Δεν βλεπω καποια διαφορα στα εξαρτηματα.
Και οι δυο εχουν 3 χτενακια 2πλης οψης που ειναι σα να κοβεις σε 6 μηκη.
3/6,9/12,15,18 χλστ.
Η μονη διαφορα που βλεπω ειναι στην αυτονομια της 1421 που ειναι μεγαλυτερη.
Δες Applications:
Beard
Hair clippers
vs
Beard Body hair
Hair clippers
Cutting length range (δεν ξέρω τί σημαίνει)
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Εχω και τετοιο.
Οταν παω χωριο θα βαλω φωτο.
Σταματησα να το χρησιμοποιω γιατι στομωσε.Ασε που μια φορα μου ξεφυγε και μου κοψε την μυτη και κυκλοφορω σαν τον Βολντεμορτ τωρα!
Εχω και τετοιο.
Σταματησα να το χρησιμοποιω γιατι στομωσε.Ασε που μια φορα μου ξεφυγε και μου κοψε την μυτη και κυκλοφορω σαν τον Βολντεμορτ τωρα!
Ναι ρε.
Λες και δεν ξερεις απο ορεινα χωρια.
Οι παππουδες μου πολυ παλια ειχαν και προβατα μεταξυ αλλων.
Ο ενας μαλιστα τα κρατησε μεχρι τα βαθια γεραματα.
Δεν βλεπω καποια διαφορα στα εξαρτηματα.
Και οι δυο εχουν 3 χτενακια 2πλης οψης που ειναι σα να κοβεις σε 6 μηκη.
3/6,9/12,15,18 χλστ.
Η μονη διαφορα που βλεπω ειναι στην αυτονομια της 1421 που ειναι μεγαλυτερη.
Δες Applications:
Beard
Hair clippers
vs
Beard Body hair
Hair clippers
Cutting length range (δεν ξέρω τί σημαίνει)
Αυτο ουτε που με νοιαζει.
Αλλα βλεπω διαφορα στην αυτονομια υπερ της πιο ακριβης οποτε θα παω σε αυτη μαλλον.
Εχω και τετοιο.
Ναι ρε.
Λες και δεν ξερεις απο ορεινα χωρια.
Οι παππουδες μου πολυ παλια ειχαν και προβατα μεταξυ αλλων.
Ο ενας μαλιστα τα κρατησε μεχρι τα βαθια γεραματα.
Έχω μια wahl που είχαν φέρει στον πατέρα μου κάτι συγγενείς ελληνοαμερικανοι πριν 30 χρόνια η οποία λειτουργεί ακόμη άψογα, εννοείται καλώδιο, όχι μπαταρία. Σκυλί μαύρο Made in USA
Ωστόσο και ο κουρέας μου που είναι πολύ ψείρας σε αυτά δουλεύει πανασονικ και άλλη μια μάρκα που δε θυμάμαι.
αυτην εχω εγω, τρακτερ κανονικο
απιστευτα στιβαρη κατασκευη, μοτερ απο την κολαση
αλλα μετα πηγα σε Babyliss Pro (οτι πιο κοντινο σε κανονικη ξουρα)
ΤΗΝ ΕΧΩ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΑΡΚΕΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΠΙΔΕΣ ΚΟΒΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ.
Ρε συ να κουρευω τα γένια θέλω,όχι ξύρισμα,κάθε 5-7 μέρες.
Τι να την κάνω μια καθαρά επαγγελματική μηχανή;
Αυτή είναι για κομμώτριες και μπαρμπερηδες.
Θέλω απλά μια αξιόπιστη μηχανή,να μην μπουκωνει,να μην τραβάει τα γένια και να μην κάνω δέκα ώρες να τα κόψω.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.