ο 14Χρονος μαθητής στην Αίγινα αυτοκτονησε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
ο 14Χρονος μαθητής στην Αίγινα αυτοκτονησε
Σύμφωνα με πληροφορίες ο μαθητής της Γυμνασίου εντοπίστηκε σε ένα δέντρο απαγχονισμένος σήμερα το μεσημέρι και αφού νωρίτερα είχε πάει κανονικά στο σχολείο του.
Βρέθηκε σημείωμα
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 14χρονος είχε αφήσει σημείωμα στην οικογένειά του που βρέθηκε στο σπίτι του.
Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί η Αστυνομία και διεξάγεται έρευνα.
Έρευνα της Αστυνομίας
Αν και όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια υπάρχουν αναφορές ότι ο μικρός μαθητής αλβανικής καταγωγής δεχόταν bullying που ίσως να τον οδήγησε στο αδιέξοδο και στο απονενοημένο διάβημα.
Ωστόσο άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείωμα που άφησε γίνεται λόγος για ερωτική απογοήτευση και συγκεκριμένα αναφέρεται σε ένα κορίτσι που δεν τον ήθελε και γι’ αυτό αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του
Βρέθηκε σημείωμα
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 14χρονος είχε αφήσει σημείωμα στην οικογένειά του που βρέθηκε στο σπίτι του.
Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί η Αστυνομία και διεξάγεται έρευνα.
Έρευνα της Αστυνομίας
Αν και όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια υπάρχουν αναφορές ότι ο μικρός μαθητής αλβανικής καταγωγής δεχόταν bullying που ίσως να τον οδήγησε στο αδιέξοδο και στο απονενοημένο διάβημα.
Ωστόσο άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείωμα που άφησε γίνεται λόγος για ερωτική απογοήτευση και συγκεκριμένα αναφέρεται σε ένα κορίτσι που δεν τον ήθελε και γι’ αυτό αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του
Re: ο 14Χρονος μαθητής στην Αίγινα αυτοκτονησε
Επί τέλους πρέπει να αντιμετωπιστεί η παρενόχληση, σοβαρά από το κράτος. Αλλά δεν υπάρχει πολιτική θέληση και προσανατολισμός τέτοιος.
Κρίμα το παιδί.
Κρίμα το παιδί.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- hellegennes
Σίγουρα, αλλά εδώ προφανώς δεν πρόκειται για παρενόχληση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Επειδή στη δουλειά μου έρχομαι σε επαφή με εκατοντάδες - αν όχι χιλιάδες - παιδιά τέτοιας ηλικίας καθημερινά, δεν θέλεις να μάθεις για τι ποιότητα ανθρώπων μιλάμε.
Και αναφέρομαι σε γόνους ελληνικούς και αλβανικους.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Κι εγώ. Αλλά δεν θέλω να κρίνω ποιότητες. Να κάνει το κράτος αυτό που πρέπει να κάνει. Δηλαδή να ασχοληθεί. Ούτε καν θέτω ποια μέθοδος είναι καλή και ποια δεν είναι. Πολιτική βούληση ας υπάρξει και τα άλλα θα έρθουν..Πτολεμαίος έγραψε: ↑23 Σεπ 2023, 14:55Επειδή στη δουλειά μου έρχομαι σε επαφή με εκατοντάδες - αν όχι χιλιάδες - παιδιά τέτοιας ηλικίας καθημερινά, δεν θέλεις να μάθεις για τι ποιότητα ανθρώπων μιλάμε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
περισσοτερο απο σχολεια χρειαζομαστε φυλακέςΠτολεμαίος έγραψε: ↑23 Σεπ 2023, 14:55Επειδή στη δουλειά μου έρχομαι σε επαφή με εκατοντάδες - αν όχι χιλιάδες - παιδιά τέτοιας ηλικίας καθημερινά, δεν θέλεις να μάθεις για τι ποιότητα ανθρώπων μιλάμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αυτοκτόνησε έπειτα από αποτυχημένη μεταμόσχευση γενειάδας στην Τουρκία
από georgebi » 28 Οκτ 2024, 20:41 » σε Κοινωνικά θέματα - 62 Απαντήσεις
- 1029 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
29 Οκτ 2024, 09:13
-
-
- 94 Απαντήσεις
- 2733 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy
01 Ιαν 2024, 04:15