Ο μπαμπας μου δεν εδωσε δεκαρα για το διαμερισμα, αυτο ειναι το αστειο. Η γιαγια μου, ο παππους μου, ο αδερφος της γιαγιας μου και εγω δωσαμε λεφτα για το διαμερισμα.Αγις έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 19:33Οποιου το πληρωσε ;vagabondo έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 19:31Ώπα!Casp έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 18:29Ξεχασα να πω το κυριοτερο, χθες ο μπαμπας μου εκανε κατι που δεν το ξαναεκανε. Μου χτυπουσε το κουδουνι 4 φορες γρα 10 το βραδυ και βγηκε με τις σκαλες (για να μην ακουσουμε τον ηχο του lift) και κρυφακουγε πισω απο την πορτα. Δεν ανοιξαμε, ειδα το αυτοκινητο του κατω, με πηρε τηλ απαντησα και ακουσα το βρισιδι της ζωης μου, μαζι με το να ξεκουμπιστουμε και οτι δεν ειναι δικο μου το διαμερισμα. Δεν αντεδρασα καθολου ομως, ουτε κλαμα, ουτε φοβος οπως αλλες φορες. Απαθεια.
Και ποιανού είναι, σύμφωνα με τον πατέρα σου;
Sos
Re: Sos
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Πας καλα ρε συ; Δεν του εγραψα τιποτα ασχημο, ισα ισα ακομα και στο μεγαλο note του εγραψα 2 φορες οτι τον αγαπαω και προσεξα παρα πολυ τι εγραψα για να μην τον προσβαλω, γι αυτο μου πηρε και τοση ωρα. Δεν θελω να τον ταπεινωσω, να συζητησουμε και να βγαλουμε ακρη θελω. Εκτος αν εσυ ησουν ενταξει αν η κοπελα σου εμενε στο δικο σου σπιτι και δεν εδινε καθολου λεφτα για τιποτα και συνεχως σου μιλουσε για λεφτα. Ε ελα τωρα που θα με βγαλετε ολοι παραλογη επειδη δεν γουσταρω να νιωθω αδικια.student έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 18:40Όλα όσα προβληματίζουν πρέπει να συζητιούνται. Και πολλές φορές θα υπάρχει κάτι να σε τρώει ακόμα και μετά από δεκαετίες ευτυχισμένου και πετυχημένου γάμου.Casp έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 18:20
Οταν εχεις κατι μεσα σου και σε τρωει, δεν πρεπει να το συζητας και να το λυνεις; Μονο αν τα διαβαζε ολα θα καταλαβαινε την πλευρα μου και γιατι εβγαλα τα συμπερασματα που εβγαλα. Μετα ηθελα να τον ακουσω και να βγαλουμε ακρη, εφυγε και γυρισε 23:30 και εγω να ειμαι πεθαμενη στον καναπε και να του λεω να μιλησουμε και να μην βγαζει αχνα. Πως λυνονται τα θεματα, με το να το βουλωνεις; Πες μου εσυ.
Εννοειται πως τραβηξε πολλα απο μενα και τραβαει ακομα και νιωθω κι εγω τυψεις γι αυτο και δεν θα του ανοιγα καν συζητηση γι αυτο το θεμα αλλα μετα το ξανασκεφτηκα και ειπα πως καποια στιγμη θα εκανα το μπαμ και καλυτερα να τα λυσουμε ολα ΤΩΡΑ
Στο ξανάγραψα όμως και τις προάλλες αλλά δεν...πάμε άλλη μία μπας και.
'
Εχει τεράστια διαφορά η καλοπροαίρετη συζήτηση με στόχο το καλό των δύο και της σχέσης, από το ασάλιωτο γαμήσι στον άλλον για να βγάλεις τα απωθημένα σου κοιτάζοντας μόνο την πάρτη σου και το πώς θα τον ξεσκίσεις/ταπεινώσεις....(στο όνομα της αγάπης και του έρωτα πάντα)
Και πάλι όμως η κατάληξη είναι η ίδια...τα κάνεις αυτά γιατί σε παίρνει, γιατί ξέρεις ότι είναι ευνουχισμένος. Απ τη ρίζα. Οποιοσδήποτε μή ευνουχισμένος θα σε είχε χαιρετίσει ανεπιστρεπτί από τότε που γέμισες τις σακούλες. Κατά πάσα πιθανότητα και με μία ροχάλα στη μούρη, ειδικά αν μάθαινε και τον λόγο.
Βρίσκεις και τα κάνεις λοιπόν.
Έχει ο καιρός γυρίσματα όμως...μην το ξεχνάς. Ότι δίνεις...συνήθως και κάποια στιγμή παίρνεις πίσω.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
«Στα απλά κρύβεται πάντα η ομορφιά…Γυφτάκι έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 23:48Βρε Κασπ αφού θέλεις να το ζήσεις κάντο αλλά μη τα μπερδεύεις τόσο πολύ τα πράγματα .. Άσ τον να μένει στη γιαγιά του και να βρισκόσαστε όποτε σας κάνει κέφι.. Δεν είναι για πολλά πολλά ο τύπος ..Αφού τον βλέπεις ,αποτυχημένος είναι ,μόνο τα παιχνίδια τον νοιάζουν 30 χρονών μαντράχαλο..Αν τώρα που είσαστε ακόμα στα μέλια δεν περνάς καλά τι περιμένεις απο το μέλλον; Καλά στα λέει ο Νull.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη αγάπης απ’ το να αντέχεις κάποιον σε καθημερινή βάση. Να φτιάχνεις μια ρουτίνα κοινή, μια ρουτίνα για δύο που παύει να μοιάζει με ρουτίνα και γίνεται γλυκιά συνήθεια.
Μια αγκαλιά, ένα χαμόγελο, ένα φιλί, μια «καλημέρα» και μια «καληνύχτα»· τόσο απλό.
Όσο κι αν διατυμπανίζουμε πως τα έχουμε βρει με τον εαυτό μας, πως είμαστε καλά και μόνοι, όλοι έχουμε ανάγκη έναν άνθρωπο να αποκαλούμε «δικό μας» εκεί έξω. Κάποιον να μας προσέχει κι ας τα καταφέρνουμε και μόνοι μας, να μας σκεπάζει τα βράδια όταν στριφογυρνάμε, να μας κρατάει το χέρι και να μας σηκώνει όταν πέφτουμε. Να μας καθησυχάζει όταν φοβόμαστε, να μας λέει πως «όλα θα πάνε καλά» κι εμείς να τον πιστεύουμε, γιατί το έχουμε ανάγκη!
Κάποιον να μας γουστάρει για το κακομαθημένο κι εγωιστικό καθικάκι που κρύβουμε μέσα μας, που να μας ανέχεται όταν δεν ανεχόμαστε ούτε εμείς οι ίδιοι τον σκατοχαρακτήρα μας.
Κάποιον να μοιραζόμαστε τα γέλια και τα χαχανητά μας, να χαμογελάμε μυστικά και να συνεννοούμαστε. Να αλληλοπειραζόμαστε σαν πεντάχρονα.»
Γι’ αυτο μπλεξαμε τα μπουτια μας καλο μου Γυφτακι. Γι αυτο, και επειδη οταν ετρεχα στα νοσοκομεια και δουλευα εξαντλητικες βαρδιες στο αεροδρομιο, ηταν διπλα μου. Επειδη παντα ανυπομονουσαμε για ενα μονο 2ημερο, για να κοιμομασταν ολο το βραδυ ΜΑΖΙ. Επειδη οταν βολευε με τις βαρδιες μου και καλεσα να μεινει σπιτι μου 2 νυχτες σερι, την 3η νυχτα μας κακοφανηκε και το σχολιασαμε και οι 2, επειδη με το που σχολασα στις 22:00 και θα ερχομουν σπιτι μονη μου, ηταν στο cafe και μου σχολιαζε οτι δεν θα ειναι ωραια που θα κοιμηθουμε ξεχωριστα, και την ιδια στιγμη που του σχολιασα πως ουτε εμενα θα μου αρεσει και του ειπα να ερθει, μου ειπε με ενθουσιασμο οτι θα παει να παρει ρουχα και να ερθει να κοιμηθουμε μαζι. Επειδη καθε βραδυ 1.30 το ξημερωμα με σηκωνε ξερη απο το κρεβατι να παω δουλεια στα χαλια μου και εφευγε να παει σπιτι του. Επειδη πλεον οσο καλα και να περνουσα ή να περναω και μονη μου, προτιμω χιλιες φορες την αγκαλια του και το να ξερω πως θα γυρισω/θα γυρισει και θα κοιμηθουμε μαζι. Γι’ αυτο, και για αλλα πολλα…
- Cecily Anne
Το διαμέρισμα ανηκει σε όποιου το όνομα είναι στο συμβόλαιο. Οι υπόλοιποι που έδωσαν λεφτά είναι απλά κορόιδα, εξαιρούνται οι κληρονόμοι. Η εγγονή, χωρίς να της το γράψουν σίγουρα δεν είναι κληρονομος, προηγείται ο γονιός.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Στο ονομα μου ειναι.Cecily Anne έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 18:51Το διαμέρισμα ανηκει σε όποιου το όνομα είναι στο συμβόλαιο. Οι υπόλοιποι που έδωσαν λεφτά είναι απλά κορόιδα, εξαιρούνται οι κληρονόμοι. Η εγγονή, χωρίς να της το γράψουν σίγουρα δεν είναι κληρονομος, προηγείται ο γονιός.
Συμφωνω, ειναι κοροιδα οι παππουδες μου που δωρισαν διαμερισμα στην εγγονη τους

Οι γονεις μου ειναι το αναποδο του τσιγκουνη.
Αλλα στην τελικη μην μου βγαινεις και απο πανω απο την στιγμη που δεν εδωσες δεκαρα.
Εσπασα το γραμματιο, ειχα μεσα λεφτα που μου τα εδωσε η γιαγια μου, τους τα εδωσα ολα για το δανειο που εκανε η μανα μου (και δινει δοση απο λεφτα που παιρνει απο ιδιοκτησια της μανας της). Και θα συνεχιζω να τους δινω αν και ξερω πως οοοο,τι και να κανω, οσα και να δωσω (εδωσα χιλιαδες ευρω για το διαμερισμα) παντα θα μου το χτυπανε οτι δεν ειναι δικο μου.
Στον αδερφό σου δεν δώσανε τίποτα;Casp έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 18:56Στο ονομα μου ειναι.Cecily Anne έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 18:51Το διαμέρισμα ανηκει σε όποιου το όνομα είναι στο συμβόλαιο. Οι υπόλοιποι που έδωσαν λεφτά είναι απλά κορόιδα, εξαιρούνται οι κληρονόμοι. Η εγγονή, χωρίς να της το γράψουν σίγουρα δεν είναι κληρονομος, προηγείται ο γονιός.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
vagabondo έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 19:03Στον αδερφό σου δεν δώσανε τίποτα;Casp έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 18:56Στο ονομα μου ειναι.Cecily Anne έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 18:51Το διαμέρισμα ανηκει σε όποιου το όνομα είναι στο συμβόλαιο. Οι υπόλοιποι που έδωσαν λεφτά είναι απλά κορόιδα, εξαιρούνται οι κληρονόμοι. Η εγγονή, χωρίς να της το γράψουν σίγουρα δεν είναι κληρονομος, προηγείται ο γονιός.

-
Πολύ κατατοπιστική περίληψη. ΑΛΛΑ . Η φίλη σου δεν κινήθηκε νομικώς; Αυτό συνέβαινε από τον φίλο της ενώ είχανε σχέση; Δεν είχε καμία συνέπεια αυτός;
οχι, και οχι.
αν εσυ νομιζεις οτι χρειαζεται, να πας, αλλα οχι ολος ο κοσμος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Συμφωνώ απολύτως. Είναι χαμένος χρόνος οι ψυχολόγοι.
Ψυχιάτρους πρέπει να βλέπουν οι άνθρωποι. Υποχρεωτικά.
Θες να βγάλεις δίπλωμα; Είκοσι συνεδρίες
Θέα να γίνεις γονιός; Τρία χρόνια υποχρεωτική ψυχοθεραπεία πριν και μια συνεδρία την εβδομάδα εφ όρου ζωής
Θες να γίνεις πολιτικός; υποχρεωτικη δια βίου ψυχοθεραπευτική δουλειά
κοκ
-
student έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 18:12[α διαβάσεις με το ζόρι ΟΛΑ, ΟΛΑ ΟΜΩΣ, και σε πάει αίμα χωρίς περιθώριο να ξεφύγεις...
έτσι για λίγο...ισορροπία...
Είπαμε όμως, τα αρχιδάκια του του τα χεις κόψει και τα χεις βάλει σε κολιέ. Θα του βγάλεις την πίστη μέχρι στραπονάρισμα και μετά θα τον στείλεις σαν ανεπίδεκτο μαθήσεως.
ΥΓ Στον επόμενο βέβαια θα είσαι αρνάκι αλλά έτσι πάει το έργο συνήθως. Ή ακριβώς ανάποδα.
Πυτε, μήπως πριν την νηστεία συνηθίζεις να πηγαίνεις σε κωλόμπαρα/μπουζούκια, παραγγέλνοντας "φιάλη με όλα τα παρελκόμενα" ασουμε;
Παλιά πίττε...πολύ παλιά...40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 20:19student έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 18:12[α διαβάσεις με το ζόρι ΟΛΑ, ΟΛΑ ΟΜΩΣ, και σε πάει αίμα χωρίς περιθώριο να ξεφύγεις...
έτσι για λίγο...ισορροπία...
Είπαμε όμως, τα αρχιδάκια του του τα χεις κόψει και τα χεις βάλει σε κολιέ. Θα του βγάλεις την πίστη μέχρι στραπονάρισμα και μετά θα τον στείλεις σαν ανεπίδεκτο μαθήσεως.
ΥΓ Στον επόμενο βέβαια θα είσαι αρνάκι αλλά έτσι πάει το έργο συνήθως. Ή ακριβώς ανάποδα.
Πυτε, μήπως πριν την νηστεία συνηθίζεις να πηγαίνεις σε κωλόμπαρα/μπουζούκια, παραγγέλνοντας "φιάλη με όλα τα παρελκόμενα" ασουμε;
σε μια άλλη ζωή, τότε που δεν νήστευα σχεδόν από τίποτα

ΥΓ. Στην τσύπρο θυμάμαι πριν καμιά 30αριά χρόνια τα μπουζούκια/κωλόμπαρα είχαν και επιλογές μεγέθους στις φιάλες. Τεταρτάκι μπουκαλάκι τζώνυ πχ δεν είχα ξαναδεί. Δεν ξέρω αν παίζουν ακόμα τέτοια κόλπα.
Casp έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 17:50Να σας πω και τι εγινε χθες. Του εδειξα το τεραστιο note που εγραψα. Βασικα με το που ειδε ποσα πολλα ηταν, ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ να τα διαβασει. Σιγα που θα τον αφηνα. Του λεω υποσχεσου κατι, θα τα διαβασεις ΟΛΑ, ΟΛΑ ΟΜΩΣ, χωρις να σχολιαζεις κατα την διαρκεια, θα κατσεις 5 λεπτα μετα να σκεφτεις και ΜΕΤΑ θα μιλησουμε. Εκανε μουτρα δεν δεχοταν κτλ. Τελικα το εκανε. Με το που τα διαβασε μου λεει «φευγω εγω, θα ερθω μετα».

Yippie Kay Yay