Πράσινα σημάδια στη γέμιση των μπισκότων
Πράσινα σημάδια στη γέμιση των μπισκότων
Έχω παρατηρήσει ότι μερικές φορές, όταν αγοράζω μπισκότα με γέμιση σοκολάτας, βρίσκω στη γέμιση πράσινα σημάδια. Έχει βρει κανένας άλλος; Ξέρει κανείς τι είναι;
Re: Πράσινα σημάδια στη γέμιση των μπισκότων
γλασαρισμένα συκαλάκια ή νερατζάκια. Απλά στα κέικ είναι κάπως μεγαλύτερα τα κομμάτια.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Έχω δει να γράφουν στα περιεχόμενα "πιθανώς ίχνη σοκολάτας" ενώ είναι λευκή ας πούμε. ό,τι και καλά το καζάνι που τα βράζει, τα χωνιά που ρίχνουν τη σαντιγύ ή το σιρόπι κλπ κλπ έχουν χρησιμοποιηθεί χθες για άλλο προϊόν. Μπορεί κιόλας σε συσκευασία φυστικιών να βρεις καμιά σταφίδα.
Θα έπρεπε να το πιάσεις με το νύχι, να το τρίψεις να δεις την υφή του και να απομονώσεις τη γεύση του.
- hellegennes
Όχι, είναι διαφορετικές γραμμές παραγωγής. Αυτό το γράφουν όταν στον ίδιο γενικότερο χώρο παράγονται ή συσκευάζονται προϊόντα με τα αναφερόμενα συστατικά.Χαοτικός έγραψε: ↑01 Σεπ 2023, 18:27Έχω δει να γράφουν στα περιεχόμενα "πιθανώς ίχνη σοκολάτας" ενώ είναι λευκή ας πούμε. ό,τι και καλά το καζάνι που τα βράζει, τα χωνιά που ρίχνουν τη σαντιγύ ή το σιρόπι κλπ κλπ έχουν χρησιμοποιηθεί χθες για άλλο προϊόν. Μπορεί κιόλας σε συσκευασία φυστικιών να βρεις καμιά σταφίδα.
Αυτό που λες απαγορεύεται γιατί ο κίνδυνος πρόσμιξης είναι μεγάλος και έχει μεγάλη σημασία αν πρόκειται για αλλεργιογόνα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Είναι από το lidl;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α μπράβο. Εξήγησε λίγο το πρώτο που λες γιατί βλέπεις δεν το θυμάμαι καθόλου καλά. Αλλά κάτι παίζει.hellegennes έγραψε: ↑01 Σεπ 2023, 18:36Όχι, είναι διαφορετικές γραμμές παραγωγής. Αυτό το γράφουν όταν στον ίδιο γενικότερο χώρο παράγονται ή συσκευάζονται προϊόντα με τα αναφερόμενα συστατικά.Χαοτικός έγραψε: ↑01 Σεπ 2023, 18:27Έχω δει να γράφουν στα περιεχόμενα "πιθανώς ίχνη σοκολάτας" ενώ είναι λευκή ας πούμε. ό,τι και καλά το καζάνι που τα βράζει, τα χωνιά που ρίχνουν τη σαντιγύ ή το σιρόπι κλπ κλπ έχουν χρησιμοποιηθεί χθες για άλλο προϊόν. Μπορεί κιόλας σε συσκευασία φυστικιών να βρεις καμιά σταφίδα.
Αυτό που λες απαγορεύεται γιατί ο κίνδυνος πρόσμιξης είναι μεγάλος και έχει μεγάλη σημασία αν πρόκειται για αλλεργιογόνα.
από πια πλευρά τα ανοίγεις Έκτορα για να εποπτευσεις τη γέμιση, και απο τις δυο; Αυτό που λέει ο χαοτικος ειναι η λύση, αλλα θελει να μαζέψεις πολλά πρασινακια απο πολλα μπισκοτα να φτιάξεις μια μπουκιτσα ικανη. Μην στηρίζεσαι στα λογια εδω που λένε, θεωρίες αλλα τα μπισκότα βαριούνται να τα ανοίξουν, τα βλαχομπουκωνουν.
- hellegennes
Είναι νομική απαίτηση ασφαλείας από κοινοτική νομοθεσία. Αν στο ίδιο εργοστάσιο έχει πολλές γραμμές παραγωγής που χρησιμοποιούν διαφορετικά συστατικά, οι συσκευασίες τους οφείλουν να αντικατοπτρίζουν την πιθανότητα να μεταφερθεί κάτι από την μια γραμμή στην άλλην, είτε λόγω ανθρώπινου λάθους είτε γιατί εκτοξεύονται μικροσωματίδια κατά την μηχανική προετοιμασία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ωραίος. Το κατάλαβα.
Μη με πιάνεις στο στόμα σου ρε δεύτερε. Είμαι σίγουρος ότι ανήκεις στη πλεμποπλειοψηφία που δεν γουστάρει παγωτό βανίλια με πρασινάκια και κοκκινάκια και πορτοκαλάκιαenaon έγραψε: ↑01 Σεπ 2023, 18:42από πια πλευρά τα ανοίγεις Έκτορα για να εποπτευσεις τη γέμιση, και απο τις δυο; Αυτό που λέει ο χαοτικος ειναι η λύση, αλλα θελει να μαζέψεις πολλά πρασινακια απο πολλα μπισκοτα να φτιάξεις μια μπουκιτσα ικανη. Μην στηρίζεσαι στα λογια εδω που λένε, θεωρίες αλλα τα μπισκότα βαριούνται να τα ανοίξουν, τα βλαχομπουκωνουν.
Το ίδιο και για τα κέικ.
Ξες αυτό που λένε άλλο τα κοκκινάδια κι άλλο τα πρασινάδια, ε;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία...
Ναι.
Καλά να'ναι φυστίκια. Μην είναι τίποτ'άλλο...Χαοτικός έγραψε: ↑01 Σεπ 2023, 18:27Έχω δει να γράφουν στα περιεχόμενα "πιθανώς ίχνη σοκολάτας" ενώ είναι λευκή ας πούμε. ό,τι και καλά το καζάνι που τα βράζει, τα χωνιά που ρίχνουν τη σαντιγύ ή το σιρόπι κλπ κλπ έχουν χρησιμοποιηθεί χθες για άλλο προϊόν. Μπορεί κιόλας σε συσκευασία φυστικιών να βρεις καμιά σταφίδα.
Θα έπρεπε να το πιάσεις με το νύχι, να το τρίψεις να δεις την υφή του και να απομονώσεις τη γεύση του.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κόκκινα, κίτρινα, πράσινα τιμολόγια, και μπλέ ΠΙΤΣΕΣ.
από Kauldron » 14 Νοέμ 2023, 21:05 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 184 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
21 Νοέμ 2023, 20:36
-