσαν και που καποιοι πεθαναν η καταστραφηκαν απο τις παρενεργειες και το lockdown παλι σε παιδια, νεους και υγιεις ενω οπως ειπε και ο Ιωαννιδης και αποδειχθηκε χρειαζοταν μονο στους ηλικιωμενους και οσους ειχαν υποκειμενα.

Σε ολο τον πλανητη αρχιζουν να τα συνειδητοποιουν αυτα αλλα εσεις ακομη το βιολακι σας.





Γερμανία: Πρώτη δίκη κατά της BioNTech για παρενέργειες του εμβολίου της Covid-19

Γυναίκα γιατρός ζητάει αποζημίωση

https://www.lifo.gr/now/world/germania- ... s-covid-19



Εικόνα


Μαγιορκίνης για στρεπτόκοκκο: «Ή το στέλεχος είναι πιο δυνατό, ή γίναμε πιο ευαίσθητοι λόγω του εγκλεισμού»

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ ... egkleismoy



The lockdown files: Rishi Sunak on what we weren’t told

https://www.spectator.co.uk/article/the ... rent-told/

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 21 Ιουν 2023, 04:49, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Unique
Δημοσιεύσεις: 7768
Εγγραφή: 07 Νοέμ 2020, 01:26

Re: Νέο άλμα προς την κορυφή του pronews.gr: Στην δεύτερη θέση της Ελλάδος σε αναγνωσιμότητα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 21 Ιουν 2023, 04:36

Unique έγραψε:
21 Ιουν 2023, 01:28
https://www.similarweb.com/top-websites/greece/

Θέση 26 το πορδονιους. Λίγο πάνω απο το Pornhub Που βρίσκεται στη θέση 30. :giggle::giggle:
:+1::goodpost::bravo:
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Δημοσιεύσεις: 41805
Εγγραφή: 13 Ιαν 2019, 16:44

Re: Νέο άλμα προς την κορυφή του pronews.gr: Στην δεύτερη θέση της Ελλάδος σε αναγνωσιμότητα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 21 Ιουν 2023, 04:55

Navis έγραψε:
20 Ιουν 2023, 22:06

Νομιζω οτι ουτε ακομη και τωρα η επιστημονικη κοινοτητα γνωριζει ακριβως τι εγινε, μπορει να παρει πολλα ακομη χρονια ερευνας. Μπορει στο τελος να ειχε οντως προελευση απο το εργαστηριο και να ηταν βιολογικο οπλο.




Τρεις επιστήμονες που μελετούσαν νέους κορωνοϊούς στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν ήταν οι πρώτοι άνθρωποι που μολύνθηκαν από τον κορωνοϊό, υποστηρίζει νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε στο ενημερωτικό δελτίο Public της πλατφόρμας Substack.

Όπως αναφέρει η New York Post, οι «ασθενείς μηδέν», δηλαδή αυτοί που μολύνθηκαν πρώτοι με τον ιό SARS-CoV-2, είναι οι Μπεν Χου, Πινγκ Γιου και Γιαν Ζου – επιστήμονες που ερευνούσαν ιούς τύπου SARS.

https://www.grtimes.gr/covid/koronoios- ... miden-nees


New York Post> 10 λόγοι που ΞΕΡΟΥΜΕ ότι η COVID-19 προήλθε από το εργαστήριο της Wuhan

https://kourdistoportocali.com/news-des ... tis-wuhan/

https://nypost.com/2023/06/19/10-reason ... wuhan-lab/

Πολυ προσοχη σε αυτο απο το παραπανω αρθρο:

Στο τέλος της έκτακτης συνάντησης του Fauci με ιολόγους τον Ιανουάριο του 2020, επιτεύχθηκε συναίνεση ως προς το «1) μην γράψετε καθόλου εργασίες και 2) Εάν γράψετε, μην αναφέρετε την εργαστηριακή προέλευση, καθώς αυτό απλά θα προσθέσει “καύσιμο” στους συνωμοσιολόγους».

Τέσσερις ημέρες αργότερα, ορισμένοι από τους ίδιους ιολόγους που εξέφρασαν την πεποίθησή τους ότι η COVID προήλθε από εργαστήριο συνέγραψαν ένα προπαγανδιστικό άρθρο στο περιοδικό Nature Medicine, το οποίο συμπέρανε με έμφαση ότι η COVID «δεν είναι εργαστηριακό κατασκεύασμα». Ο κύριος συγγραφέας ανέφερε στη συνοδευτική επιστολή ότι το άρθρο έγινε με την «προτροπή» των Dr Fauci και Francis Collins, τότε επικεφαλής του NIH.


Δες κι αυτο.




.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 21 Ιουν 2023, 09:08, έχει επεξεργασθεί 7 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Δημοσιεύσεις: 41805
Εγγραφή: 13 Ιαν 2019, 16:44

Re: Νέο άλμα προς την κορυφή του pronews.gr: Στην δεύτερη θέση της Ελλάδος σε αναγνωσιμότητα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 21 Ιουν 2023, 05:00

Navis έγραψε:
20 Ιουν 2023, 22:06


Για τις μλκιες του Τραμπ σχετικα, εδω μαζεμενες -

https://doggett.house.gov/media/blog-po ... -responses




Μιλωντας για μαλακιες πως σχολιαζεις οτι οι Δημοκρατικοι υποστηριξαν τις διαδηλωσεις των BLM και Αντιφα για το θανατο του μαυρουκου εν μεσω πανδημιας και συμμετειχαν μαλιστα και σε αυτες;

Ειχαμε καθημερινες διαδηλωσεις για δυο μηνες σε 40 πολιτειες, καταλαβαινεις ποσοι ανθρωποι κολλησαν Covid;

Και ολα αυτα για να δημιουργηθει κλιμα κατα του Τραμπ εν οψει των εκλογων οταν ο μαυρος δολοφονηθηκε σε πολιτεια με Δημοκρατικο Κυβερνητη και σε πολη με Δημοκρατικο Δημαρχο και Δημοκρατικο επικεφαλης της Αστυνομιας.

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Δημοσιεύσεις: 41805
Εγγραφή: 13 Ιαν 2019, 16:44

Re: Νέο άλμα προς την κορυφή του pronews.gr: Στην δεύτερη θέση της Ελλάδος σε αναγνωσιμότητα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 21 Ιουν 2023, 05:14

Για τα hoaxes αρκει να διαβασετε το παρακατω.

Αφορα τη μεγαλη δικαστικη νικη που πετυχε εναντιον τους ο φιλος μου Τηλεμαχος Χορμοβιτης (εχω ανεβασει νηματα με κειμενα του).



Mεγάλη δικαστική ήττα για τα «Eλληνικά Hoaxes»

Επιτέλους η Ελληνική Δικαιοσύνη αποφάσισε να ορθώσει το ανάστημα της απέναντι σε όσους στο όνομα του πολιτικά ορθού και των απανταχού κλισέ επιχειρούν να λογοκρίνουν, να απαγορεύσουν την ελεύθερη διακίνηση της πληροφορίας και να ακυρώσουν με νομικά και δικανικά τερτίπια την ελευθερία έκφρασης.

Τα έργα και οι ημέρες των «Ελληνικών Ηoaxes» είναι γνωστά. Πληθαίνουν καθημερινά οι πολίτες αλλά και οι δημοσιογράφοι που προσφεύγουν στην Δικαιοσύνη προκειμένου να καταγγείλουν αυτήν την ιδιόμορφη φίμωση του διαδικτυακού ελεύθερου λόγου. Αυτόκλητοι φύλακες και προστάτες τάχα μου των χρηστών του Διαδικτύου από fake news, στην πραγματικότητα υπάλληλοι του κ. Ζουγκεμπεργκ , του ιδιοκτήτη του Facebook τα «Ελληνικά Hoaxes» ενεργούν σαν λογοκριτές κρίνοντας αυθαίρετα περί του γνησίου μίας είδησης ή πληροφορίας.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών έρχεται να δώσει ένα τέλος σε αυτήν την ιδιότυπη ομηρία στην οποία έχουν περιέλθει δημοσιογράφοι και ιστοσελίδες αλλά και απλοί πολίτες.

Συγκεκριμένα με την απόφαση 8408/2022 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που δημοσιεύθηκε στις 9 Αυγούστου 2022, απορρίφθηκε η αγωγή των «Ελληνικά hoaxes» κατά του δικηγόρου Τηλέμαχου Χορμοβίτη και καταδικάστηκαν στη δικαστική δαπάνη του.

Τα «Ελληνικά hoaxes» με την αγωγή τους κατηγορούσαν τον δικηγόρο για εξυβριστικούς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς σε βάρος τους και ζητούσαν αποζημίωση για την «ηθική βλάβη που υπέστησαν».

Το δικαστήριο έκρινε ότι τα «Ελληνικά hoaxes» αποτελούν πρόσωπα της δημόσιας σφαίρας και συνεπώς η δράση τους συνιστά ζήτημα γενικότερου ενδιαφέροντος και είναι δεκτική κριτικής, οι δε χαρακτηρισμοί του εναγόμενου, παρά το γεγονός ότι ήταν έντονοι, συνιστούν αξιολογικές κρίσεις και εκφορά γνώμης στο πλαίσιο της πολυφωνίας και του πλουραλισμού που χαρακτηρίζουν μια δημοκρατική κοινωνία.

Δείτε αναλυτικά το κείμενο που έγραψε ο δικηγόρος Τηλέμαχος Χορμοβίτης σχετικά με την αγωγή από τα «Ελληνικά Ηoaxes» και δημοσιεύεται στο Διαδίκτυο:

«H αγωγή που άσκησαν εναντίον μου τα “Eλληνικά Hoaxes” τον Μάιο του 2021 απορρίφθηκε ως αβάσιμη.

Όπως αναφέρει η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών:

«Η ενάγουσα και τα μέλη της, μολονότι δεν είναι πολιτικά πρόσωπα, ούτε ασκούν κάποια εκ των θεσμοθετημένων εξουσιών,…, αποτελούν πρόσωπα της δημόσιας σφαίρας και, επομένως, η δράση τους συνιστά ζήτημα γενικότερου ενδιαφέροντος και είναι δεκτική κριτικής. Στο πλαίσιο αυτό της κριτικής, οξείας μεν, πλην αναγκαίας και απαραίτητης στο πλαίσιο λειτουργίας της δημοκρατικής κοινωνίας, εντάσσονται και τα επίδικα κείμενα” και “τα ανωτέρω γραφόμενα αποτελούν αξιολογικές κρίσεις και εκφορά γνώμης στα πλαίσια αφενός μεν του δικαιολογημένου ενδιαφέροντος του εναγόμενου περί ενημέρωσης του κοινωνικού συνόλου για ζήτημα γενικού ενδιαφέροντος, αφετέρου δε, της πολυφωνίας και του πλουραλισμού, έννοιες που αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο στην ομαλή λειτουργία της δημοκρατικής κοινωνίας…».

Τα τελευταία χρόνια, τα “Ελληνικά Hoaxes” -βασιζόμενα στην προνομιακή σχέση τους με έναν πανίσχυρο οργανισμό όπως το Facebook- επέβαλαν τη δικιά τους , υποκειμενική και ιδεολογικά φορτισμένη, άποψη σαν τη “μοναδική αλήθεια” και χαρακτηρίζοντας κάθε διαφορετική γνώμη ως “παραπληροφόρηση” και “fake news” την εξοβέλιζαν από το δημόσιο διάλογο. Αλλά δεν τους έφτανε αυτό. Επιπλέον θέλησαν να φιμώσουν και κάθε κριτική εναντίον τους αλλά ευτυχώς η Ελληνική Δικαιοσύνη έκρινε διαφορετικά. Και πέρα από την προσωπική δικαίωση, η σημερινή μέρα είναι μια καλή μέρα για την ελευθερία του λόγου στην χώρα μας, αφού η συγκεκριμένη απόφαση μπορεί να χρησιμοποιηθεί μελλοντικά από όσους θα έχουν την ατυχία να βρεθούν στη δικιά μου θέση επειδή απλά τόλμησαν να εκφράσουν τη γνώμη τους. Κακά τα ψέματα, στην Ελλάδα η νομολογία δεν είναι ευνοϊκή για την ελευθερία του λόγου, αλλά τέτοιες αποφάσεις δείχνουν ότι τα πράγματα σιγά σιγά αρχίζουν να αλλάζουν.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν και όσους προσφέρθηκαν να με βοηθήσουν σε αυτήν την περιπέτεια και ιδιαίτερα έναν πραγματικό φιλελεύθερο, τον δικηγόρο και φίλο Τάσο Αβραντίνη. Συνεχίζουμε».

