νέος νεκρός από χέρι ναζί

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
runner
Δημοσιεύσεις: 2932
Εγγραφή: 08 Ιουν 2020, 21:11

Re: νέος νεκρός από χέρι ναζί

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner » 24 Αύγ 2023, 22:24

Απίστευτες δηλώσεις και συμπεράσματα από, και καλά, έγκριτο δημοσιογράφο μεγάλου τηλεοπτικού καναλιού.
Σε λίγο θα ανακηρύξουν και άγιο το νεκρό ΑΕΚτζή χούλιγκαν.

Άβαταρ μέλους
Orion22
Δημοσιεύσεις: 15056
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 01:41

Re: Μπουρδέλο ΕΛ.ΑΣ, τσατσά υπουργός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 » 08 Σεπ 2023, 19:43

Μηνυτήρια αναφορά κατά του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ Λάζαρου Μαυρόπουλου και δύο ακόμα ανώτατων αξιωματικών κατέθεσε ο αστυνομικός διευθυντής, Ματθαίος Γιαννούλης, θεωρώντας τους υπεύθυνους για τα αιματηρά επεισόδια έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας με τους Κροάτες χούλιγκανς που κατέληξαν στο θάνατο του φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.

Η μήνυση, εκτός από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, στρέφεται εναντίον του προϊσταμένου του Επιτελείου Αρχηγείου, αντιστράτηγου Ελευθέριου Γκαρίλα και του Γενικού Επιθεωρητή Ν. Ελλάδος, Αντιστράτηγου Νικόλαου Σπανουδάκη.

Σημειώνεται, ότι ο μηνυτής την ημέρα των αιματηρών επεισοδίων υπηρετούσε ως διευθυντής στη Διεύθυνση Γενικής Αστυνόμευσης και θεωρήθηκε ότι μαζί με άλλους αξιωματικούς δεν έλαβαν τα απαραίτητα μέτρα για την αποτροπή τους, με αποτέλεσμα να διαταχθεί σε βάρος τους Ένορκη Διοικητική Εξέταση και να μετακινηθούν από τη θέση τους σε άλλες υπηρεσίες.

Ωστόσο, ο αστυνομικός Διευθυντής, Ματθαίος Γιανούλης, παραθέτοντας όλα τα αποδεικτικά στοιχεία επισημαίνει ότι οι μηνυόμενοι «… καταχρώμενοι των ιδιοτήτων τους κατέστρωσαν, κατά παράβαση των υπηρεσιακών καθηκόντων τους, σχέδιο δράσης προκειμένου να αποσείσουν και δολίως να αποκρύψουν βαρύτατα πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία παρέπεσαν και τα οποία αποτελούν τη μοναδική γενεσιουργό αιτία επί όσων θλιβερών γεγονότων διαδραματίστηκαν την 7-8-2023 στη Νέα Φιλαδέλφεια…».

Ειδικότερα, ο μηνυτής παραθέτει εσωτερικά έγγραφα από τις 3 Αυγούστου τα οποία χαρακτήριζαν τον αγώνα της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ ως «υψηλού ρίσκου 67,14%» και τον κίνδυνο απειλής «δυναμικό και συνεχώς μεταβαλλόμενο».

Την ίδια μέρα, ο κ. Γιαννούλης ζήτησε πληροφορίες από το αντίστοιχο γραφείο της Κροατίας μέσω της Europol. Στις 4-8-2023, όπως ο ίδιος υποστηρίζει στη μήνυση την οποία κατέθεσε με δικηγόρο τον γνωστό ποινικολόγο Γιάγκο Λαμπίρη, οι κροατικές αρχές ενημέρωσαν για την ιδιαίτερη επικινδυνότητα των οργανωμένων φιλάθλων «Bad BlueBoys» της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η ενημέρωση των κροατικών αρχών κοινοποιήθηκε εγγράφως στους αρμόδιους ανωτέρους του αξιωματικούς με την επισήμανση «το περιεχόμενο να ληφθεί υπόψη κατά το σχεδιασμό των επιβαλλόμενων μέτρων, προκειμένου να αποφευχθούν οι όποιες τυχόν παραβατικές συμπεριφορές ή άλλες έκνομες ενέργειες σε βάρος προσώπων ή και πραγμάτων…».

Το συγκεκριμένο έγγραφο απεστάλη και στους τρεις μηνυόμενους και ειδικότερα ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ έλαβε γνώση στις 5-8-2023 και ώρα 08:59:02. Όμως, ο κ. Μαυρόπουλος δεν συγκάλεσε το Συμβούλιο Επιτελικού Σχεδιασμού και Διαχείρισης Κρίσεων, ως όφειλε και ούτε ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία Προστασίας του Πολίτη.

Η μέρα των επεισοδίων

Το μεσημέρι της 7-8-2023 υπήρξε ενημέρωση του Τμήματος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού της ΕΛ.ΑΣ από την Interpol του Μαυροβουνίου, το οποίο ανέφερε τους αριθμούς κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, με τα οποία περίπου 120 Κροάτες χούλιγκαν είχαν εισέλθει στην Ελλάδα.

Αμέσως, όπως υποστηρίζει ο κ. Γιανούλης, ενημέρωσε για το σοβαρό αυτό στοιχείο εγγράφως τους μηνυόμενους καθώς και τις αρμόδιες Γενικές Περιφερειακές Αστυνομικές Διευθύνσεις.

