Τι να σου πω; Δεν είναι δουλειά μου να ξέρω φυσικά, αν όντως είναι εμπρησμός όπως δείχνουν οι μαρτυρίες των δημάρχων περί πολλαπλών και ταυτόχρονων εστιών (εξ ου και το αυτονόητα που είπα πριν), θα πρέπει να διερευνηθεί από τις αρμόδιες αρχές. Θα μπορούσαν να είναι διάφοροι οι λόγοι, όπως πχ εθνικοί (σαμποτάζ από τους γείτονες για παράδειγμα), αλλά αυτό ή ό,τι άλλο ισχύει, μένει να αποδειχθεί.Libre arbitre έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 20:35Για ποιο λόγο; Π.χ στην Αλεξανδρούπολη;
Εκτός ελέγχου τώρα η φωτιά στο Νότιο Έβρο.Αρχισαν οι ...ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ.
Re: Εκτός ελέγχου τώρα η φωτιά στο Νότιο Έβρο.Αρχισαν οι ...ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Πάντως από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης θα περνούσαν τα Ουκρανικά σιτηρά...Isildur έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 20:39Τι να σου πω; Δεν είναι δουλειά μου να ξέρω φυσικά, αν όντως είναι εμπρησμός όπως δείχνουν οι μαρτυρίες των δημάρχων περί πολλαπλών και ταυτόχρονων εστιών (εξ ου και το αυτονόητα που είπα πριν), θα πρέπει να διερευνηθεί από τις αρμόδιες αρχές. Θα μπορούσαν να είναι διάφοροι οι λόγοι, όπως πχ εθνικοί (σαμποτάζ από τους γείτονες για παράδειγμα), αλλά αυτό ή ό,τι άλλο ισχύει, μένει να αποδειχθεί.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Otto Weininger
Μου αρέσει που απαντάς σοβαρά σε κάποιον που ρωτάει για ποιο λόγο να έχουμε εμπρησμούς στην ΑλεξανδρούποληIsildur έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 20:39Τι να σου πω; Δεν είναι δουλειά μου να ξέρω φυσικά, αν όντως είναι εμπρησμός όπως δείχνουν οι μαρτυρίες των δημάρχων περί πολλαπλών και ταυτόχρονων εστιών (εξ ου και το αυτονόητα που είπα πριν), θα πρέπει να διερευνηθεί από τις αρμόδιες αρχές. Θα μπορούσαν να είναι διάφοροι οι λόγοι, όπως πχ εθνικοί (σαμποτάζ από τους γείτονες για παράδειγμα), αλλά αυτό ή ό,τι άλλο ισχύει, μένει να αποδειχθεί.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Ξέρω ότι σε χαλάει, αλλά θα επεκταθεί και άλλο. Όσοι είναι στις νησίδες, πουλο.nrg έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 20:01Otto Weininger έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 19:46Να την παλι η Alarm Phone καθώς και τα ντόπια φερέφωνα που μεταφέρουν το μήνυμα
Α ρε καργιόλια
- Otto Weininger
Η γνωστή και μη εξαιρετέαtaliban έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 20:04ΜΚΟ ?Otto Weininger έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 19:46Να την παλι η Alarm Phone καθώς και τα ντόπια φερέφωνα που μεταφέρουν το μήνυμα
Α ρε καργιόλια
Scouser έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 20:29Βέβαια, περιέργως, από όλους αυτούς τους τουρκοκίνητους εμπρηστές-φαντάσματα, δεν συλλαμβάνεται ποτέ κανένας. Εκτός αν θυμάται ποτέ κανείς περίπτωση που να παραπέμφθηκε εμπρηστής σε δίκη και να αναφερόταν έστω στο κατηγορητήριο ότι έβαλε φωτιά για λογαριασμό ξένης δύναμης. Σαν αφήγημα βέβαια για το πόπολο γαμάει. Για κάποιο περίεργο λόγο, η πλέμπα όταν ακούει ότι ξένοι καίνε τη χώρα της, η αντανακλαστική της αντίδραση δεν είναι να θέλει να φάει τα άντερα των υπεύθυνων κυβερνητικών που επιτρέπουν να συμβεί κάτι τέτοιο ή έστω που επιτρέπουν στους δράστες να διαφύγουν, αλλά απλά στρέφουν την προσοχή τους στην υποτιθέμενη ξένη δύναμη. Όχι βέβαια ότι απαιτούν κάποια μορφή αντίδρασης, απλά είναι ικανοποιημένοι που διαπίστωσαν ότι οι υπεύθυνοι που έγιναν για 9888743η φορά τα πάντα στάχτη και μπούρμπερη ήταν ξένοι πράκτορες. Τρώνε και λίγο ψωμάκι οι γνωστοί μαϊντανοί των πάνελ και των πόρταλ με τις γνωστές κλισεδιές για υβριδικούς πολέμους και στρατηγούς ανέμους, και η ζωή συνεχίζεται. Και τι να κανς'; Να κατς' να σκας';Αρίστος έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 20:01Δεν ειναι ολες οι πυρκαγιες για ανεμογεννητριες.
Δεν καις ενα ολοκληρο νομο για ανεμογεννητριες.
Τρεις πυρκαγιες βρωμανε υβριδικο πολεμο απο Τουρκια:
Εβρος (γιατι τους ενοχλει η στρατιωτικοποιηση της Θρακης απο τους Αμερικανους), Ροδος (μαφιοζικο μηνυμα η πυρποληση για να αποστρατιωτικοποιηθουν τα νησια), Μαγνησια και Αγχιαλος (στοχος το στρατοπεδο των F-16).
.