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να διαβάσετε όλη την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών:

Εικόνα

https://www.zougla.gr/general/article/m ... ika-hoaxes

.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Δημοσιεύσεις: 27414
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:41
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: Νέο άλμα προς την κορυφή του pronews.gr: Στην δεύτερη θέση της Ελλάδος σε αναγνωσιμότητα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 21 Ιουν 2023, 09:09

.
Κάποιοι αληταράδες έχουν πάρει κοσμάκη στον λαιμό τους, με την άρνηση τους στις μάσκες ή/και τα εμβόλια.
Αντικοινωνικά όντα που τους έπρεπε εξορία.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Δημοσιεύσεις: 41805
Εγγραφή: 13 Ιαν 2019, 16:44

Re: Νέο άλμα προς την κορυφή του pronews.gr: Στην δεύτερη θέση της Ελλάδος σε αναγνωσιμότητα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 21 Ιουν 2023, 09:16

Nandros έγραψε:
21 Ιουν 2023, 09:09
.
Κάποιοι αληταράδες έχουν πάρει κοσμάκη στον λαιμό τους, με την άρνηση τους στις μάσκες ή/και τα εμβόλια.
Αντικοινωνικά όντα που τους έπρεπε εξορία.
.



Εγω για τις μασκες ειχα γραψει αρθρο που ελεγα οτι επιβαλλεται να τις φοραμε οταν ο Παγκοσμιος Οργανισμος Υγειας ελεγε πως χρειαζονται μονο για τους νοσηλευτες και γιατρους σε νοσοκομεια και γηροκομεια (τα γυρισε στο τελος Απριλιου του 2020).

Οσο για τα εμβολια ειχα κανει νημα οτι το Astrazeneca ειναι επικινδυνο για θρομβωσεις και δυο μηνες μετα η ελληνικη κυβερνηση εκανε αυτη την ανακοινωση.

Εμβόλιο AstraZeneca: Παύση για τους κάτω των 60 – Κανονικά η δεύτερη δόση

https://www.kathimerini.gr/society/5613 ... teri-dosi/

.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης
Δημοσιεύσεις: 13916
Εγγραφή: 12 Φεβ 2021, 10:50

Re: Νέο άλμα προς την κορυφή του pronews.gr: Στην δεύτερη θέση της Ελλάδος σε αναγνωσιμότητα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 21 Ιουν 2023, 09:16

Το γεγονός ότι τα hoaxes από ένα σημείο κι έπειτα λειτούργησαν, κατά τη γνώμη μου, στρατευμένα και προπαγανδιστικά, δεν αναιρεί το γεγονός ότι το προνιούζ είναι λίαν επιεικώς ΓΤΠ.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Δημοσιεύσεις: 41805
Εγγραφή: 13 Ιαν 2019, 16:44

Re: Νέο άλμα προς την κορυφή του pronews.gr: Στην δεύτερη θέση της Ελλάδος σε αναγνωσιμότητα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 21 Ιουν 2023, 09:21

Ισχυει οτι το pronews δικαιωθηκε και για οσα εγραφε για το lockdown (συγκεντρωτικη μελετη του πανεπιστημιου Jοhn Hopkins κατεδειξε οτι τα lockdowns δεν καταφεραν απολυτως τιποτα ενω προκαλεσαν τεραστιες οικονομικες, κοινωνικες και ψυχολογικες ζημιες) αλλα και για τους κινδυνους των εμβολιων εφοσον 3 στα 4 εχουν ηδη σταματησει ηλικιακα η εντελως, χωρια οτι αποδειχθηκε πως δεν εμποδιζουν τη μεταδοση και κατα συνεπεια κακιστα σταματησαν οι εμβολιασμενοι να κανουν τεστ.

Προσωπικα δεν θα ξεχασω οτι το pronews μαζι με τη zougla και το Κουρδιστο Πορτοκαλι ηταν οι μοναδικες ιστοσελιδες που υπερασπιστηκαν τα συνταγματικα δικαιωματα των ανεμβολιαστων.

.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger
Δημοσιεύσεις: 30650
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:29
Τοποθεσία: Schwarzspanierstraße 15

Re: Νέο άλμα προς την κορυφή του pronews.gr: Στην δεύτερη θέση της Ελλάδος σε αναγνωσιμότητα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 21 Ιουν 2023, 09:43

Τα clickbait και οι μουφες πάντα αποδίδουν, ειδικά όταν υπάρχουν τόσοι ηλίθιοι εκεί έξω.


"Beauty slept and angels wept
For Her immortal soul
In this response, all evil chose
To claim her for their very own"


Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Δημοσιεύσεις: 41805
Εγγραφή: 13 Ιαν 2019, 16:44

Re: Νέο άλμα προς την κορυφή του pronews.gr: Στην δεύτερη θέση της Ελλάδος σε αναγνωσιμότητα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 21 Ιουν 2023, 09:55

Otto Weininger έγραψε:
21 Ιουν 2023, 09:43
Τα clickbait και οι μουφες πάντα αποδίδουν, ειδικά όταν υπάρχουν τόσοι ηλίθιοι εκεί έξω.


Σοβαρεψου, ακομη και στο θεμα της προελευσης του ιου σοβαρη πηγη αποδειχθηκε το pronews ενω τα "εγκριτα" μιντια και τα σοσιαλ αποδειχθηκε οτι ακολουθουσαν πολιτικες λογοκρισιας. Απο το pronews και το Κουρδιστο Πορτοκαλι μαθαιναμε στην Ελλαδα τον αγωνα που εκαναν οι Ρεπουμπλικανοι και το Foxnews για να αποκαλυψουν τη συνεργασια του Φαουτσι με τους Κινεζους στη Γουχαν σε πειραματα παραγωγης θανατηφορων κορωνοιων.

.

Άβαταρ μέλους
Navis
Δημοσιεύσεις: 558
Εγγραφή: 18 Απρ 2019, 13:31

Re: Νέο άλμα προς την κορυφή του pronews.gr: Στην δεύτερη θέση της Ελλάδος σε αναγνωσιμότητα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Navis » 21 Ιουν 2023, 10:02

Αρίστος έγραψε:
21 Ιουν 2023, 05:00
Navis έγραψε:
20 Ιουν 2023, 22:06


Για τις μλκιες του Τραμπ σχετικα, εδω μαζεμενες -

https://doggett.house.gov/media/blog-po ... -responses




Μιλωντας για μαλακιες πως σχολιαζεις οτι οι Δημοκρατικοι υποστηριξαν τις διαδηλωσεις των BLM και Αντιφα για το θανατο του μαυρουκου εν μεσω πανδημιας και συμμετειχαν μαλιστα και σε αυτες;

Ειχαμε καθημερινες διαδηλωσεις για δυο μηνες σε 40 πολιτειες, καταλαβαινεις ποσοι ανθρωποι κολλησαν Covid;

Και ολα αυτα για να δημιουργηθει κλιμα κατα του Τραμπ εν οψει των εκλογων οταν ο μαυρος δολοφονηθηκε σε πολιτεια με Δημοκρατικο Κυβερνητη και σε πολη με Δημοκρατικο Δημαρχο και Δημοκρατικο επικεφαλης της Αστυνομιας.

.
Τιποτα απο αυτα που εγραψες δεν αναιρει τις τεραστιες ευθυνες Τραμπ (για να μιλησουμε μονο για αυτο το θεμα), ο οποιος αλλωστε κυβερνουσε.

Ενδιαφερον ντοκιμαντερ
https://www.imdb.com/title/tt13065386/

Άβαταρ μέλους
Navis
Δημοσιεύσεις: 558
Εγγραφή: 18 Απρ 2019, 13:31

Re: Νέο άλμα προς την κορυφή του pronews.gr: Στην δεύτερη θέση της Ελλάδος σε αναγνωσιμότητα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Navis » 21 Ιουν 2023, 10:16

Αρίστος έγραψε:
21 Ιουν 2023, 09:21
Ισχυει οτι το pronews δικαιωθηκε και για οσα εγραφε για το lockdown (συγκεντρωτικη μελετη του πανεπιστημιου Jοhn Hopkins κατεδειξε οτι τα lockdowns δεν καταφεραν απολυτως τιποτα ενω προκαλεσαν τεραστιες οικονομικες, κοινωνικες και ψυχολογικες ζημιες) αλλα και για τους κινδυνους των εμβολιων εφοσον 3 στα 4 εχουν ηδη σταματησει ηλικιακα η εντελως, χωρια οτι αποδειχθηκε πως δεν εμποδιζουν τη μεταδοση και κατα συνεπεια κακιστα σταματησαν οι εμβολιασμενοι να κανουν τεστ.

Προσωπικα δεν θα ξεχασω οτι το pronews μαζι με τη zougla και το Κουρδιστο Πορτοκαλι ηταν οι μοναδικες ιστοσελιδες που υπερασπιστηκαν τα συνταγματικα δικαιωματα των ανεμβολιαστων.

.

Τα εγκριτα μηντια προσπαθουν να συνδιασουν τριτες πηγες που ειναι προσβασιμες στον καιρο που γραφονται τα γεγονοτα (και οχι μετα) και ανατρεχουν σε peer reviewed ερευνα (Οπως για παραδειγμα https://www.bmj.com/content/376/bmj-2021-069761, εχει απειρα τετοια με παρομοια αποτελεσματα). Φυσικα κινδυνοι κλπ υπηρχαν και τους εχει μελετησει και θα συνεχισει να μελεταει αρκουντως η επιστημονικη κοινοτητα. Το προνιουζ κλπ σταχυολογησε μερικες αντιδρασεις απο ενα (2%?) που ειχαν αμφιβολιες. ΟΚ δεκτο, αλλα υπηρξε αντιλογος; . Ανεφερε πουθενα πχ οτι μεχρι τον Ιουλιο του 2021 ειχαν εμβολιαστει το 96% των γιατρων της Αμερικης ; ετσι για ισορροποια. Αντιθετως, τo pronews ασχολιοταν με -

https://www.pronews.gr/ygeia/988572_eik ... symvainei/



- Παπαρια "καταπατημενα συνταγματικα δικαιωματα" εχουν οι αντικοινωνικοι παρτακηδες οφελιμιστες ανεμβολιαστοι (που εχουν και το θρασος να κοροιδευουν τους υπολοιπους που δεν "σηκωσαν μπαιρακι" η' να ζητανε τα ρεστα). Μια χαρα "κατορθωσαν" να ξεγλυστρισουν, αφηνοντας ουσιαστικα τα αλλα "κοροιδα" να κανουν το εμβολιο.

Απλως τους ειπαν κυριοι αμα δεν θελετε, δεν εχει και δουλεια στο ΕΣΥ. Οπως πχ αμα εισαι 1 και 50 και 100 κιλα δε μπορεις να δουλεψεις πχ στην αστυνομια.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Δημοσιεύσεις: 41805
Εγγραφή: 13 Ιαν 2019, 16:44

Re: Νέο άλμα προς την κορυφή του pronews.gr: Στην δεύτερη θέση της Ελλάδος σε αναγνωσιμότητα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 21 Ιουν 2023, 10:42

To pronews ακολουθησε τη γραμμη Ιωαννιδη και αλλων επιστημονων στο θεμα του lockdown καθως και της Σουηδιας και αλλων χωρων που αντιμετωπισαν τον Covid πετυχημενα χωρις να πανε σε lockdown.

Και η αληθεια δεν αργησε να φανερωθει.



Πανεπιστήμιο Johns Hopkins> Tυραννικά, τοξικά και χωρίς αποτελεσματικότητα τα lockdowns

«Ενώ αυτή η μετα-ανάλυση καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα lockdown είχαν ελάχιστες έως καθόλου επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, έχουν επιβάλει τεράστιο οικονομικό και κοινωνικό κόστος όπου υιοθετήθηκαν», έγραψαν οι ερευνητές. «Συνεπώς, οι πολιτικές lockdown είναι αβάσιμες και θα πρέπει να απορριφθούν ως μέσο πολιτικής για την πανδημία».

More specifically, stringency index studies find that lockdowns in Europe and the United States only reduced COVID-19 mortality by 0.2% on average. SIPOs were also ineffective, only reducing COVID-19 mortality by 2.9% on average. Specific NPI studies also find no broad-based evidence of noticeable effects on COVID-19 mortality.

While this meta-analysis concludes that lockdowns have had little to no public health effects, they have imposed enormous economic and social costs where they have been adopted. Inconsequence, lockdown policies are ill-founded and should be rejected as a pandemic policy instrument.

https://sites.krieger.jhu.edu/iae/files ... tality.pdf

https://kourdistoportocali.com/news-des ... -ton-laon/


Βρετανία – «Καταστροφικά» και ανώφελα τα μεγάλης διάρκειας lockdown υποστηρίζει κορυφαίος επιδημιολόγος

Ο Μαρκ Γούλχαουζ σημειώνει στο νέο του βιβλίο ότι τα καθολικά lockdown προκάλεσαν μεγαλύτερα προβλήματα από αυτά που έλυσαν

https://www.in.gr/2022/01/03/b-science/ ... imiologos/



Καθηγητής Ιωαννίδης: Οι καταστροφικές συνέπειες του lockdown στην Ελλάδα



.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Δημοσιεύσεις: 27414
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:41
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: Νέο άλμα προς την κορυφή του pronews.gr: Στην δεύτερη θέση της Ελλάδος σε αναγνωσιμότητα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 21 Ιουν 2023, 11:39

.



Και το θράσος των αληταράδων, ψεκασμένων εχθρών της κοινωνίας, συνεχίζεται. :011:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών