Να συγκρίνουμε και τις δολοφονίες των κομμουνιστών επί Στάλιν με εκείνες των Ρώσων φασιστών να δούμε κάτι.Πλέριος έγραψε: ↑26 Οκτ 2023, 16:22τραβα μετρα τους νεκρους απο τους φασιστες στην Ιταλια και αυτους απο τις Ερυθρες ΤαξιαρχιεςGolden Age έγραψε: ↑26 Οκτ 2023, 16:09Ναι, όταν χρεώνουν τον κάθε ψυχάκια των ΗΠΑ στην ακροδεξιά, βγαίνουν αυτά τα στατιστικά. Καλή η προπαγάνδα, αλλά δεν έχει βάση.Πλέριος έγραψε: ↑26 Οκτ 2023, 15:32
https://www.washingtonpost.com/politics ... ng-deaths/
πισω στην τρυπα σου
οι νεκροι, ξερεις, ειχαν ονοματα
ορθιο ΝΤΑΚΟΡ
Μακελειό στο Maine, 22 νεκροί, αν επιτρεπόταν η οπλοφορία στην χώρα τους θα προλάβαιναν να σκοτώσουν πρώτοι τον δράστη
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Μακελειό στο Maine, 22 νεκροί, αν επιτρεπόταν η οπλοφορία στην χώρα τους θα προλάβαιναν να σκοτώσουν πρώτοι τον δράσ
- Golden Age
Re: Μακελειό στο Maine, 22 νεκροί, αν επιτρεπόταν η οπλοφορία στην χώρα τους θα προλάβαιναν να σκοτώσουν πρώτοι τον δράσ
Ως νεκρούς απο τους φασίστες στην Ιταλία εννοείς τις προβοκάτσιες της CIA που τις χρεώναν σε άσχετους νεοφασίστες και που ποτέ δεν μπόρεσαν να το αποδείξουν στα δικαστήρια μετά απο δεκαετίες διώξεων σε αγωνιστές (που κράτησαν μέχρι τα πρόσφατα χρόνια);Πλέριος έγραψε: ↑26 Οκτ 2023, 16:22τραβα μετρα τους νεκρους απο τους φασιστες στην Ιταλια και αυτους απο τις Ερυθρες ΤαξιαρχιεςGolden Age έγραψε: ↑26 Οκτ 2023, 16:09Ναι, όταν χρεώνουν τον κάθε ψυχάκια των ΗΠΑ στην ακροδεξιά, βγαίνουν αυτά τα στατιστικά. Καλή η προπαγάνδα, αλλά δεν έχει βάση.Πλέριος έγραψε: ↑26 Οκτ 2023, 15:32
https://www.washingtonpost.com/politics ... ng-deaths/
πισω στην τρυπα σου
ορθιο ΝΤΑΚΟΡ
Αλήθεια, γιατί τους φασίστες τους αναφέρεις συνολικά ως ιδεολογικό χώρο, ενώ τις Ερυθρές Ταξιαρχίες τις αναφέρεις ως οργάνωση με το όνομά τους και δεν τις αναφέρεις ως κομμουνιστές; Άλλωστε δεν υπήρχαν μόνο οι Ερυθρές Ταξιαρχίες, υπήρχαν και άλλες αριστερές και αναρχικές τροοκρατικές οργανώσεις που διέπρατταν δολοφονίες.
Οι δε δολοφονίες του Μάντακα και του Ραμέλι, δεν έγιναν καν απο τρομοκρατικές οργανώσεις, έγιναν απο μέλη αριστερών οργανώσεων.
ναι ρε, να συγκρινουμε, αν θες, και ποσους εσφαξε ο Μεγαλεκος και ποσους Τζενγκις ΧανGreen Dragon έγραψε: ↑26 Οκτ 2023, 16:27Να συγκρίνουμε και τις δολοφονίες των κομμουνιστών επί Στάλιν με εκείνες των Ρώσων φασιστών να δούμε κάτι.Πλέριος έγραψε: ↑26 Οκτ 2023, 16:22τραβα μετρα τους νεκρους απο τους φασιστες στην Ιταλια και αυτους απο τις Ερυθρες ΤαξιαρχιεςGolden Age έγραψε: ↑26 Οκτ 2023, 16:09
Ναι, όταν χρεώνουν τον κάθε ψυχάκια των ΗΠΑ στην ακροδεξιά, βγαίνουν αυτά τα στατιστικά. Καλή η προπαγάνδα, αλλά δεν έχει βάση.
ορθιο ΝΤΑΚΟΡ
μεσα
ποια CIA ρε?Golden Age έγραψε: ↑26 Οκτ 2023, 16:30Ως νεκρούς απο τους φασίστες στην Ιταλία εννοείς τις προβοκάτσιες της CIA που τις χρεώναν σε άσχετους νεοφασίστες και που ποτέ δεν μπόρεσαν να το αποδείξουν στα δικαστήρια μετά απο δεκαετίες διώξεων σε αγωνιστές (που κράτησαν μέχρι τα πρόσφατα χρόνια);Πλέριος έγραψε: ↑26 Οκτ 2023, 16:22τραβα μετρα τους νεκρους απο τους φασιστες στην Ιταλια και αυτους απο τις Ερυθρες ΤαξιαρχιεςGolden Age έγραψε: ↑26 Οκτ 2023, 16:09
Ναι, όταν χρεώνουν τον κάθε ψυχάκια των ΗΠΑ στην ακροδεξιά, βγαίνουν αυτά τα στατιστικά. Καλή η προπαγάνδα, αλλά δεν έχει βάση.
ορθιο ΝΤΑΚΟΡ
Αλήθεια, γιατί τους φασίστες τους αναφέρεις συνολικά ως ιδεολογικό χώρο, ενώ τις Ερυθρές Ταξιαρχίες τις αναφέρεις ως οργάνωση με το όνομά τους και δεν τις αναφέρεις ως κομμουνιστές; Άλλωστε δεν υπήρχαν μόνο οι Ερυθρές Ταξιαρχίες, υπήρχαν και άλλες αριστερές και αναρχικές τροοκρατικές οργανώσεις που διέπρατταν δολοφονίες.
Οι δε δολοφονίες του Μάντακα και του Ραμέλι, δεν έγιναν καν απο τρομοκρατικές οργανώσεις, έγιναν απο μέλη αριστερών οργανώσεων.
για τους Ρεπτιλιανς δεν σου το σφυριξε κανενας?
εσυ ρε μλκ εισαι ικανος να δεις τυπο με σβαστικα στο μετωπο να σκοτωνει καποιονα και να πεις ειναι ολογραμμα
τραβα για τα χαπια σου ρε αποδεκατισμενο μυαλο
-
Μήπως γιατί επειδή μετά οι συγγενείς των θυμάτων του δεν πήγαν να ανατινάξουν την πολυκατοικία που έμενε για αντίποινα.
Μέρες πιο μπαχαλες θα'ρθούν
Το λέει το ένστικτο μου.
Το λέει το ένστικτο μου.
-
Τραμπικος ήταν ο τύπος, αλλά αυτό δεν είχε σχέση με την επίθεση. Είναι ζήτημα ψυχικής υγείας+κουλτούρας όπλων στις ΗΠΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 26 Οκτ 2023, 17:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το λέει το ένστικτο μου.
Το λέει το ένστικτο μου.
- Golden Age
Α δεν είχε η CIA συμμετοχή στα χρόνια της έντασης στην Ιταλία.Πλέριος έγραψε: ↑26 Οκτ 2023, 16:39ποια CIA ρε?Golden Age έγραψε: ↑26 Οκτ 2023, 16:30Ως νεκρούς απο τους φασίστες στην Ιταλία εννοείς τις προβοκάτσιες της CIA που τις χρεώναν σε άσχετους νεοφασίστες και που ποτέ δεν μπόρεσαν να το αποδείξουν στα δικαστήρια μετά απο δεκαετίες διώξεων σε αγωνιστές (που κράτησαν μέχρι τα πρόσφατα χρόνια);
για τους Ρεπτιλιανς δεν σου το σφυριξε κανενας?
εσυ ρε μλκ εισαι ικανος να δεις τυπο με σβαστικα στο μετωπο να σκοτωνει καποιονα και να πεις ειναι ολογραμμα
τραβα για τα χαπια σου ρε αποδεκατισμενο μυαλο
- Golden Age
Δίκιο έχεις, για γεγονότα που αφορούν τη δεκαετία του 2020, είναι υπερβολικό να ανατρέχουμε στη Ρωσία του 1917. Το φυσιολογικό είναι να ανατρέχουμε στην Ιταλία των δεκαετιών του '60 και του '70.Πλέριος έγραψε: ↑26 Οκτ 2023, 16:35ναι ρε, να συγκρινουμε, αν θες, και ποσους εσφαξε ο Μεγαλεκος και ποσους Τζενγκις ΧανGreen Dragon έγραψε: ↑26 Οκτ 2023, 16:27Να συγκρίνουμε και τις δολοφονίες των κομμουνιστών επί Στάλιν με εκείνες των Ρώσων φασιστών να δούμε κάτι.
μεσα
Δηλαδή ρε συ, αν κατάλαβα καλά, λρς ότι ο τρόπος να αντιμετωπιστούν όλοι αυτοί οι ψυχάκηδες, είναι να οπλιστεί και όλος ο υπόλοιπος κόσμος; Το σκέφτηκες καλά, πριν το προτείνεις σαν λύση;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία...
Έσπασε το σαρκασμόμετρο σου, γέρο μου.
Lugozzi, για πες μας, αυτή είναι η λύση;
-
Ακόμα δεν τον βρήκαν, μάλλον θα αυτοκτόνησε. Βέβαια μέχρι δουν τι έγινε, όλοι είναι χεσμενοι, και οπλισμένοι.
Το λέει το ένστικτο μου.
Το λέει το ένστικτο μου.
Πωωω μαλάκα μου, δεν πάω καλά. Δεν πάω καθόλου καλά.Λεγεών έγραψε: ↑26 Οκτ 2023, 17:01Έσπασε το σαρκασμόμετρο σου, γέρο μου.
Lugozzi, για πες μας, αυτή είναι η λύση;
Άμα σου πω ότι μόλις τώρα πρόσεξα με ποιον μιλάω;
Είδα το νήμα, το νικ σου, το άβαταρ, σου απάντησα και παρ' όλα αυτά ούτε που το συνειδητοποίησα σε ποιον απευθύνθηκα. Δεν σάρκασα, μπερδεύτηκα απλώς...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία...
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Άλλη μια απόδειξη που δικαιώνει την επιλογή μου να τον έχω στο ιγκνόρ.Τί σχέση έχει αυτό που έκανε το αμερικανικό κογκρέσο με τον ψυχάκια;Στρακαστρουκας έγραψε: ↑26 Οκτ 2023, 14:33Μην λες πολλα γιατι η επιθεση εγινε την ιδια μερα που πηρε ψηφο το Ισραηλ στο κογκρεσο
Δεν παθαίνω τραλαλά από τις τιτανοτεράστιες μαλάκίες που γράφει.
Δυστυχώς δεν γλυτώνω όταν τον παραθέτουν.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- EKPLIKTIKOS
Όλα έχουν να κάνουν με τον πληθυσμό. Φυσικά κάποιος σαν τον Μπρειβικ έκανε μακελειό αλλά κάτι τέτοιο δε συμβαίνει, γενικά, στην Ευρώπη, σε αντίθεση με τις ΗΠΑ. Στην Αθήνα αν μοιράσεις όπλα θα πέφτουμε σαν τα κοτόπουλα.
Θέλω να πω: Τα αίτια για αυτά τα φαινόμενα είναι πολύ βαθύτερα απ το ζήτημα της νόμιμης ή μη οπλοφοριας. Εκτός κ αν πιστεύεις ότι το αν θα υπάρχει gun violence στο Ρίο της Βραζιλίας έχει να κάνει με το αν επιτρέπεται η οπλοκατοχή και η οπλοφορια.
Εντελώς συμπτωματικά, τα περισσότερα θανατηφόρα τροχαία στην Αθήνα έχουν ως αφετηρία σοβαρές παραβάσεις του κοκ
-
Για να υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που σου απαντάνε και δε μιλάς μόνος σου στο φόρουμ, σημαίνει πως υπάρχει γενικότερα ανοχή, άρα μην το παίζεις τώρα υπερανω και ευαίσθητος. Ημαρτον.Nandros έγραψε: ↑26 Οκτ 2023, 17:19Άλλη μια απόδειξη που δικαιώνει την επιλογή μου να τον έχω στο ιγκνόρ.Τί σχέση έχει αυτό που έκανε το αμερικανικό κογκρέσο με τον ψυχάκια;Στρακαστρουκας έγραψε: ↑26 Οκτ 2023, 14:33Μην λες πολλα γιατι η επιθεση εγινε την ιδια μερα που πηρε ψηφο το Ισραηλ στο κογκρεσο
Δεν παθαίνω τραλαλά από τις τιτανοτεράστιες μαλάκίες που γράφει.
Δυστυχώς δεν γλυτώνω όταν τον παραθέτουν.
.
Το λέει το ένστικτο μου.
Το λέει το ένστικτο μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 553 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
19 Σεπ 2023, 01:10
-
-
Νέα δημοσίευση Τελικά κατάφεραν οι κρατικοί εγκληματίες να σκοτώσουν τον λεσπερογλου
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 04 Ιούλ 2024, 08:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 33 Απαντήσεις
- 616 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
04 Ιούλ 2024, 21:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στην δυστοπία του Κούλη δύο νεκροί από εργατικά ατυχήματα
από Μαδουραίος » 17 Σεπ 2023, 15:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 585 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
17 Σεπ 2023, 18:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση 9 νεκροί στην Ισημερινή Γουινέα από το θανατηφόρο και μεταδοτικό ιό Μάρμπουργκ
από Ίακχος » 18 Φεβ 2023, 17:46 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 353 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από akirav
19 Φεβ 2023, 05:07
-