Σχεδόν πάντα απαντώ σοβαρά. Κάποιες φορές το μετανιώνω βέβαια, αλλά όχι πάντα είναι η αλήθεια...Otto Weininger έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 20:44Μου αρέσει που απαντάς σοβαρά σε κάποιον που ρωτάει για ποιο λόγο να έχουμε εμπρησμούς στην ΑλεξανδρούποληIsildur έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 20:39Τι να σου πω; Δεν είναι δουλειά μου να ξέρω φυσικά, αν όντως είναι εμπρησμός όπως δείχνουν οι μαρτυρίες των δημάρχων περί πολλαπλών και ταυτόχρονων εστιών (εξ ου και το αυτονόητα που είπα πριν), θα πρέπει να διερευνηθεί από τις αρμόδιες αρχές. Θα μπορούσαν να είναι διάφοροι οι λόγοι, όπως πχ εθνικοί (σαμποτάζ από τους γείτονες για παράδειγμα), αλλά αυτό ή ό,τι άλλο ισχύει, μένει να αποδειχθεί.

ΟΚ, αν είναι να καταλήγουμε (χωρίς αποδείξεις) σε συνωμοσιολογικές θεωρίες, πάω πάσο.Libre arbitre έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 20:41Πάντως από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης θα περνούσαν τα Ουκρανικά σιτηρά...Isildur έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 20:39Τι να σου πω; Δεν είναι δουλειά μου να ξέρω φυσικά, αν όντως είναι εμπρησμός όπως δείχνουν οι μαρτυρίες των δημάρχων περί πολλαπλών και ταυτόχρονων εστιών (εξ ου και το αυτονόητα που είπα πριν), θα πρέπει να διερευνηθεί από τις αρμόδιες αρχές. Θα μπορούσαν να είναι διάφοροι οι λόγοι, όπως πχ εθνικοί (σαμποτάζ από τους γείτονες για παράδειγμα), αλλά αυτό ή ό,τι άλλο ισχύει, μένει να αποδειχθεί.

- Libre arbitre
Απλά δεν το αποκλείω καθόλου.Isildur έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 20:51ΟΚ, αν είναι να καταλήγουμε (χωρίς αποδείξεις) σε συνωμοσιολογικές θεωρίες, πάω πάσο.Libre arbitre έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 20:41Πάντως από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης θα περνούσαν τα Ουκρανικά σιτηρά...Isildur έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 20:39
Τι να σου πω; Δεν είναι δουλειά μου να ξέρω φυσικά, αν όντως είναι εμπρησμός όπως δείχνουν οι μαρτυρίες των δημάρχων περί πολλαπλών και ταυτόχρονων εστιών (εξ ου και το αυτονόητα που είπα πριν), θα πρέπει να διερευνηθεί από τις αρμόδιες αρχές. Θα μπορούσαν να είναι διάφοροι οι λόγοι, όπως πχ εθνικοί (σαμποτάζ από τους γείτονες για παράδειγμα), αλλά αυτό ή ό,τι άλλο ισχύει, μένει να αποδειχθεί.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
- Otto Weininger
taliban έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 20:04ΜΚΟ ?Otto Weininger έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 19:46Να την παλι η Alarm Phone καθώς και τα ντόπια φερέφωνα που μεταφέρουν το μήνυμα
Α ρε καργιόλια

https://alarmphone.org/en/2022/12/18/i- ... his-world/
Και τα ζαιοφερεφωνα παίζουν πάλι το ίδιο παιχνίδι
Προφανώς το ότι δεν έχουμε τώρα καύσωνα...οπότε ...πλαν μπι...ασύμμετρος πόλεμοςGoBack έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 20:36Ποια η διαφορα αυτων των πυρκαγιων με τις προηγουμενες οπου φταιχτης ηταν η κλιματικη κριση;
https://thepressproject.gr/mitsotakis-g ... zimioseis/
- Libre arbitre
Γι' αυτό τους αξίζει ακόμα χαμηλότερο ποσοστό στις εκλογές.Otto Weininger έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 20:53taliban έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 20:04ΜΚΟ ?Otto Weininger έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 19:46Να την παλι η Alarm Phone καθώς και τα ντόπια φερέφωνα που μεταφέρουν το μήνυμα
Α ρε καργιόλια
https://alarmphone.org/en/2022/12/18/i- ... his-world/
Και τα ζαιοφερεφωνα παίζουν πάλι το ίδιο παιχνίδι

Τύποι να μην τα θέλουμε όλα δικά μας.
Δεν γίνεται και καλάθι της νοικοκυράς και πυροσβεστικά μέσα.
Δεν γίνεται και να σας βρούμε πετρέλαια και να σας κάνουμε σχέδια πυρόσβεσης.
Ούτε και να προσλάβουμε πυροσβέστες και πανεπιστημιακή αστυνομία.
Μην είστε αχάριστοι.
Δεν γίνεται και καλάθι της νοικοκυράς και πυροσβεστικά μέσα.
Δεν γίνεται και να σας βρούμε πετρέλαια και να σας κάνουμε σχέδια πυρόσβεσης.
Ούτε και να προσλάβουμε πυροσβέστες και πανεπιστημιακή αστυνομία.
Μην είστε αχάριστοι.
Το να μην μπορείς να συλλάβεις τους φερόμενους εμπρηστες αποτελείται ακόμη μία απόδειξη ανικανότητας. Τα γίδια δε μπορούν να το καταλάβουν.
ελληνες ζομπι ραγιαδες σας καινε σας πηδανε και σεις λετε τι ομορφα μυριζει
του κουλι η πορδη
μεχρι στο τελος της τετραετιας θα μετραμε τα χαμενα μας
του κουλι η πορδη
μεχρι στο τελος της τετραετιας θα μετραμε τα χαμενα μας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-