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ έλαβε γνώση του εγγράφου στις 7-8-2023 και ώρα 15:45:09, ο προϊστάμενος του επιτελείου και υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ στις 15:45:53, ενώ ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος στις 16:14:42 της ίδια ημέρας.

Παρόλα αυτά – σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά – δεν έθεσαν το σύνολο του Σώματος «σε κατάσταση συναγερμού για την αποτροπή γεγονότων που εγκυμονούσαν σοβαρότατους κινδύνους για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια». Αντιθέτως, επέδειξαν «εκκωφαντική αδράνεια και αδιαφορία», η οποία είναι και «η μοναδική αιτία των θλιβερών γεγονότων που εξελίχθηκαν το βράδυ της 7-8-2023 και οδήγησαν στον οδυνηρό θανάσιμο τραυματισμό ενός νεαρού φιλάθλου της ΑΕΚ.

Παράνομη η διεξαγωγή της ΕΔΕ

Στην ίδια μήνυση ο κ. Γιανούλης αναφέρει, ότι ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ μετά τα όσα θλιβερά είχαν συμβεί και μπροστά «στο ενδεχόμενο να ζητηθεί η παραίτησή του και να απωλέσει το θώκο του, αναγκάστηκε καταχρώμενος την ιδιότητά του και τα υπηρεσιακά του καθήκοντα» να διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση, η οποία ως στόχο έχει τη συσκότιση της αλήθειας.

Και τούτο διότι η ΕΔΕ ανατέθηκε στον προϊστάμενο του Επιτελείου Ελευθέριο Γκαρίλα, ο οποίος είχε ενημερωθεί εγγράφως για τον κίνδυνο των επεισοδίων και επομένως δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα και ελέγχων και ελεγχόμενος.
https://www.aek365.org/a-947331/mhnush- ... mixalh.htm
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»

Άβαταρ μέλους
Golden Age
Δημοσιεύσεις: 29989
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 01:24

Re: νέος νεκρός από χέρι ναζί

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 19 Σεπ 2023, 14:11

Λευκός Λύκος έγραψε:
16 Αύγ 2023, 23:59
πατησιωτης έγραψε:
16 Αύγ 2023, 23:16
Εάν είναι ναζί αυτοί τότε γιατί έχουν πανώ για τον Φύσσα;



Mπορεί κάποιος παναθηναικός να μου πει τελικά εάν στη Θύρα 13 είναι ναζί ή αντιφά;ή μήπως είναι και τα δύο και "αδελφοποιήθηκαν" με τους Κροάτες μόνο και μόνο επειδή οι ολυμπιακοί και οι αεκτζήδες είναι με τους Σέρβους και όλα τα ναζί και αντιφά είναι προσχήματα; :o
Υπάρχει μπόλικο απλυταριο στην 13.
Επι χρόνια κιόλας. Θυμάμαι κάπου στο 2006 ή 2007 ο ΣΥΡΙΖΑ και οι αναρχικοί έκαναν πορείες κατά της κατασκευής γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό και οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού το κατάπιναν αμάσητο. Είχαν ξεφτυλιστεί. Αν δεν επιρρέαζαν οι αναρχικοί, οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού θα τους είχαν ισοπεδώσει τους αναρχικούς. Ακόμη και οι οργανωμένοι ΑΕΚτζήδες που είναι τίγκα στους αναρχικούς, αντέδρασαν όταν υπήρξαν τα ίδια για το δικό τους γήπεδο. Οι Παναθηναϊκοί το 'χαν καταπιεί αμάσητο.

Άβαταρ μέλους
alekhine
Δημοσιεύσεις: 12558
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 14:36
Phorum.gr user: alekhine
Τοποθεσία: Highway to ΚΤΕΛ

Re: νέος νεκρός από χέρι ναζί

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine » 21 Σεπ 2023, 13:11

Νέα Φιλαδέλφεια: Τα μπρος – πίσω για την αναγνώριση του 43χρονου
Νέα Φιλαδέλφεια: Τα μπρος – πίσω για την αναγνώριση του 43χρονου
Το ένα αστυνομικό λάθος διαδέχεται το άλλο στην πολύκροτη υπόθεση των Κροατών χούλιγκαν. Σε διάστημα πέντε ημερών, αστυνομικοί της Ασφάλειας ανακάλεσαν την κατάθεσή τους, βάσει της οποίας είχε εκδοθεί και εκτελεστεί ένταλμα σύλληψης.

Το ένα αστυνομικό λάθος διαδέχεται το άλλο στην πολύκροτη υπόθεση των Κροατών χούλιγκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», αστυνομικοί της Ασφάλειας σε διάστημα πέντε ημερών ανακάλεσαν την αναγνώριση υπόπτου, δυνάμει της οποίας είχε εκδοθεί και εκτελεστεί ένταλμα σύλληψης. Στον ύποπτο είχε αρχικά αποδοθεί από την αστυνομία ο ρόλος του οργανωτή της ομάδας των χούλιγκαν πριν τελικά αφεθεί ελεύθερος δίχως περιοριστικούς όρους. Στο μεταξύ, ολοκληρώνεται τα επόμενα 24ωρα η ΕΔΕ για τους χειρισμούς της ΕΛ.ΑΣ. στην υπόθεση με κατάληξη τον θανάσιμο τραυματισμό του Μιχάλη Κατσουρή, έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Στις 15 Αυγούστου, οκτώ ημέρες μετά τη σύγκρουση χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και του Παναθηναϊκού με οπαδούς της ΑΕΚ η αρμόδια Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους (ΥΑΒΑΧ) υπέβαλε ενώπιον της ανακρίτριας μια συμπληρωματική έκθεση ανάλυσης των βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που λειτουργούσαν περιμετρικά του γηπέδου της ΑΕΚ. Στο συγκεκριμένο έγγραφο, η αστυνομία σημείωνε ότι το άτομο που εμφανιζόταν να συντονίζει την ομάδα των χούλιγκαν προτού αυτοί κινηθούν προς τους οπαδούς της ΑΕΚ (φορώντας κράνος και κρατώντας ένα ανοιχτόχρωμο ρόπαλο) προσομοίαζε με 43χρονο οργανωμένο οπαδό του Παναθηναϊκού.

Οι αναρτήσεις

Η αναγνώριση της ΕΛ.ΑΣ. είχε βασιστεί στην επισκόπηση των βίντεο καθώς και σε αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα από άτομο με στοιχεία χρήστη «Eugenia Milito».
Στις αναρτήσεις αυτές αναφερόταν ότι ο 43χρονος είχε οργανώσει τα επεισόδια καθώς και ότι ήταν ο ηθικός αυτουργός για τον θάνατο του Μιχάλη Κατσουρή. Με βάση το έγγραφο, η ανακρίτρια εξέδωσε ένταλμα εις βάρος του 43χρονου το οποίο εκτελέστηκε τρεις ημέρες αργότερα, το πρωί της 18ης Αυγούστου. Οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη παραπέμποντάς τον να απολογηθεί στον ανακριτή την 22α Αυγούστου.

Στα εικοσιτετράωρα που ακολούθησαν, ωστόσο, και δίχως οι εξελίξεις να λάβουν δημοσιότητα, τα δεδομένα ανατράπηκαν. Ο λογαριασμός με στοιχεία χρήστη «Eugenia Milito» ήταν ψεύτικος. Επιπλέον, στις 20 Αυγούστου, αστυνομικός της ΥΑΒΑΧ έδωσε κατάθεση με την ιδιότητα του μάρτυρα (ενσωματώθηκε στον φάκελο της δικογραφίας) ανατρέποντας όσα η ίδια υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. είχε υποστηρίξει μερικά εικοσιτετράωρα νωρίτερα. Κατέθεσε συγκεκριμένα ότι ύστερα από καλύτερη επισκόπηση του βιντεοληπτικού υλικού, ο ίδιος και οι συνάδελφοί του κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο 43χρονος τελικά δεν προσομοιάζει στο άτομο που στα βίντεο εμφανιζόταν να οργανώνει το τάγμα των χούλιγκαν λίγο πριν από την επίθεση.


Προχώρησε μάλιστα ένα βήμα παρακάτω, καταθέτοντας ότι ο κρανοφόρος οργανωτής ήταν έτερο άτομο από την ομάδα των 100 και πλέον προφυλακισθέντων για την υπόθεση.

Εχοντας λάβει γνώση της δεύτερης συμπληρωματικής κατάθεσης των αστυνομικών της ΥΑΒΑΧ, εισαγγελέας και ανακριτής άφησαν ελεύθερο τον 43χρονο μετά την απολογία του, διαφωνώντας μόνο για το εάν θα του υποχρέωναν να δίνει το «παρών» στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του. Τη λύση έδωσε στις 4 Σεπτεμβρίου το δικαστικό συμβούλιο αποφασίζοντας στον 43χρονο να μην μπει κανένας απολύτως περιοριστικός όρος.

Τα παραπάνω ήρθαν να προστεθούν στην αλυσίδα των λαθών και πλημμελών χειρισμών της ΕΛ.ΑΣ. στην υπόθεση, που είχαν ως συνέπεια οι 150 χούλιγκαν των Bad Blue Boys να διασχίσουν ανενόχλητοι την Ελλάδα παρότι οι Αρχές της Κροατίας και του Μαυροβουνίου είχαν προειδοποιήσει εγκαίρως για την κάθοδο των σκληροπυρηνικών οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Για την υπόθεση διετάχθη ΕΔΕ, η οποία ολοκληρώθηκε μόλις χθες.
Orion22 αφου το ειπε η Eugenia Milito ετσι θα ειναι :smt005::smt005::smt005::smt005::smt005:
πατησιωτης έγραψε:
10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

Άβαταρ μέλους
Orion22
Δημοσιεύσεις: 15056
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 01:41

Re: Μπουρδέλο ΕΛ.ΑΣ, τσατσά υπουργός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 » 21 Σεπ 2023, 14:43

alekhine έγραψε:
21 Σεπ 2023, 13:11
Νέα Φιλαδέλφεια: Τα μπρος – πίσω για την αναγνώριση του 43χρονου
Νέα Φιλαδέλφεια: Τα μπρος – πίσω για την αναγνώριση του 43χρονου
SpoilerShow
Το ένα αστυνομικό λάθος διαδέχεται το άλλο στην πολύκροτη υπόθεση των Κροατών χούλιγκαν. Σε διάστημα πέντε ημερών, αστυνομικοί της Ασφάλειας ανακάλεσαν την κατάθεσή τους, βάσει της οποίας είχε εκδοθεί και εκτελεστεί ένταλμα σύλληψης.

Το ένα αστυνομικό λάθος διαδέχεται το άλλο στην πολύκροτη υπόθεση των Κροατών χούλιγκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», αστυνομικοί της Ασφάλειας σε διάστημα πέντε ημερών ανακάλεσαν την αναγνώριση υπόπτου, δυνάμει της οποίας είχε εκδοθεί και εκτελεστεί ένταλμα σύλληψης. Στον ύποπτο είχε αρχικά αποδοθεί από την αστυνομία ο ρόλος του οργανωτή της ομάδας των χούλιγκαν πριν τελικά αφεθεί ελεύθερος δίχως περιοριστικούς όρους. Στο μεταξύ, ολοκληρώνεται τα επόμενα 24ωρα η ΕΔΕ για τους χειρισμούς της ΕΛ.ΑΣ. στην υπόθεση με κατάληξη τον θανάσιμο τραυματισμό του Μιχάλη Κατσουρή, έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Στις 15 Αυγούστου, οκτώ ημέρες μετά τη σύγκρουση χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και του Παναθηναϊκού με οπαδούς της ΑΕΚ η αρμόδια Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους (ΥΑΒΑΧ) υπέβαλε ενώπιον της ανακρίτριας μια συμπληρωματική έκθεση ανάλυσης των βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που λειτουργούσαν περιμετρικά του γηπέδου της ΑΕΚ. Στο συγκεκριμένο έγγραφο, η αστυνομία σημείωνε ότι το άτομο που εμφανιζόταν να συντονίζει την ομάδα των χούλιγκαν προτού αυτοί κινηθούν προς τους οπαδούς της ΑΕΚ (φορώντας κράνος και κρατώντας ένα ανοιχτόχρωμο ρόπαλο) προσομοίαζε με 43χρονο οργανωμένο οπαδό του Παναθηναϊκού.

Οι αναρτήσεις

Η αναγνώριση της ΕΛ.ΑΣ. είχε βασιστεί στην επισκόπηση των βίντεο καθώς και σε αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα από άτομο με στοιχεία χρήστη «Eugenia Milito».
Στις αναρτήσεις αυτές αναφερόταν ότι ο 43χρονος είχε οργανώσει τα επεισόδια καθώς και ότι ήταν ο ηθικός αυτουργός για τον θάνατο του Μιχάλη Κατσουρή. Με βάση το έγγραφο, η ανακρίτρια εξέδωσε ένταλμα εις βάρος του 43χρονου το οποίο εκτελέστηκε τρεις ημέρες αργότερα, το πρωί της 18ης Αυγούστου. Οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη παραπέμποντάς τον να απολογηθεί στον ανακριτή την 22α Αυγούστου.

Στα εικοσιτετράωρα που ακολούθησαν, ωστόσο, και δίχως οι εξελίξεις να λάβουν δημοσιότητα, τα δεδομένα ανατράπηκαν. Ο λογαριασμός με στοιχεία χρήστη «Eugenia Milito» ήταν ψεύτικος.
Επιπλέον, στις 20 Αυγούστου, αστυνομικός της ΥΑΒΑΧ έδωσε κατάθεση με την ιδιότητα του μάρτυρα (ενσωματώθηκε στον φάκελο της δικογραφίας) ανατρέποντας όσα η ίδια υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. είχε υποστηρίξει μερικά εικοσιτετράωρα νωρίτερα. Κατέθεσε συγκεκριμένα ότι ύστερα από καλύτερη επισκόπηση του βιντεοληπτικού υλικού, ο ίδιος και οι συνάδελφοί του κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο 43χρονος τελικά δεν προσομοιάζει στο άτομο που στα βίντεο εμφανιζόταν να οργανώνει το τάγμα των χούλιγκαν λίγο πριν από την επίθεση.

SpoilerShow
Προχώρησε μάλιστα ένα βήμα παρακάτω, καταθέτοντας ότι ο κρανοφόρος οργανωτής ήταν έτερο άτομο από την ομάδα των 100 και πλέον προφυλακισθέντων για την υπόθεση.

Εχοντας λάβει γνώση της δεύτερης συμπληρωματικής κατάθεσης των αστυνομικών της ΥΑΒΑΧ, εισαγγελέας και ανακριτής άφησαν ελεύθερο τον 43χρονο μετά την απολογία του, διαφωνώντας μόνο για το εάν θα του υποχρέωναν να δίνει το «παρών» στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του. Τη λύση έδωσε στις 4 Σεπτεμβρίου το δικαστικό συμβούλιο αποφασίζοντας στον 43χρονο να μην μπει κανένας απολύτως περιοριστικός όρος.

Τα παραπάνω ήρθαν να προστεθούν στην αλυσίδα των λαθών και πλημμελών χειρισμών της ΕΛ.ΑΣ. στην υπόθεση, που είχαν ως συνέπεια οι 150 χούλιγκαν των Bad Blue Boys να διασχίσουν ανενόχλητοι την Ελλάδα παρότι οι Αρχές της Κροατίας και του Μαυροβουνίου είχαν προειδοποιήσει εγκαίρως για την κάθοδο των σκληροπυρηνικών οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
Για την υπόθεση διετάχθη ΕΔΕ, η οποία ολοκληρώθηκε μόλις χθες.
Orion22 αφου το ειπε η Eugenia Milito ετσι θα ειναι :smt005::smt005::smt005::smt005::smt005:
ασε την eugenia :003:
στο αμέσως επόμενο δες, συν την χτεσινή οπως λέει ολοκλήρωση της ΕΔΕ - παρωδια- με τον εξεταστή να είναι και εξεταζόμενος
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»

runner
Δημοσιεύσεις: 2932
Εγγραφή: 08 Ιουν 2020, 21:11

Re: νέος νεκρός από χέρι ναζί

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner » 21 Σεπ 2023, 19:36

Τελικά τι γίνεται με αυτήν την υπόθεση;
Πολύ φοβάμαι πως δεν θα εξιχνιαστεί ποτέ.
Φυσικά, 1,5 μήνα μετά, κανένας ΑΕΚτζής δεν έχει συλληφθεί για συμμετοχή στα επεισόδια.

Άβαταρ μέλους
Αγχίαλος
Δημοσιεύσεις: 962
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 14:11

Re: νέος νεκρός από χέρι ναζί

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγχίαλος » 21 Σεπ 2023, 19:40

runner έγραψε:
21 Σεπ 2023, 19:36
Τελικά τι γίνεται με αυτήν την υπόθεση;
Πολύ φοβάμαι πως δεν θα εξιχνιαστεί ποτέ.
Φυσικά, 1,5 μήνα μετά, κανένας ΑΕΚτζής δεν έχει συλληφθεί για συμμετοχή στα επεισόδια.
πολύ πιθανό αυτό που γράφεις, υπάρχει περίπτωση και να βγαίνει κάθε λίγο ενημέρωση και καλά όπως για τους αλήτες που κάψανε την μαρφιν οτι δήθεν τους ακουμπάνε είναι κοντά στην εξιχνίαση και πάει λέγοντας

runner
Δημοσιεύσεις: 2932
Εγγραφή: 08 Ιουν 2020, 21:11

Re: νέος νεκρός από χέρι ναζί

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner » 21 Σεπ 2023, 19:47

Αγχίαλος έγραψε:
21 Σεπ 2023, 19:40
πολύ πιθανό αυτό που γράφεις, υπάρχει περίπτωση και να βγαίνει κάθε λίγο ενημέρωση και καλά όπως για τους αλήτες που κάψανε την μαρφιν οτι δήθεν τους ακουμπάνε είναι κοντά στην εξιχνίαση και πάει λέγοντας
Πιθανόν να εξελιχθεί σε νέα Μαρφίν η υπόθεση αυτή.

Άβαταρ μέλους
Orion22
Δημοσιεύσεις: 15056
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 01:41

Re: Μπουρδέλο ΕΛ.ΑΣ, τσατσά υπουργός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 » 29 Σεπ 2023, 12:56

Σχεδόν δύο μήνες μετά τα αιματηρά επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν και τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, την αλυσίδα επιχειρησιακών λαθών και παραλείψεων της ΕΛ.ΑΣ., που ανέδειξε σε πρώτο χρόνο η δημοσιογραφική έρευνα, έρχονται να επιβεβαιώσουν ή και να ενισχύσουν τα υπομνήματα των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., που ελέγχονται πειθαρχικά στο πλαίσιο της ένορκης διοικητικής εξέτασης.

Η έρευνα για την πολύκροτη υπόθεση έχει ολοκληρωθεί ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο, εκκρεμεί η έκδοση του τελικού πορίσματος από τον διενεργών την ΕΔΕ αντιστράτηγο Λευτέρη Γκαρίλα.

Μεταξύ όσων έχουν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις είναι ο επικεφαλής της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ) Αστέριος Ματζιώκας, οι βοηθοί του Δημήτρης Δάβαλος και Βασίλης Καλαμπόκης, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Γενικής Αστυνόμευσης του αρχηγείου Ματθαίος Γιαννούλης και ο διοικητής της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους (ΥΑΒΑΧ) Κώστας Χριστόλογλου.
Στο κάδρο των ευθυνών

Πλην του ΓΑΔΑρχη, οι υπόλοιποι έχουν απομακρυνθεί από τις θέσεις τους, τουλάχιστον μέχρι την ολοκλήρωση της εις βάρος τους πειθαρχικής έρευνας. Στα υπομνήματά τους κάποιοι από τους ελεγχόμενους βάζουν στο κάδρο των ευθυνών τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Λάζαρο Μαυρόπουλο, τον γενικό επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος Νίκο Σπανουδάκη, καθώς και τον γενικό γραμματέα Δημόσιας Τάξης Μανώλη Λογοθέτη, καθιστώντας την υπόθεση έναν δυσεπίλυτο γρίφο για την ηγεσία της λεωφόρου Κατεχάκη.
Νέα Φιλαδέλφεια: Τα μπρος – πίσω για την αναγνώριση του 43χρονου
Νέα Φιλαδέλφεια: Τα μπρος – πίσω για την αναγνώριση του 43χρονου

Οι συγκρούσεις χούλιγκαν της κροατικής Ντιναμό Ζάγκρεμπ και του Παναθηναϊκού με οπαδούς της ΑΕΚ έξω από την «OPAP Arena» έγιναν το βράδυ της 7ης Αυγούστου και ενώ η ΕΛ.ΑΣ. ήταν ήδη από τις 4 Αυγούστου ενήμερη για την επικείμενη μετακίνηση των 120 σκληρών Κροατών από το Ζάγκρεμπ στην Αθήνα, όσο και για τα σχέδια αντίδρασης που κατέστρωναν οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί της ΑΕΚ. Επιχειρησιακά λάθη, έλλειψη εμπειρίας και πρωτοβουλιών, ασαφείς εντολές είχαν ως συνέπεια τα μέλη του συνδέσμου φανατικών οπαδών της Ντιναμό, γνωστά ως Bad Blue Boys, να διασχίσουν ανενόχλητα όλη τη χώρα πριν καταλήξουν στη Νέα Φιλαδέλφεια και συγκρουστούν με οπαδούς της ΑΕΚ, που εν τω μεταξύ είχαν οργανωθεί και τους περίμεναν.

Αποκαλυπτικό είναι το περιεχόμενο υπομνήματος που κατέθεσε στο πλαίσιο της ΕΔΕ ο προϊστάμενος της ΓΑΔΑ, Αστέριος Ματζιώκας. Επισημαίνει ότι το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. ήταν ήδη από την 25η Ιουλίου ενήμερο για την επικινδυνότητα του αγώνα, καθώς και ότι στις 4 Αυγούστου η ηγεσία του σώματος ενημερώθηκε εγγράφως και για την επικείμενη άφιξη στη χώρα 200 οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Μνημονεύει, μάλιστα, τους αποδέκτες του εγγράφου, στους οποίους συγκαταλέγονται ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., ο υπαρχηγός του σώματος, αλλά και ο διενεργών την ΕΔΕ, για τον οποίο μάλιστα έθεσε θέμα εξαίρεσης.
Νέα Φιλαδέλφεια: Η αποκαλυπτική ΕΔΕ για το φιάσκο με τους Κροάτες χούλιγκαν-1
Φωτ. ΙΝΤΙΜΕ.

«Ουδέποτε μου δόθηκε εντολή να ακινητοποιήσω τα οχήματα των Κροατών. Ουδέποτε μου δόθηκε η εντολή να ενισχύσω με αστυνομικές δυνάμεις τα διόδια της Ελευσίνας».

Νέα Φιλαδέλφεια: Η αποκαλυπτική ΕΔΕ για το φιάσκο με τους Κροάτες χούλιγκαν-2Ο κ. Ματζιώκας σχολιάζει δηκτικά και το γεγονός ότι η μόνη εντολή του αρχηγείου προς τις υφιστάμενες διευθύνσεις, μεταξύ των οποίων και η ΓΑΔΑ, ήταν οι πληροφορίες για τις κινήσεις των Κροατών «να ληφθούν υπόψη κατά τον σχεδιασμό των επιβαλλόμενων μέτρων». Επισημαίνει ακόμη ότι ενώ το γραφείο της Interpol Μαυροβουνίου έστειλε σήμα ενημερώνοντας για την κάθοδο των Κροατών στις 10.25 το πρωί της 7ης Αυγούστου, το αρχηγείο απέστειλε μια «τυπική, γενική διαταγή» αρκετές ώρες αργότερα. «Η καθυστέρηση των έξι ωρών δεν συμβαδίζει με το κατεπείγον του θέματος», παρατηρεί ο κ. Ματζιώκας.
Νέα Φιλαδέλφεια: Μετακίνηση πέντε αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. – Σε εξέλιξη η ΕΔΕ για τα επεισόδια
Νέα Φιλαδέλφεια: Μετακίνηση πέντε αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. – Σε εξέλιξη η ΕΔΕ για τα επεισόδια

Στην απουσία εντολών από την ηγεσία αποδίδει τα γεγονότα και ο 1ος βοηθός ΓΑΔΑ, Δημήτρης Δάβαλος. «Ουδέποτε μου δόθηκε εντολή προκειμένου να ακινητοποιήσω τα οχήματα των Κροατών. Ουδέποτε μου δόθηκε η εντολή να ενισχύσω με αστυνομικές δυνάμεις τα διόδια της Ελευσίνας», αναφέρει στο υπόμνημά του. Επιρρίπτει ένα μερίδιο ευθύνης στον άμεσο προϊστάμενό του κ. Ματζιώκα, σημειώνοντας ότι «είχε την πεποίθηση, με βάση τις πληροφορίες που είχε λάβει, ότι προορισμός των Κροατών ήταν το γήπεδο του Παναθηναϊκού».

Απαντώντας στο ερώτημα γιατί απέσυρε τη μοναδική διμοιρία που βρισκόταν νωρίτερα έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, ο κ. Δάβαλος αναφέρει στο υπόμνημά του πως αυτό έγινε με την έγκριση του επικεφαλής της ΓΑΔΑ, προκειμένου αυτή να βρίσκεται «πλησίον του συνδέσμου οπαδών του Παναθηναϊκού στον Αρειο Πάγο».

Ο δεύτερος βοηθός ΓΑΔΑ, ταξίαρχος Βασίλης Καλαμπόκης, γράφει στο δικό του υπόμνημα ότι με δική του πρωτοβουλία ενισχύθηκαν με δύο ομάδες ΟΠΚΕ οι δυνάμεις που είχαν διατεθεί στα διόδια της Ελευσίνας, προκειμένου να ακινητοποιήσουν το κονβόι με τους Κροάτες. Και ότι αρκετές ώρες αργότερα και μη έχοντας πληροφορίες για τις κινήσεις των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και με την «παρότρυνση» του κ. Δάβαλου, αποφάσισε να τις αποσύρει. «Η εντολή δόθηκε μέσω Κέντρου. Θα μπορούσαν, αν διαφωνούσαν, να ανακαλέσουν την εντολή μου», σημείωσε.
Κάλεσμα για συγκέντρωση

Ο μέχρι πρότινος προϊστάμενος της αρμόδιας Yποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας, Κώστας Χριστόλογλου, με τη σειρά του παραθέτει λεπτομερώς τις ενέργειες της υπηρεσίας του ενόψει της άφιξης των Κροατών Bad Blue Boys, για να καταλήξει στην επισήμανση πως η υπηρεσία του «δεν είναι αρμόδια για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό και τον εν γένει συντονισμό των δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας». Προηγουμένως, πάντως, επισήμανε μέσω του υπομνήματός του ότι για την είσοδο των Κροατών ενημέρωσε τον αναπληρωτή διοικητή της Ασφάλειας Αττικής. Υπογράμμισε ακόμη ότι η υπηρεσία του κατάφερε να πληροφορηθεί ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ είχαν μάθει για το ενδεχόμενο άφιξης των Κροατών και είχαν απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση έξω από την «OPAP Arena».

Τέλος, ο αναπληρωτής διοικητής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορίνθου υποστηρίζει ότι το σήμα του αρχηγείου έφτασε στην υπηρεσία του την επομένη των αιματηρών επεισοδίων και θέτει το ερώτημα γιατί οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. δεν απαγόρευσαν την είσοδο των Κροατών προτού αυτοί διασχίσουν τον μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς, όπως εξάλλου προβλέπει ο κώδικας συνόρων Σένγκεν για περιπτώσεις απειλής της δημόσιας τάξης.
Μαίνεται «πόλεμος» στο εσωτερικό της αστυνομίας

Το τσεκούρι του πολέμου έχει ξεθάψει ο αστυνομικός διευθυντής Ματθαίος Γιαννούλης, που υπηρετούσε στη Διεύθυνση Γενικής Αστυνόμευσης του αρχηγείου και ελέγχεται πειθαρχικά για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων του στο πλαίσιο της ΕΔΕ.

Στις 4 Σεπτεμβρίου κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών μήνυση κατά του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, του προϊσταμένου του Επιτελείου και διενεργών την ΕΔΕ καθώς και του γενικού επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος. Τους κατηγορεί μεταξύ άλλων για παράβαση καθήκοντος όπως επίσης και για αποσιώπηση λόγου εξαίρεσης. Tο σκεπτικό του είναι ότι ενώ είχαν ενημερωθεί από τον ίδιο για τις κινήσεις των Κροατών χούλιγκαν έβαλαν στο αρχείο τα επίμαχα πληροφοριακά δελτία και για να αποσείσουν τις ευθύνες τους διέταξαν ΕΔΕ, την οποία ανέλαβε να φέρει εις πέρας ο Λευτέρης Γκαρίλας, Νο 3 στην ιεραρχία. Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Γιαννούλη, ο κ. Γκαρίλας έχει ευθύνη για όσα συνέβησαν την 7η Αυγούστου.
6.000 αστυνομικοί φυλάνε μέχρι και νεκροταφεία
6.000 αστυνομικοί φυλάνε μέχρι και νεκροταφεία

Ο κ. Γιαννούλης παραθέτει μια σειρά από έγγραφα που συνέταξε για το θέμα και κοινοποίησε στα κορυφαία στελέχη του Σώματος, αναφέροντας ότι «επέδειξαν αδιαφορία στην εκτέλεση του υπηρεσιακού τους καθήκοντος». Για τον αρχηγό χρησιμοποιεί ιδιαίτερα σκληρή φρασεολογία λέγοντας ότι «η απελπισία του μπροστά στο ενδεχόμενο να του ζητείτο η παραίτησή του και να απολέσει τον θώκο του τον ανάγκασε να διατάξει τη διενέργεια ΕΔΕ». Η μηνυτήρια αναφορά της 4ης Σεπτεμβρίου ήγειρε και θέμα εξαίρεσης του επιφορτισμένου με την ΕΔΕ κ. Γκαρίλα, νομικό ζήτημα στο οποίο απάντησε εμμέσως πλην σαφώς ο ίδιος ο κ. Γκαρίλας.

Αστυνομικός διευθυντής κατηγορεί, μεταξύ άλλων, τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για παράβαση καθήκοντος, χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα σκληρή φρασεολογία.

Συνέταξε εμπιστευτικό έγγραφο προς τον αρχηγό κ. Λάζαρο Μαυρόπουλο υποδεικνύοντας τα επιχειρήματα με τα οποία θα μπορούσαν να αποδομηθούν οι ισχυρισμοί του κ. Γιαννούλη. Επισημαίνει πως η κοινοποίηση της αλληλογραφίας στα υπασπιστήριά τους, δεν σημαίνει ότι έλαβαν γνώση του περιεχομένου της. Αναφέρει ακόμα ότι ο κ. Γιαννούλης περιορίστηκε σε γενικού χαρακτήρα οδηγίες και εντολές για την αντιμετώπιση των χούλιγκαν. Τέλος, ο κ. Γκαρίλας απαντά στην κριτική για την απόφαση να μη συγκληθεί το Συμβούλιο Κρίσεων με το επιχείρημα ότι «η διαχείριση ορισμένων δεκάδων οπαδών ήταν εξαιρετικά εύκολη εάν υπήρχε ο κατάλληλος συντονισμός».

