ωραία γκόμενα είναι αυτηgeorgebi έγραψε: ↑11 Ιούλ 2023, 10:21Καλά τα λέει το Μαρακι
και ειναι λυπηρό που απο κάτω ο οχετός σχολιάζει ζεχνοντας σεξισμό
Κρίμα μόνο που μετά αυτή της την εισήγηση σύντομα θα πάρει και αυτή πόδι
Κρίμα .....γιατί ήταν καλή
[img]https://i.postimg.cc/DzskzXt6/unkn ... webp[/img]
ΜέΡΑ25 - Βαρουφάκης
-
Re: ΜέΡΑ25 - Βαρουφάκης
Πιστεύω ότι το '15 παίχτηκε ο αισχρότερος εκβιασμός ευρωπαϊκού κράτους μετά τον ΒΠΠ, η δε "Δήμητρα" δεν ήταν άλλο τίποτα παρά ένα εναλλακτικό σχέδιο ανάγκης, εσωτερικού συστήματος συναλλαγών μέσω ΑΑΔΕ, εντός ευρώ, ανάλογο με αντίστοιχα σχέδια που έχουν καταρτίσει αρκετά ευρωπαϊκά κράτη.Δημοκράτης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2023, 11:44α κάποιοι ακόμα πιστεύετε ότι δεν πέτυχε αλλά έτυχε ότι έγινε το 15 και όσα ευαγγελίζεται με τις δήμητρες και τις δηλώσεις ότι δεν τρέχει τίποτα αν πτωχεύσει η εθνικήΝαύτης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2023, 10:09Ποτέ δεν ήταν στόχος του Βαρουφάκη να καταστρέψει το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, αντιθέτως, προτάσεις για να το θωρακίσει έκανε.
Τέσπα, άνευ ουσίας όλα αυτά. Το μέρα25 είναι ένα πολιτικό κόμμα που έβαλε στην ονομασία του καταληκτική προθεσμία. Προφανώς λάθεψαν, μέρα23 έπρεπε να το είχαν βγάλει.
Τα περί πτώχευσης της Εθνικής δεν έτυχε να τ' ακούσω.
-
καλά τα λες, το ελληνικό κράτος το 15 πήγε στην ΕΕ και τις είπε ότι αν δεν της δώσουν δανεικά και αγύριστα θα κρατήσει την αναπνοή της και για κάποιο λόγο οι Ευρωπαίοι δεν το πήραν καλάΝαύτης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2023, 11:52Πιστεύω ότι το '15 παίχτηκε ο αισχρότερος εκβιασμός ευρωπαϊκού κράτους μετά τον ΒΠΠ, η δε "Δήμητρα" δεν ήταν άλλο τίποτα παρά ένα εναλλακτικό σχέδιο ανάγκης, εσωτερικού συστήματος συναλλαγών μέσω ΑΑΔΕ, εντός ευρώ, ανάλογο με αντίστοιχα σχέδια που έχουν καταρτίσει αρκετά ευρωπαϊκά κράτη.Δημοκράτης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2023, 11:44α κάποιοι ακόμα πιστεύετε ότι δεν πέτυχε αλλά έτυχε ότι έγινε το 15 και όσα ευαγγελίζεται με τις δήμητρες και τις δηλώσεις ότι δεν τρέχει τίποτα αν πτωχεύσει η εθνικήΝαύτης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2023, 10:09Ποτέ δεν ήταν στόχος του Βαρουφάκη να καταστρέψει το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, αντιθέτως, προτάσεις για να το θωρακίσει έκανε.
Τέσπα, άνευ ουσίας όλα αυτά. Το μέρα25 είναι ένα πολιτικό κόμμα που έβαλε στην ονομασία του καταληκτική προθεσμία. Προφανώς λάθεψαν, μέρα23 έπρεπε να το είχαν βγάλει.
μάλλον δεν έπρεπε να πάμε να τους εκβιάσουμε ότι θα αυτοκτονισουμε
υγ το ότι είναι οκ η πτώχευση της θενικής τράπεζας το λέει στην ίδια ομιλία που λέει τις μαλακίες με τις δήμητρες
-
Δεν ξεκίνησε το '15 η ιστορία αυτή, αλλά το '10.Δημοκράτης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2023, 12:00καλά τα λες, το ελληνικό κράτος το 15 πήγε στην ΕΕ και τις είπε ότι αν δεν της δώσουν δανεικά και αγύριστα θα κρατήσει την αναπνοή της και για κάποιο λόγο οι Ευρωπαίοι δεν το πήραν καλάΝαύτης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2023, 11:52Πιστεύω ότι το '15 παίχτηκε ο αισχρότερος εκβιασμός ευρωπαϊκού κράτους μετά τον ΒΠΠ, η δε "Δήμητρα" δεν ήταν άλλο τίποτα παρά ένα εναλλακτικό σχέδιο ανάγκης, εσωτερικού συστήματος συναλλαγών μέσω ΑΑΔΕ, εντός ευρώ, ανάλογο με αντίστοιχα σχέδια που έχουν καταρτίσει αρκετά ευρωπαϊκά κράτη.Δημοκράτης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2023, 11:44
α κάποιοι ακόμα πιστεύετε ότι δεν πέτυχε αλλά έτυχε ότι έγινε το 15 και όσα ευαγγελίζεται με τις δήμητρες και τις δηλώσεις ότι δεν τρέχει τίποτα αν πτωχεύσει η εθνική
μάλλον δεν έπρεπε να πάμε να τους εκβιάσουμε ότι θα αυτοκτονισουμε
υγ το ότι είναι οκ η πτώχευση της θενικής τράπεζας το λέει στην ίδια ομιλία που λέει τις μαλακίες με τις δήμητρες
Τέλος πάντων, νομίζω ότι το θέμα της περιόδου των μνημονίων έχει συζητηθεί εξαντλητικά στο φόρουμ κι ο καθένας έχει τη γνώμη του.
Κατά τα λοιπά, προσωπικά πιστεύω ότι οι περισσότερες από τις θέσεις του Βαρουφάκη θα είναι οι mainstream πολιτικές της ΕΕ μετά από 20-30 χρόνια.
Και εγώ, σε αντίθεση με άλλους, τη βρίσκω ακόμα πιο σεχυ όταν αγριεμένη, βγάζει νυχάκια
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Είναι απολύτως φυσιολογικό να τρολάρουν τον Κλέωνα και να βγάζουν πρώτο τον Καραμανλή σε ψήφους σε αυτόν τον τόπο. Είναι θέματα παιδείας αφιά, επίπεδου, πωστολένε ρε παιδί μου, είμαστε σπουδαίος λαός να ρωτά και το γλυκουλίνι το θείο να σε πει, ο Κλέων είναι αχρείος, δεν είναι σα το Καραμανλή ρε παιδί μου, να έχει επίπεδα πολλά επίπεδα, να αξίζει να τον παίρνεις πίπες ρε παιδί μου, να το χαίρεσαι.
*μόλις είδα το ακριβώς επάνω σχόλιο... Επίπεδα ρε μλκ, λαός με επίπεδά, πολλά επίπεδά, προχωρημένος λαός, νεοδημοκράτικος, τζατζίκι πάουερντ σούπερ πρέηνς. Είναι δυναμόν να μην τρολάρουν το Κλέων τώρα; σιγά. Σχεδόν ντροπή θα ήτανε αν δεν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 11 Ιούλ 2023, 12:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Να το πίνεις, να μη σε πίνει (ιδίως πριν το μεσημέρι).sys3x έγραψε: ↑11 Ιούλ 2023, 12:11
Είναι απολύτως φυσιολογικό να τρολάρουν τον Κλέωνα και να βγάζουν πρώτο τον Καραμανλή σε ψήφους σε αυτόν τον τόπο. Είναι θέματα παιδείας αφτιά, επίπεδου, πωστολένε ρε παιδί μου, είμαστε σπουδαίος λαός να ρωτά και το γλυκουλίνι το θείο να σε πει, ο Κλέων είναι αχρείος, δεν είναι σα το Καραμανλή ρε παιδί μου, να έχει επίπεδα πολλά επίπεδα, να αξίζει να τον παίρνεις πίπες ρε παιδί μου, να το χαίρεσαι.
Πάνος Σκουρλέτης
.
.
Ο Γιανης πάντα σεμνός και ταπεινός
έτοιμος να παραδώσει την αρχηγία στην Μαρία
αν αυτό επιλέξει η πλειοψηφία του ΜΕΡΑ25
έτοιμος να παραδώσει την αρχηγία στην Μαρία
αν αυτό επιλέξει η πλειοψηφία του ΜΕΡΑ25
SpoilerShow
Πωπωπω ρε μαλάκα, έχεις πάρει φωτιά, πως με γείωσες έτσι ρε μαλάκα. Με έχεις αφήσει άναυδο ρε μαλάκα, μπράβο, είσαι πολύ έξυπνος και αστείος ε, με χιούμορ δηλαδή.Saliveros έγραψε: ↑11 Ιούλ 2023, 12:17Να το πίνεις, να μη σε πίνει (ιδίως πριν το μεσημέρι).sys3x έγραψε: ↑11 Ιούλ 2023, 12:11
Είναι απολύτως φυσιολογικό να τρολάρουν τον Κλέωνα και να βγάζουν πρώτο τον Καραμανλή σε ψήφους σε αυτόν τον τόπο. Είναι θέματα παιδείας αφτιά, επίπεδου, πωστολένε ρε παιδί μου, είμαστε σπουδαίος λαός να ρωτά και το γλυκουλίνι το θείο να σε πει, ο Κλέων είναι αχρείος, δεν είναι σα το Καραμανλή ρε παιδί μου, να έχει επίπεδα πολλά επίπεδα, να αξίζει να τον παίρνεις πίπες ρε παιδί μου, να το χαίρεσαι.
Μήπως είσαι και νεοδημοκράτης ναούμε;
.
.
Ναι ρε τρόμπα, μα πώς το κατάλαβες;
Ψύλλους καλιγώνεις.
Πάνος Σκουρλέτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στέλεχος του Μερα25, υποψήφια με σύριζα;
από Sol » 01 Μάιος 2023, 08:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 11 Απαντήσεις
- 529 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
01 Μάιος 2023, 18:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΜΕΡΑ25 : με σβάστικα η νέα φανέλα της εθνικής !!!
από georgebi » 23 Μαρ 2023, 12:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 164 Απαντήσεις
- 5349 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
03 Απρ 2024, 19:54
-
-
-
Νέα δημοσίευση Υποψήφιοι του επικρατείας της Κωνσταντοπούλου λενε ότι θα ψηφίσουν μερα25
από phorumaster » 17 Ιουν 2023, 22:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 302 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kameron
17 Ιουν 2023, 23:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βαρουφάκης: Τον λοιδωρεί το Χ
από Unique » 10 Οκτ 2023, 09:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 157 Προβολές
-