Sos
-
Re: Sos
Τί εννοείς "σιγά σιγά"; Τα κατσαρολικά, έπιπλα κλπ θα τα αφήσετε στο άλλο σπίτι;Casp έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 13:56Θελετε δραματα γλυκουλια μου ε; Θα τελειωσουν συντομα τα δραματα. Υπογραψαμε χθες και οχι μονο υπογραψαμε, αλλα πληρωσαμε deposit plus το ενοικιο του Νοεμβριου και για να μην ξαναρχεται Λαρνακα (ειναι απο Λεμεσο) μας εδωσε και απο χθες τα κλειδια! Αρα μπορουμε σιγα σιγα τα Σαββατοκυριακα να μετακομιζουμε.
Φυσικα και πηγαμε κατεχομενα. Ο λογαριασμος βγηκε 230 ευρω (πηραμε κατσαρολες τηγανια κτλ). Εδω θα μας εβγαινε 350+.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τα πληρωσε η μανα μου αυτα. Δεν θα παρω τιποτα δικο τους. Μονο ο,τι πληρωσαμε εμεις θα παρω μαζι μας.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 14:04Τί εννοείς "σιγά σιγά"; Τα κατσαρολικά, έπιπλα κλπ θα τα αφήσετε στο άλλο σπίτι;Casp έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 13:56Θελετε δραματα γλυκουλια μου ε; Θα τελειωσουν συντομα τα δραματα. Υπογραψαμε χθες και οχι μονο υπογραψαμε, αλλα πληρωσαμε deposit plus το ενοικιο του Νοεμβριου και για να μην ξαναρχεται Λαρνακα (ειναι απο Λεμεσο) μας εδωσε και απο χθες τα κλειδια! Αρα μπορουμε σιγα σιγα τα Σαββατοκυριακα να μετακομιζουμε.
Φυσικα και πηγαμε κατεχομενα. Ο λογαριασμος βγηκε 230 ευρω (πηραμε κατσαρολες τηγανια κτλ). Εδω θα μας εβγαινε 350+.
Δεν θελω να λενε παλι τα δικα τους.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Ο,τι πεις.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 13:59Καλά εδώ οδηγούσατε ντιρλα από τα ποτά και το έγραφες και όλο περηφάνεια, εκεί θα κολλούσατε
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Οκ, τότε δεν υπάρχει θέμα. Υποθέτω ότι αυτά που πληρώσατε εσείς θα ήταν ό,τι υπάρχει στο ψυγείο και στα ντουλάπια της κουζίνας, οπότε σαφώς και δεν τίθεται θέμα μεταφορικής ή πολλών δρομολογίων. Μια χαρά.Casp έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 14:06Τα πληρωσε η μανα μου αυτα. Δεν θα παρω τιποτα δικο τους. Μονο ο,τι πληρωσαμε εμεις θα παρω μαζι μας.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 14:04Τί εννοείς "σιγά σιγά"; Τα κατσαρολικά, έπιπλα κλπ θα τα αφήσετε στο άλλο σπίτι;Casp έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 13:56Θελετε δραματα γλυκουλια μου ε; Θα τελειωσουν συντομα τα δραματα. Υπογραψαμε χθες και οχι μονο υπογραψαμε, αλλα πληρωσαμε deposit plus το ενοικιο του Νοεμβριου και για να μην ξαναρχεται Λαρνακα (ειναι απο Λεμεσο) μας εδωσε και απο χθες τα κλειδια! Αρα μπορουμε σιγα σιγα τα Σαββατοκυριακα να μετακομιζουμε.
Δεν θελω να λενε παλι τα δικα τους.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ειχαμε παρει και απο πριν διαφορα κουζινικα, αλλα οχι σιγουρα δεν θα χρειαστουμε μεταφορικη. 4-5 μερες μαξ νομιζω και θα ειμαστε οκ.
-
Αναρωτιέμαι αν θα είσαι έτσι πνευματώδης

Να παίρνατε λιγότερα και να τα παίρνατε απ' τη Κύπρο.Casp έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 13:56Θελετε δραματα γλυκουλια μου ε; Θα τελειωσουν συντομα τα δραματα. Υπογραψαμε χθες και οχι μονο υπογραψαμε, αλλα πληρωσαμε deposit plus το ενοικιο του Νοεμβριου και για να μην ξαναρχεται Λαρνακα (ειναι απο Λεμεσο) μας εδωσε και απο χθες τα κλειδια! Αρα μπορουμε σιγα σιγα τα Σαββατοκυριακα να μετακομιζουμε.
- SpAcE_PaNtHeR
Σε κάθε περίπτωση, συνεχίζω να πιστεύω ότι θα σου κάνει καλό αυτή η διαδικασία. Γιατί τελικώς, το επιχείρησες το πήδημα στη Ρόδο. Κι αυτό στο δίνω.Casp έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 14:14Ειχαμε παρει και απο πριν διαφορα κουζινικα, αλλα οχι σιγουρα δεν θα χρειαστουμε μεταφορικη. 4-5 μερες μαξ νομιζω και θα ειμαστε οκ.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 13:59Καλά εδώ οδηγούσατε ντιρλα από τα ποτά και το έγραφες και όλο περηφάνεια, εκεί θα κολλούσατε

Πώς είπατε?
Τις κακιες του γραφει παλι. Δεν ειμασταν ντιρλα, αυτος το συμπερανε για να μου την πει.Kauldron έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 14:3740τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 13:59Καλά εδώ οδηγούσατε ντιρλα από τα ποτά και το έγραφες και όλο περηφάνεια, εκεί θα κολλούσατε
Πώς είπατε?
Την ησυχια μου θελω, οποτε γιατι οχι;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 14:26Σε κάθε περίπτωση, συνεχίζω να πιστεύω ότι θα σου κάνει καλό αυτή η διαδικασία. Γιατί τελικώς, το επιχείρησες το πήδημα στη Ρόδο. Κι αυτό στο δίνω.
Μας ειχαν τρελανει.