Σαν πολλη γκρινια δεν υπαρχει φετος το καλοκαιρι;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Dwarven Blacksmith
Re: Σαν πολλη γκρινια δεν υπαρχει φετος το καλοκαιρι;
Δεν παρακολουθώ πολύ, αλλά πάντα πουλάει. Ποιός θα συντονιστεί για να ακούσει ότι όλα πάνε καλά;
There are decades where you fuck around and days where you find out
- Dwarven Blacksmith
Α btw εγώ τώρα δεν έχω ρεύμα εδώ και μια ώρα. Δεν ξέρω αν είναι καλός λόγος να γκρινιάξω.
Ε μα δεν είναι θέμα προτίμησης του να μην χάσεις το μπάνιο και αφού αυτή δεν πάει να ψηφίσει δεν πάω και εγώ, η ψήφος είναι υποχρεωτική και υπάρχουν εξαιρέσεις.
Εγώ πάντως περίμενα να πάρει φωτιά ο υδράργυρος, αλλά... δεν.Green Dragon έγραψε: ↑20 Ιούλ 2023, 17:51Δεν ζεις Ελλάδα για να καταλάβεις τι τραβάμε αυτές τις μέρες με την ζέστη. Τα άλλα συζητήσιμα.Portia έγραψε: ↑20 Ιούλ 2023, 16:42Το εχετε παρατηρησει κι εσεις αυτο η ειναι απλως μια παραφουσκωμενη εικονα που μας πλασαρουν τα ΜΜΕ και τα ΜΚΔ;
Απο το Πασχα κιολας ειχε ξεκινησει η μουρμουρα για τον υπερτουρισμο και για το ποσους επισκεπτες μπορει να αντεξει η Ελλαδα, γκρινια για τα πανακριβα νησια και τωρα φοβος και παρανοια για τα κυματα καυσωνα. Τετοια κατασταση ουτε τα καλοκαιρια της Πανδημιας δεν την ειχαμε.
Μόλις δυο ποστς έγραψε...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία...
Ό,τι προλαβαίνεις, πριν τελειώσει η μπαταρDwarven Blacksmith έγραψε: ↑20 Ιούλ 2023, 17:53Α btw εγώ τώρα δεν έχω ρεύμα εδώ και μια ώρα. Δεν ξέρω αν είναι καλός λόγος να γκρινιάξω.
- Dwarven Blacksmith
22τακατοIsildur έγραψε: ↑20 Ιούλ 2023, 18:07Ό,τι προλαβαίνεις, πριν τελειώσει η μπαταρDwarven Blacksmith έγραψε: ↑20 Ιούλ 2023, 17:53Α btw εγώ τώρα δεν έχω ρεύμα εδώ και μια ώρα. Δεν ξέρω αν είναι καλός λόγος να γκρινιάξω.
Ουπς.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑20 Ιούλ 2023, 18:0822τακατοIsildur έγραψε: ↑20 Ιούλ 2023, 18:07Ό,τι προλαβαίνεις, πριν τελειώσει η μπαταρDwarven Blacksmith έγραψε: ↑20 Ιούλ 2023, 17:53Α btw εγώ τώρα δεν έχω ρεύμα εδώ και μια ώρα. Δεν ξέρω αν είναι καλός λόγος να γκρινιάξω.
Εννοώ... UPS.
τραπεζικοί επενδυτικοί εδώ και χρόνια λένε στους μεγαλοτουριστικούς παράγοντες ότι οι δομές αεροδρόμια, ενεργεια , δρόμοι , τροφοδοσία, κ.ά είναι στα όρια ΄τους στις τουριστικές περιοχές (σιγουρα τις ανεπτυγμένες Κρητη νησιά Αθήνα, χαλκιδική), όταν ζητάνε και αλλες επιδοτήσεις χρηματοδοτήσεις για επέκταση . Μια εξήγηση είναι ότι προετοιμάζεται το έδαφος με προπαγάνδα για να φρενάρουν φυσικά όχι τους ισχυρούς αλλά επιδοξους μικρους και μεσαίους που θελουν να μπουν στον τουρισμό, προφανώς με πολιτικά μέτρα.Portia έγραψε: ↑20 Ιούλ 2023, 16:42Το εχετε παρατηρησει κι εσεις αυτο η ειναι απλως μια παραφουσκωμενη εικονα που μας πλασαρουν τα ΜΜΕ και τα ΜΚΔ;
Απο το Πασχα κιολας ειχε ξεκινησει η μουρμουρα για τον υπερτουρισμο και για το ποσους επισκεπτες μπορει να αντεξει η Ελλαδα, γκρινια για τα πανακριβα νησια και τωρα φοβος και παρανοια για τα κυματα καυσωνα. Τετοια κατασταση ουτε τα καλοκαιρια της Πανδημιας δεν την ειχαμε.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
βγάινει και το αφήγημα να πιασει και τους αριστερούς για τον υπερτουρισμό. Στο τέλος θα πανηγυρίζουν για μέτρα υπέρ μόνο των μεγάλων.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
μιλάμε για συνωμοσία.πάνε να ψήσουν τον κόσμο ότι υπάρχει πρόβλημα υπερτουρισμού, ακρίβειας,καύσωνα και ότι οι υποδομές ειναι για τον πούτσο
Δε θα διαφωνησω για τη ζεστη, για να ειμαι ειλικρινης δε μου λειπει καθολου (αν και ζησαμε 40ρια περυσι το καλοκαιρι εδω πανω στο Νησι, σκετη φρικη).Green Dragon έγραψε: ↑20 Ιούλ 2023, 17:51Δεν ζεις Ελλάδα για να καταλάβεις τι τραβάμε αυτές τις μέρες με την ζέστη. Τα άλλα συζητήσιμα.Portia έγραψε: ↑20 Ιούλ 2023, 16:42Το εχετε παρατηρησει κι εσεις αυτο η ειναι απλως μια παραφουσκωμενη εικονα που μας πλασαρουν τα ΜΜΕ και τα ΜΚΔ;
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι φετος εχει γινει μεγα θεμα ο υπερτουρισμος και τα απροσιτα απο αποψη κοστους νησια. Για τους εκτος Αττικης κατοικους της ενδοχωρας οι Κυκλαδες και η Ροδος ηταν ανεκαθεν ενας πολυ ακριβος προορισμος, και οι περισσοτεροι περνουσαν/περνουν τις διακοπες τους στα παραλια της ηπειρωτικης Ελλαδας.
Το να διαμαρτυρεται ο κατοικος των Τρικαλων, της Φλωρινας και της Δραμας για τις πολυ αυξημενες τιμες στη διαμονη, αυτος ναι εχει πολλα δικια καθως δεν εχει γρηγορη προσβαση στις παραλιες και το καθημερινο πηγαινε-ελα ειναι μαρτυριο. Η υπολοιπη χωρα ομως διπλα στις θαλασσες μενει και η αληθεια ειναι πως οι περισσοτεροι απο αυτους εχουν βαλει ο,τι ακινητο υπαρχει στο airbnb, που σημαινει πως κονομανε απο την τρεχουσα κατασταση.
Οσο για τη ζεστη, εδω και δεκαετιες προειδοποιουσαν οι ειδικοι για την κλιματικη αλλαγη, αλλα ως χωρα πετουσαμε αετο και ριχναμε ολο και πιο πολυ τσιμεντο αντι να κανουμε ενα σοβαρο περιβαλλοντικο σχεδιασμο και να προχωρησουμε σε αναδασωσεις, δεντροφυτεψεις, δημιουργια παρκων και πρασινων χωρων αναψυχης.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν θα έλεγα ότι οι Κυκλάδες ήταν ακριβές εκτός από την Μύκονο. Ακόμα και η Σαντορίνη που είχα πάει πριν αρκετά χρόνια και είχε και τότε την φήμη του ακριβού προορισμού, τελικά οι τιμές ήταν νορμάλ. Φέτος αυτό δεν ισχύει, ακόμα και πρώην φτηνά νησιά όπως η Πάρος που μάζευε μικρές ηλικίες έχουν πλεόν θέμα. Νομίζω όμως ότι θα διορθώσει μόνο του αυτό.Portia έγραψε: ↑20 Ιούλ 2023, 20:02Δε θα διαφωνησω για τη ζεστη, για να ειμαι ειλικρινης δε μου λειπει καθολου (αν και ζησαμε 40ρια περυσι το καλοκαιρι εδω πανω στο Νησι, σκετη φρικη).
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι φετος εχει γινει μεγα θεμα ο υπερτουρισμος και τα απροσιτα απο αποψη κοστους νησια. Για τους εκτος Αττικης κατοικους της ενδοχωρας οι Κυκλαδες και η Ροδος ηταν ανεκαθεν ενας πολυ ακριβος προορισμος, και οι περισσοτεροι περνουσαν/περνουν τις διακοπες τους στα παραλια της ηπειρωτικης Ελλαδας.
Το να διαμαρτυρεται ο κατοικος των Τρικαλων, της Φλωρινας και της Δραμας για τις πολυ αυξημενες τιμες στη διαμονη, αυτος ναι εχει πολλα δικια καθως δεν εχει γρηγορη προσβαση στις παραλιες και το καθημερινο πηγαινε-ελα ειναι μαρτυριο. Η υπολοιπη χωρα ομως διπλα στις θαλασσες μενει και η αληθεια ειναι πως οι περισσοτεροι απο αυτους εχουν βαλει ο,τι ακινητο υπαρχει στο airbnb, που σημαινει πως κονομανε απο την τρεχουσα κατασταση.
Οσο για τη ζεστη, εδω και δεκαετιες προειδοποιουσαν οι ειδικοι για την κλιματικη αλλαγη, αλλα ως χωρα πετουσαμε αετο και ριχναμε ολο και πιο πολυ τσιμεντο αντι να κανουμε ενα σοβαρο περιβαλλοντικο σχεδιασμο και να προχωρησουμε σε αναδασωσεις, δεντροφυτεψεις, δημιουργια παρκων και πρασινων χωρων αναψυχης.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Αν δούλευες σοβαρά, αντί να τεμπελιάζεις και να το κωλοβαράς στο πχόρουμ, και σπίτι θα είχες και φράγκα.Υδράργυρος έγραψε: ↑20 Ιούλ 2023, 17:40Σπιτια δε μπορουμε να βρουμε με τιποτα, διακοπες δε μπορουμε να παμε εκει που πηγε το κοστος, σουπερμαρκετ εχουν διπλασιαστει οι τιμες, η χωρα καιγεται για αλλη μια φορα και τα τσογλανια του μαξιμου μας λενε οτι ετσι θα καιγεστε πηξτε, μια χαρα ειμαστε, γιατι γκρινιαζουμε;Portia έγραψε: ↑20 Ιούλ 2023, 16:42Το εχετε παρατηρησει κι εσεις αυτο η ειναι απλως μια παραφουσκωμενη εικονα που μας πλασαρουν τα ΜΜΕ και τα ΜΚΔ;
Τώρα μπορείς να σκούζεις ελεύθερα.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Dwarven Blacksmith
Όσο εμείς μιλάμε η αγορά αυτορρυθμίζεται.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Σε κάποιο βαθμό (σημαντικό) το κάνει, μην είσαι άσπρο-μαύρο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γκρίνια και απαισιοδοξία από τον Σάκη Μουμτζη
από southern » 10 Ιουν 2024, 16:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 537 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
10 Ιουν 2024, 18:43
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όχι άλλη γκρίνια. Ας μιλήσουμε για τα θετικά της πολιτικής της ΝΔ
από Unique » 07 Ιουν 2023, 13:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 316 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
07 Ιουν 2023, 15:55
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 102 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
22 Απρ 2024, 21:15
-
-
Νέα δημοσίευση Πρέπει να θεωρήσουμε ότι ο Θεός υπάρχει εάν δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι δεν υπάρχει;
από Άθεος » 13 Μάιος 2024, 08:14 » σε Θρησκειολογία - 454 Απαντήσεις
- 8972 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
21 Ιουν 2024, 08:40
-