Ούτε και ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος....αντε ρε παλικαρά Ξαρχάκο, παιρνεις 5 χιλιάρικα για να σκοτώνεις μύγες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Ούτε και ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος....αντε ρε παλικαρά Ξαρχάκο, παιρνεις 5 χιλιάρικα για να σκοτώνεις μύγες
https://mikropragmata.lifo.gr/wtf/400634/
«Εγώ ούτε και ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος τι κάνει, νόμιζα ότι ήταν τραγουδιστής.
Και βλέπω έναν που κάνει κάτι τέτοια (με τα χέρια του) και λέω “δεν είναι αυτός ας βγω”. Έχω τον νου μου μην βγει κάνα παλικάρι να τραγουδήσει, δεν βλέπω τίποτα, μόνο έναν κύριο να παλεύει με μια μυγοσκοτώστρα λέω “δεν παίζει” και βγαίνω και έχω δύο ποτήρια μοσχάτο που πίνουν όλες και κάνουν μεταξύ τους “ντιν”.
Και γυρνάει ο Ξαρχάκος και μου κάνει “Σςςςς”.
Έχω μείνει έτσι πόση ώρα, δεν ξέρω και ‘γω πόση, έχω πάθει τρεις αγκυλώσεις μέχρι να περιμένω να τελειώσει η μα… που κάνει.
Πού να καταλάβω εγώ τι είναι αυτός; Δεν φταίω.
Σιγά τι ακούστηκε ρε παλικαρά Ξαρχάκο; Τι θέλεις τώρα; Τώρα έλα να μου το πεις το “σουτ”.
Για ένα 20αρικάκι μου το πες το “σουτ” και εσύ έπαιρνες 5 χιλιάρικα για να σκοτώνεις μύγες»
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Re: Ούτε και ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος....αντε ρε παλικαρά Ξαρχάκο, παιρνεις 5 χιλιάρικα για να σκοτώνεις μύγες
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Re: Ούτε και ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος....αντε ρε παλικαρά Ξαρχάκο, παιρνεις 5 χιλιάρικα για να σκοτώνεις μύγες
Και κολλητός του Μπακογιαννη ...... παλικαράς
https://www.musicity.gr/synaylies/stavr ... lykavittos
https://www.musicity.gr/synaylies/stavr ... lykavittos
SpoilerShow
Εντάξει, η τύπισσα είναι βούρλο. Ανάξια λόγου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
SpoilerShow
Καταλάβαμε το ποιόν του ...... ΝΔπαλικαρά....σε μουσική σκηνή, όπου εμφανίζονταν η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Σταύρος Ξαρχάκος
https://www.iefimerida.gr/zoi/super-kik ... is-twitter
δείξε μου τους συνεργάτες σου να σου πούμε τι ΝΔουλικο πρόβατο είσαι
SpoilerShow
-
Μπορεί να το έλεγε σε φάση stand up comedy χιούμορ, δεν τολμώ να δω το βίντεο βέβαια.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Αυτό το έκτρωμα, αυτό το δείγμα πιθήκου (όχι ανθρώπου) έχει 314.000 followers!
Είπες τίποτα;
314.000 ΜΑΛΑΚΕΣ και ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ την παρακολουθούν!
Πάτα το το γαμημένο ρε Κιμ!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ε βεβαια ... τώρα εξηγούνται όλα
Ο δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του - σεξιστής παλικαράς Ξαρχακος
φυσικά και χειροκροτητής του τρισκατάρατου Σαμαρα
Ο δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του - σεξιστής παλικαράς Ξαρχακος
φυσικά και χειροκροτητής του τρισκατάρατου Σαμαρα
SpoilerShow
Και σφουγγοκωλάριος του ΣΚΑΙ και του ''όλοι μαζί μπορούμε''
SpoilerShow
Δεν το ξερα, αλλά τώρα βλέπω ότι ο .......Ξαρχακος, ειναι κολλητός και με το δεκανίκι του Κουλη
SpoilerShow
Μπα , και βέβαια ξέρει τον Ξαρχάκο αλλά σα κλασική σκατόφατσα κάτι πρέπει να κάνει να φανεί ,να παίξει κάπου..
Το lifestyle μάνα μου, απο μηδενικό, σε κάνει νούμερο.
Εννοείται πως το έκανε για το νταβαντούρι. Ήξερε πως θα ''παίξει'' παντού. Και σκοτίστηκε. Γιατί σου λέει και η κακή διαφήμιση, διαφήμιση είναι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τα καλύτερα νομοσχέδια περνάνε το καλοκαίρι που είναι παχιές οι μύγες.
από Frappezitis » 31 Ιούλ 2024, 05:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 94 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
31 Ιούλ 2024, 06:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Με ρώτησαν κάτι και δεν ήξερα τι να απαντήσω.
από Niki » 07 Απρ 2024, 19:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 22 Απαντήσεις
- 555 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
07 Απρ 2024, 21:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα συμφέροντα των Ελλήνων εργαζομένων δεν ταυτίζονται ούτε με την αριστερά ούτε με τα συνδικάτα
από metarrythmistis » 09 Μάιος 2023, 16:14 » σε Οικονομία - 1 Απαντήσεις
- 489 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από metarrythmistis
09 Μάιος 2023, 18:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ουτε μια ,ουτε 2 αλλα ...7 υποθεσεις εξιχνιάστηκαν τους τελευταιους 2 !!! μηνες
από Frappezitis » 03 Σεπ 2023, 01:20 » σε Εγκληματικότητα - 0 Απαντήσεις
- 991 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
03 Σεπ 2023, 01:20
-