Με βάση τα παραπάνω, ο αρχηγός και λόγω αρμοδιότητας ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης Μανώλης Λογοθέτης απέρριψαν το αίτημα εξαίρεσης, γεγονός που ώθησε τον αστυνομικό διευθυντή κ. Γιαννούλη να καταθέσει νέα μηνυτήρια αναφορά στις 27 Σεπτεμβρίου. Αυτή τη φορά στρέφει τα πυρά του και κατά του κ. Λογοθέτη για το γεγονός ότι δεν εξαίρεσε τον κ. Γκαρίλα. «Είναι γιατρός και στερείται νομικών γνώσεων», σημειώνει μεταξύ άλλων στην αναφορά του για τον κ. Λογοθέτη.
https://www.kathimerini.gr/society/5626 ... hoyligkan/

τελικά ο τίτλος που έδωσε ο παγουρόγαυρος είναι πολύ φτωχός στην περιγραφή
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 25625
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:37

Re: νέος νεκρός από χέρι ναζί

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 29 Σεπ 2023, 19:43

Η ανακριτικη διαδικασία δεν έχει τραβήξει πολύ;
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

runner
Δημοσιεύσεις: 2932
Εγγραφή: 08 Ιουν 2020, 21:11

Re: Μπουρδέλο ΕΛ.ΑΣ, τσατσά υπουργός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner » 30 Σεπ 2023, 12:41

Orion22 έγραψε:
29 Σεπ 2023, 12:56
https://www.kathimerini.gr/society/5626 ... hoyligkan/

τελικά ο τίτλος που έδωσε ο παγουρόγαυρος είναι πολύ φτωχός στην περιγραφή
Ο Δαβαλος που αναφέρεται στο ρεπορτάζ είναι εκείνος με τα γνωστά μπλεξίματα ή πρόκειται για συνωνυμία;

Άβαταρ μέλους
Orion22
Δημοσιεύσεις: 15056
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 01:41

Re: Μπουρδέλο ΕΛ.ΑΣ, τσατσά υπουργός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 » 30 Σεπ 2023, 13:13

runner έγραψε:
30 Σεπ 2023, 12:41
Orion22 έγραψε:
29 Σεπ 2023, 12:56
https://www.kathimerini.gr/society/5626 ... hoyligkan/

τελικά ο τίτλος που έδωσε ο παγουρόγαυρος είναι πολύ φτωχός στην περιγραφή
Ο Δαβαλος που αναφέρεται στο ρεπορτάζ είναι εκείνος με τα γνωστά μπλεξίματα ή πρόκειται για συνωνυμία;
o ίδιος
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»

Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Δημοσιεύσεις: 7991
Εγγραφή: 05 Σεπ 2018, 03:12
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Re: νέος νεκρός από χέρι ναζί

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 19 Οκτ 2023, 23:09

Εικόνα

Γενετικό υλικό του Μιχάλη Κατσουρή που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της δολοφονικής επέλασης των Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια εντοπίστηκε σε δύο μαχαίρια που έχουν κατασχεθεί από τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ένα από τα δύο μαχαίρια φέρεται να βρέθηκε κοντά σε έναν Κροάτη χούλιγκαν, ενώ δεν υπάρχουν ενδείξεις για τον κάτοχο του δεύτερου μαχαιριού.

Την πληροφορία για την εύρεση DNA του Μιχάλη Κατσουρή στα δύο μαχαίρια επιβεβαίωσε στο protothema.gr και ο δικηγόρος των οπαδών, Αθανάσιος Καϋμενάκης.

Ωστόσο, όπως επεσήμανε ο κ. Καϋμενάκης, στο μαχαίρι που αποδίδεται σε έναν από τους εντολείς του δεν εντοπίστηκαν ούτε αποτυπώματα αλλά ούτε και γενετικό υλικό του εντολέα του, προσθέτοντας πως και σε φωτογραφίες από το περιστατικό ο άνδρας απεικονίζεται να έχει τα χέρια του γυμνά και να μην κρατά κάποιο αιχμηρό αντικείμενο.

Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από το DNA του Μιχάλη Κατσουρή στο εν λόγω μαχαίρι υπάρχει και άλλο γενετικό υλικό το οποίο δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Παράλληλα «ορφανά» δείγματα DNA υπάρχουν και στο δεύτερο μαχαίρι χωρίς ακόμα να έχει εντοπιστεί ο άνθρωπος που το κρατούσε την ημέρα που έλαβε χώρα η τραγωδία.

https://www.protothema.gr/greece/articl ... -mahairia/
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.

runner
Δημοσιεύσεις: 2932
Εγγραφή: 08 Ιουν 2020, 21:11

Re: νέος νεκρός από χέρι ναζί

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner » 20 Οκτ 2023, 11:54

Αν αυτά είναι τα μαχαίρια που χρησιμοποιήθηκαν στην δολοφονία του ΑΕΚτζη οργανωμένου οπαδού και το dna που βρέθηκε σε αυτά δεν ταιριάζει σε κανέναν από τους συλληφθέντες τότε οι θεωρίες περί ΑΕΚτζη ή παναθηναϊκού δράστη ενισχύονται .
Στο Mega χθες αναφέρθηκε πως έχει υποκλαπει συνομιλία τριών ατόμων τα οποία μιλούν για την δολοφονία. Απ' τα πρόσωπα αυτά τα δύο δεν έχουν συλληφθεί ή προσαχθεί για την υπόθεση και το τρίτο είχε πιαστεί και αφέθηκε ελεύθερο.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 25625
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:37

Re: νέος νεκρός από χέρι ναζί

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 20 Οκτ 2023, 11:57

Τα κροατοπουλα είναι ακόμα προφυλακισμένα;
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών