μην ανησυχειτε θα εκλεγουν οι σπαρτιατες.
Σε κανα 15μελες....
μην ανησυχειτε θα εκλεγουν οι σπαρτιατες.
Λες ρε γιατρέ; λες;
Την οποία ουδείς (νομίζω) έχει καταλάβει γιατί κρατούσε κλειστή μέχρι τώρα (δηλαδή ακόμα και μετά την ουσιαστική κατάργηση του Μεγάλου Περίδρομου) ο άχρηστος γόνος (ανεξάρτητα που εξ' αρχής επρόκειτο για μια μεγάλη μλκια).
ενεργειακη φτωχια...καλος παπαρολογοςΑρχέλαος έγραψε: ↑19 Οκτ 2023, 13:25Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, τόνισε ότι οι δυο μεγάλες προτεραιότητες του είναι η επαναλειτουργία της Βασιλίσσης Όλγας και η καταπολέμηση της ενεργειακής φτώχειας, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε τηλεοπτική συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ.
«Θα ανοίξω τη Βασιλίσσης Όλγας και μετά θα φτιάξω ένα γραφείο καταπολέμησης ενεργειακής φτώχειας, για να δώσουμε ρεύμα στα πολύ φτωχά νοικοκυριά», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Δούκας.
Διαβεβαίωσε πως θα συνεχιστεί στη θητεία του η διπλή ανάπλαση με το γήπεδο του Παναθηναϊκού, σημειώνοντας ότι για ιστορικούς λόγους πρέπει να παραμείνει μια κερκίδα ή ένα μικρό γηπεδάκι.
«Πρέπει να υπάρχει αστυνόμευση για την αποτροπή του εγκλήματος»
Σχετικά με το θέμα της τοποθέτησης καμερών ο κ. Δούκας δήλωσε πως «Δεν είναι η προτεραιότητά μου, στο Βέλγιο είδαμε ότι υπήρχαν κάμερες και είδαμε τους πυροβολισμούς. Το θέμα είναι να υπάρχει αστυνομία προκειμένου να αποτρέψουμε το έγκλημα, στόχος είναι η ασφάλεια. Φώτα, κοινωνική ένταξη, αστυνόμευση και κάμερες. Ένα συνολικό πακέτο που εγώ προσωπικά θα δώσω μάχη για αυτό», εξήγησε.
«Εγώ πλέον είμαι δήμαρχος Αθηναίων, το χρέος μου είναι να λύσω προβλήματα στις γειτονιές, με αυτό ξυπνάω και με αυτό κοιμάμαι», συμπλήρωσε στην εκπομπή Αταίριαστοι.
Ερωτηθείς για το αν αισθάνεται ότι είναι μία προσωπική νίκη των αυτοδιοικητικών εκλογών δήλωσε: «Η νίκη είναι νίκη της Αθήνας, το μήνυμα από εμένα είναι ότι τα προβλήματα της Αθήνας δεν έχουν χρώματα και κόμματα, είναι όλων των πολιτών. Θέλουμε να συνεργαστούμε με όσους πολίτες θέλουν να λύσουμε προβλήματα».
ΠΟΝΑΣ;;;;Οργισμένος έγραψε: ↑19 Οκτ 2023, 22:33ενεργειακη φτωχια...καλος παπαρολογοςΑρχέλαος έγραψε: ↑19 Οκτ 2023, 13:25Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, τόνισε ότι οι δυο μεγάλες προτεραιότητες του είναι η επαναλειτουργία της Βασιλίσσης Όλγας και η καταπολέμηση της ενεργειακής φτώχειας, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε τηλεοπτική συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ.
«Θα ανοίξω τη Βασιλίσσης Όλγας και μετά θα φτιάξω ένα γραφείο καταπολέμησης ενεργειακής φτώχειας, για να δώσουμε ρεύμα στα πολύ φτωχά νοικοκυριά», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Δούκας.
Διαβεβαίωσε πως θα συνεχιστεί στη θητεία του η διπλή ανάπλαση με το γήπεδο του Παναθηναϊκού, σημειώνοντας ότι για ιστορικούς λόγους πρέπει να παραμείνει μια κερκίδα ή ένα μικρό γηπεδάκι.
«Πρέπει να υπάρχει αστυνόμευση για την αποτροπή του εγκλήματος»
Σχετικά με το θέμα της τοποθέτησης καμερών ο κ. Δούκας δήλωσε πως «Δεν είναι η προτεραιότητά μου, στο Βέλγιο είδαμε ότι υπήρχαν κάμερες και είδαμε τους πυροβολισμούς. Το θέμα είναι να υπάρχει αστυνομία προκειμένου να αποτρέψουμε το έγκλημα, στόχος είναι η ασφάλεια. Φώτα, κοινωνική ένταξη, αστυνόμευση και κάμερες. Ένα συνολικό πακέτο που εγώ προσωπικά θα δώσω μάχη για αυτό», εξήγησε.
«Εγώ πλέον είμαι δήμαρχος Αθηναίων, το χρέος μου είναι να λύσω προβλήματα στις γειτονιές, με αυτό ξυπνάω και με αυτό κοιμάμαι», συμπλήρωσε στην εκπομπή Αταίριαστοι.
Ερωτηθείς για το αν αισθάνεται ότι είναι μία προσωπική νίκη των αυτοδιοικητικών εκλογών δήλωσε: «Η νίκη είναι νίκη της Αθήνας, το μήνυμα από εμένα είναι ότι τα προβλήματα της Αθήνας δεν έχουν χρώματα και κόμματα, είναι όλων των πολιτών. Θέλουμε να συνεργαστούμε με όσους πολίτες θέλουν να λύσουμε προβλήματα».
Γιατί η πόλη ήταν δικιά του και την κάνει ο,τι γουστάρει
21 έδρες είχε σε συμβούλιο 49 θέσεων.Beria έγραψε: ↑20 Οκτ 2023, 13:53Γιατί η πόλη ήταν δικιά του και την κάνει ο,τι γουστάρει
Γι αυτό
Και για να μην παραδεχτεί ότι έκανε (άλλη μια) μαλακια
Εάν πετάξει στα σκουπίδια και το εκτρωμα-αγαλμα στην αρχή της Όλγας θα τον εκτιμήσω πολύgassim έγραψε: ↑21 Οκτ 2023, 12:28Πρώτο έργο το άνοιγμα της Β. Όλγας.
https://www.kathimerini.gr/society/5626 ... sis-olgas/
Α το γράψατε, οκ.
Τον μέγα Αλέξανδρο; Δεν σου αρέσει;Beria έγραψε: ↑21 Οκτ 2023, 12:40Εάν πετάξει στα σκουπίδια και το εκτρωμα-αγαλμα στην αρχή της Όλγας θα τον εκτιμήσω πολύgassim έγραψε: ↑21 Οκτ 2023, 12:28Πρώτο έργο το άνοιγμα της Β. Όλγας.
Α το γράψατε, οκ.
Άγαλμα του Αλέξανδρου του Μακεδόνα στην είσοδο της πόλης των Αθηνών!gassim έγραψε: ↑21 Οκτ 2023, 13:01Τον μέγα Αλέξανδρο; Δεν σου αρέσει;Beria έγραψε: ↑21 Οκτ 2023, 12:40Εάν πετάξει στα σκουπίδια και το εκτρωμα-αγαλμα στην αρχή της Όλγας θα τον εκτιμήσω πολύgassim έγραψε: ↑21 Οκτ 2023, 12:28Πρώτο έργο το άνοιγμα της Β. Όλγας.
Α το γράψατε, οκ.