Ξεκιναει σε λιγο το Ουσμαν Τσιμαεβ αν δεν το πηρες χαμπαριOtto Weininger έγραψε: ↑21 Οκτ 2023, 19:54Αγαπημένη οικογένεια δε θα ήμασταν, αλλά θα ήσασταν αρκετά σοβαρότεροι.
Ρε πανκυδες, τι γλώσσα μιλάνε η πασιφάη με τη γαλή;
Re: Ρε πανκυδες, τι γλώσσα μιλάνε η πασιφάη με τη γαλή;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ναι ρε παπάρα και συ. Με κάρφωσε ήδη στη δασκάλα ο από πίσω.
“Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times.”
- EKPLIKTIKOS
Μπουλινγκ γουιθ ντανκ καρακτεριστιξDwarven Blacksmith έγραψε: ↑21 Οκτ 2023, 21:51Νομίζω ότι το ποστ αυτό είναι η σφυριά που πέτυχε το καρφί κατακέφαλα.Otto Weininger έγραψε: ↑21 Οκτ 2023, 21:28
Υπάρχει και άλλη εξήγηση για τα 60.000 ποστ.
Πχ ότι πρέπει να απαντάει στο κάθε μαλάκα χωριστά όταν της την πέφτετε ως αγέλη.
Ένα ποστ δικό σας = 5-6 δικά της.
Πως σου φάνηκε αυτό;
Ένα πράγμα που πάντα προσπαθεί και κατά 99.9999% το πετυχαίνει η Γαλή, είναι ότι πάντα απευθύνεται ξεχωριστά, και ποτέ δεν μιλάει για συνομωταξίες, είδη, συνάφια, κοκ. Αυτό το ποιοτικό χαρακτηριστικό είναι που τη διαφοροποιεί.
Έλα γιατί εξ αιτίας σου θα φάω κοκκινίλα.
“Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times.”
το μονο προβλημα ειναι πως στα θεματα που φαντασιωνεσαι πως εισαι γνωστης - δεν εχεις ξυσει ουτε την επιφανειαhellegennes έγραψε: ↑21 Οκτ 2023, 22:08Δεν είναι θέμα νίκης-ήττας. Με τον ST48410 ας πούμε ποτέ δεν τέθηκε τέτοιο θέμα. Δεν υπάρχει νικητής και ηττημένος, κάνουμε συζήτηση. Αλλά όταν ο άλλος προσπαθεί να με κοντράρει όταν μιλάμε για δεδομένα και όχι απόψεις, εννοείται πως θα νικήσω γιατί δεν ξεκινάω συζήτηση σε θέμα που δεν έχω εξαρχής το πάνω χέρι γιατί ξέρω τι λέω και ξέρω τα δεδομένα. Δεν θα ξεκινήσω ποτέ τέτοια συζήτηση για ποδόσφαιρο ή αυτοκίνητα ή πλέξιμο φέρ' ειπείν. Δηλώνω άσχετος.
Χέλης-Άγις 1-0.
να ρωτησω
μετα την παρατηρηση μου πως εχεις τα οσπρια στο πατωμα - ακαλυπτα να μαζευουν καθε τυπου βρωμα - αξιωθηκες να κανεις κατι η δεν σε αφηνει η βαθια γνωση της διαχειρισης προιοντων ;
αν εχεις την καλοσυνη απαντησε μετα απο κανα πενταλεπτο να προλαβω να ετοιμασω ενα τζιν τονικ κ να απολαυσω τον αναβραζοντα λογο σου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Otto Weininger
ω να σου γα...GoBack έγραψε: ↑21 Οκτ 2023, 22:13Ξεκιναει σε λιγο το Ουσμαν Τσιμαεβ αν δεν το πηρες χαμπαριOtto Weininger έγραψε: ↑21 Οκτ 2023, 19:54Αγαπημένη οικογένεια δε θα ήμασταν, αλλά θα ήσασταν αρκετά σοβαρότεροι.
Θενξ
"Beauty slept and angels wept
For Her immortal soul
In this response, all evil chose
To claim her for their very own"
- EKPLIKTIKOS
Ναι ενώ οι άλλοι που γράφουν εδώ για αμάξια είναι σχετικοί νομίζειςhellegennes έγραψε: ↑21 Οκτ 2023, 22:08Δεν είναι θέμα νίκης-ήττας. Με τον ST48410 ας πούμε ποτέ δεν τέθηκε τέτοιο θέμα. Δεν υπάρχει νικητής και ηττημένος, κάνουμε συζήτηση. Αλλά όταν ο άλλος προσπαθεί να με κοντράρει όταν μιλάμε για δεδομένα και όχι απόψεις, εννοείται πως θα νικήσω γιατί δεν ξεκινάω συζήτηση σε θέμα που δεν έχω εξαρχής το πάνω χέρι γιατί ξέρω τι λέω και ξέρω τα δεδομένα. Δεν θα ξεκινήσω ποτέ τέτοια συζήτηση για ποδόσφαιρο ή αυτοκίνητα ή πλέξιμο φέρ' ειπείν. Δηλώνω άσχετος.
Χέλης-Άγις 1-0.
Σχολάσαμε. Αύριο πάλι στις 7 με το σχολικό.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Οκτ 2023, 22:06Μα αυτό ακριβώς σας ενοχλεί βρε κουτά, ο πληθυντικός ευγενείας.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑21 Οκτ 2023, 21:51
Νομίζω ότι το ποστ αυτό είναι η σφυριά που πέτυχε το καρφί κατακέφαλα.
Ένα πράγμα που πάντα προσπαθεί και κατά 99.9999% το πετυχαίνει η Γαλή, είναι ότι πάντα απευθύνεται ξεχωριστά, και ποτέ δεν μιλάει για συνομωταξίες, είδη, συνάφια, κοκ. Αυτό το ποιοτικό χαρακτηριστικό είναι που τη διαφοροποιεί.
Κι εκεί ακριβώς παίζει το οξύμωρο σχήμα με την πάρτη σας. Από τη μία το καταδιασκεδάζετε όταν αρχίζετε τα ομαδικά χαχανίσματα ή τις συνήθεις χαριτωμενιές και από την άλλη παθαίνετε κρίση ταυτότητας όταν σας αντιμετωπίζω ως σμήνη εντόμων, πουλιών, ψαριών ή εκφωνητές δελτίων ειδήσεων στα μέινστριμ κανάλια. Μιλάμε για τον απόλυτο συντονισμό.
Αν δεν έβλεπα τα αβατάρια σας, δεν θα καταλάβαινα αν γράφεις εσύ, ο εναόν, ο τζίτζι ή ο σαραντακάτι παληκάρια από τη λιβαδιά.
Για σας τα κάνω όλα- Θα μπορούσα να 'μουνα στο χωριό να διαλογιζόμουνα τώρα ρε.
- hellegennes
Δεν έχω όσπρια στο πάτωμα, δεν μαζεύουν τίποτα και χύμα σημαίνει χύμα. Όπως αγοράζεις μαναβική που είναι "ακάλυπτη" κατά την ηλίθια ορολογία σου, έτσι αγοράζεις και όσπρια. Μάλιστα τα όσπρια δεν πρόκειται να τα φας ωμά, όπως τις ντομάτες, που κάνει διπλά ηλίθιο αυτό που προσπαθείς μάταια να πεις.
Χέλης-Άγις: 2-0
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ποτέ δεν ήμουν τύπος που ψάρευε κοπλιμέντα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑21 Οκτ 2023, 22:11Άστα αυτά, ο Ότο σε διάβασε σαν ανοιχτό βιβλίο. Απλά δέξου το κομπλιμέντο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Οκτ 2023, 22:06Μα αυτό ακριβώς σας ενοχλεί βρε κουτά, ο πληθυντικός ευγενείας.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑21 Οκτ 2023, 21:51
Νομίζω ότι το ποστ αυτό είναι η σφυριά που πέτυχε το καρφί κατακέφαλα.
Κι εκεί ακριβώς παίζει το οξύμωρο σχήμα με την πάρτη σας. Από τη μία το καταδιασκεδάζετε όταν αρχίζετε τα ομαδικά χαχανίσματα ή τις συνήθεις χαριτωμενιές και από την άλλη παθαίνετε κρίση ταυτότητας όταν σας αντιμετωπίζω ως σμήνη εντόμων, πουλιών, ψαριών ή εκφωνητές δελτίων ειδήσεων στα μέινστριμ κανάλια. Μιλάμε για τον απόλυτο συντονισμό.
Αν δεν έβλεπα τα αβατάρια σας, δεν θα καταλάβαινα αν γράφεις εσύ, ο εναόν, ο τζίτζι ή ο σαραντακάτι παληκάρια από τη λιβαδιά.
Εκτός αν θεωρείτε ότι είναι κάτι δύσκολο στο πχόρουμ.
Την εκτίμηση μου για τον Όττο, την έχω ήδη δηλώσει εδώ και καιρό, δεν χρειάζεται να την επαναλάβω. Και είναι κάτι που ανεξαρτήτως διαφωνίας που μπορεί να έχουμε σε κάποιο θέμα, δεν έχει εγωιστικά σκαμπανεβάσματα.
Όπως εκτιμώ και τον τρόπο γραφής πολλών χρηστών αλλά αυτό δεν συνεπάγεται και εκτίμηση για τον χαρακτήρα τους, έτσι;
Έτερον εκάτερον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πασιφάη, χρόνια σου πολλά
από ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ » 15 Αύγ 2023, 07:42 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 25 Απαντήσεις
- 1166 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
16 Αύγ 2023, 11:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η ΓΑΛΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 05 Οκτ 2023, 15:22 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 2 Απαντήσεις
- 439 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Fata_Morgana
20 Οκτ 2023, 20:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ραντεβού στο Θησείο με την ΓΑΛΗ...
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 12 Νοέμ 2023, 10:54 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 24 Απαντήσεις
- 1141 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
16 Νοέμ 2023, 08:38
-
-
- 173 Απαντήσεις
- 6229 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
29 Ιαν 2024, 19:44