Σ'αγαπώ μωρή γλαδιόλα και έχεις δίκιο σε γενικές γραμμές. Κάποιοι όμως και καλά ''καταβεβλημένοι'', θέλουν καρπαζιές, ασχέτως ιδεολογικής προσέγγισης. Και αυτό διότι δεν εκφράζεται αδυναμία, αλλά πουστιά εκ των έσω, για να αποκτήσουν ''χειροκροτητές''.Χαοτικός έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 13:25
Δεν είναι στ 'αρχίδια μου το φόρουμ και το ότι γράφω. Για τους λόγους μου, όπως ο καθένας γράφουμε, περνάμε την ώρα μας και αντλούμε κάποια ικανοποίηση. Το θέμα είναι να σεβόμαστε. Εγώ χρόνια γράφω, πότε με πάθος, πότε με πολύ όρεξη να διαφωτίσω με τους συνομιλητές για κάποιο θέμα, πότε για να μοιραστώ θετικές διαθέσεις, όπου θα κάνω και πλάκα κλπ. Ποτέ όμως δεν προκαλώ τον άλλον.
και κάτι άλλο. Έχω κάποια χαρακτηριστικά που δεν τα έχει κανένας σας. Όπως το να ανακατευτώ όταν βλέπω να θυμώνουν κάποιον, να του την πέφτουν όλοι μαζί, να γίνεται κάποια αδικία τέλος πάντων. Εξυψώνω κάποιον όταν Δω ότι είναι καταβεβλημένος, στεναχωρημένος αμήχανος, ακόμα κι αν είναι ιδεολογικά εχθρός μου. Έχω ενσυναίσθηση ρε φίλε και μου αρέσει η ανθρωπιά. Δεν τον βλέπετε όλοι. δεν πειράζει προχωράμε.
Σε ''βλέπω'' και πάμε παρακάτω. Πρόσεξε μόνο τα ''αγκάθια''. Μπαίνουν στα κωλομάγουλα και δύσκολα βγαίνουν.