Sos
Re: Sos
Ενω εσεις εχετε ειδικοτητα -επιστημονικη καταρτιση - θεσμικο ρολο - κ επι χρονια γραφετε περισπουδαστες μαλακιες που επιδεινωνουν καταστασειςkongrosian έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 23:09δεν έχεις εμπειρία από ψυχικές παθήσεις, γι αυτό.hellegennes έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 22:31Δεν ξέρω για τους άλλους, εμένα πάντως οι γονείς μου δεν με απειλούσαν ότι θα με στείλουν στον τάφο. Πιθανολογώ ότι σε αυτήν την περίπτωση δεν θα ήθελα να τους ξαναδώ ούτε σε καρτ ποστάλ και αν τολμούσαν να με ενοχλήσουν θα καλούσα τις αρχές χωρίς κανέναν ενδοιασμό.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Βλέπεις να της έγραψε τίποτα απόλυτο ο κονγκροσιαν ρε κακομοίρη; διάβαζε μια δεύτερη φορά τιςΑγις έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 00:03Ενω εσεις εχετε ειδικοτητα -επιστημονικη καταρτιση - θεσμικο ρολο - κ επι χρονια γραφετε περισπουδαστες μαλακιες που επιδεινωνουν καταστασειςkongrosian έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 23:09δεν έχεις εμπειρία από ψυχικές παθήσεις, γι αυτό.hellegennes έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 22:31
Δεν ξέρω για τους άλλους, εμένα πάντως οι γονείς μου δεν με απειλούσαν ότι θα με στείλουν στον τάφο. Πιθανολογώ ότι σε αυτήν την περίπτωση δεν θα ήθελα να τους ξαναδώ ούτε σε καρτ ποστάλ και αν τολμούσαν να με ενοχλήσουν θα καλούσα τις αρχές χωρίς κανέναν ενδοιασμό.
Που γράφεις
-
Εσύ μας έλειπες...
Αν είναι άρρωστος ο άνθρωπος ,ψυχοπαθής, τότε είναι διαφορετική περίπτωση που ίσως να εξηγούσε τη στάση της Κασπ που τον σέβεται και τον νοιάζεται παρ΄όλο που ξυλοφόρτωνε τη μάνα της και της δημιουργεί τόσα προβλήματα. Αλλά τότε θα έπρεπε να είχε νοσηλευτεί ,να παίρνει φάρμακα ..Δεν μας έχει πει κάτι τέτοιο.. Μόνο ότι έχει νευράκια ο μπαμπάς και θέλει να ελέγχει την ζωή της ..Αγις έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 00:03Ενω εσεις εχετε ειδικοτητα -επιστημονικη καταρτιση - θεσμικο ρολο - κ επι χρονια γραφετε περισπουδαστες μαλακιες που επιδεινωνουν καταστασειςkongrosian έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 23:09δεν έχεις εμπειρία από ψυχικές παθήσεις, γι αυτό.hellegennes έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 22:31
Δεν ξέρω για τους άλλους, εμένα πάντως οι γονείς μου δεν με απειλούσαν ότι θα με στείλουν στον τάφο. Πιθανολογώ ότι σε αυτήν την περίπτωση δεν θα ήθελα να τους ξαναδώ ούτε σε καρτ ποστάλ και αν τολμούσαν να με ενοχλήσουν θα καλούσα τις αρχές χωρίς κανέναν ενδοιασμό.
Αν σας γραψω τι εγινε χθες θα μου πειτε παλι οτι τρολλαρω
Ειναι και θετικα και αρνητικα μαζι.
Εγω παντως νιωθω ανακουφισμενη ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ.
Εβαλαν δικηγορους για να με βγαλουν εξω απο το σπιτι, επειδη "τους πεταξα" εγω σαν γονεις. Με εθαβαν μπροστα στον δικο μου, ειδικα η μανα μου. Ο πατερας μου ουρλιαζε στο τηλ του δικου μου επι 4 φορες που εκανε προσπαθειες ο δικος μου, επειδη του ειπε πως αν δεν ηρεμησει δεν θα βρεθουμε. Κανει υποχωρηση τελικα κ τον παιρνει τηλ να παμε σπιτι τους..οντως ειχε ηρεμησει, η μανα μου ομως ειχε ξεφυγει, τις ειπε 4 φορες σκασε και στο τελος την εστειλε μεσα. Εγω εξαγριωθηκα μαζι της, δεν την αντεχα να μιλαει. Καταλαβαν οτι "την μισω". Ειχα βγει εκτος εαυτου γιατι μονο δηλητηριο εβγαζε.
Τεσπα με υποστηριζε, ειπαμε πολλα, πηγε καλα σχετικα κ μας ειπαν οτι εχουμε ενα μηνα διωρια για να φυγουμε και να μου δινουν 250 ευρω τον μηνα. Τους ειπαμε ταυτοχρονα οτι δεν θελουμε λεφτα και οτι θα φευγαμε ουτως ή αλλως και οτι στις αρχες που τις εδινα τα κλειδια κ της ελεγα να το καψει κ να το κανει ο,τι θελει, δεν τα ηθελε. Κ στο καπακι μου λενε για αλλον συγγενικο γαμο που εχω την Κυριακη για να παω και να μην χεζω κ τους συγγενεις μου (επειδη στον προηγουμενο εδωσα απλα 100 ευρω κ δεν πηγα επειδη μου το ανακοινωσαν μια βδομαδα πριν κ ειχαμε κλεισει για Θεσσαλονικη).
Αυτααα
Εβαλαν δικηγορους για να με βγαλουν εξω απο το σπιτι, επειδη "τους πεταξα" εγω σαν γονεις. Με εθαβαν μπροστα στον δικο μου, ειδικα η μανα μου. Ο πατερας μου ουρλιαζε στο τηλ του δικου μου επι 4 φορες που εκανε προσπαθειες ο δικος μου, επειδη του ειπε πως αν δεν ηρεμησει δεν θα βρεθουμε. Κανει υποχωρηση τελικα κ τον παιρνει τηλ να παμε σπιτι τους..οντως ειχε ηρεμησει, η μανα μου ομως ειχε ξεφυγει, τις ειπε 4 φορες σκασε και στο τελος την εστειλε μεσα. Εγω εξαγριωθηκα μαζι της, δεν την αντεχα να μιλαει. Καταλαβαν οτι "την μισω". Ειχα βγει εκτος εαυτου γιατι μονο δηλητηριο εβγαζε.
Τεσπα με υποστηριζε, ειπαμε πολλα, πηγε καλα σχετικα κ μας ειπαν οτι εχουμε ενα μηνα διωρια για να φυγουμε και να μου δινουν 250 ευρω τον μηνα. Τους ειπαμε ταυτοχρονα οτι δεν θελουμε λεφτα και οτι θα φευγαμε ουτως ή αλλως και οτι στις αρχες που τις εδινα τα κλειδια κ της ελεγα να το καψει κ να το κανει ο,τι θελει, δεν τα ηθελε. Κ στο καπακι μου λενε για αλλον συγγενικο γαμο που εχω την Κυριακη για να παω και να μην χεζω κ τους συγγενεις μου (επειδη στον προηγουμενο εδωσα απλα 100 ευρω κ δεν πηγα επειδη μου το ανακοινωσαν μια βδομαδα πριν κ ειχαμε κλεισει για Θεσσαλονικη).
Αυτααα
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Σου λένε να φύγεις σε ένα μήνα κι έβαλαν και δικηγόρους ; Άρα το σπίτι δεν είναι δικό σου .Casp έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 12:09Αν σας γραψω τι εγινε χθες θα μου πειτε παλι οτι τρολλαρω
Αυτααα
-
Casp έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 13:14Γιατι να χασω κατι που ειναι δικο μου;40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 11:32αλλά κάποιος πρέπει να ρωτήσει. Ας είμαι εγώ...Σίγουρα δεν ανησυχείς απλώς μην χάσεις το διαμέρισμα ή μην σε ενοχλούνε στο διαμέρισμα σου και αν ήταν σε άγνωστη τοποθεσία θα είχες κόψει κάθε επαφή;