Που καζαντήσαμε ρε c.
Και άγατος και ούτε όρεξή για χωρατό.
Γαμώτ.
Που είναι οι ωραίες οι ημέρες που και γάτα είχα και μια χαρά βριζόμασταν και κάναμε πλάκα με όλα.
Μεγαλώσαμε γαμώ το κεφάλι μου γαμώ.
Που καζαντήσαμε ρε c.
aLiCat έγραψε: ↑15 Οκτ 2023, 20:05Με την ανοιχτή αμμολεκάνη δεν πετάγονται έξω περισσότερα χαλίκια;OANNHSEA έγραψε: ↑15 Οκτ 2023, 20:03Εγώ που έχω πλέον 4 - είχα 5 - γατιά, σας λέω μετά τρελής εμπειρίας και μετά τις δοκιμές άπαντων των ιδεών, ότι η πλέον χρήσιμη χέστρα για γάτες είναι η πολύ απλή, αυτή των 6 ευρώ.
Ανοιχτή, χωρίς στεφάνη, καθαρίζεται πανεύκολα, καθαρίζεις για δύο μέρες πανεύκολα τις δημιουργίες τους, αδειάζεις άνετα μετά την άμμο σε μία σακούλα για να την πετάξεις, την πλένεις και μετά την γεμίζεις με νέα άμμο.
Εγώ έχω ανά πάσα στιγμή τρεις αμμολεκάνες - μία χρησιμοποιείται, μία έξω για να στεγνώνουν οι δημιουργίες και μία με νερό και χλωρίνη για να απολυμαίνεται... Έτσι ούτε τα γατιά έχουν πρόβλημα, ούτε και εμείς...
.
Μιλάμε για γάτες, έτσι; Έχεις εμπειρία, οπότε δεν χρειάζεται να σου πω εγώ ότι σ' έχουν χεσμένο γενικώς.
... κατά τας γραφάς;OANNHSEA έγραψε: ↑15 Οκτ 2023, 20:59aLiCat έγραψε: ↑15 Οκτ 2023, 20:05Με την ανοιχτή αμμολεκάνη δεν πετάγονται έξω περισσότερα χαλίκια;OANNHSEA έγραψε: ↑15 Οκτ 2023, 20:03Εγώ που έχω πλέον 4 - είχα 5 - γατιά, σας λέω μετά τρελής εμπειρίας και μετά τις δοκιμές άπαντων των ιδεών, ότι η πλέον χρήσιμη χέστρα για γάτες είναι η πολύ απλή, αυτή των 6 ευρώ.
Ανοιχτή, χωρίς στεφάνη, καθαρίζεται πανεύκολα, καθαρίζεις για δύο μέρες πανεύκολα τις δημιουργίες τους, αδειάζεις άνετα μετά την άμμο σε μία σακούλα για να την πετάξεις, την πλένεις και μετά την γεμίζεις με νέα άμμο.
Εγώ έχω ανά πάσα στιγμή τρεις αμμολεκάνες - μία χρησιμοποιείται, μία έξω για να στεγνώνουν οι δημιουργίες και μία με νερό και χλωρίνη για να απολυμαίνεται... Έτσι ούτε τα γατιά έχουν πρόβλημα, ούτε και εμείς...
.
Ε, τα μαζεύουμε με το σκουπάκι που έχουμε για το σκοπό αυτό...
Αλλά βάζουμε λίγη άμμο - το 1/2 του 5κιλου - και την αδειάζουμε την τρίτη μέρα...
.
enaon έγραψε: ↑15 Οκτ 2023, 20:42omg kai 3 lol έγραψε: ↑15 Οκτ 2023, 20:28υπαρχει πολυ πιο απλουστερη λυση και σε υλοποιηση και σε υλικα, βγαζεις την λεκανη με την αμμο στο μπαλκονι και φτιαχνεις πορτακι
ωραίος, και εμενα εχουν πορτακια και βγαινουν οποτε θελουν στον κηπο, αλλα αλλο μια γατα αλλο αρκετες μαλλον, ο κήπος εχει και εκεινος όρια. Θεω να εκμεταλλευτώ οτι προτιμουν την αμμο πλεον.
εσυ δεν εγραφες κατι περιεργα για καρτες γαρφικών;omg kai 3 lol έγραψε: ↑15 Οκτ 2023, 22:51αυτα τα hitech μαραφετια ειναι για τους κοιλιοδουλους που δε θελουν να χρησιμοποιουν ουτε το φτυαρακι
σκεφτόμουν κάτι τέτοιο
ωραιος, εκανα πρόχειρα το σχήμα στην εικονα σου με τον τρόπο που δουλευει γενικά η ιδέα στα ετοιμα, το πορτάκι/τρυπα εινα μετα τον χωρο εγκλωβισμού, καθως γυρναει ο κυκλος η αμμος εγκλωβίζεται και το πορτάκι βρίσκεται στην κατω θεση, οπότε τα απορρίμματα πέφτουν με την βαρύτητα απο κάτω, που εχει ενα καδο.
χιλια πραγματα θα εκανε ο καθε ενας και λογικό ειναι, αλλα μετά το νημα θα γινει φιλοσοφικό. Στο πανω ακριβως ποστ εχω εξηγήσει γιατι δεν εχει μεγαλη σχεση το βιντεο με την γλυκουλα, το εβαλα απλα να δει ο στ την αρχή λειτουργίας αυτου του τύπου γιατί εδειξε ενδιαφέρον. Ξαναλέω τα υλικά, η γλαστρα της βαμα καλαμακια, χαρτόνι κλπ, με αυτα οποιος εχει όρεξη μπορει να προσπαθησει να μαντεψει τί θα δει στο επόμενο σταδιο.