H απόλυτη κατάντια για τον πλεμπαίο σερβιτόρο της μεσαίας τάξης που ψήφισε Κούλη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
dtri2020

Re: H απόλυτη κατάντια για τον πλεμπαίο σερβιτόρο της μεσαίας τάξης που ψήφισε Κούλη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dtri2020 » 03 Ιούλ 2023, 11:46

vantono έγραψε:
03 Ιούλ 2023, 11:38
Το σημαντικότερο ειναι η υπάρξη αυτων των εξεδρών/πλατφορμών μέσα στο νερό. Και γιατί δεν ξηλώνονται.
Το σημαντικότερο είναι γιατί δεν νομιμοποιούνται; Υπάρχει κάποιος λόγος, εμποδίζουν κανέναν; Κινδυνεύει κανείς από την ύπαρξη τους;

Γιατί δεν νομιμοποιούμε κάτι από το οποίο κάποιοι μπορούν να βγάλουν το ψωμί τους και το κράτος να εισπράξει φόρους;
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!

Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Re: H απόλυτη κατάντια για τον πλεμπαίο σερβιτόρο της μεσαίας τάξης που ψήφισε Κούλη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα » 03 Ιούλ 2023, 11:48

dtri2020 έγραψε:
03 Ιούλ 2023, 11:46
vantono έγραψε:
Το σημαντικότερο ειναι η υπάρξη αυτων των εξεδρών/πλατφορμών μέσα στο νερό. Και γιατί δεν ξηλώνονται.
Το σημαντικότερο είναι γιατί δεν νομιμοποιούνται; Υπάρχει κάποιος λόγος, εμποδίζουν κανέναν; Κινδυνεύει κανείς από την ύπαρξη τους;

Γιατί δεν νομιμοποιούμε κάτι από το οποίο κάποιοι μπορούν να βγάλουν το ψωμί τους και το κράτος να εισπράξει φόρους;
Γιατι η θαλασσα ανηκει σε ολους και οχι στον καφετζη του μπιτςμπαρ. Που καθε ωραια και παρθενα παραλια την μαγαρισαν οι βρωμοξαπλωστρες τους και το νταπα ντουπα στην διαπασών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 03 Ιούλ 2023, 11:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 03 Ιούλ 2023, 11:49

Αλιόσα έγραψε:
03 Ιούλ 2023, 11:42
Isildur έγραψε:
03 Ιούλ 2023, 11:33
εγώ θα ντρεπόμουν να κάθομαι αραχτός στην ξαπλώστρα μου κ να έρχεται ένα παιδί περνώντας αυτοκινητόδρομο και μέσα στην καυτή άμμο να με σερβίρει λες και είμαι ο μονάρχης και έχω τους δούλους γύρω μου
τελικά δεν είναι να απορείς γιατί αυτή η χώρα έχει φτάσει σε αυτή τη κατάντια
Tι και συ κομμουνιστής εισαι τυπε, μήπως είμαστε κομμουνιστές και δεν ξέρουμε; :lol:
Τι, απλά κομμουνιστής; ΟΑΚΚΕ και βγάλε, λέμε... :lol:

Φίλε, το θέμα δεν με απασχολεί προσωπικά (όπως είπα και πιο πάνω). Εννοώ ότι εγώ δεν βάζω κανέναν σερβιτόρο να κάνει κάτι μη αξιοπρεπές ή επικίνδυνο (εν γνώσει μου πάντα) για πολλούς και διάφορους λόγους. Καταρχάς, δεν πατάω σε μπιτσόμπαρα, ας ξεκινήσουμε απ' αυτό. Οπότε δεν πρόκειται ποτέ να υποχρεώσω κάποιον να παίξει frogger για να μου φέρει έναν καφέ πχ. Στα δε μαγαζιά που πηγαίνω, προσέχω πάντοτε να περιορίζω στο ελάχιστο τις επισκέψεις του σερβιτόρου στο τραπέζι μου, τους μιλάω πάντοτε με σεβασμό (και χιουμοράκι, αν δω ότι το σηκώνει η στιγμή) και ακόμα και όταν είμαι δυσαρεστημένος με κάτι που πήρα, τους το ξεκαθαρίζω όσο πιο καλά γίνεται (αν και εφόσον το αναφέρω) ότι το πρόβλημα είναι του μαγαζιού και όχι δικό τους.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 03 Ιούλ 2023, 11:51

Isildur έγραψε:
vantono έγραψε:
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
03 Ιούλ 2023, 11:23
ρε ΜΑΛΑΚΕΣ σας φαίνεται κανονικότητα να μπαίνει ο άλλος και να σερβίρει με το νερό μέχρι το λαιμό; έχετε ξεφύγει τελείως; τι νοοτροπία είναι αυτή; εγώ θα ντρεπόμουν να κάθομαι αραχτός σε αυτή τη πλατφόρμα κ να έρχεται ένα παιδί μέσα στο νερό να με σερβίρει λες και είμαι ο μονάρχης και έχω τους δούλους γύρω μου
τελικά δεν είναι να απορείς γιατί αυτή η χώρα έχει φτάσει σε αυτή τη κατάντια
Ξεκίνησε απο τη λαθος βάση, το όλο θέμα.
Και αν ο επιχειρηματίας δεν ειναι ελληνιόλος, αλλά εχει μεταξωτό κώλο που να μπορεί να σηκώσει μεταξωτά βρακιά, και μπορεί σε ενα παραλληλο συμπαν να τα εχει νόμιμα αυτά, ας βαλει εναν αντιστοιχο διάδρομο μεσα στο νερο, όπου οι σερβιτόροι θα πηγαινουν τις παραγγελίες απο 'κει. Ή ας τα φορτώνει σε μια βαρκούλα/κανό/θαλάσσιο ποδήλατο/τζετ σκι κτλ, και να τα πηγαίνει. Προτιμότερο θα ηταν.
Αλλα ολο αυτο το σκηνικο ετσι οπως διαδραματίζεται, ειναι γελοιότητα.
Έτερον εκάτερον, Βαντόνε. Το θέμα της παρανομίας είναι άλλο και το έχουμε πει οι περισσότεροι εδώ από την αρχή. Και φυσικά, είναι καταδικαστέο και ότι υπάρχουν αυτά τα εκτρώματα (τουλάχιστον να ήταν ωραίες κατασκευές ρε πούστη μου...) αλλά και το ότι συνεχίζουν να υπάρχουν παρά τα συνεχόμενα πρόστιμα.

Άλλο αυτό όμως κι άλλο το να θεωρεί κανείς "εξευτελιστικό" αυτό που είδαμε. ΟΚ, ο καθένας με την οπτική του βέβαια, αλλά έχουμε πήξει στις υπερβολές και τις μαλακίες νομίζω.
Το οτι επειδη περνάει λεωφορους ο σερβιτορος, χωματοδρομους/χαλικοδρομους/ασφαλτο κτλ, και ειναι κατι που το εχουμε συνηθίσει, δεν σημαινει οτι δεν ειναι και αυτο εξευτελιστικό (και πιο επικίνδυνο απο το νερο, μάλιστα). Αλλα αν δεν μπορείτε να συλλάβετε το πόσο ξεφτιλιστικά αναξιοπρεπές ειναι το συγκεκριμένο κονσεπτ, οχι τοσο για τον σερβιτορο, αλλα για αυτους που σερβίρει, δεν ξερουμε πως αλλιως να σας το εξηγήσουμε.
Ειναι τυπου Ξερξη στους 300ους η φάση, που τον εσερναν πανω στην εξεδρα, και οταν πηγαινε να κατεβει του εκαναν και "σκαλοπατάκια" με τις πλατες τους.

Πρωτιστως εμενα το θεμα μου ειναι οι παρανομες κατασκευές, έπειτα το ήθος και θράσος των θαμώνων των παρανομων αυτων κατασκευων, και τέλος ο σερβιτορος. Και επαναλαμβάνω πως αν τα φορτωνε σε ενα θαλασσιο ποδηλατο ή τζετ σκι ή κανο ή ο,τι και τα πηγαινε, θα το εβρισκα πολυ πιο νορμάλ.
Αν δε, υπήρχε και ο κατάλληλος διαδρομος που οδηγει με τα ποδια στις εν λόγω πλατφόρμες (οι οποιες τύγχανε να ειναι και νόμιμες), δεν θα ασχολιόμουν καν με το θεμα.

Άβαταρ μέλους
Sol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sol » 03 Ιούλ 2023, 11:51

Και γιατί παρανομησε και έφτιαξε τέτοιες πλατφόρμες; για το γαμημενο κέρδος. Παντού όπου βλέπεις συμφορά το κέρδος στέκει εκεί χαμογελαστό.
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι

Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 03 Ιούλ 2023, 11:52

Είμαστε γαλαζοαίματοι εμείς. Έχουμε και μια περηφάνεια και κορώνα στην κεφαλή, Δεν είναι αυτές δουλειές για τον Ελληνικό λαό

:smt005::smt005::smt005:
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
dtri2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dtri2020 » 03 Ιούλ 2023, 11:52

Αλιόσα έγραψε:
03 Ιούλ 2023, 11:48
dtri2020 έγραψε:
vantono έγραψε:

Γιατι η θαλασσα ανηκει σε ολους και οχι στον καφετζη του μπιτςμπαρ.
Αυτά που ανήκουν σε όλους μπορούν να ενοικιασθούν από το κράτος ή τους δήμους σε όποιον μπορεί να βγάλει κάποιο έσοδο από αυτό. Αυτό γίνεται πάνω από 50 χρόνια με τις παραλίες. Και το κράτος ή οι δήμοι εισπραττουν έσοδα από αυτό.

Γιατί δεν μπορεί να γίνει και σε αυτήν την περίπτωση; Εμποδίζει κανέναν ο καφετζής;
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 03 Ιούλ 2023, 11:57

vantono έγραψε:
03 Ιούλ 2023, 11:51
Isildur έγραψε:
vantono έγραψε:

Ξεκίνησε απο τη λαθος βάση, το όλο θέμα.
Και αν ο επιχειρηματίας δεν ειναι ελληνιόλος, αλλά εχει μεταξωτό κώλο που να μπορεί να σηκώσει μεταξωτά βρακιά, και μπορεί σε ενα παραλληλο συμπαν να τα εχει νόμιμα αυτά, ας βαλει εναν αντιστοιχο διάδρομο μεσα στο νερο, όπου οι σερβιτόροι θα πηγαινουν τις παραγγελίες απο 'κει. Ή ας τα φορτώνει σε μια βαρκούλα/κανό/θαλάσσιο ποδήλατο/τζετ σκι κτλ, και να τα πηγαίνει. Προτιμότερο θα ηταν.
Αλλα ολο αυτο το σκηνικο ετσι οπως διαδραματίζεται, ειναι γελοιότητα.
Έτερον εκάτερον, Βαντόνε. Το θέμα της παρανομίας είναι άλλο και το έχουμε πει οι περισσότεροι εδώ από την αρχή. Και φυσικά, είναι καταδικαστέο και ότι υπάρχουν αυτά τα εκτρώματα (τουλάχιστον να ήταν ωραίες κατασκευές ρε πούστη μου...) αλλά και το ότι συνεχίζουν να υπάρχουν παρά τα συνεχόμενα πρόστιμα.

Άλλο αυτό όμως κι άλλο το να θεωρεί κανείς "εξευτελιστικό" αυτό που είδαμε. ΟΚ, ο καθένας με την οπτική του βέβαια, αλλά έχουμε πήξει στις υπερβολές και τις μαλακίες νομίζω.
Το οτι επειδη περνάει λεωφορους ο σερβιτορος, χωματοδρομους/χαλικοδρομους/ασφαλτο κτλ, και ειναι κατι που το εχουμε συνηθίσει, δεν σημαινει οτι δεν ειναι και αυτο εξευτελιστικό (και πιο επικίνδυνο απο το νερο, μάλιστα). Αλλα αν δεν μπορείτε να συλλάβετε το πόσο ξεφτιλιστικά αναξιοπρεπές ειναι το συγκεκριμένο κονσεπτ, οχι τοσο για τον σερβιτορο, αλλα για αυτους που σερβίρει, δεν ξερουμε πως αλλιως να σας το εξηγήσουμε.
Ειναι τυπου Ξερξη στους 300ους η φάση, που τον εσερναν πανω στην εξεδρα, και οταν πηγαινε να κατεβει του εκαναν και "σκαλοπατάκια" με τις πλατες τους.

Πρωτιστως εμενα το θεμα μου ειναι οι παρανομες κατασκευές, έπειτα το ήθος και θράσος των θαμώνων των παρανομων αυτων κατασκευων, και τέλος ο σερβιτορος. Και επαναλαμβάνω πως αν τα φορτωνε σε ενα θαλασσιο ποδηλατο ή τζετ σκι ή κανο ή ο,τι και τα πηγαινε, θα το εβρισκα πολυ πιο νορμάλ.
Αν δε, υπήρχε και ο κατάλληλος διαδρομος που οδηγει με τα ποδια στις εν λόγω πλατφόρμες (οι οποιες τύγχανε να ειναι και νόμιμες), δεν θα ασχολιόμουν καν με το θεμα.
Οι υπερβολές που λέγαμε. Και που σας οδηγούν να το θεωρείτε εξευτελιστικό. Γιατί από μόνο του δεν είναι, πρέπει να το φουσκώσουμε αρκετά για να γίνει με διάφορα "είναι σαν να..." ή "τώρα αυτό, αύριο τι;" κλπ. Και φυσικά, όπως είπα ξανά και ξανά, όλα κατά την γνώμη μου ξεκινάνε από το πώς το πέρασε στα ΜΚΔ ο πρώτος που το ανέβασε και πώς τρέξανε πολλοί να συμφωνήσουν μαζί του για να είναι πολίτικαλι κορέκτ και να λένε "να, κι εγώ είμαι με το σωστό και το δίκαιο".

Τέσπα, προσωπικά το έχω εξαντλήσει το θέμα, ξέρω ότι λέω τα ίδια και τα ίδια αλλά έτσι κι αλλιώς διαβάζω τα ίδια και τα ίδια οπότε κάπου είναι λογικό...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 03 Ιούλ 2023, 11:57

dtri2020 έγραψε:
03 Ιούλ 2023, 11:52
Αλιόσα έγραψε:
03 Ιούλ 2023, 11:48
dtri2020 έγραψε:

Γιατι η θαλασσα ανηκει σε ολους και οχι στον καφετζη του μπιτςμπαρ.
Αυτά που ανήκουν σε όλους μπορούν να ενοικιασθούν από το κράτος ή τους δήμους σε όποιον μπορεί να βγάλει κάποιο έσοδο από αυτό. Αυτό γίνεται πάνω από 50 χρόνια με τις παραλίες. Και το κράτος ή οι δήμοι εισπραττουν έσοδα από αυτό.

Γιατί δεν μπορεί να γίνει και σε αυτήν την περίπτωση; Εμποδίζει κανέναν ο καφετζής;
Και να πείς ρε πούστη μου οτι τους εμποδίζει να μπούν στη θάλασσα, να το καταλαβώ. Ψείρες και κόνιδες έχουν οι περισσότεροι άπλυτοι μαλιάδες σταλινοφασίστες του 5% που εκφράζουν το "δίκιο του εργάτη" :smt005::smt005::smt005:
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 03 Ιούλ 2023, 11:58

Sol έγραψε:
03 Ιούλ 2023, 11:19
Unique έγραψε:
03 Ιούλ 2023, 11:15
Θα γίνεται άνθρωπο θέτε δε θέτε.
Μα εσείς θέλετε οι άνθρωποι να ξαναγυρίσουν πίσω στην εξέλιξη.
Πόσο πίσω? Να γίνουν κουμμουνια?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 03 Ιούλ 2023, 12:03

Ερμής έγραψε:
03 Ιούλ 2023, 10:14
Chilloutbuddy έγραψε:
03 Ιούλ 2023, 06:00
Ερμής έγραψε:
02 Ιούλ 2023, 18:51

Φυσικά και παίρνουν. Ξέρω κόσμο. Βέβαια αυτός που τα παίρνει δε τα παίρνει χαριστικά, δουλεύει πολλές ώρες μακρυά από το σπίτι και την οικογένειά του. Χαριστικά λεφτά δε δίνονται.
Σιγά ρε Ερμή. Δηλαδή φαντάσου ότι έχεις εσύ αυτή την επιχείρηση, όσο μάγκας και εργατικός να είναι αυτός που θέλει τα 3 χιλιάρικα, θα του τα δώσεις ή θα πεις ντάξει θα το σκεφτώ, άσε να δω μην υπάρχει κανένας φτηνότερος;
Γιατί σιγά μη δε βρεις φτηνότερο, και αν τα δώσεις απλά έχεις κάνει μαλακία γιατί βαριέσαι να ψάξεις. Με 1,500 βρήκαμε από Ελλάδα μηχανικούς πολυτεχνείου με εμπειρία και διαθέσιμους για εργασία 3 μήνες στο εξωτερικό, και όχι έναν και δύο.
εξαρτάται.
Αν ειναι χρόνια στη δουλειά και τσεκαρισμένα αποδίδει θα τα δώσω όπως κάνω και τώρα. Που να τρέχω να ψάχνω νέο αν ο παλιός είναι τσεκαρισμένος πως τα δουλεύει, δε κλέβει(πολύ τουλάχιστον), δε μπαίνω μέσα. Προφανώς δεν έξαρτάται η βιωσιμότητα της επιχείρησης απο 500-700 ευρώ το μήνα. Αντιθέτως όταν πας να τα γλιτώσεις μπορεί να τα πληρώσεις διπλά και τρίδιπλα.
Ε αφού πού να τρέχεις... πλήρωνε :lol:
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 03 Ιούλ 2023, 12:03

