ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Σεπ 2023, 12:13
Όσοι ψάχνονται για να κατηγορήσουν τον Αντετοκούμπο, καλό είναι να δώσουν μεγαλύτερη σημασία σ' αυτό:
"Μεγαλώσαμε σε ένα νιγηριανό σπίτι. Αλλά ο τρόπος που λειτουργώ, είναι λίγο ελληνικός, λίγο ευρωπαϊκός. Γιατί πήγα σχολείο στην Ελλάδα, οι περισσότεροι φίλοι μου είναι Έλληνες, Ευρωπαίοι”
Kαι από τη στιγμή που λειτουργεί το "ομότροπον" ο οποιοσδήποτε επιχειρεί άλλη προσέγγιση, αλλού πατάει κι αλλού βρίσκεται.
Οπότε, το ζητούμενο είναι πόσοι "παράτυποι" όπως η οικογένεια του Αντετοκούμπο, επιδιώκουν/επιλέγουν το ελληνικό ή δυτικό ομότροπο και πόσοι όχι.
Αυτό για να φρενάρει λίγο και το μελό για όλους τους "αντετοκούμπο"...
Για να είμαστε κάπως σοβαροί
Αν όλοι οι λαθρομετανάστες ή ξερω γω το 96% ήταν σαν την οικογένεια του ατεντοκουμπο τότε μόνο βλακες θα είχαν θέμα με τους λαθρομετανάστες
Τώρα έχω και κάτι επιφυλάξεις για τους γονείς γιατί δεν ξέρω τι σόι άτομα παρατάνε ένα παιδί και φεύγουν για άλλη γη αλλά μέρη αλλά οκ , στην Δύση είμαστε οκμ
Με τις εκτρώσεις οπότε,αντε να τους κρίνεις
Αλλά αν το μόνο παράπτωμα των γονιών αφορά την οικογένεια τους ή αντε και το ότι έκαναν κάποια στιγμή λαθρεμπόριο τότε χαλάλι γιατί έμαθαν στα παιδιά τους πρωτίστως να παλεύουν για την ζωή τους, να βοηθάνε τους γύρω τους και να σέβονται την χώρα ππυ τους έδωσε τζάμπα υγεία, παιδεία, πρόσβαση στα αθλήματα και ευρωπαϊκό διαβατήριο