Εγώ και γρήγορα να πηγαίνω, εφόσον έχει σπίτια, και σταματάς συνέχεια, αντε να κάνω 9.5 σε τρίωρο. Αυτοί που έχεις εσύ είσαι ψυχακγηδες. Αλλά οκ, ο καθείς...παλι καλά που δε δουλευουν με τον καύσωνα, θα ήσουν πρώτη είδηση.Green Dragon έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 15:13Κανονικούς διανομείς έχω και κάποιοι τελειώνουν τα 15 χιλιόμετρα (10-18, δεν είναι όλα τα κομμάτια ίδια) σε 2:45-3. Κάποια πολύ εύκολα και σε λιγότερο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 15:02Σε 4 ώρες 15 χιλιόμετρα είναι πολλά, ο άλλος πρέπει να πηγαίνει σαν τρελός με όλο αυτό το βάρος, και να μη κάθεται στιγμη.εγω κάνω 9 χιλιόμετρα σε 2.45 ώρες πηγαίνοντας κανονικά, βάλε και το ένα τέταρτο διάλειμμα που δικαιούμαι, πληρώνομαι για 3, γεια σας. Εσείς θα έχετε τίποτα διανομείς αιθιοπες.Green Dragon έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 14:564ωρο αλλά βασικά πάει με τον χάρτη, όχι με την ώρα. Γιατί αλλιώς αδικούνται οι σβέλτοι και υπάρχει κίνητρο κωλυσιεργίας.
Ο αλήτης Μπουμπούκος έλεγε οτι ο διανομέας που πέθανε δεν ήταν διανομέας
-
Re: Ο αλήτης Μπουμπούκος έλεγε οτι ο διανομέας που πέθανε δεν ήταν διανομέας
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Καλά πήγε και αυτό
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Την απόσταση πως την έχεις μετρήσει;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 15:17Εγώ και γρήγορα να πηγαίνω, εφόσον έχει σπίτια, και σταματάς συνέχεια, αντε να κάνω 9.5 σε τρίωρο. Αυτοί που έχεις εσύ είσαι ψυχακγηδες. Αλλά οκ, ο καθείς...παλι καλά που δε δουλευουν με τον καύσωνα, θα ήσουν πρώτη είδηση.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ρε ανειδίκευτε τρουθτιμιστα...
https://thepressproject.gr/adonis-georg ... -chalkida/
"Άδωνις Γεωργιάδης: Παραδέχεται ότι ήταν ανασφάλιστος ο 46χρονος διανομέας στη Χαλκίδα"
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Αυτά είναι χτεσινά FAKE NEWS.
Δες οποιοδήποτε δημοσίευμα σημερινό, από τον "αντικειμενικότατο" ΣΚΑΪ πχ: https://www.skai.gr/news/greece/xalkida ... rmopliksia
Και από το liberal. https://www.liberal.gr/politiki/ad-geor ... rgazomenos
-
Ναι έχω το osmand στο κινητό.για 3ωρο σε αστικη περιοχή, παντά 9μιση κάπου χιλιόμετρα με έβγαζε, αντε και κάτι.οτιδήποτε αλλο μου φαίνεται υπερβολικό, ο άλλος πρέπει να πηγαίνει με βάδην σαν τρελός. Εντάξει, αφού βγάζει έτσι έξτρα φράγκα. Δε θα πεθάνω κιόλας προσωπικά.Green Dragon έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 15:19Την απόσταση πως την έχεις μετρήσει;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 15:17Εγώ και γρήγορα να πηγαίνω, εφόσον έχει σπίτια, και σταματάς συνέχεια, αντε να κάνω 9.5 σε τρίωρο. Αυτοί που έχεις εσύ είσαι ψυχακγηδες. Αλλά οκ, ο καθείς...παλι καλά που δε δουλευουν με τον καύσωνα, θα ήσουν πρώτη είδηση.
Γιουνίκ Ντί τυρί, το δίδυμο της κουραδοψυχιάς και της σκατοκεφαλιάς. Πιο κακόψυχα όντα δεν υπάρχουν.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 15:26Ρε ανειδίκευτε τρουθτιμιστα...
https://thepressproject.gr/adonis-georg ... -chalkida/
"Άδωνις Γεωργιάδης: Παραδέχεται ότι ήταν ανασφάλιστος ο 46χρονος διανομέας στη Χαλκίδα"
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Να σου πω την μέτρηση του κινητού δεν την εμπιστεύομαι γιατί βάζεις ψιλοαυθαίρετα εύρος βήματος. Δεν ξέρω πόση απόκλιση μπορεί να έχει αυτό το πράγμα. Στείλε μου σε πμ έναν χάρτη να δω αν θες, έτσι θα καταλάβω.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 15:28Ναι έχω το osmand στο κινητό.για 3ωρο σε αστικη περιοχή, παντά 9μιση κάπου χιλιόμετρα με έβγαζε, αντε και κάτι.οτιδήποτε αλλο μου φαίνεται υπερβολικό, ο άλλος πρέπει να πηγαίνει με βάδην σαν τρελός. Εντάξει, αφού βγάζει έτσι έξτρα φράγκα. Δε θα πεθάνω κιόλας προσωπικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 22 Ιούλ 2023, 15:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εν τω μεταξύ δεν έχει περάσει ένας μήνας απο άλλη μια παπαριά που πέταξε ο Άδωνης με τον "παράνομο" σερβιτόρο που έμπαινe στο νερό για 100 ψωρο ευρώ την ημέρα 

Συνεχίστε και το 2τακατό αχνοφαίνεται

Συνεχίστε και το 2τακατό αχνοφαίνεται
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Ενώ το νήμα είναι στην Πολιτική

ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΑΜΕ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ!!
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Αν δε καταλαβαίνεις πως είναι θέμα πολιτικής, είσαι ακόμα πιο κουραδοκέφαλος.
είπε ο ψηφοφόρος της νέας δημοκρατίας κραδαίνοντας σφικτά στο χέρι το ψηφοδέλτιο που του έστειλε προσωπικά ο αντιπρόεδρος έτοιμος να ψηφήσει με χέρια και με πόδια για όγδοη φορά την αγαπημένη του παράταξηLord Brum έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 14:49Aαυτό ακριβώς. Άσχημα καρφώθηκε όποιος σχεδίασε να αποκρύψει το επάγγελμα του διανομέα που τον οδήγησε και στον θανατο. Άκου "Όχι διανομεας" στο ανακοινωθέν.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 12:15Τι δουλειά είχαν σε ιατρικό ανακοινωθέν να αναφέρουν αν εργάζεται η όχι. Επίσης να μας πουν τα σιχαματα οι δημοσιογράφοι ποιους "δικούς του" ανθρώπους ρώτησαν και τους είπαν πως έφερνε βόλτα μόνος του μέσα στον καύσωνα με ποδήλατο.
Αυτός ο ταβερνιαρης για να τον έβαλε η τον άφησε να κάνει ντελιβερι κάτω από 42 βαθμούς μεσημέριατικα με ποδήλατο πρέπει να είναι ντιπ κρετίνος, ειδικά αφού όπως φαίνεται είχε προβλήματα υγείας και μάλλον ήταν άμεα ο άνθρωπος.
Το αυτό ισχύει και τους υπόλοιπους στηρίζω κριτικά την νέα δημοκρατία - τι άλλο να κάνω (;) .
Στην πραγματικότητα μπορείτε να κάνετε πολλά πολλά άλλα πράματα παιδιά, πχ να το βουλώσετε έστω, οκ, σέβεστε τον εαυτό σας λίγο λιγότερο από τις πιο πλέον υποαμοιβόμενες επαγγελματίες σεξεργάτριες του πλανήτη αλλά κάπου σώνει. Καταλαβαίνουμε τα ζόρια σας αλλά οκ, ο πόνος που αισθάνεστε στο περίνεο δεν έχει να κάνει με τον θάνατο ενός ανασφάλιστου αμεα εργαζόμενου από την Χαλκίδα ξέρωγω.
Πεταμένοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 22 Ιούλ 2023, 15:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
-
δε μετράει βήματα, καταγραφεί την πορεία στον χάρτη και σου μετράει τα χιλιόμετρα, χρόνο, τα πάντα. το πιθανότερο είναι να μετρήσει παραπάνω γιατί μπορεί να κάνει κάτι ανωμαλίες, ποτέ λιγότερο.Green Dragon έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 15:33Να σου πω την μέτρηση του κινητού δεν την εμπιστέυομαι γιατί βάζεις ψιλοαυθαίρετα εύρος βήματος. Δεν ξέρω πόση απόκλιση μπορεί να έχει αυτό το πράγμα. Στείλε μου σε πμ έναν χάρτη να δω αν θες, έτσι θα καταλάβω.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 15:28Ναι έχω το osmand στο κινητό.για 3ωρο σε αστικη περιοχή, παντά 9μιση κάπου χιλιόμετρα με έβγαζε, αντε και κάτι.οτιδήποτε αλλο μου φαίνεται υπερβολικό, ο άλλος πρέπει να πηγαίνει με βάδην σαν τρελός. Εντάξει, αφού βγάζει έτσι έξτρα φράγκα. Δε θα πεθάνω κιόλας προσωπικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πακιστανός διανομέας μαζί με 2 ντόπιους έσωσαν γυναίκα από φωτιά στη Σύρο
από Frappezitis » 07 Ιαν 2025, 13:26 » σε Κοινωνικά θέματα - 6 Απαντήσεις
- 138 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
07 Ιαν 2025, 13:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σοκαριστική καταγγελία: Διανομέας παρέδωσε πίτσες και έπειτα αφόδευσε μέσα στο ασανσέρ
από Scouser » 16 Ιαν 2024, 15:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 62 Απαντήσεις
- 2170 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
18 Ιαν 2024, 20:20
-
-
- 77 Απαντήσεις
- 2389 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
17 Απρ 2024, 09:27