Μάνα και γιος
Re: Μάνα και γιος
πολλες απολαυσεις.... κοσικατιχρονια στο κουρμπετ'
Τα ξαναλέμε αύριο που θα ξανασυντονισθεί η αγέλη.
Ελπίζω σε καλύτερες αποδόσεις, εντάξει;
Ελπίζω σε καλύτερες αποδόσεις, εντάξει;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στα παπάρια μαςΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 23:20Κανένα πρόβλημα. Έχω ήδη αντιληφθεί το ό,τι αντιλαμβάνεσαι την αυθεντικότητα του πολακισμού ως κάποια έκφραση "καταραμένης ποίησης".
Οπότε, μείνε όπως είσαι. Εγώ τους πότε βούδες-πότε κούδες, τους βαριέμαι.

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Αχαχαχαχα...καμμία σχέση εκεί που το πας...ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 21:32Ελπίζω να μη θεωρήσεις την ερώτηση αδιάκριτη αλλά πιστεύω ότι θα είχε ενδιαφέρον η απάντηση.ksk έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 17:00Άντε καλε...μια χαρά τα λες και τα καταλάβαμε η καθεμία με τον τρόπο της.student έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 15:53
Τί να διευκρινίσω ρε κορίτσια? Γράφετε κατά κανόνα και οι δυο σας λες και ο βασικός σας στόχος είναι να μπερδευτεί ο άλλος όσο πιο πολύ γίνεται και να μην καταλάβει τί θέλετε να πείτε. Παρουσίασα κι εγώ λοιπόν την άποψή μου με τον ίδιο τρόπο. Θολοκουλτουριάρικο και μυστηριακό, με υπονοούμενα μηνύματα που ο άλλος πρέπει να προσπαθήσει για να αποκρυπτογραφήσει τη θέση μου.
Το ότι δεν καταλάβατε δε τί θέλω να πω και σχολιάζετε και άκυρα ...σαν να καταλάβατε, μάλλον δείχνει ότι μπήκα στο νόημα.
Μην χαίρεσαι ότι εισήλθες στο κλαμπ των αινιγματικών.
Απλά κατά την κρίση μου η Γαλη καπου μπερδεύτηκε, θεωρώ ότι εφόσον το ποστ είναι δικό σου οφείλεις και να ξεκαθαρισεις τα πράγματα.
Επίσης θεωρώ ότι μιλώ με παιδί, ο λόγος σου είναι έτσι και γιουβέτσι.
Έχεις παιδί ή παιδιά;
Ήρεμα, θα καταργήσεις πολλές ειδικοτητες

Παρατηρητής...
Και τώρα που λύθηκε κάποιο μέρος της "παρεξήγησης" εδώ
Νεοσατανιστικές ταυτότητες
όποιο παιδάκι θέλει περαιτέρω λεπτομέρειες για τα ένσημα μου και την επαγγελματική μου δραστηριότητα, δεν έχω κανένα πρόβλημα να τις δώσω. Ούτως ή άλλως είναι πράγματα που έχω γράψει κατά περιόδους.
Αλλά όποιο βλημμένο ξαναεπιχειρήσει χαριτωμενιές/υποθέσεις/κλπ σε ό,τι αφορά το σπίτι μου και το γιο μου θα δει και μια πλευρά της γάτας που δεν μπορεί καν να υποθέσει.
Και το εννοώ.
Εντάξει κουταβάκια μου;
Νεοσατανιστικές ταυτότητες
όποιο παιδάκι θέλει περαιτέρω λεπτομέρειες για τα ένσημα μου και την επαγγελματική μου δραστηριότητα, δεν έχω κανένα πρόβλημα να τις δώσω. Ούτως ή άλλως είναι πράγματα που έχω γράψει κατά περιόδους.
Αλλά όποιο βλημμένο ξαναεπιχειρήσει χαριτωμενιές/υποθέσεις/κλπ σε ό,τι αφορά το σπίτι μου και το γιο μου θα δει και μια πλευρά της γάτας που δεν μπορεί καν να υποθέσει.

Και το εννοώ.
Εντάξει κουταβάκια μου;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 28 Αύγ 2023, 23:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Θα ήθελα περαιτέρω λεπτομέρειες για τα ένσημα σου και την επαγγελματική σου δραστηριότητα παρακαλώ.

Άνοιξε σχετικό νήμα με τις επαγγελματικές ενασχολήσεις των χρηστών και θα προσθέσω και το δικό μου βιογραφικό.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Αύγ 2023, 23:04Θα ήθελα περαιτέρω λεπτομέρειες για τα ένσημα σου και την επαγγελματική σου δραστηριότητα παρακαλώ.
Με τον όρο "κουταβάκια" αναφέρομαι στα παπαράκια που επικοινωνούν με περιστέρια που έχουν εισπνεύσει υπερβάλλουσες αναθυμιάσεις από μπάφο και σε όποιο έμβιο είδος της κατηγορίας, αντιδρά μηχανιστικά στις... αποκαλύψεις. Και αυτά ξέρουν πολύ καλά τι λέω.
Εσύ δεν παίζεις σ' αυτήν την κατηγορία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Εεε νόμιζα ότι ήταν εύκολο, δεν περίμενα γραφειοκρατία από τζημερική. Αποσύρω το αίτημα.

Εγώ πάντως κάτι λίγα, γενικά και αόριστα, θυμάμαι για την επαγγελματική σου δραστηριότητα από το παλιό ακόμα. Και, αν θυμάμαι καλά, ήσουν φαν των "μήλων" γιατί και σε βόλευαν στη δουλειά σου, αλλά κι επειδή δεν είχες τεχνικά θέματα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Αύγ 2023, 23:22Άνοιξε σχετικό νήμα με τις επαγγελματικές ενασχολήσεις των χρηστών και θα προσθέσω και το δικό μου βιογραφικό.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Αύγ 2023, 23:04Θα ήθελα περαιτέρω λεπτομέρειες για τα ένσημα σου και την επαγγελματική σου δραστηριότητα παρακαλώ.
Με τον όρο "κουταβάκια" αναφέρομαι στα παπαράκια που επικοινωνούν με περιστέρια που έχουν εισπνεύσει υπερβάλλουσες αναθυμιάσεις από μπάφο και σε όποιο έμβιο είδος της κατηγορίας, αντιδρά μηχανιστικά στις... αποκαλύψεις. Και αυτά ξέρουν πολύ καλά τι λέω.
Εσύ δεν παίζεις σ' αυτήν την κατηγορία.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Το να χαρακτηρίσει κάποιος το παιδί μου με αήθη τρόπο, το θεωρώ αναξιοπρεπές. Το τονίζω. Να πει κάτι προσβλητικό ρε παιδί μου. Εκεί κι εγώ θα γίνω σκύλα.
Το να μου πει κάποιος επί παραδείγματι αν επαγγέλλομαι κάτι και να πω, ''όχι, διότι δουλεύει ο άντρας μου και ο γιός μου'', δεν έχασε η Βενετιά βελόνι και ούτε είναι προσβλητικό.
Το να λες όμως πως η άλλη δεν μπορεί να κάνει παιδιά και να της το χτυπάς,δεν σε κάνει απλά καθίκι, αλλά η όποια λέξη, χάνει την ουσία της. Ο σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή και τα θέλω του άλλου, παύουν να έχουν νόημα. Αυτά.
Το να μου πει κάποιος επί παραδείγματι αν επαγγέλλομαι κάτι και να πω, ''όχι, διότι δουλεύει ο άντρας μου και ο γιός μου'', δεν έχασε η Βενετιά βελόνι και ούτε είναι προσβλητικό.
Το να λες όμως πως η άλλη δεν μπορεί να κάνει παιδιά και να της το χτυπάς,δεν σε κάνει απλά καθίκι, αλλά η όποια λέξη, χάνει την ουσία της. Ο σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή και τα θέλω του άλλου, παύουν να έχουν νόημα. Αυτά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Πασιφάη έγραψε: ↑28 Αύγ 2023, 23:28Το να χαρακτηρίσει κάποιος το παιδί μου με αήθη τρόπο, το θεωρώ αναξιοπρεπές. Το τονίζω. Να πει κάτι προσβλητικό ρε παιδί μου. Εκεί κι εγώ θα γίνω σκύλα.

Έχουν παίξει τέτοια;

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 562 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα