Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 17 Οκτ 2018, 20:48

«Όποιος μου πάρει τα λουλούδια θα τον πάρω μαζί μου»

Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018
Το απειλητικό μήνυμα του μακαρίτη για τους... κλέφτες.

Εικόνα

Viral έχει γίνει στο διαδίκτυο - και, μάλιστα, σε ελάχιστα λεπτά - η φωτογραφία από το μακάβριο απειλητικό μήνυμα που έχουν τοποθετήσει οι συγγενείς ενός μακαρίτη σε εμφανές σημείο πάνω στον τάφο του, στο Νεκροταφείο Ζωγράφου.
«Οποιος μου...
πάρει τα λουλούδια θα τον πάρω μαζί μου» αναφέρει προειδοποιητικά η συγκεκριμένη επιγραφή, που δείχνει ότι η οικογένεια τοποθετεί συχνά φρέσκα λουλούδια και γλάστρες γύρω από το μνήμα, αλλά διαπιστώνει ότι κάνουν... φτερά, καθώς τα κλέβουν κάποιοι επιτήδειοι για να στολίζουν τους τάφους δικών τους!


Εικόνα

Ετσι, οι συγγενείς του νεκρού σκέφτηκαν να γράψουν την επιγραφή αυτή -και, μάλιστα, σε πρώτο πρόσωπο-, ώστε να φαίνεται ως προειδοποίηση από τον ίδιο τον εκλιπόντα! Οπως και να 'χει, η απόφασή τους να «χτυπήσουν» στη δεισιδαιμονία έπιασε τόπο, αφού οι γλάστρες εξακολουθούν να παραμένουν στις θέσεις τους, σύμφωνα με τη φωτογραφία!

Οι χρήστες των social media, πάντως, ξεσπάθωσαν για τα καλά, με χιουμοριστικά μηνύματα τόσο για τον θανόντα όσο και για την οικογένειά του.
https://www.newsit.gr/ellada/to-minyma- ... l/2634820/


Εικόνα

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 20 Οκτ 2018, 19:51

18/10/2018
Μαθητές μεταφέρονται στο Δημοτικό πάνω σε καρότσα αγροτικού στον ορεινό Βάλτο.


Τριτοκοσμικές εικόνες στον ορεινό Βάλτο – Οι μαθητές ηλικίας 4-10 ετών μεταφέρονται στο σχολείο πάνω σε καρότσα αγροτικού.

Τριτοκοσμική είναι η εικόνα από τη μεταφορά μικρών μαθητών στον ορεινό Βάλτο στην Αιτωλοακαρνανία, που για να έχουν πρόσβαση στο δημοτικό σχολείο, μεταφέρονται πάνω σε καρότσα.

Όπως αναφέρει το agrinionews.gr, που δημοσιεύει και τη σχετική φωτογραφία, το πρόβλημα της μεταφοράς αφορά μαθητές 4-10 ετών που διαμένουν στον οικισμό Κατσουλάρι, έξω από το Θεριακήσι.

Μέχρι στιγμής, το πρόβλημα της μεταφοράς τους στο δημοτικό σχολείο της Χρυσοπηγής δεν έχει λυθεί, οπότε οι μαθητές διασχίζουν τα 6 χιλιόμετρα που τους χωρίζουν από το σχολείο τους πάνω στην καρότσα ενός αγροτικού.

Εικόνα
https://www.protothema.gr/greece/articl ... ino-valto/


Θεούλης ο δάσκαλος.
Εικόνα


Εικόνα

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 23 Οκτ 2018, 20:53

October 19, 2018
ΕΚΤΑΚΤΟ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Εικόνα

Σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, ένας άντρας αυτοπυρπολήθηκε στην οδό Ολύμπου, για άγνωστες μέχρι αυτήν την ώρα αιτίες. Η Πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο κι έσβησε τη φωτιά, εντοπίζοντας τον άντρα ο οποίος είχε χάσει την ζωή του.
http://parallaximag.gr/epikairotita/ell ... ssalonikis

22 Οκτωβρίου 2018
Η ιστορία του Γιώργου, που αυτοπυρπολήθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη - Θύμα της ανέχειας.

Εικόνα
Ζούσα στην ίδια πολυκατοικία. Τον γνώριζα.

Πριν 2 περίπου χρόνια, είχε αποβιώσει η θεία του αυτοπυρποληθέντος. Η κυρία Ελένη.
Δεν είχε παντρευτεί ποτέ. Ζούσε μόνη.
Ήταν νεκρή στο διαμέρισμα για τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες, ίσως και περισσότερο.
Δεν ενδιαφέρθηκε κανείς.

Από το διαμέρισμα έβγαινε μυρωδιά. Διαμαρτυρήθηκαν οι γείτονες. Βρέθηκε τελικά νεκρή.
Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε αν ζούσε ... τόσο καιρό.
Την έβαλαν σε ειδικό σάκο και την πήραν ...

Χθες ήταν η σειρά του Γιώργου.
Είχε σπουδάσει Μαθηματικός στην Ιταλία, του είχαν ζητήσει από το ΔΙΚΑΤΣΑ να αναγνωρίσει 3 μαθήματα. Δεν τα αναγνώρισε ποτέ. Δεν δίδαξε ποτέ ως μαθηματικός.
Για χρόνια χρόνια έπινε ρετσίνα στο πλατύσκαλο της πολυκατοικίας.
Μετά έμαθε ότι έχει καρκίνο. Το σατίριζε κι αυτό με το γνωστό πολύ καλό του χιούμορ.

Σωματικά τον βλέπανε όλο και πιο αδύναμο και αδύνατο οι ελάχιστοι που τον γνώριζαν στην πολυκατοικία. Φανερά ο καρκίνος είχε προχωρήσει πολύ.

Μαζί του ξέρω ότι ζούσε κάποιος ακόμη, πιθανώς άστεγος ή ίσως και να νοίκιαζε ανεπίσημα κάποιο δωμάτιο στο παλιό διαμέρισμα που ήταν κάποτε της θείας.

Διάβασα τυχαία την είδηση, είδα την οδό, κάτι μου έλεγε από την πρώτη στιγμή ότι ήταν ο Γιώργος αν και δεν έγραφε το νούμερο. Τηλεφώνησα σε ένοικο της πολυκατοικίας. Μου το απέκλεισε. Δεν άκουσα τίποτε μου είπε. Κι όμως σε αυτή την πολυκατοικία έφυγε, με τον τρόπο που επέλεξε ο Γιώργος, χθες.

Εδώ και δυο χρόνια, από τότε που πέθανε η θεία του, είχε να πληρώσει κοινόχρηστα.
Υπό αυτό το πρίσμα κάποιοι (ζήτημα να υπάρχουν 1-2 ιδιοκτήτες που να μένουν στην παλιά πολυκατοικία, οι υπόλοιποι είναι φοιτητές ή αλλοδαποί) είχαν ενδιαφερθεί.. γιατί δεν πλήρωνε και έπρεπε να πληρώνουν οι ίδιοι αποθεματικό για να καλύπτονται προσωρινά τα έξοδα.

Ο "άστεγος"/φίλος που έμενε μαζί του τελευταία, πριν κάνα 2-3 βδομάδες που τον είδα να κάθεται στο δρόμο και τον ρώτησα για τον Γιώργο, μου είπε ότι του είχαν κόψει το επίδομα από την Πρόνοια και ότι σε αυτά τα χάλια (καρκινοπαθής τελικού σταδίου) και έπρεπε να ξαναπεράσει από επιτροπή.
Έτσι ούτε λεφτά είχε αφού κόπηκε το επίδομα, ούτε δυνάμεις να υποβληθεί ξανά στην ταλαιπωρία αυτή ..


(πρέπει να μαζέψεις χαρτιά από ένα σωρό διαφορετικές ειδικότητες γιατρών, με γνωματεύσεις, να τα καταθέσεις, και μετά να περιμένεις να περάσεις από την επιτροπή του ΚΕΠΑ, να σε εξετάσουν και να εκδόσουν απόφαση ...

Σήμερα λογικά θα έγινε ο ενταφιασμός του
πήγε κανείς εκτός από τον πατέρα του;
αμφιβάλω ..

Πώς καταντήσαμε ως κοινωνία.. Ζεις; Πέθανες;;
Τι με νοιάζει;
Εγώ κοιτάω "να περνάω καλά".


Καταδικάζοντας κατηγορηματικά κάθε αυτοκτονία, ως άρνηση της ζωής, ως ζωή χωρίς Χριστό, χωρίς Σωτήρα,
ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του Γιώργου.

ένας τακτικός αναγνώστης του makpress.
https://hellas-now.com/i-istoria-toy-gi ... anecheias/
https://makpress.blogspot.com/2018/10/b ... 0Cm1_Ud1fE

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 24 Οκτ 2018, 21:01

20.10.2018
Η υπόγεια κοίτη του Ιλισσού - Μια «ωρολογιακή βόμβα» κάτω από την Αθήνα.
Δείτε φωτογραφίες από την διάβρωση και εγκατάλειψη του συστήματος.

Εικόνα

Η τρύπα που «κατάπιε» σταθμευμένα αυτοκίνητα στο πάρκινγκ δίπλα στον σταθμό του ηλεκτρικού στον Ταύρο μετά από μια σφοδρή καταιγίδα τον περασμένο Μάιο αποκάλυψε το σημαντικό πρόβλημα στα έγκατα της Αθήνας.

Ο αγωγός που καλύπτει τον Ιλισό βρίσκεται σε άθλια κατάσταση με αποτέλεσμα κάθε ημέρα που περνά να υπάρχει ο κίνδυνος άλλης μια καθίζησης.

Τα σοβαρά προβλήματα διάβρωσης έφεραν στο προσκήνιο εγκατάλειψη του έργου και τη μη συντήρηση του πάνω από εξήντα χρόνια.

Έτσι, την περασμένη άνοιξη ξεκίνησε η διαδικασία ελέγχου από κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής σε συνεργασία με το υπουργείο Υποδομών και την ΕΥΔΑΠ, όπου και εντοπίστηκαν σοβαρά προβλήματα στην υπόγεια κοίτη του ποταμού που ξεκινούν από τη σχολή της αστυνομίας επί της Λεωφόρου Μεσογείων έως τις εκβολές του ποταμού στο Φάληρο.

Εικόνα
Η καθίζηση που σημειώθηκε τον περασμένο Μάιο

Πολλά σενάρια κάνουν λόγο για μια «ωρολογιακή βόμβα» στο υπέδαφος της Αθήνας. Προληπτικά αποφασίστηκε, άγνωστο έως πότε, η διακοπή των δρομολογίων του τραμ από τον Σταθμό "Κασομούλη" έως το "Σύνταγμα" (περιλαμβάνει σταθμούς Φιξ, Λ. Βουλιαγμένη, Σύνταγμα, Ζάππειο). Εικόνες εγκατάλειψης, φθορές στα πλευρικά λιθόχτιστα τοιχία, νεροφαγώματα στο σκυρόδεμα, «λιμνούλες-ποταμάκια», τμήματα του τοιχίου αποκομμένα, τα οποία έχουν παρασυρθεί από τα νερά, συνθέτουν την εικόνα διάβρωσης της υπόγειας κοίτης του Ιλισσού.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ Γιάννης Μπενίσης που κατέβηκε χθες, για τέταρτη φορά, στην υπόγεια κοίτη του ποταμού, περίπου 6 με 7 μέτρα κάτω από την οδό Καλλιρόης, δήλωσε «πρώτη φορά μετά από 60χρόνια, από τότε που κατασκευάστηκε το έργο, γίνεται μια επιθεώρηση, ένας έλεγχος σε τι κατάσταση είναι.

Είδαμε σε μερικά σημεία νεροφαγώματα, δηλαδή το νερό, μη έχοντας στρωτή ροή αναγκάζεται να κινηθεί, με τέτοιο τρόπο ώστε «να φάει» το χώμα κάτω από τα θεμέλια των κεντρικών και πλαϊνών τοιχίων. Υπάρχει, λοιπόν, το ενδεχόμενο αυτά να βρεθούν στον αέρα και να υποχωρήσουν. Πρέπει να τα συντηρήσουμε, να τα φτιάξουμε γιατί είναι αρχή απανθράκωσης, που σιγά σιγά δεν ξέρουμε πόσο μπορεί να προχωρήσει και τι προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει».


Εικόνα
Η παλιά τρίτοξη πέτρινη γέφυρα του Ιλισσού στην περιοχή της Αγίας Φωτεινής η οποία κατασκευάστηκε επι Όθωνος

Εικόνα
Φθορές στην υπόγεια κοίτη του Ιλισσού

«Το συνολικό θεσμικό πλαίσιο παραγωγής, λειτουργίας και συντήρησης υποδομών είναι κατά τη γνώμη μου ένα εθνικό θέμα. Είναι ένα θέμα που δείχνει ότι πρέπει και οι πολίτες της χώρας και οι δημόσιες υπηρεσίες και οι ιδιωτικές εταιρείες να αποκτήσουν μια παιδεία ότι δεν κάνουμε ένα τεχνικό έργο μικρό ή μεγάλο και το εγκαταλείπουμε, αλλά αυτό το έργο το συντηρούμε και το λειτουργούν αυτοί που πρέπει να το λειτουργήσουν. Δυστυχώς αυτή την παιδεία και αυτές τις συνήθειες στη χώρα μας δεν τις έχουμε» σχολίασε την Τετάρτη στο πλαίσιο κοινής συνέντευξης τύπου με την Περιφερειάρχη Αττικής, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρ. Σπίρτζης.

Για το ίδιο θέμα, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου δήλωσε «κρίσιμα έργα υποδομών όπως οι γέφυρες, οι κλειστοί αγωγοί και τα ρέματα, σοβαρά έργα που δυστυχώς από χρόνια, πριν από τη δική μου ληξιαρχική πράξη γέννησης, δεν έχουν τύχει της απαραίτητης συντήρησης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται».

Πάντως, όπως ανακοίνωσαν και ο υπουργός και η Περιφερειάρχης Αττικής τις επόμενες εβδομάδες θα υπογραφούν οι απαραίτητες προγραμματικές συμβάσεις προκειμένου να γίνουν οι μελέτες και να ξεκινήσουν τα έργα. Οι διαδικασίες αυτές θα γίνουν με κατεπείγουσες διαδικασίες, καθώς η υπογειοποιημένη κοίτη του Ιλισσού εκτείνεται σε πολλά χιλιόμετρα ενώ για την εκπόνηση των μελετών θα υπογραφεί συμφωνία μεταξύ της ΕΥΔΑΠ και της Περιφέρειας Αττικής. Τα έργα και οι μελέτες θα χρηματοδοτηθούν από το υπουργείο υποδομών.

Εικόνα

Εικόνα

Τα τμήματα τα οποία εκτείνεται ο ποταμός είναι
Τμήμα Α:
Ανάντη της εκτροπής Χαμοστέρνας - Καλλιρόης - Παναθηναϊκό στάδιο - (υποτμήμα όπου πάνω του λειτουργεί το τραμ) - Βασιλέως Κωνσταντίνου - Χίλτον - Μιχαλακοπούλου - Σχολή Χωροφυλακής και κλάδοι προς Ζωγράφου και προς Καισαριανή (υποτμήμα που λειτουργούν δρόμοι βαριάς κυκλοφορίας)
Τμήμα Β:
Κατάντη της εκτροπής Χαμοστέρνας - Παναγή Τσαλδάρη - Σταθμός Ταύρου Καλλιθέας - μέχρι ανοικτό τμήμα- εκβολή στη θάλασσα Αναλυτικά, η ΕΥΔΑΠ κατέγραψε τα εξής φαινόμενα: -Ενανθράκωση του σκυροδέματος, με συνέπεια την αποκάλυψη και διάβρωση των ράβδων του κύριου και δευτερεύοντος οπλισμού -Φθορές στην επίστρωση της κοίτης (νεροφαγώματα), ικανές να προκαλούν ακανόνιστη ροή του νερού με συνέπεια την αποδυνάμωση της θεμελίωσης των φέροντων δόκιμων στοιχείων υποστύλωσης της πλάκας κάλυψης, η οποία φέρει κατά θέσεις μεγάλα κινητά φορτία. -Πάσης φύσεως φθορές στα πλευρικά λιθόχτιστα τοιχία που θα μπορούσαν να προκαλέσουν την υποχώρησή τους. -Ύπαρξη τεχνικών έργων συμβολής κλάδων ή αλλαγών διατομής.

Εικόνα

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δοθήκαν στην δημοσιότητα:

-Βρέθηκαν σε αποθήκη αμαξοστασίου, μέσα σε κούτες στοιβαγμένα, αρχεία και αναφορές, που αναδείκνυαν το πρόβλημα, από την εποχή μελέτης του Μετρό και του ΤΡΑΜ. -Στις Τεχνικές Εκθέσεις προς την Αττικό Μετρό, Χρονόπουλος Π.Μ ΕΜΠ, με ημερομηνίες 12-05-98 και 16-07-98, γίνεται αναφορά για ενδείξεις, ανεπαρκούς ή πλημμελούς θεμελίωσης, του τοίχου αντιστηρίξεως στη κοίτην του Ιλισού στην περιοχή Καλλιρόης - Συγγρού, και σε αρκετές θέσεις φθορά υλικών (σκυροδέματος και οπλισμών) και δυσλειτουργία αρμών.

-Στην Τεχνική Έκθεση της SST την 04-06-2002, Νικολαΐδης Πέτρος Μ.Μ, μετά από προφορικό αίτημα της κοινοπραξίας κατασκευής του ΤΡΑΜ, διενεργήθηκε αυτοψία στην υπόγεια κοίτη του Ιλισού, από Λ. Βουλιαγμένης έως την οδό Φραντζή, καταγράφοντας έντονα σημάδια διάβρωσης σκυροδέματος και οπλισμού, και ασυνέχεια στα τοιχία αντιστήριξης.

-Στις τεχνικές εκθέσεις του Εργαστηρίου Αντισεισμικής Τεχνολογίας του ΕΜΠ, με ημερομηνίες 04 & 22 - 01-2002, κατά τη διάρκεια κατασκευής του Τραμ, μετά από εντολή της κοινοπραξίας κατασκευής, ελέγχθηκε μόνο η πλάκα επικάλυψης της κοίτης του Ιλισού, κάτωθεν των γραμμών του Τραμ, αλλά όχι τα τοιχία αντιστήριξης, πάνω στα οποία εδράζει η πλάκα.

Ουδεμία ύπαρξη αναφοράς - μελέτης βρέθηκε στα αρχεία των εμπλεκομένων Υπηρεσιών για τη συντήρηση της υπόγειας κοίτης του Ιλισού. Φωτογραφίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
https://www.lifo.gr/now/greece/212057/i ... tin-athina

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 29 Οκτ 2018, 19:35

Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018
Βρε τι γίνεται στην ΕΛ.ΑΣ; Πουλάνε ηρωϊνη. διακινούν λαθρομετανάστες, κάνουν ληστείες, το παίζουν μπράβοι, διακινούν γυναίκες κ.λ.π.
Αστυνομικοί μπλεγμένοι σε ροζ κύκλωμα – Απίστευτη υπόθεση στην Αρκαδία.


Εικόνα

ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ "ΚΑΙΝΕ".
Δυο αστυνομικοί που υπηρετούν στην Αρκαδία, βρίσκονται στο επίκεντρο διοικητικής πειθαρχικής έρευνας, με την κατηγορία ότι παρείχαν πληροφόρηση και οδηγίες σε μέλη κυκλώματος σωματεμπόρων που δρούσε στην Καλαμάτα για τις επικείμενες επιχειρήσεις των συναδέλφων τους!..

Εικόνα

Συγκεκριμένα, όπως ενημερώνει η ΕΛ.ΑΣ. για την αποδόμηση της εγκληματικής ομάδας πραγματοποιήθηκαν ευρείας κλίμακας παράλληλες αστυνομικές επιχειρήσεις στην Καλαμάτα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, στην Τρίπολη Αρκαδίας και σε περιοχές της Αττικής.

«Κατά τη διάρκεια της έρευνας προέκυψε ότι δυο αστυνομικοί, οι οποίοι υπηρετούν σε Υπηρεσία της Αρκαδίας και δεν συνελήφθησαν λόγω έλλειψης των προϋποθέσεων της αυτόφωρης διαδικασίας, παρείχαν, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, πληροφόρηση και οδηγίες σε εμπλεκόμενο καταστηματάρχη σχετικά με υπηρεσιακές ενέργειες και διαδικασίες».

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, οι δύο αστυνομικοί παρακολουθούνταν από συναδέλφους τους, τους τελευταίους 5 μήνες, ενώ χαρακτηριστικοί είναι κάποιοι από τους διαλόγους, που δημοσιοποιήθηκαν.

Καταστηματάρχης: Σίγουρα δεν έχουμε τίποτα περίεργο;
Αστυνομικός: Όχι ρε, μην αγχώνεσαι.
Καταστηματάρχης: Απλώς να, είδα να περνάει από το μαγαζί το «μαύρο», το «χάρο».

Σε άλλη συζήτηση, ο αστυνομικός φέρεται να ενημερώνει καταστηματάρχη ότι μία από τις κοπέλες του θα συλληφθεί.
Αστυνομικός: Θα προσαχθεί και θα προχωρήσουν σε σύλληψη. Κοίτα να αποφύγει τη σύλληψη. Μετά τα μεσάνυχτα δε θα ισχύει το Αυτόφωρο. Προστάτευσε τα πράγματά σου. Θα αναζητηθεί δεόντως. Να κρυφτεί.



Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. «οι δύο αστυνομικοί βαρύνονται με τις ανάλογες κατηγορίες, ενώ στο πλαίσιο της πειθαρχικής δικαιοδοσίας κινείται σε βάρος τους η διοικητική διαδικασία, κατά την οποία θα εξεταστεί η υπηρεσιακή τους κατάσταση».

Το κύκλωμα
Σύμφωνα με την αστυνομία, η εγκληματική ομάδα αποκαλύφθηκε μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας. Τα μήλη της ομάδα, φέρονται να ενέχονται σε σωρεία περιπτώσεων γενετήσιας εκμετάλλευσης και προαγωγής γυναικών, στην Καλαμάτα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας και στην Τρίπολη Αρκαδίας.

Την Παρασκευή έγιναν παράλληλες αστυνομικές επιχειρήσεις στην Καλαμάτα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, στην Τρίπολη Αρκαδίας και σε περιοχές της Αττικής.

Συνελήφθησαν συνολικά οκτώ άτομα, επτά Έλληνες και μία αλλοδαπή, όλοι τους μέλη της συμμορίας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της σύστασης συμμορίας, σωματεμπορίας, μαστροπείας, διευκόλυνσης ακολασίας άλλων και για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Η δικογραφία περιλαμβάνει ακόμη δύο αλλοδαπές καθώς και δύο Έλληνες για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα των παραβάσεων των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά, τον Τελωνειακό Κώδικα, περί Σημάτων και για πλαστογραφία, από τα οποία συνελήφθη η μια αλλοδαπή.

Εικόνα

Σύμφωνα με την αστυνομία, τουλάχιστον από τον περασμένο Απρίλιο είχε γεννηθεί η συμμορία. Λειτουργώντας καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην Καλαμάτα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας και στην Τρίπολη Αρκαδίας, προέβαιναν στην γενετήσια εκμετάλλευση και προαγωγή γυναικών που εργάζονταν εκεί, καθώς και στη διευκόλυνση ασέλγειας μεταξύ υπαλλήλων γυναικών και πελατών. Από την μέχρι στιγμής έρευνα έχουν διαπιστωθεί πάνω από 600 συναφείς περιπτώσεις.

Επιπλέον δύο από τα συλληφθέντα μέλη της συμμορίας, προμηθεύονταν από Έλληνα ποσότητες αλκοολούχων ποτών, τις οποίες αφού μετάγγιζαν σε φιάλες επώνυμων προϊόντων, τις διέθεταν στα καταστήματα τους. Στο πλαίσιο της περαιτέρω έρευνας διακριβώθηκε η δράση ακόμη μίας εγκληματικής ομάδας, τα μέλη της οποίας, τουλάχιστον από τον περασμένο Μάϊο, δραστηριοποιούνταν σε παράνομους στοιχηματισμούς, μέσω διαδικτύου και μη αδειοδοτημένων ιστοσελίδων τυχερών παιγνίων, στην Καλαμάτα και σε περιοχή της Αττικής.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησανΈλληνας και αλλοδαπή , ενώ προέκυψε και η εμπλοκή ενός από τους συλληφθέντες της πρώτης συμμορίας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και παράβαση της νομοθεσίας για τα παίγνια.
Πηγή: ALPHA
https://www.kalimera-arkadia.gr/astinom ... el-as.html
https://www.zougla.gr/greece/article/as ... mastropias
http://directnews.gr/astynomika/93684-e ... mikoi-foto

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 01 Νοέμ 2018, 18:38

Οκτώβριος 31, 2018
Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο σπίτι νεφροπαθή στην Αρχαία Κόρινθο για 100€

Εικόνα

Το σκληρό «πρόσωπό» της έδειξε σήμερα το μεσημέρι η ΔΕΗ στην Αρχαία Κόρινθο για 100 ευρω.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr Χωρίς καμία προειδοποίηση η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο σπίτι νεφροπαθή και πρώην πρόεδρος του Σωματείου ΑΜΕΑ Κορινθίας Στάθη Ποτήρη, όπως ο ίδιος καταγγέλλει κινδυνεύει η ζωή του γιατί έχει τεθεί εκτός λειτουργίας το ιατρικό μηχάνημα.


https://www.el.gr/ellada/gegonota/i-dei ... 00e-video/

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 01 Νοέμ 2018, 18:57

29 Οκτωβρίου 2018
Πώς είσαι έτσι καλύτερα να μην ερχόσουν είπε δασκάλα σε πυρόπληκτο παιδάκι από το Μάτι στην παρέλαση.

Εικόνα

Το παρακάτω βρήκαμε σε δημόσιο post στην facebook ομάδα 23July ( https://www.facebook.com/groups/23July2018/ ) που αφορά στους πυρόπληκτους στο Μάτι, και θεωρήσαμε ότι αξίζει να το δημοσιοποιήσουμε.

«Πώς είσαι έτσι…καλύτερα να μην ερχόσουν…»
είπε μπροστά σε όλα τα παιδιά η δασκάλα και στο κοριτσάκι βγήκαν συναισθήματα ντροπής.

Είχε το θάρρος να απαντήσει »μα μου κάηκαν όλα μου τα ρούχα» ..
αλλά της είπε…
» Γιατί δεν αγοράσατε άλλα;»

Εμείς, από την ομάδα 23July σου λέμε ότι είσαι μια μικρή κουκλίτσα, δεν πειράζει, του χρόνου θα έχεις και καινούρια ρούχα, και ευχόμαστε να έχεις και καινούρια δασκάλα…

Εικόνα


Εικόνα
https://hellas-now.com/pos-eisai-etsi-k ... -parelasi/

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 02 Νοέμ 2018, 20:41

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018
56 συμμορίες κακοποιών ξανά στους δρόμους.

Εικόνα

Δεκάδες Γεωργιανοί, Αλβανοί και Τσιγγάνοι βαρυποινίτες, μεταξύ των οποίων και οι διαβόητες ομάδες με τα καλάσνικοφ, αναμένεται να αποφυλακιστούν μέσα στους επόμενους μήνες χάρη στον νόμο... Παρασκευόπουλου - «Εμείς τους συλλαμβάνουμε και αυτοί τους ελευθερώνουν», λένε αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Νέο κύμα αποφυλακίσεων εκατοντάδων κρατουμένων, ανάμεσα στους οποίους αλλοδαποί σκληροί κακοποιοί και Ελληνες Ρομά ληστές, καταδικασμένοι σε πολλά χρόνια κάθειρξης, αναμένεται τους επόμενους μήνες, καθώς θα κάνουν χρήση των ευνοϊκών διατάξεων του νόμου για την αποσυμφόρηση των σωφρονιστικών καταστημάτων.

Πρόκειται για τα μέλη 38 γεωργιανών και αλβανικών συμμοριών που εισέβαλαν σε σπίτια και λήστευαν, αφού πρώτα έδεναν χειροπόδαρα τους ενοίκους για να τους βασανίσουν, και 18 μεικτών ομάδων Ελλήνων (κυρίως Ρομά) και αλλοδαπών που με πρωτοφανή σκληρότητα πραγματοποιούσαν επιθέσεις σε ηλικιωμένους, γυναίκες και παιδιά μέσα στα σπίτια τους ή τρύπωναν μέσα για να τα κλέψουν. Ολες οι υποθέσεις εξιχνιάστηκαν από την Αστυνομία από το 2010 μέχρι και το 2014.

Αξίζει να τονιστεί ότι γίνονται συσκέψεις για το θέμα της αντιμετώπισης των ληστών που θα αποφυλακιστούν, καθώς τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι οι περισσότεροι μετά το διάλειμμα στη φυλακή επιστρέφουν στις παλιές τους συνήθειες, και μάλιστα με σκληρότερο τρόπο. Η Ασφάλεια Αττικής βρίσκεται σε συναγερμό, καθώς γνωρίζει ότι οι περισσότεροι από αυτούς θα βγουν και πάλι στη δράση με απρόβλεπτα αποτελέσματα για τη δημόσια ασφάλεια. Μάλιστα αναμένεται να συστήσει ακόμη και ειδικές ομάδες παρακολούθησης και χαρτογράφησης των σκληρών αυτών κακοποιών.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. δείχνουν ιδιαίτερα προβληματισμένοι καθώς η αποφυλάκιση των συγκεκριμένων ατόμων γίνεται σε μια περίοδο όπου η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο. Από εισβολές σε σπίτια, όπως η περίπτωση του 52χρονου επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη στην Κηφισιά, μέχρι διαρρήξεις, ανατινάξεις ΑΤΜ, αλλά και επιθέσεις σε γυναίκες, όπως στην περίπτωση της 25χρονης νοσηλεύτριας στο Πεδίον του Αρεως. Στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αλλά και μάχιμοι αξιωματικοί έχουν κουραστεί να συλλαμβάνουν ξανά και ξανά τους ίδιους σκληρούς κακοποιούς, οι οποίοι είτε αποφυλακίζονται χρησιμοποιώντας τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου, είτε παίρνουν άδειες και γίνονται καπνός.

Aνακυκλώσιμη εγκληματικότητα.
Τα στατιστικά στοιχεία των τελευταίων μηνών δείχνουν έξαρση του φαινομένου των ληστειών αλλά και μια «ποιοτική» αναβάθμιση των συμμοριών, που φτάνουν ακόμη και στο σημείο να πυροβολούν τα θύματά τους. Η Ασφάλεια προχώρησε σε χαρτογράφηση των εγκληματικών ομάδων και κατέληξε ότι σε μεγάλο αριθμό τα μέλη τους αποτελούνται από σεσημασμένους κακοποιούς.

Η Ασφάλεια Αττικής εδώ και αρκετές ημέρες σε συνεχή επαφή με τις σωφρονιστικές υπηρεσίες προσπαθεί να καταρτίσει λίστα με τα άτομα που αναμένεται να βγουν σύντομα από τη φυλακή, σε μια προσπάθεια να ελέγξει την κατάσταση και να προλάβει το κακό. Ο αριθμός δεν έχει ακριβώς προσδιοριστεί, αλλά μιλάμε για εκατοντάδες κακοποιούς Αλβανούς, Γεωργιανούς και Ελληνες, στην πλειονότητά τους Ρομά, πολλοί από τους οποίους είναι σίγουρο ότι θα ριχτούν και πάλι στη δράση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία είναι υποχρεωμένη να καταρτίσει ένα ειδικό σχέδιο και να διαθέσει αστυνομικούς οι οποίοι θα ασχοληθούν με την παρακολούθηση των επικίνδυνων κακοποιών που αποφυλακίζονται, σε μια προσπάθεια να αποκωδικοποιήσουν τις κινήσεις τους και να ελέγξουν την κατάσταση. Τουλάχιστον όσο αυτό είναι εφικτό. «Αυτός ο νόμος μάς δημιουργεί πολλά προβλήματα γιατί κυνηγάμε τους ίδιους ανθρώπους οι οποίοι πέρασαν αρκετά χρόνια στη φυλακή και είχαν τον χρόνο να σκεφτούν τα λάθη τους και να βελτιώσουν τις τακτικές τους. Μιλάμε καθαρά για ανακυκλώσιμη εγκληματικότητα», αναφέρει στο «ΘΕΜΑ» αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και προσθέτει: «Πιστεύω ότι οι καταστάσεις που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε από εδώ και πέρα θα είναι πολύ πιο δύσκολες και σίγουρα πιο επικίνδυνες».

Πώς διέλυσαν τη ΔΙ.ΑΣ.
Την ώρα που η εγκληματικότητα βρίσκεται στα υψηλότερα επίπεδα και αναμένονται οι αποφυλακίσεις των σκληρών κακοποιών, η υπηρεσία της Αστυνομίας που είναι η αιχμή του δόρατος στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας, η ομάδα ΔΙ.ΑΣ., δείχνει ξεδοντιασμένη και σε πολλές περιπτώσεις στελεχώνεται από αστυνομικούς που διανύουν την 5η δεκαετία της ζωής τους.

«Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. αρχικά αριθμούσε περίπου 2.800 άτομα και σήμερα υπηρετούν 2.050. Το σύνολο των μηχανών είναι 1.300, εκ των οποίων μόλις οι 700 είναι λειτουργικές. Στις τρεις βάρδιες την ημέρα μπορούν να περιπολήσουν συνολικά 650 αστυνομικοί. Αριθμός που αν διαιρεθεί διά του 3 αντιλαμβάνεται κανείς ότι σε όλο το Λεκανοπέδιο δεν περιπολούν πάνω από 150-200 άνθρωποι», τονίζει ο πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας και διευκρινίζει: «Και αυτό γιατί έχουμε 350 αποσπασμένους από τη ΔΙ.ΑΣ. σε ειδικές υπηρεσίες και πρόσωπα, ενώ οι μηχανές που για οποιονδήποτε λόγο ακινητοποιούνται η γραφειοκρατία απαιτεί ακόμη και τρία χρόνια να τις επαναφέρει στον δρόμο και δεν υπάρχουν κονδύλια από το υπουργείο για την άμεση επισκευή τους.

Το πιο σημαντικό φυσικά είναι το εξής: αυτοί που υπηρετούν στο Λεκανοπέδιο δεν αστυνομεύουν τη γειτονιά, αλλά κατά το ωράριο της εργασίας τους διατίθενται με προφορικές εντολές και διαταγές να παρίστανται διακοσμητικά σε συνεστιάσεις, δείπνα, γεύματα, ομιλίες, συγκεντρώσεις πολιτικών και επιχειρηματιών. Μετά τις τελευταίες εξαγγελίες του υπουργού για αποδέσμευση 800 αστυνομικών, δεν έχει δοθεί στην κατεύθυνση αυτή καμία διαταγή. Δεν έχει μετακινηθεί κανένας αστυνομικός και όλα δείχνουν ότι οι εξαγγελίες ήταν πομφόλυγες».

Στο ίδιο μοτίβο διάλυσης κινείται και η ΔΙ.ΑΣ. Θεσσαλονίκης και της υπόλοιπης Ελλάδας. «Ο αριθμός της ΔΙ.ΑΣ. Θεσσαλονίκης δεν είναι ο ίδιος με αυτόν του 2010. Υπάρχει σημαντική μείωση προσωπικού. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. είναι στην πλειονότητά τους πάνω από 40 χρόνων, έχουμε και 45 και 50 ετών πάνω στις μηχανές γιατί δεν έχει γίνει ανανέωση προσωπικού.

Με γερασμένο προσωπικό προσπαθούμε να τα βγάλουμε πέρα», τονίζει ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Θεόφιλος Παπαδάκης και εξηγεί:
«Διαθέτουμε μεγάλη δύναμη αστυνομικών στη φύλαξη του τουρκικού προξενείου Θεσσαλονίκης. Σε μόνιμη βάση βρίσκονται μια διμοιρία, σκοποί, περιπολικά οχήματα και περίπου 30-35 αστυνομικοί ανά 8ωρη βάση. Αν λάβουμε υπόψη μας τα τρία 8ωρα του 24ώρου, τα ρεπό και τα νυχτερινά και τις πέντε αστυνομικές αλλαγές σε βάρδιες εργασίας, τότε απασχολούνται περίπου για τη φύλαξη ενός στόχου περίπου 180-200 αστυνομικοί το 24ωρο. Αριθμός που αντιστοιχεί στα άτομα που υπηρετούν σε μια αστυνομική διεύθυνση νομού.
Δηλαδή η δύναμη ενός νομού φυλάει έναν και μόνο στόχο».
https://kentripotideas.blogspot.com/2018/10/56.html

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 04 Νοέμ 2018, 21:32

Νοέμβριος 3, 2018
Έρευνα-κόλαφος για το «τέλος των μνημονίων»:
6 στους 10 Έλληνες μετά βίας τα βγάζουν πέρα.


Εικόνα

Στην Ελλάδα της κρίσης, των φόρων και τις μιζέριας.

Το 82% των νοικοκυριών στη χώρα μας δεν θα καταφέρει να αποταμιεύσει ούτε ένα ευρώ τους επόμενους 12 μήνες, ενώ το 62% των καταναλωτών δηλώνει ότι «μόλις τα βγάζει πέρα», όπως προκύπτει από την έρευνα οικονομικού κλίματος του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) για τον μήνα Οκτώβριο.

Εικόνα

Πρόκειται για στοιχεία που επιβεβαιώνουν ότι η έξοδος από τα Μνημόνια δεν είχε καμία ευεργετική επίδραση στην τσέπη των Ελλήνων πολιτών, οι περισσότεροι από τους οποίους εξακολουθούν να στενάζουν κάτω από τον ζυγό της υπερφορολόγησης και της πιστωτικής ασφυξίας.

Η έρευνα του ΙΟΒΕ, που πραγματοποιήθηκε σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 1.500 καταναλωτών αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύει το protothema, δείχνει ότι μόλις το 13% των ερωτηθέντων θεωρεί αρκετά πιθανή την αποταμίευση το προσεχές 12μηνο και 1% τη θεωρεί πολύ πιθανή.

Αντιθέτως, για το 12% δεν είναι πιθανή και για το 70% είναι… μακρινό όνειρο. Επιπλέον, από το 62% που οριακά τα βγάζει πέρα, το 11% έχει αναγκαστεί να καταφύγει στις αποταμιεύσεις του.

Όσο, όμως, ροκανίζονται οι αποταμιεύσεις, τόσο αποδυναμώνεται η χρηματοδότηση της πραγματικής οικονομίας από τις τράπεζες. Αρκεί να ληφθεί υπόψη ότι οι αποταμιεύσεις των νοικοκυριών στις ελληνικές τράπεζες μετά βίας ξεπερνούσαν τον Σεπτέμβριο τα 131,7 δισ. ευρώ, σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος, ενώ τον Νοέμβριο του 2014 έφθαναν τα 164 δισ. ευρώ.

Οι καταναλωτές που αναφέρουν ότι αποταμιεύουν λίγο ή πολύ αυξήθηκαν οριακά τον Οκτώβριο στο 14% του συνόλου, έναντι 12% τον Σεπτέμβριο και ο δείκτης της πρόθεσης για αποταμίευση τους προσεχείς 12 μήνες διαμορφώθηκε τον Οκτώβριο στις -69,3 μονάδες (από -75,3 τον Σεπτέμβριο).

Υπ’ αυτές τις συνθήκες, δεν προκαλεί έκπληξη ότι το 41% των καταναλωτών προβλέπει ότι θα προβεί σε λιγότερες ή πολύ λιγότερες δαπάνες το επόμενο 12μηνο, ενώ μόνο 8% αναμένει το αντίθετο. Τα ποσοστά αυτά είναι, πάντως, βελτιωμένα σε σχέση με τον Σεπτέμβριο, όταν το 58% των καταναλωτών προέβλεπε ότι θα κάνει λιγότερες ή πολύ λιγότερες δαπάνες και μόλις 4% βρισκόταν στον αντίποδα.

Απίθανη φαίνεται επίσης στη συντριπτική πλειοψηφία των καταναλωτών (95,5%) η αγορά αυτοκινήτου το προσεχές 12μηνο, ενώ μόλις το 1,9% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι ενδέχεται να αγοράσει ή να κατασκευάσει κατοικία τον επόμενο χρόνο. Σημαντικές δαπάνες για τη βελτίωση/ανανέωση της κατοικίας του προβλέπει ότι θα κάνει τους ερχόμενους 12 μήνες το 10,9% των καταναλωτών.

Το οξύμωρο είναι ότι όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που οι προβλέψεις των νοικοκυριών για την οικονομική κατάστασή τους και την κατάσταση της χώρας εμφανίζονται τον Οκτώβριο σημαντικά βελτιωμένες, οδηγώντας τον δείκτη καταναλωτικής εμπιστοσύνης στο υψηλότερο σημείο των τελευταίων 3,5 ετών (-38,3 μονάδες, από -44,9 τον Σεπτέμβριο). Πιο αναλυτικά:

– Το 45% (από 55% τον Σεπτέμβριο) των νοικοκυριών αναμένει ελαφρά ή αισθητή επιδείνωση της οικονομικής του κατάστασης, ενώ το 8% (από 5%) προβλέπει μικρή βελτίωση.

– Το 49% (από 60% τον Σεπτέμβριο) προβλέπει ελαφρά ή αισθητή επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης της χώρας, έναντι του 27% το οποίο αναμένει εκ νέου σταθερότητα.

– Το 43% (από 45% ένα μήνα νωρίτερα) προβλέπει μικρή ή αισθητή άνοδο της ανεργίας, ενώ το 23% (από 18%) των ερωτηθέντων να αναμένει μικρή ή αισθητή μείωσή της.

– Το 38% (από 36% τον Σεπτέμβριο) προβλέπει εκ νέου άνοδο τιμών με τον ίδιο ή ταχύτερο ρυθμό και το 38% (από 42%) αναμένει σταθερότητα.

Σύμφωνα με το ΙΟΒΕ, «το γεγονός ότι η χώρα βρίσκεται εκτός προγράμματος προσαρμογής μετά από οκτώ έτη και η συνεχής κάμψη της ανεργίας, θεωρούνται οι κύριοι παράγοντες ενίσχυσης της καταναλωτικής εμπιστοσύνης. Σε αυτές τις επιδράσεις προστέθηκε προσφάτως η θετική επενέργεια της πιθανολογούμενης χαλάρωσης ή μη εφαρμογής δημοσιονομικών μέτρων που είχαν προγραμματιστεί για το 2019».
https://www.el.gr/ellada/koinonia/ereyn ... zoyn-pera/

ΔΕΝ θέλουμε δραχμή ε; "ΕΥΤΥΧΙΑ" ΤΟ ΕΥΡΩ; Το ΜΟΝΟ που μειώθηκε είναι ο μισθός. Τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ αυξήθηκαν ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ.

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 09 Νοέμ 2018, 21:01

Νοέμβριος 9, 2018
Θλιβερές εικόνες στην Θεσσαλονίκη: Η Ελλάδα της Αριστεράς.

Εικόνα

Η θλιβερή πραγματικότητα που βιώνουν καθημερινά χιλιάδες Έλληνες,
οι οποίοι ζουν στα όρια της ανέχειας, αποκαλύπτεται για άλλη μια φορά, μέσα από μερικές εικόνες στην Θεσσαλονίκη.

Πολίτες στην περιοχή της Τούμπας στην Θεσσαλονίκη μαζεύουν τρόφιμα - φρούτα και λαχανικά - από τον δρόμο, μετά το τέλος της λαϊκής αγοράς, αφού δεν έχουν αρκετά χρήματα για να ψωνίσουν.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
https://www.el.gr/ellada/koinonia/thliv ... eras-foto/

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 13 Νοέμ 2018, 02:57

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018
Ε,ε,ε, ψιτ, ρε στην άκρη ρεεε, περνάει το Ψινάκη ρε κι έκοψε με τη λιμουζίνα του τους δρομείς του Μαραθωνίου.

Εικόνα

Spiros Mitritsakis εξοργισμένος. Το ειδαμε κι αυτό!! Ο «ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;» δημαρχος Μαραθωνα σταμάτησε τη μαύρη λίμο του μέσα στη διαδρομή του Μαραθωνιου παρενοχλωντας τους δρομείς! Φτάνοντας με την κουστωδία του-άλλα δυο αυτοκίνητα- σταμάτησε μέσα στη διαδρομή, ενώ οι δρομείς τον κοιτούσαν με εκνευρισμό και φυσικά απίστευτη έκπληξη....

Εικόνα

Αναψε το τσιγάρο του μοιράζοντας τον καπνό στους αθλητές,και απαίτησε να σταματήσει ο αγώνας να περάσει. Βγηκε από το τρίτο αυτοκίνητο ένα γιουσουφάκι-μποντιγκαρντ-τεκνό κουνιστο κ λυγιστό και ζητούσε να περάσει ο δημαρχος την ώρα που έτρεχαν χιλιάδες αθλητές. -Χωρίς καμμία συναίσθηση της ιερότητας του ιστορικότερου αγώνα στον πλανήτη,χωρίς κανένα σεβασμό στους αθλητές,οι οποίοι ήρθαν από 107 χώρες,χωρίς καμμία συναίσθηση που βρισκόταν και τι συνέβαινε εκει.

Εικόνα

-Μια θλιβερή καρικατούρα από άλλο πλανήτη,μακρυά από τις αξίες,την γνησιότητα και την ομορφιά του αθλητισμού, που νομίζει οτι αξίζει παραπάνω από τους αθλητές επειδή τον παίζουν οι Τατιανες και οι Πανιες στις σκουπίδοεκπομπές τους. Μέσα από τη μαύρη λίμο,με το τσιγάρο,με ένα λαμέ κοστούμι μπουζουκτζιδικου, νόμιζε οτι είναι στον Πανταζη ή στην Ψαρου και απαιτούσε πρώτο τραπέζι πίστα κ ιδιαίτερη μεταχείριση.Μια τραγική, κιτς εικόνα και κατάσταση βγαλμένη από τα ‘80s. -Κι όμως κατάφερε και πέρασε!

Εικόνα

ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ο Αυθενικος Μαραθώνιος Αθήνας, κάτι που δεν έχει γινει ποτέ στα χρονικά κάτι που δεν έχω δει ποτέ ξανά σε αγώνα,εγώ τουλάχιστον σε Ελλάδα ή εξωτερικό. Είναι ενδεικτικό οτι ΚΑΝΕΝΑΣ αλλος δεν πέρασε κατά την διάρκεια του αγώνα.
-Ένιωσα τεράστια ντροπή και προσβολή ως άνθρωπος,ως Έλληνας απέναντι στους χιλιάδες που ταξίδεψαν από όλον τον κόσμο αλλά και όλη την Ελλάδα,με άπειρες ώρες προπόνησης, κόπου, κόστους, ως γυμναστής,ως ερασιτέχνης πλέον αθλούμενος.

Εικόνα
https://www.facebook.com/spiros.mitrits ... 82wPdcZX04
https://victoriaviki2023.blogspot.com/2 ... t_966.html
http://www.press-gr.com/2018/11/blog-post_4952.html

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 13 Νοέμ 2018, 19:12

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018
Ούτε πρέζα του noor1 να έσπρωχνε η Γιαγιά.

Εικόνα

ΝΤΡΟΠΗ & ΑΙΣΧΟΣ !! 80 ΧΡΟΝΗ ΖΩΟΦΙΛΗ ΓΙΑΓΙΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 1000 ΕΥΡΩ !!

Εικόνα

Την ώρα που με το νόμο Παρασκευόπουλου, εγκληματίες και δολοφόνοι βγαίνουν από τις φυλακές, η Ελληνική πολιτεία και η Δικαιοσύνη, εκτελώντας μνημονιακές και Γερμανικές εντολές, στέλνει στα κάτεργα του Κορυδαλλού, 80χρονες γερόντισσες επειδή, κάποια στιγμή, καταδικάστηκαν από μήνυση, σε πρόστιμο 1000 ευρώ. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή....

Γερόντισσα 80 χρονών που ζει σε υπόγειο πολυκατοικίας στον Πειραιά με κόρη, μεσήλικα σε ίδρυμα, καταδικάστηκε από μήνυση των περίοικων επειδή τάιζε τις γάτες της γειτονίας!

Η απόφαση πάρθηκε ερήμην της και έτσι, όταν εκείνη πήγε τυχαία στην αστυνομία για επανέκδοση ταυτότητας, έπεσε από τα σύννεφα.
Της γνωστοποίησαν οτι εκκρεμούσε σε βάρος της καταδικαστική απόφαση και δεν είχε πληρωθεί το ποσό.

Η αστυνομια της ζήτησε το ποσό των 1000 ευρώ. Εκείνη δεν είχε γιατί η σύνταξή της είναι μόλις 300 ευρώ.

Έτσι, έκρινε οτι πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος και την οδήγησε με τις παντόφλες στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η κυρία Ειρήνη Βιτάλη, 80 ετών πλήρωσε το γράμμα του νόμου, της όχι τυφλής Δικαιοσύνης, αλλά της πρεσβειωπικής Δικαιοσύνης που για 1000 ευρώ χρέος, την έστειλε στις φυλακές ( ήδη βρίσκεται μια εβδομάδα και άγνωστο, πότε θα βγει ) ενώ εγκληματίες του κοινού Ποινικού Δικαίου που έχουν αφαιρέσει ακόμη και ζωές, κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας.
https://ixnos.blogspot.com/2018/11/noor1.html
https://notosmedia.gr/%CE%BD%CF%84%CF%8 ... B1-%CF%83/

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 14 Νοέμ 2018, 21:24

Παρασκευή, Νοεμβρίου 09, 2018
Δήμος Πειραιά: Έριξε πρόστιμο 8.800 ευρώ σε κουλουρά! Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας...

Εικόνα

Απίστευτη καμπάνα ύψους 8.800 ευρώ σε κουλουρά επέβαλε η Δημοτική Αρχή Μώραλη, όπως αποκαλύπτει σήμερα το Reportaz Net, παρουσιάζοντας έγγραφα - ντοκουμέντα του Δήμου Πειραιά.

Το εξωφρενικό ποσόν των 8.800 ευρώ στον κουλουρά προκύπτει από 4.400 ευρώ για το τέλος που αναλογεί για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου κι άλλα 4.400 από το πρόστιμο, επειδή έστησε τον πάγκο με τα κουλούρια σε πεζοδρόμιο στην οδό Τσαμαδού.
Η βεβαίωση της παράβασης έγινε από τη Δημοτική Αστυνομία, στην οποία πολιτικός προϊστάμενος είναι ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μελάς, όπως έχει οριστεί από τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη. Μάλιστα, σύμφωνα με το έγγραφο που αποκαλύπτει το Reportaz Net, με εντολή του Δημάρχου Πειραιά στάλθηκε η σχετική βεβαίωση στον κουλουρά στις 11-10- 2018 και ώρα 12.10 το μεσημέρι.

Όπως αναγράφεται στο έγγραφο, το απόσπασμα βεβαιωτικού καταλόγου θυροκολλήθηκε λόγω απουσίας του κουλουρά. Ο λόγος της απουσίας του, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ότι εκείνη τη στιγμή νοσηλεύονταν σε ιδιωτική κλινική ύστερα από απόπειρα αυτοκτονίας με χάπια, μόλις πληροφορήθηκε το υπέρογκο πρόστιμο του Δήμου Πειραιά!

Σημειώνεται ότι στον κουλουρά είχε επιβληθεί το 2017 και πρόστιμο 1.000 ευρώ με το αιτιολογικό ότι απουσίασε από το πόστο του και δεν είχε προσλάβει υπάλληλο! Πρόκειται για ένα μεροκαματιάρη που θεωρείται απίθανο να έχει την οικονομική δυνατότητα να προσλάβει υπάλληλο, καθώς ανήκει στις ευπαθείς ομάδες με εισόδημα κάτω από τρία χιλιάρικα ετησίως και γι' αυτό στο παρελθόν του έχει δοθεί άδεια να πουλάει κουλούρια.

Τότε το θέμα είχε έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά και ο σύμβουλος της πλειοψηφίας Νίκος Πηρούνιας, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Τάσος Κάρλες, αλλά και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι, είχαν ζητήσει από τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη να επιδείξει κοινωνική ευαισθησία στην περίπτωση του κουλουρά, κάτι που είχε δεσμευτεί ο Δήμαρχος, αλλά φαίνεται πως η ανθρωπιά εξαντλήθηκε στο σβήσιμο κλήσεων για παράνομο παρκάρισμα...

Δείτε τα έγγραφα- ντοκουμέντα με τη βεβαίωση της παράβασης των 8.800 ευρώ που επέβαλε η δημοτική αρχή του Γιάννη Μώραλη στον κουλουρά:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

@ Καλά αυτή είναι η κοινωνική ευαισθησία στο Δήμο Πειραιά;
8.800 ευρώ πρόστιμο στον κουλουρά...

http://www.reportaznet.gr/2018/11/8800.html

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 15 Νοέμ 2018, 20:29

Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018
Είναι ΑΠΟΡΟΣ, ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΣ Έλληνας, ΜΟΝΟΣ & ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ ΣΑΠΙΖΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ.
Δεν είναι λαθρομετανάστης να σωθεί, ΤΙ μπορούμε να κάνουμε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ;


Εικόνα

Σήμερα είχα την χαρά να περάσω ένα πολύ όμορφο απόγευμα, παρέα με την αγαπημένη φίλη μου Κορνηλία. Περπατήσαμε στην μαγευτική Αρεοπαγείτου, ήπιαμε κρασάκι, γελάσαμε και ένιωσα τόσο τυχερή που έχω υγεία και καλούς φίλους. Το πόσο τυχερή είμαι όμως το κατάλαβα αργότερα, μέσα στο μετρό του Ελληνικου, όταν είδα μπροστά μου αυτόν τον άνθρωπο....

Ένας νέος άνθρωπος που μοιάζει ηλικιωμένος. Με το ένα πόδι κομμένο και το δεύτερο στην κατάσταση που βλέπετε, πάνω σε ένα καροτσάκι που συγκρατιέται με σύρματα, έτοιμο να διαλυθεί, χωρίς στηρίγματα για τα πόδια με αποτέλεσμα το πόδι το γεμάτο πληγές και αίματα να σέρνεται κάτω......
βρώμικος, νηστικός. Η μόνη του παρέα αυτή η τετράποδη κούκλα. Πιστή δίπλα του, να τον κοιτάει στα μάτια και να του γλύφει το πόδι, να τον ανεβάζει από τις κοιλιόμενες βάζοντας κόντρα στο καροτσάκι με το σώμα της....

Αρρώστησα. Δεν μπορούσα να προσπεράσω. "Πες μου τι έχεις και τι χρειάζεσαι" τον ρώτησα." Έχω σακχαρο και είμαι άπορος" μου απάντησε. "Πρέπει να σε δει γιατρός καλέ μου" του είπα "κάνεις ινσουλίνη;" ήταν η επόμενη ερώτηση. " Έκανα αλλά δεν μου τις χορηγούν πια, δεν έχω πια κάλυψη" ήταν η απάντηση. " Ένα καροτσάκι, έναν γιατρό θέλω" μου απάντησε...

Ξέρω πως αυτήν την κοινοποίηση θα την δουν φίλοι γιατροί, φίλοι που δραστηριοποιούνται πολιτικά, φίλοι που ανήκουν σε συλλόγους, φίλοι ευκατάστατοι που θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω από το να δώσω 20 ευρώ για να φάνε κάτι(πάντα μιλούσε στον πληθυντικό, είναι αυτός και η κούκλα), να του δώσω το φουλάρι μου για να κρατάει την κούκλα και να του δώσω τον λόγο μου πως θα κάνω ότι μπορώ γι' αυτούς τους δυο...

Παρακαλώ πολύ, δεν το έχω ξανακάνει, αλλά η εικόνα τους θα με στοιχειώνει. Όποιος μπορεί να βοηθήσει, ατομικά ή μέσω κάποιου φορέα, ιατρικά( χρειαζεται αμεση νοσοκομειακη περιθαλψη, η κατασταση του ποδιου ειναι τραγικη) ή στην απόκτηση ενός καροτσιού,γενικώς στην βελτιωση της ζωής αυτών των δυο πλασμάτων, εκλιπαρώ να το κάνει.

Τα στοιχεία που μου έδωσε είναι τα εξής:
Λέγεται Μακρίδης Παντελής μένει Ξυνιάδος 25-30 Αμπελόκηπους, στα προσφυγικά. Μου έδωσε το τηλέφωνο ενός γείτονα 6942931408 κ. Δημήτρης, που τον βοηθάει κάποιες φορές.
Vana Redoumi
https://www.facebook.com/Vanaredoumi?__ ... oup_dialog

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 28702
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 16 Νοέμ 2018, 21:10

Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018
ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ!



Δείτε θέαμα, δείτε εικόνες στο κέντρο της Αθήνας, έξω από το πολυκατάστημα "Μουστάκας".
Εκεί που θα περνάνε σε λίγες μέρες...
οι...ευτυχισμένες οικογένειες για να πάρουν τα δώρα στα παιδιά τους, απ'έξω θα βρίσκονται τα...παιδιά με τα σπίρτα προσπαθώντας να ζεστάνουν το κοκαλάκι τους.
Η τραγωδία της οικονομικής κρίσης την οποία έφτιαξαν οι οικονομικοί δολοφόνοι σε συνεργασία με τους ντόπιους προδότες. Οι άστεγοι πληθύνονται εξαιτίας της πολιτικής Τσίπρα-Καμμένου οι οποίοι συνέχισαν με τον πιο ωμό-χυδαίο τρόπο να υπηρετούν το σχέδιο των δολοφόνων της Ελλάδος.
Ο Γιάννης Νέστορας που μας έστειλε και ανάρτησε τις φωτογραφίες του σημειώνει: "Ερμού, ώρα αιχμής... Κουντουρα , Καμινη, Δουρου σας αρέσει το θέαμα;;.. Διακόσια μέτρα από το βράχο Ακρόπολης.... Πόσο ζώα είστε τελικά;;"
https://indobserver.blogspot.com/2018/1 ... t_111.html

15 Νοεμβρίου 2018
Ανθρωπακια μικρα και αδυναμα … φοβισμενα απο την ευθυνη ..!

Εικόνα

Ντροπη σας, ναι ΣΑΣ και οχι ΜΑΣ … βγαζω εξω με μεγαλη περηφανεια τον εαυτο μου !!

Ντροπη σας ολοι σας για την καταντια που αφησατε να συμβαινει μεσα στην χωρα !!

Και οχι ντροπη στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ πολιτικους .. αυτοι κανουν την “δουλεια” τους και την κανουν πολυ καλα …!

Ντροπη σε ολους σας που αφησατε την ΤΑΜΠΕΛΑ να σας γινει σαρακι και να σας μετατρεψει σε φοβισμενα τρωκτικα, να σας κανει ΟΜΗΡΟΥΣ των φοβων σας, να σας μετατρεψει σε “ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΕΣ” .. μεσα σε μια “ελευθερη” δημοκρατια!!….
SpoilerShow
Παρεδωσες την ελευθερια σου για να εισαι ασφαλης απο τους κινδυνους της μη οργανωμενης κοινωνιας και καταντησες επαιτης της ζωης, να κρυβεσαι απο τα ματια της ευθυνης σου, να αλλαζεις δρομο οταν μπροστα σου ειναι η αναγκη, να κλεινεις τα ματια στο αδικο, να μισεις την ψυχη σου που ζητα να κανει λιγα ακομα αλλα εσυ απο φοβο να της το αρνεισαι .. και ετσι να κλειστεις στο .. να ειμαι καλα εγω και η οικογενεια μου!!”’

Ποσες χιλιαδες ειναι οι ελληνες αστεγοι μεσα στην Αθηνα ανθρωπακο; 4000 .. 5000 … δεκα χιλιαδες; … και εσεις εισαστε ποσοι “ΒΙΟΠΑΛΑΣΤΕΣ” της οικονομικης κρισης;;… 3 εκατομμυρια, 4 εκατομμυρια;… Και δεν ντρεπεσαι να τους βλεπεις να πεινανε την ωρα που εσυ αγοραζεις ενα κουλουρι στο παιδι σου;

Δεν ντρεπεσαι σαν υπαρξη που κρυφθηκες απο την ευθυνη και μονο να κατηγορεις μπορεις.. το συστημα και τους προδοτες;

Εμαθες μετα απο αιωνιο υπνο οτι σου την ειχαν στημενη, οτι ολα ειναι ενα ψεμα… και τι εγινε; Τι καταφεραμε εμεις που μιλαμε τοσα χρονια; Τι σου αλλαξαμε; … ΤΙΠΟΤΑ!

Βολεμα εψαχνες παντα, βολεμα ψαχνεις ακομα … αφυπνιση ευθυνης ΚΑΜΙΑ!


Εχεις τρεις χιλιαδες εκκλησιες μεσα στην πολη των αθηνων, την ιδια ωρα που εχεις μερικες χιλιαδες αστεγους Ελληνες που πεινανε … και εσυ βλεπεις τον τραγοπαπα να μιλα για τα ασχημα οικονομικα της εκκλησιας, και να συνεργαζεται με το κρατος πια για ενα ταμειο αξιοποιησης … της περιουσιας .. ποιανου; …

Εικόνα

Μηπως αυτη η περιουσια της εκκλησιας ειναι αυτων των αστεγων Ελληνων;.. Μηπως θα επρεπε για να μπορει να μιλησει ο καθε τραγος να εχει καταλαβει οτι δεν μπορει να ειναι εξουσια αν εμεις δεν το επιτρεψουμε;

Αφηνεις να πεινανε παιδια για να μπορεις να υποστηριζεις την ιδεα, το κομμα, την μικρη σου ζωη σε ολα;

Ανθρωπακο εισαι απιστευτα αδυναμο πλασμα, τρισμεγιστα ξευτιλας σαν υπαρξη!

Εχεις και αποψη, εχεις και φωνη που θελεις να ακουστει; θες “δημοκρατια” και να λεγεσαι και εντιμος πολιτης; και ποιος σου ειπε οτι η εντιμοτητα μπορει να ταυτιστει με τους δειλους, με τους απραγους, με τους ατολμους, με τους βολεμενους; … Το τιμιο ανθρωπακο εχει να κανει με το δικαιο και δεν ειναι δικαιο εσυ να τρως, οι ταμπελες της μαλακιας σου να τρωνε … και οι συνανθρωποι μας να ειναι στον δρομο μεσα στον χειμωνα!!

Την επομενη φορα λοιπον που θα κρινεις την οποια νεα ιδεα, την οποια νεα πληροφορια, την οποια φωνη … κοιτα ρε ξεφτιλα την απραγια σου, κοιτα τον φοβο σου στον καθρεφτη … βγες μια βολτα και δες τι αφησες να γινει και περνα σε σιωπη αιωνων μπας και ετσι σωσεις την βλασθημια που διαπραττεις καθε μερα!!

Αν θες να σταματησω να σε ονομαζω βολεμενο πιθηκο ξεκινα να οργανωνεις την γειτονια σου , ξεκινα να ντρεπεσαι αν εχεις εστω και εναν που πειναει στην γειτονια σου, αν εχεις εναν φιλο που ζοριζεται και δεν εισαι εκει, αν εχεις ενα συγγενη που δεν εισαι εκει,… αν θες να σταματησω να σε λεω ξεφτιλα και δειλο ΤΩΡΑ απαιτησε απο αυτους που τους εδωσες εξουσια η δυναμη η πιστη … να κανουν αυτο που πρεπει….!

Ξεκολα απο την εξουσιοφοβια σου και διεκδικησε το δικαιο, ξεκολα απο τους νομους τους που θελουν να εχουν εσενα να ζεις και να περπατας αναμεσα απο ανθρωπους που κοιμουνται στα πεζοδρομια και πεινανε … Νομος ειναι ο νομος της ζωης και η προστασια της .. κανεις δεν ειναι μεγαλυτερος νομος αυτου!

Ανεχτηκες να μιλησουν για ταμειο αξιοποιησης στην δικη σου περιουσια οι ανθρωποι του θεου και της αγαπης που αν εχουν δυο χιτωνες θα πρεπει να δωσουν τον ενα … και εχεις μεσα στην πολη σου 5000 αστεγους με 3000 εκκλησιες ;;;;!!

ΜΑΛΑΚΑ μου πρεπει να εισαι πολυ μεγαλη αδερφη να το ανεχεσαι αυτο …

Πηγαινε σε καθε κτιριο εκκλησιαστικο και πες τους .. αν εδω μεσα δεν ειναι αυριο προς σιτιση και στεγη 5 αστεγοι θα σου το καψω το τσαρδακι..!

Και το λεω σε ολους σας ΞΕΚΑΘΑΡΑ … ειμαστε πολυ κοντα στην πρωτη σπιθα, .. ειμαι πολυ κοντα στο να βαλω την πρωτη σπιθα εγω προσωπικα ….

Αναλαβετε ολοι οι Ελληνες επιτελους την ευθυνη σας και πραξτε αυτα που θα σας χαρακτηρισουν ως πραγματικους Ελληνες πολιτες … καντε το πριν αναγκαστειτε να το κανετε αναμεσα σε φωτιες και ασκησεις πανικου και ομιχλης!!!!!!!
Stranger….
https://katohika.gr/stranger-voice/anth ... n-efthyni/

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών