Σε ηλικία 30,7 ετών φεύγουν οι Έλληνες από το σπίτι - Η τρίτη υψηλότερη στην ΕΕ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Re: Σε ηλικία 30,7 ετών φεύγουν οι Έλληνες από το σπίτι - Η τρίτη υψηλότερη στην ΕΕ
Ευτυχώς η φιλοξενία δεν συνιστά φορολογητέο τεκμήριο για κανένα από τα δύο μέρη.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
-
- Phorum.gr user: Citroenakias
Re: Σε ηλικία 30,7 ετών φεύγουν οι Έλληνες από το σπίτι - Η τρίτη υψηλότερη στην ΕΕ
Καλά κάνουν και μένουν οι νέοι στο πατρικο, τι να κάνουν να δινουν 400 ευρώ το μήνα για να νοικιασουν μια τρύπα; Κι εγώ αν δεν είχα ιδιοκτητη σπιταρωνα με τους γονείς μου θα εμένα ακόμα
- Eθνικοκοινωνιστης
redistribute the means of reproduction
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
αυτος ειναι ο μπουμερισμος μπροvantono έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 11:31Και λίγο μου ακούγεται σαν μέσος όρος, θα 'λεγα.
Ξέρω και άτομα 36-37 που μενουν με τους γονείς τους, και εννοώ μεσα στο ιδιο σπιτι, όχι απο πάνω τους ή από κάτω τους σε κάποια ιδιόκτητη 3όροφη πολυκατοικία πχ.
Στα περισσότερα περιστατικά που εχω ακουστά, οι γονείς εγκαταλείπουν το σπίτι μετά τη σύνταξή τους και την κανουν για χωριό, και μένει πίσω το παιδί. Να φύγει το παιδί για να πάει αλλού, με την καμία.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Space_Passenger
Αν δεν δουλευε και πηγε να νοικιασει... καλος Μ, ηταν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 21 Απαντήσεις
- 1242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
20 Ιούλ 2023, 13:27
-
- 6 Απαντήσεις
- 301 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
08 Ιούλ 2024, 16:29
-
-
Νέα δημοσίευση ΜΕΜΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 20 Σεπ 2023, 12:53 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 10 Απαντήσεις
- 444 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
20 Σεπ 2023, 19:12
-
-
- 30 Απαντήσεις
- 806 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
06 Δεκ 2023, 15:26