dtri2020 έγραψε:
vantono έγραψε:

Δεν ειμαι κατά της νομιμοποίησής τους. Ξύλινες τις βλέπω αλλωστε, δεν μπορεις να πεις οτι μολυνουν τη θάλασσα ή το περιβάλλον γενικώς. Οκ, για τους θαμώνες που φιλοξενουν πανω δεν ξερω αν θα μπορουσα να πω το ίδιο, δεν ειμαι καθόλου σιγουρος οτι τα μαλακιστηρια αυτά έτσι οπως ειναι γαλουχημένα, δεν θα γεμιζαν τη θαλασσα σκουπιδίλα με τα πλαστικα ποτηρακια που θα πετούσαν ή τα αποτσίγαρα, ή ο,τι αλλο.
Το πιθανοτερο, το μπουρδελο απο σκουπιδια που βλεπεις τωρα στην ακτη,να το εβλεπες μεσα στη θαλασσα, που κολυμπας εσυ και τα παιδια σου.
Δεν ξερω ειναι και αυτος ενας απο τους λογους που δεν νομιμοποιούνται, αλλά θα έστεκε αν ηταν.

Δεν ειμαι κατα στη νομιμοποίηση, αλλά δεν καταλαβαινω τι παραπανω θα κερδίζαμε απ'ολο αυτο. Οτι τί, εισαι πανω στη θαλασσα αντί να εισαι 2 βηματα πιο εξω? Βαριέσαι να κουνησεις τον κωλο σου να περπατήσεις 2 βηματα για να μπεις, και θες να ρολάρεις σαν βαρελάκι και να βουτάς μεσα? Ποιά θα ηταν η τόσο συναρπαστική και ουάου διαφορά, σε συγκριση με τις πρωτοσειράτες ξαπλώστρες?

Θα μπορουσα να το δεχτω σαν κονσεπτ αν ηταν σε καποια απομακρυσμένο μερος/παραλία, και πηγαινες με το γκομενακι ή με την παρέα σου και ήσασταν μονοι σας. Τοτε ναι, θα γάμαγε σαν ιδεα. Αλλά το να ειμαι εκει πανω, και απο κατω μου να ειναι τίγκα στον κοσμο και εγω να τους κοιτάω υποτιμητικά και να θελω να τους πουλησω φιγουρα, ντρέπομαι ρε φιλε σαν ανθρωπος πανω απ'ολα, τι άλλο να πω.

Ομοιως θα μπορουσα να το αποδεχτώ σαν κονσεπτ σε μια παραλία, οπου δεν υπαρχουν καθολου ξαπλωστρες στην ακτη, αλλα ειναι γεμάτη απο πολλες τετοιες εξέδρες μεσα στο νερο. Και ετσι, θα την ειχε τη φαση του σαν εμπειρια.
Αλλα ετσι οπως ειναι τωρα, δεν μου χτυπάει καθολου ωραια στο ματι.

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 03 Ιούλ 2023, 12:11

vantono έγραψε:
03 Ιούλ 2023, 12:03
dtri2020 έγραψε:
vantono έγραψε:

Δεν ειμαι κατά της νομιμοποίησής τους. Ξύλινες τις βλέπω αλλωστε, δεν μπορεις να πεις οτι μολυνουν τη θάλασσα ή το περιβάλλον γενικώς. Οκ, για τους θαμώνες που φιλοξενουν πανω δεν ξερω αν θα μπορουσα να πω το ίδιο, δεν ειμαι καθόλου σιγουρος οτι τα μαλακιστηρια αυτά έτσι οπως ειναι γαλουχημένα, δεν θα γεμιζαν τη θαλασσα σκουπιδίλα με τα πλαστικα ποτηρακια που θα πετούσαν ή τα αποτσίγαρα, ή ο,τι αλλο.
Το πιθανοτερο, το μπουρδελο απο σκουπιδια που βλεπεις τωρα στην ακτη,να το εβλεπες μεσα στη θαλασσα, που κολυμπας εσυ και τα παιδια σου.
Δεν ξερω ειναι και αυτος ενας απο τους λογους που δεν νομιμοποιούνται, αλλά θα έστεκε αν ηταν.

Δεν ειμαι κατα στη νομιμοποίηση, αλλά δεν καταλαβαινω τι παραπανω θα κερδίζαμε απ'ολο αυτο. Οτι τί, εισαι πανω στη θαλασσα αντί να εισαι 2 βηματα πιο εξω? Βαριέσαι να κουνησεις τον κωλο σου να περπατήσεις 2 βηματα για να μπεις, και θες να ρολάρεις σαν βαρελάκι και να βουτάς μεσα? Ποιά θα ηταν η τόσο συναρπαστική και ουάου διαφορά, σε συγκριση με τις πρωτοσειράτες ξαπλώστρες?

Θα μπορουσα να το δεχτω σαν κονσεπτ αν ηταν σε καποια απομακρυσμένο μερος/παραλία, και πηγαινες με το γκομενακι ή με την παρέα σου και ήσασταν μονοι σας. Τοτε ναι, θα γάμαγε σαν ιδεα. Αλλά το να ειμαι εκει πανω, και απο κατω μου να ειναι τίγκα στον κοσμο και εγω να τους κοιτάω υποτιμητικά και να θελω να τους πουλησω φιγουρα, ντρέπομαι ρε φιλε σαν ανθρωπος πανω απ'ολα, τι άλλο να πω.

Ομοιως θα μπορουσα να το αποδεχτώ σαν κονσεπτ σε μια παραλία, οπου δεν υπαρχουν καθολου ξαπλωστρες στην ακτη, αλλα ειναι γεμάτη απο πολλες τετοιες εξέδρες μεσα στο νερο. Και ετσι, θα την ειχε τη φαση του σαν εμπειρια.
Αλλα ετσι οπως ειναι τωρα, δεν μου χτυπάει καθολου ωραια στο ματι.
Είναι image ρε φίλε. Δε το καταλαβαίνεις. Σε έχει ξεπεράσει η εποχή σου.

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 03 Ιούλ 2023, 12:12

Συνήθως σε καμμιά τέτοια παραλία μπορεί να πάνε και οικογένειες, έφηβοι, παιδιά, να παίξουν και με καμμιά μπάλα μέσα στη θάλασσα, ίσως να πάνε και με κανένα στρώμα θαλάσσης λίγο παραμέσα. Μαλακίες βέβαια, άμα είναι να ρίξουμε το Mojito του μαλάκα μέσα στη θάλασσα δεν θα πρέπει να επιτρέπονται αυτά.

Αλήθεια, άμα πάνε δύο άτομα και παίζουν βόλει μέσα στη θάλασσα ανάμεσα στις εξέδρες, τί θα γίνει άραγε; Οι σερβιτόροι ντουμπλάρουν και ως σεκιουριτάδες;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 03 Ιούλ 2023, 12:15

micmic έγραψε:
03 Ιούλ 2023, 12:12
Συνήθως σε καμμιά τέτοια παραλία μπορεί να πάνε και οικογένειες, έφηβοι, παιδιά, να παίξουν και με καμμιά μπάλα μέσα στη θάλασσα, ίσως να πάνε και με κανένα στρώμα θαλάσσης λίγο παραμέσα. Μαλακίες βέβαια, άμα είναι να ρίξουμε το Mojito του μαλάκα μέσα στη θάλασσα δεν θα πρέπει να επιτρέπονται αυτά.

Αλήθεια, άμα πάνε δύο άτομα και παίζουν βόλει μέσα στη θάλασσα ανάμεσα στις εξέδρες, τί θα γίνει άραγε; Οι σερβιτόροι ντουμπλάρουν και ως σεκιουριτάδες;
Να πάτε αλλού. Βόλει και ρακέτες δεν έχουν χώρο στο 2023. Φέρτε και τα αμάξια σας δίπλα στη θάλασσα αν είναι και κιθάρες να τραγουδήσουμε "Ριτα Ριτάκι"

Θάνος Τζήμερος.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών